Ellani, la 29 February 2012 - 06:08 PM, a spus:
Si culmea e ca nu mai ajuta nici un fel de carte psihologica sa-l schimbi(asemenator cu ce ziceam eu ca nu poti schimba directia vantului)Dar cum ziceam ,poti sa-ti schimbi viziunea asupra lucrului,iar tu, se pare, ca te-ai obisnuit deja.
Ba da, poti sa schimbi vantul, asa zice cartea si eu cred ca eu pot! Dar printr-o tehnica taman contrara la ce fac eu acum. De aceea o sa incetez sa ma mai plang, sau sa mai pun ganduri de astea pe bietul om, iar dupa ce termin cu toate concentrarea pe ale mele esentiale ale momentului, ma voi concentra si la a schimba pe domnul. Si cum eu cred cu convingere ca asa e cum zice cartea, o sa vezi ca o sa reusesc. Deci, tehnica ar fi cam asa: nu el e de vina ca e mofturos, eu sunt de vina ca emit gandurile acestea si eu si altii la care l-am reclamat si de aceea mi se intorc inapoi mofturi si mai mari. Tot eu sunt de vina ca nu mentalizez cum mananca el de toate si nu il vad deja minunandu-se ce bun e tot ce pun e masa, tot ce cumparam, tot ce capatam, tot ce e de mancare oricand, oriunde, oricm. Si cum imi multumeste el pentru bucatele alese si cum ii place tot ce gusta etc. Asta trebuie sa mentalizez, dar tb sa mi-o pun intr-o fraza, ... si o sa o fac, dar cand i-o veni randul... ca acum au prioritate multe altele mai grele ale momentului.
Imaginea cu temenelele pe care mi le face la ce papa bun, din seara asta mi-am conturat-o deja in minte

Urmariti-ma, o sa fac miracole!