Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 729
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14601 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 29 February 2012 - 10:29 PM

Vezi postareamoatza, la 29 February 2012 - 09:48 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 09:38 PM, a spus:

ca sa fie treaba, treba, parca sa confirme bietul om ca nu el e vinovat, astaseara am vrut sa ii fac un desert. Cupcakes-urile Cosminei. Cand? ce sa vezi? nu aveam cacao :rolleyes: Am inlocuit cu nuca de cocos (roz) rasa. Fiasco total, au crescut ca nebunele (zici ca a fost laptele tiganului ... s-a umplut toata tava ... ), au dat pe afara, dar nu s-a intarit coca. Booon!

vezi cum ajungem la vorba omului? aia cu mai bine nu gati, ca te enervezi, bla-bla...

esti o mamica fericita, ce-ti mai trebuie! pupam Beutza motorizata.

al meu, fi-miu, m-a sunat sa-mi spuna ca a castigat un frigider la o promotie pepsi :floare: . mai mic, da'i bun, ca se cam stricase ala de la camin.
mama, si cat il bat eu la cap sa nu mai bea suculente de-astea!

Sa-ti traiasca norocosu' si la mai multe noroace!
Cat despre suculente mai cunosc eu niste cazuri, dar lasa ca trec ale tineretii valuri/mofturi!

#14602 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 29 February 2012 - 10:30 PM

Vezi postareaalimocanu, la 29 February 2012 - 10:21 PM, a spus:

Oana... bine sau nu...mi-am mai regenerat ficatii:)) ca tare mi-ii mai manca el cu mofturile lui si comentariile la orice, oricand.

Multumesc Moatza, cred ca-i cea mai frumoasa urare ce mi-o putea face cineva.Asta imi doresc... sa nu ma mai impiedic in decizii nepotrivite:)

Imi place atitudinea ta, da-i inainte cu tupeu! :rolleyes:

#14603 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 February 2012 - 10:48 PM

Intai o primavara fericita tuturor, un 1 martie plin de soare in suflet!

Ali, decizii intelepte si o primavara cu mult succes pe toate planurile iti doresc!

Va multumesc de martisoare!

Gelutza te pup!

moatzo, ma bucur de norocul baiatului, mai ales ca zici ca era nevoie!

Si acum, doar pe astea 2 le-am "putut" poza, restul erau prea revarsate in tava ... rateul:
ta-da-daaaa. Dar e bun!

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14604 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 February 2012 - 10:49 PM

Nu inteleg zozo cum naiba reusesti sa faci 4 fursecuri si 3 clatite?

Denny, le incurci: fac 4 clatite si 6 briose, ca altfel, ca si tine, eu ma chinui cu ele! Fursecuri...cate ies!
Na. in seara asta a halit 2 trandafiri si 2 palmieri.Maine...cred ca eu!Si va mirati de unde am eu bulanase asa sexy!Imagine postata

Moatzo, sa traiasca norocosul!
Ali, bravo!Asa te vreau! Mergi inainte!
Fug la nani!Aici ninge!Imagine postata
Aaa, multumesc fetelor pentru martisoare!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#14605 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 10:50 PM

si, lasand rateurile, asta e martisorul meu cel mai reusit:

#14606 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 February 2012 - 10:51 PM

Dani, taci ca tot ii bun!
V-au ramas cate una de fiecare :) !

Si asa dl.Daniella mananca putin, iar tu se presupune ca esti la detox :) .
Destinul!

#14607 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 February 2012 - 10:56 PM

Daniella, sa-ti traiasca Martisorul , pup la el! :)

Zoazo
, daca tu ii intelegi pe mofturosi, eu una nu! Eu sunt o mancacioasa convinsa :P

Edit: Daniella, de multe ori conteaza gustul :)
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14608 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 10:57 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 February 2012 - 10:51 PM, a spus:

Dani, taci ca tot ii bun!
V-au ramas cate una de fiecare :) !

Si asa dl.Daniella mananca putin, iar tu se presupune ca esti la detox :P .
Destinul!

AAAAaaa nu :) ca si alea pline le mancam cu lingurita, ce e in tava noroc bun! Eu nu as fi mancat niciuna daca ieseau bine, dar asa cand a vazut domnul dezastrul, atata i.a mai trebuit: ce e asta, ce ai pus in ea, ce feel de faina, daca nu e bun. A trebuit sa ma sacrific si sa mananc si eu 2, am dat si fetii ... ca sa manance si el ...
Io nu, nu am intrat la detox. Acum ma lupt cu tigarile, si dupa ce trec alea 3 sapt de nefumezeala, sa ma apuc si de dieta, ca am ascultat-o pe Stella sa le iau pe rand.
Chiar Stella, Foxulina, Koralina unde or fi?

#14609 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 February 2012 - 10:59 PM

Io's cu any, mi-am petrecut toata copilaria ne-mancand diverse, mi-am facut portia la mofturi, cred ca m-a stricat Francois Rabelais cu Gargantua al lui :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#14610 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 11:01 PM

Vezi postareaOana S, la 29 February 2012 - 10:56 PM, a spus:

Daniella, sa-ti traiasca Martisorul , pup la el! :)

Zoazo
, daca tu ii intelegi pe mofturosi, eu una nu! Eu sunt o mancacioasa convinsa :P

Edit: Daniella, de multe ori conteaza gustul :P

Multumesc! Pupam si noi inapoi blondele!

Repet experimentul ca doar o praji asa simpla sa nu imi iasa, ma oftic. Bineinteles cred ca blenderul si mixerul stick nu-s bune de facut crema de branza. Ca de obicei, cand am bagat stickul in mascarpone s-a facut zeama! Si chiar si coca de briose, facuta cu blenderul a iesit prea fluida ... . Uf pana la urma tb sa-mi iau un mixer ca vaz ca nu mai tine. Sper sa nu ma traga ata la KA! :P Mai bine stau cuminte de dulciuri o perioada, pana ajung la 47 kg si dupa aia poate merit si un KA. :)
Culmea e ca le facusem monti, cu faina de migdale si fructoza :P

#14611 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 29 February 2012 - 11:03 PM

Haida bre , ca aici sunt...v-am admirat si citit cu martisoare , cu copile, cu di tati.
Ali, fruntea sus , si nu-ti mai manca ficatii, si nu te mai consuma...sa-ti fie prielnica primavara si noul sezon.
Bai eu am noroc de un barbat nemofturos...ca mamitza lui gateste asa de prost....:) ca mananca orice, si daca nu e nimic pregatit, ia un bol de lapte cu cereale...:) merci ammitza ca l-a *educat* asa de bine.
ia rapid o poza cu mandra mea, pe care am s-o sterg dupa, ca nu-i place sa pun poze cu ea...e recenta de acum cateva zile...ea si matzul kkcios :P...

#14612 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 11:04 PM

Vezi postareazerda, la 29 February 2012 - 10:59 PM, a spus:

Io's cu any, mi-am petrecut toata copilaria ne-mancand diverse, mi-am facut portia la mofturi, cred ca m-a stricat Francois Rabelais cu Gargantua al lui :)

cum adica? si Any a fost mofturoasa? nu am citit asta?
poate Geany! a fost si este! Am si vrut mai devreme sa scriu ca numai ea e de vina de toata chibiteala :)

#14613 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 11:06 PM

Vezi postareastella, la 29 February 2012 - 11:03 PM, a spus:

Haida bre , ca aici sunt...v-am admirat si citit cu martisoare , cu copile, cu di tati.
Ali, fruntea sus , si nu-ti mai manca ficatii, si nu te mai consuma...sa-ti fie prielnica primavara si noul sezon.
Bai eu am noroc de un barbat nemofturos...ca mamitza lui gateste asa de prost....:) ca mananca orice, si daca nu e nimic pregatit, ia un bol de lapte cu cereale...:) merci ammitza ca l-a *educat* asa de bine.
ia rapid o poza cu mandra mea, pe care am s-o sterg dupa, ca nu-i place sa pun poze cu ea...e recenta de acum cateva zile...ea si matzul kkcios :P...

Vale, frumoasa si pisicoasa :P
sa-ti traiasca sotul si mamitza-sa! sa fie sanatosi! asta inseamna o mamitza buna! :P
dar ce matzul tot mai face kkceli pe unde nu-i e locul/nisipul? :P

#14614 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 29 February 2012 - 11:06 PM

E o frumoasa, Vale! :)
Dar am rîs, sa stii! Auzi la ea ce prezentare-i face fulgusorului. Mîtul kkcios! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#14615 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 11:08 PM

sa va mai zic ceva, fiica-mea dupa ce a venit acasa, mi-a dat florile, apoi m-a luat in brate :) s-a lipit si juma de ora nu s-a dezlipit, tot venea ma lua in brate si ma strangea :) . Normal ca am pus cocile in forme pana suuuus :P , ca asa era si sufletul meu .... :P

#14616 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 February 2012 - 11:09 PM

Daniella, 47 kg? vorbesti serios? wow!! si eu aveam 47 kg la pana la 26 ani dar nu cred ca o sa mai arat atat de bine daca voi fii iarasi 47kg, nu o sa mai am sanii deloc, si culmea ca atunci ii avea destul de dotatii, se chimba corpul comic dupa ce ai copii si slabesti si mai comic :) Eu sa fiu unn 54 as fii mult mai fericita, dar nu 47!!!!!!!!!!!

Stella, ma bucur sa te revad si mai ales sa-ti vad mandretea de fata, care dupa mine, e f f f deosebita!! are o frumusete aparte, si-mi place mult si freza ei Pupici la ea!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14617 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 29 February 2012 - 11:15 PM

Eu cred ca a gresit Zerda, eu nu-s mofturoasa si nici n-am fost, in schimb sunt pofticioasa.
De mica asa am fost, cand veneam de la scoala si simteam miros de gogosi pe casa scarii, nu ma lasam pana nu-mi facea mama gogosi :P .

Dl.Any nu e mofturos, are numai cateva chestii pe care nu le mananca.
Eu zic ca nu-i mofturos pentru ca acasa nu face nazuri, ii place tot ce se gateste in casa.
Iar soacra-mea gateste si ea foarte bine.
Mereu imi zice ca nu simte lipsa lui mamitza vorba Stellei, ca eu gatesc bine. Si i-a zis si soacramii in fata acealsi lucru, mama ce rusine mi-a fost :) .
Da' ea stie ca-i adevarat :) .

#14618 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 11:19 PM

Vezi postareaEllani, la 29 February 2012 - 06:08 PM, a spus:

Si culmea e ca nu mai ajuta nici un fel de carte psihologica sa-l schimbi(asemenator cu ce ziceam eu ca nu poti schimba directia vantului)Dar cum ziceam ,poti sa-ti schimbi viziunea asupra lucrului,iar tu, se pare, ca te-ai obisnuit deja.

Ba da, poti sa schimbi vantul, asa zice cartea si eu cred ca eu pot! Dar printr-o tehnica taman contrara la ce fac eu acum. De aceea o sa incetez sa ma mai plang, sau sa mai pun ganduri de astea pe bietul om, iar dupa ce termin cu toate concentrarea pe ale mele esentiale ale momentului, ma voi concentra si la a schimba pe domnul. Si cum eu cred cu convingere ca asa e cum zice cartea, o sa vezi ca o sa reusesc. Deci, tehnica ar fi cam asa: nu el e de vina ca e mofturos, eu sunt de vina ca emit gandurile acestea si eu si altii la care l-am reclamat si de aceea mi se intorc inapoi mofturi si mai mari. Tot eu sunt de vina ca nu mentalizez cum mananca el de toate si nu il vad deja minunandu-se ce bun e tot ce pun e masa, tot ce cumparam, tot ce capatam, tot ce e de mancare oricand, oriunde, oricm. Si cum imi multumeste el pentru bucatele alese si cum ii place tot ce gusta etc. Asta trebuie sa mentalizez, dar tb sa mi-o pun intr-o fraza, ... si o sa o fac, dar cand i-o veni randul... ca acum au prioritate multe altele mai grele ale momentului.
Imaginea cu temenelele pe care mi le face la ce papa bun, din seara asta mi-am conturat-o deja in minte :) Urmariti-ma, o sa fac miracole! :)

#14619 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 February 2012 - 11:19 PM

Dany pe Bea o mananc toata :P oricat de mofturoasa si carcotasa sunt la mancare ,recunosc,recunosc :) fapta recunoscuta e pe jumate iertata ,nu?! :)

Stelina, Vale e o dulce ca si pisicuta :P

In rest nu mai zic nimik,ma abtinez duoar ca sotul a zis pas' la funditele mele dar nu m-am suparat ca m-a anuntat (mancase sarmai' si a iesit cu baietii la o bere asa ca nu i-au mai trebuit)in schimb maroiu' si bub' au bobinat de m-am spariet' sa nu le cada greu :P eu nici nu am gustat dar nu ca de slabeala ca am mancat sarmale cu sotul cu smantana si paine si ardei iuti..deci :P

#14620 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 11:26 PM

Vezi postareaOana S, la 29 February 2012 - 11:09 PM, a spus:

Daniella, 47 kg? vorbesti serios? wow!! si eu aveam 47 kg la pana la 26 ani dar nu cred ca o sa mai arat atat de bine daca voi fii iarasi 47kg, nu o sa mai am sanii deloc, si culmea ca atunci ii avea destul de dotatii, se chimba corpul comic dupa ce ai copii si slabesti si mai comic :) Eu sa fiu unn 54 as fii mult mai fericita, dar nu 47!!!!!!!!!!!

Vorbesc cel mai serios posibil: eu as fi cea mai fericita sa ma intorc la 47 (le-am avut pana pe la 33 ani). Sunt femei care slabesc si mai mult ca inainte dupa sarcina, cunosc... Nu stiu daca domnului i-as placea la 47, ca el m-a cunoscut cam la 52kg si m-a gasit perfecta (lui ii plac astea mai durdulii), dar nici cat sunt io acum la 63kg nu se mai poate. Eu insa m-as placea maxim!!! Eu sunt genul care imi impun un target greu de atins ca sa fiu motivata sa lupt din greu. Intr-adevar cred ca si la 51-52 kg as fi multumita. Tu esti mai inalta, Oana.
Ma doare la tenisi de marimea sanilor, sunt sutiene push-up, iar eu vreau sa pot purta orice rochie/fusta/pantaloni/camasuta/bluza si sa arat super (Adica sa ma simt eu super!), acum arat cu colaci si caltabosi ... Eu sunt pufoasa, nu arat osoasa nici la 47kg. Am avut 45-47kg pana pe la 27 ani.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 729
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic