Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 772
  • 773
  • 774
  • 775
  • 776
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15461 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 March 2012 - 09:36 PM

Vezi postareaUma, la 09 March 2012 - 07:54 PM, a spus:

Cati mucenici!!! Eu nu am avut timp sa-i fac si diseara iar ajung tarziu acasa...dar cred ca o sa fur ideea Oanei si o sa fac o oala asa! Mersi Oana :occasion15:

Nu stiu a cui e baba azi..dar la noi a inceput cu o ninsoare deasa, cu fulgi imensi, a iesit soarele dupa o ora...dupa care a tras o ninsoare, dar nu mai mult de juma de ora si acum e soare de am tras transperantele la geam!!!

Maya, la multi ani lui blogu' (amandoua de fapt) si stiu eu ca vei continua sa ne tentezi cu retete minunate!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Ma bucur ca ti-am dai idei :lovestory:
Pupici!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#15462 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 March 2012 - 09:39 PM

Vezi postareaFoxyy, la 09 March 2012 - 11:41 PM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 09 March 2012 - 11:37 PM, a spus:

In sfarsit apuc si eu sa dau pe-aici.Pentru ca 2 zile am fost in priza de numa'.Initial nu ar fi trebuit sa se-ntample nimic ieri,apoi niste prieteni ne-au invitat la ei si pentru ca nu am putut noi au venit ei la noi.Asa ca miercuri am fost in priza maxima,iar ieri,timp petrecut cu folos si mare placere impreuna.De aici si farfuria cu 8,adica am asezat direct pe platouri cate un pic din ce-ati vazut acolo,apoi am facut platouri in cantitati mai mare pentru cine mai doreste un repetir.Efectul a fost pe masura si le-a placut la toti :blush: .
Nu mai pun alte banalitati precum sarmale,oua umplute si alte care le-ati mai vazut pe la mine,dar va las un tort din care n-a ramas aproape nimic si va zic ca se merita sa-l incercati,daca va place combinatia de la prajitura Tosca.

:occasion15: :lovestory: :rolleyes: :beer2: Nu, nu-mi place deloc ce vad in poza!!!!!! :drool: :drool: :drool:

nici mie :drool:
ReteteFamilie.com

#15463 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 March 2012 - 09:48 PM

Angel, felicitari!! Multa sanatate si fericire ,baiatului!
Sorina, frumos tort monti :occasion15:
Geluta, sa stii ca inca astept poze de la tine..

La mine nimic nou sub soare...

Va pup!
ReteteFamilie.com

#15464 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 March 2012 - 10:13 PM

Vezi postareacarmaw, la 10 March 2012 - 09:02 PM, a spus:

Iubita chiar azi m am gindit mult la tine...tot am vrut sa i cer lui FOXY n tau..;dar am uitat
Nenea ala e un eminent doctor m a operat si pe mine ...are si el un copil si stie vede ce se intimpla cu adolescentii si cu modul lor de a se hrani.
Organizeaza alaturi de psi,dieteticieni etc aceste tabere de 2 ani si are cereri si de la parinti
Deci il stiu e doctorul meu al Moatzei etc
Eu zic (parerea mea ca poate e bine de dus la el ori la cabinetul lui ori la spital la sf ioan
e bine ca se ocupa si de asta
Tipu e un ff bun chirurg si un mare sufletist
pup.(da e stirea de pe B1 florina dascalu se ocupa chiar am cunoscut o)
e o super treba!!

Carmen, merci mult de tot. Am vorbit cu Socrella si pare interesata ... sa vedem daca va merge pana la capat ...
Mai mult decat sa le spun :occasion15: si despre asta nu am ce sa fac, eu tot le spun sa ia masuri de 4 ani, dar pana acum nu am avut mari rezultate. Au fost la medici, dar cand le-au pus la regim, pe sora lui iubi si fiica ei, nu s-au tinut de treaba si nu s-au mai dus a doua oara, pentru ca nu ai cum, daca nu respecti ce zice medicul... . Si-au facut analizele si nu au probl de tiroida, nici una, nici cealalta, dar arata ... de te sperii, si nu e doar de aratat, dar apar si probl de sanatate ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15465 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 March 2012 - 08:16 AM

Buna dimineata la han.

Fisiere atasate

#15466 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2012 - 08:30 AM

Buna dimi si de la mine!

Woaw Stella ce de bunataturi! Se stie eu fur 1 fresh si apoi o salata de fructe! Dupa vreo jum de ora revin sa vad daca a mai ramas ceva pe platoul de salamuri si branzeturi :occasion15:

#15467 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 March 2012 - 09:44 AM

Buna dimineata. Sa aveti o duminica placuta si insorita. La mine e soare, da' bate vantul si e rece. Ei zic ca-s 23 de grade, da' mie mi se pare mai frig.

Mucenicii mei moldovenesti:
Fisier atasat  poza 008 (Large).jpg (117.31K)
Number of downloads: 0
Cu paharul de vin:
Fisier atasat  poza 011 (Large).jpg (110.79K)
Cu pisic asistent:
Fisier atasat  poza 009 (Large).jpg (71K)

Crinul meu de la 8 martie, de la domnu' sot. Au fost 3 boboci si 2 s-au deschis in niste flori uriase, superbe:
Fisier atasat  poza 018 (Large).jpg (71.58K)
Fisier atasat  poza 016 (Large).jpg (62.84K)
Il tin pe frigider, sa nu mi-l manance matzele:
Fisier atasat  poza 021 (Large).jpg (58.38K)

#15468 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 March 2012 - 09:52 AM

'Neata la han .
Cami , imi place asistentul tau :)
Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .
Eu am avut o noapte tare aiurea . L-am visat pe tata . Nu e prima data , dar mereu il visam "viu" . Acum aparuse la mine aici , stiam ca e mort si m-am cam speriat . Era in hol , cauta ceva intr-un dulap .L-am intrebat de 2 ori ce cauta , nu mi-a raspuns . A intrat in dormitor , s-a uitat , a iesit . A intrat in living , m-a strans tare in brate si mi-a spus " mi-ar fi placut sa nu plecati " M-am trezit brusc , inima mea batea de-mi spargea capul pieptului . Nu am mai putut adormi ore in sir . Si acum parca am un nod in gat . Luna asta ar fi implinit 60 de ani . Acum iar sunt intoarsa pe dos .

#15469 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2012 - 10:17 AM

Vezi postareaany_annette, la 04 March 2012 - 10:49 PM, a spus:

Dani ce faci, te lupti cu bucatele pe care ti le-a trimis soacra :lol: ? Iesi la suprafata!

Tocmai vroiam sa postez bucatele facute de mamaie pt noi, duminica trecta, cand asta mica mi-a apasat rapid consecutiv butonul on/off de pe prelungitor si ...adio taste o saptamana.

Am tuns picea chilug luni.
Am dus-o la gradi ncepand de joi.
A inceput sa scrie cu pixul pe lenjerii (peste tot pe unde apuca, de altfel).din ce in ce mai abitir
Se urca pe scaunel si ia orice are chef, chiar daca ridic. Dulapurile le deschide fara probl, blocajele de bebe nu i-au facut niciodata fata ...
Stam bine ... :)

Daca e de dulciuri, ceea ce eu nu ii dau, e innebunita ... ca tati'su ...

In rest mi-a busit calcularetul de acasa, l-am dus in service iar mi l-a busit si tot asa. Acum, intors a doua oara din service, ma enerveaza la max :) nu stiu ce are ca internet explorerul :) nu-mi deschide nimic, zice ca el nu recunoaste "The requested lookup key was not found in any activation content." Cine oare ma ajuta sa-i dau de cap?

Ieri am fost la party la mami meu, am serbat-o ca e nascuta pe 8 martie. Am papat pizza facuta de ea, aperitive diverse, friptura de curcan si carnati de curcan cu salata asortata de primavara si cu salata de sfecla rosie
Tort tiramissù.

#15470 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 March 2012 - 10:18 AM

Ha ha! Cami ce frumos asistent ai, seamana perfect cu avatarul lui CristinaD...

Fisier atasat  av-174.gif (11.62K)

:) :lol:

#15471 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 March 2012 - 10:26 AM

Buna dimineata si de la mine!
Stellino, tare bun ce-ai adus tu acolo! Io vreau kiwi! As manca kiwi pana crap! Bun tare!
Izuk, te-ai gandit tu prea mult la tatal tau!Asta e trimis de subconstient! El e ACOLO, si va vegheaza!Nu te speria! Nu-i de rau!
Eu, de cate ori o visez pe sora mea, patesc ceva bun, scap din necazuri...Pentru linistea ta, da ceva de mancare de pomana unui barbat in varsta si zi tare: "Sa fie tatalui meu de ajutor si liniste!"

O duminica frumoasa va urez!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#15472 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 11 March 2012 - 10:36 AM

Izuk, si eu zic la fel ca Zoaza, sa dai de pomana ceva si sa aprinzi o lumanare la o biserica.
S-a implinit anul ? sau poate doar cere de pomana.Nu ma prea pricep la astea, dar deseori fac si dau dulciuri, chiar daca cei din jur nu stiu, eu stiu ca e de pomana pentru cei dusi dintre noi.
mama mea , mereu zicea ca cer de pomana raposatii...asa o fi, nu stiu, dar eu o fac in memoria mamutzei mele, caci ea era convinsa de atsa.

#15473 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2012 - 10:55 AM

Da si noi zilele astea ne-am visat mortii (mama a visat pe frate-su si pe bunica,sotul pe taica-su),o fi coincidenta sau nu dar zilele astea s-au facut sfinti ,s-a dat de pomana si asa se spune ca ei cer de pomana .
Cred ca te-ar face pe tine sa te simti mai bine daca i-ai da ceva de pomana,unui necajit,unui cersetor ,sa-i dai ceva ce stii tu ca-i placea lui (bunicului dinspre mama ii placea mult conserva de sardine in ulei si deaia ii dam mereu de pomana)

Nu fi speriata ca nu e nimic de rau in visul tau! :) :lol:

#15474 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2012 - 11:01 AM

Ha ha! Am vazut boze' cu comoara(comorile) lui Angi' ,doamne ce dulci sunt :) :lol:

Ii ador pe bebei :)

Ni' la asta ce fata are.. :)

Fisier atasat  377239_272729612771668_183619361682694_861429_384298945_n.jpg (13.47K)

#15475 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 March 2012 - 11:04 AM

Geany, Izuk, este ca-i frumos asistentul meu? :)
N-am vazut avatarul ala pana acum, da' chiar ca seamana :lol:
Izuk, si eu zic sa dai ceva de pomana pentru tatal tau.

#15476 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 11 March 2012 - 11:18 AM

Vezi postareaizuk, la 11 March 2012 - 09:52 AM, a spus:

'Neata la han .
Cami , imi place asistentul tau :)
Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .
Eu am avut o noapte tare aiurea . L-am visat pe tata . Nu e prima data , dar mereu il visam "viu" . Acum aparuse la mine aici , stiam ca e mort si m-am cam speriat . Era in hol , cauta ceva intr-un dulap .L-am intrebat de 2 ori ce cauta , nu mi-a raspuns . A intrat in dormitor , s-a uitat , a iesit . A intrat in living , m-a strans tare in brate si mi-a spus " mi-ar fi placut sa nu plecati " M-am trezit brusc , inima mea batea de-mi spargea capul pieptului . Nu am mai putut adormi ore in sir . Si acum parca am un nod in gat . Luna asta ar fi implinit 60 de ani . Acum iar sunt intoarsa pe dos .

Da i ceva de pomana....ori ceva din lucrurile din dulap sau mincare dulciuri chestii ce ii placea sa manince
O sa ti usurezi sufletul
Cred ca nu a ti dat toate lucrurile lui de pomana...de aia s a intors sa si le ia
Dar scuze ca nu te am intrebat esti ortodoxa sau catolica?
ca astea erau valabile la orto
hai linisteste te!
ps cit are de la deces?
Are toate pomenile facute? eu te intreb ca pe 17 fac pomana de 1 an pt mamica mea si sunt in tema.

#15477 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2012 - 11:20 AM

Ma gandeam si eu sa dau ceva de pomana , dar mi-e teama ca nu am cui si ca ar fi privit ca o ciudatenie aici.Peste o luna vom fi in Romania , oare e prea tarziu s-o fac atunci , acolo? Inca nu are anul , abia in mai face , dar pe 28 luna asta ar fi implinit 60 de ani , poate m-am gandit prea mult la asta in ultimele zile . Zozo , pe mine nu m-a speriat visul , nu l-am vazut ca pe ceva rau , doar m-a intors putin pe dos .

#15478 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2012 - 11:24 AM

Vezi postareacarmaw, la 11 March 2012 - 11:18 AM, a spus:

Da i ceva de pomana....ori ceva din lucrurile din dulap sau mincare dulciuri chestii ce ii placea sa manince
O sa ti usurezi sufletul
Cred ca nu a ti dat toate lucrurile lui de pomana...de aia s a intors sa si le ia
Dar scuze ca nu te am intrebat esti ortodoxa sau catolica?
ca astea erau valabile la orto
hai linisteste te!
ps cit are de la deces?
Are toate pomenile facute? eu te intreb ca pe 17 fac pomana de 1 an pt mamica mea si sunt in tema.

Sunt ortodoxa . Aici nu sunt lucruri de ale lui , in dulapul respectiv avem hainele groase , geci , paltoane , iar sus am medicamente . De fapt , el sus cauta .
In 27 mai face un an , mama i-a facut pomenile si a dat de pomana diverse .

#15479 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 11 March 2012 - 11:29 AM

Izuk, cum am zis, de multe ori dau dulciuri, sau altele...si nu neaparat spun ca e de pomana (mai ales ca aici nu stiu ce este asta) dar eu ma gandesc puternic sa fie de pomana :)oricum e intre el si ce ai tu in suflet .parerea mea:)

#15480 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 March 2012 - 01:16 PM

Izuk, eu cred ca si-acolo, unde esti tu, sunt oameni batrani si amarati, care-ar primi cu inima deschisa ceva de mancare sau de-mbracat.Si, cum zicea Stellina, tu gandeste-te cu putere ca ce dai e pentru linistea lui, chiar daca aluia de-i dai nu-i zici.Tu, in sufletul tau, stii ca-i pomana! Oi gasi tu un amarat caruia sa-i dai un covrig, un mar sau o paine.
la mine, era obiceiul sa dai o ceapa peste prag.Zi-i mamei tale, ca acasa se stie de obiceiul asta si nu se uita lumea urat la tine ca-i dai o ceapa din prag.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 772
  • 773
  • 774
  • 775
  • 776
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul