Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 792
  • 793
  • 794
  • 795
  • 796
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15861 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 09:55 PM

Vezi postareazoazorel, la 15 March 2012 - 09:39 PM, a spus:

Any, ca era sa sar: sa-ti traiasca blogul, sa ai trafic si sa-l stapanesti sanatoasa!

Fetelor cu bloguri, daca vi se-ntampla(ca fac rar, ce-i drept!) sa va placa vreo reteta facuta de mine, eu va dau voie, public, s-o postati!Poate asa nu se va mai pierde!

Reteta ta urmeaza sa fie postata pe blogul meu :rolleyes: Eu sunt in urma cu postarile, am multe retete facute dar asteapta postate :D

Dar sper sa nu sa se supere unele persoane de aici ca nu le specific numele pe blog la mine, eu asa mi-am inceput blogul prin a scrie reteta cu acelasi titlu dar nu specific de unde este, ca am vazut acum la multe dintre voi ca specificati. Daca este reteta cu numele vostru , asa ramane, dar sa nu fie cu suparare ca nu va mentionez.

Any
, frumos blog! La cat mai multe retete!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#15862 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 March 2012 - 09:59 PM

Vezi postareaGeany, la 15 March 2012 - 07:24 AM, a spus:

Va pup si va fac eu cinste azi virtual la han :D

woaaaaw! ce festin Geany! faceam prapad azi daca intram :rolleyes:
Totul a fost foaaarte bun!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15863 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 10:17 PM

Vezi postarealili, la 15 March 2012 - 11:20 AM, a spus:

Oau Daniella, vii la Brasov. La Paradisul Acvatic e super , merg si copii mei destul de des.
La noi bate un vant de numa ,numa
Era soare de dimineata dar acum s-a innorat

daaaa, maine dimi plecam, dupa mic dejun si facut bagajele. Stii cat e intrarea? e pe ora, pe jum de zi? / zi? Avem cazare la hotelul de alaturi la ALINALEX. Prima oara ca mergem la Paradisul Acvatic, tati ma batea la cap de nu stiu cand. Din pacate eu nu am noroc ... :D nu stiu ce o sa fac ... nu pot intra la paradis ... :rolleyes: ... stiam ca ..., dar mi-a iesit din cap ieri cand am facut rezervarile ..., m-am gandit doar la serviciu, sa nu fie in saptamana cand imi vin delegatii... Ei m-oi descurca eu ca fotograf macar ...

#15864 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 March 2012 - 10:18 PM

Any, ca era sa sar: sa-ti traiasca blogul, sa ai trafic si sa-l stapanesti sanatoasa!

Fetelor cu bloguri, daca vi se-ntampla(ca fac rar, ce-i drept!) sa va placa vreo reteta facuta de mine, eu va dau voie, public, s-o postati!Poate asa nu se va mai pierde!

Multumesc mult Zoazo :rolleyes: !

#15865 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 10:30 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 09:55 PM, a spus:

Reteta ta urmeaza sa fie postata pe blogul meu :rolleyes: Eu sunt in urma cu postarile, am multe retete facute dar asteapta postate :D

Dar sper sa nu sa se supere unele persoane de aici ca nu le specific numele pe blog la mine, eu asa mi-am inceput blogul prin a scrie reteta cu acelasi titlu dar nu specific de unde este, ca am vazut acum la multe dintre voi ca specificati. Daca este reteta cu numele vostru , asa ramane, dar sa nu fie cu suparare ca nu va mentionez.

Any
, frumos blog! La cat mai multe retete!!

Merci Oana :P !

#15866 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 10:36 PM

Stella, tin pumnii pe maine :D !
Fetele de la Monti, Boni, 2ut, Sorina, ma bucur ca transformati profiterolul, asta inseamna ca v.-a facut cu ochiul :rolleyes: !
Dani, distractie placuta! Lasa, n-are nica, asa s-a intamplat, fa-o pe fotograful de data asta!
Geany te asteptam sa ne spui cum te-ai distrat azi!!!

#15867 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 March 2012 - 10:53 PM

M-am dixtract' si prin oras si pe acasa :D muzica la maxim bautura si de tati pt. tati' :P Azi mi-am facut de cap sa-mi fie rusine :rolleyes:

#15868 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 10:56 PM

Vezi postareaGeany, la 15 March 2012 - 10:53 PM, a spus:

M-am dixtract' si prin oras si pe acasa :D muzica la maxim bautura si de tati pt. tati' :P Azi mi-am facut de cap sa-mi fie rusine :rolleyes:

Bravo, ai facut foarte bine!
Si pentru ca de maine incepe week-endul, poti sa continui alte 3 zile si 3 nopti!!!

#15869 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 March 2012 - 10:59 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 March 2012 - 10:56 PM, a spus:

Bravo, ai facut foarte bine!
Si pentru ca de maine incepe week-endul, poti sa continui alte 3 zile si 3 nopti!!!

Hi hi hi! Prevad pe maine o frumoasa durere de tartacuta :P

#15870 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 15 March 2012 - 11:35 PM

Pe final de zi ajung si eu si iti urez, la multi ani cu fericire si sanatate si dorinte implinite, Geany. Intre doua joburi si boala.. da. iar am bolit, apoi cand am citit ce-a scris Sorina am avut un deja vu.. cu durerea deureche, de marti si al meu pitic sufera.. asa ca abia am apucat sa rasfoiesc pe aici Va pup.
Imagine postata

#15871 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 11:39 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 15 March 2012 - 01:18 PM, a spus:

O montificasem deja pt Anny...

Any tine monti???? ce noutati?!!! o zi nu poate lipsi omul ca rasuciti toaate situatiile! acum am ajuns la capatul a ce ati scris azi si vad ca a fost si ziua Carmencitei si a blogului Any!
Any, felicitari pentru nasterea blogului! sa fie cu noroc, cu trafic, productiv si sa ne incanti mereu ca si acum cu idei creative si apetisante!!!!

Vezi postareaany_annette, la 15 March 2012 - 01:26 PM, a spus:

Dani, am citit ca Bea merge la gradi, ma bucur enorm ca s-a obisnuit!
Moatzo, fasolea prajita la noi e aia cum a facut Dani da' oleaca mai zemoasa, iar iahnia e fasole fiarta facuta pireu. Cel putin pe la mine asa le zice.

-nu chiar s-a obisnuit, dar e bine: primele 2 zile (joi-vineri sapt trecuta) nu stia ce se intampla cu ea, pt ca noi daca mergem mereu cu ea la locuri de joaca, a crezut ca acolo am nimerit si suntem in zona. Ei, luni dimi s-a schimbat situatia: cand am aj acolo s-a prins ca o lasam si s-a pus pe plans....din ce in ce mai intens. Dupa ce plecam se linisteste insa, se ia cu copiii si cu educatoarele. Probabil va dura putin pana prinde ea drag :rolleyes: . Oricum mai bine mai micuta decat la 3 ani, ar fi fost mult mai greu. Dar toata lumea se mira, ca e prea mica, in RO nu se prea obisnuieste sa duci copiii inainte de 3 ani la gradi. La ea la gradi sunt insa copii de pe la 8 luni.
La noi: mancarica de fasole (gen fasole verde, mazare) este iahnie de fasole. Piureul de fasole se cheama fasole batuta pe care se pune ceapa calita cu bulion.

Vezi postarea2ut, la 15 March 2012 - 01:32 PM, a spus:

La mine la fasolea fiarta si facuta piure ii zicem fasole frecata si la aia ca a lui Dani, iahnie. Cate bordeie...

Da, iahnia e aia descrisa de tine si facuta de mine ieri
si "frecata" ta = fasolea noastra "batuta" :D

Vezi postareaany_annette, la 15 March 2012 - 04:16 PM, a spus:

MORALA Fasolea asta nu vroia facuta si pace!

mda nici la mine nu prea a vrut. Nu am pus rosii decojite, k m-am gandit sa pun niste suc de rosii de la bunica lui tati de la tara. Era cam acrutz (nu l-am gustat inainte)... :P

#15872 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 11:40 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 04:16 PM, a spus:

si mie imi pica greu la stomac fasolea, nu prea mananc. Doar o iahnie sau cum se mai zice in alte parti.. eu o stiu ca fasole pasata si facuta cu ulei, ote/mustar/suc lamaie si ceapa sau usturoi proaspata

Nici mie nu imi pica bine, ma baloneaza indif cate ape arunc.
De fasole cu ote/mustar/suc lamaie nu am auzit/mancat. La noi, fasolea batuta, se freaca doar cu ulei (ca si cea de vinete) si adauga usturoi crud si sare. Deasupra i se pune ceapa calita cu bulion.

Vezi postareasorinadaniela, la 15 March 2012 - 05:49 PM, a spus:

Eu nu mai stiu ce sa mai fac cu Mara...

Multa, multa sanatate!

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 08:36 PM, a spus:

trebuie sa dau mai mult de 5 milioane? :rolleyes: Intreb si eu, poate voi stiti

Cel mai bine intrebi dinainte de a incheia targul cat datorezi, pentru ca fiecare masina consuma in alt fel, iar aici benzina e scumpa precum porcul ... + ca omul isi rupe din timp ... Daca iti convine pretul accepti, daca nu, nu. Daca dai cat consideri si respectivul nu e multumit, nu crede ca e echitabil, iar nu e bine.
Da, Romania e destul de scumpa, iar Bucurestiul o capitala europeana cu preturi pe masura, fara a compensa si la gradul de civilizatie, curatenie, sau servicii. Insa daca mergi mai spre Italia, Franta, Elvetia, nu mai zic Anglia... o sa vezi ca sunt tari si mai scumpe ... La noi sunt enorm de multe contraste si salariile nu sunt corelate deloc cu preturile, aici e buba! Dar la salariu de afara nu-i bai.

Vezi postareamoatza, la 15 March 2012 - 08:48 PM, a spus:

Dani, nu te vad bine cu oloiul ala de fasole. Ti l-as trimite pe-al meu, rezolva asta oricat cand e vorba de fasole cu ceva carne.
Da' lu' picea-mica de ce nu i-ai dat carnita?

Da, oloiul aproape neatins, eu azi nu am apucat a ingurgita nimic pana la 19 cand am aj acs :P Sa o pun la congi? Sau mai bine ... sa trec dimi pe la mama si tati sa le-o duc?
Nu i-am dat ca a fost afumata si am zis ca o fi fum din zemuri... I-am dat doar cateva bobite de fasole ... Oricum papase fagaras si piure de mar+banana. Si vreo 3 castraveciori mici murati. :P Era destul ... :P
Ne pune pe ganduri copila asta! Nu stiu unde baga atat si cu cine seamana?! 2 luni jum la mamaie-sa au facut-o sa aiba un apetit nebun!!! :D A zis azi educatoarea ca papa cel mai bine, daca i-ar da 3 poprtii tot ar manca :P . Pai eu, copila, zici ca eram din Somalia! Pana la 14 ani nu mancam mai nimic. Tat'su nu a trecut inca de varsta aia ... :P

#15873 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 11:40 PM

[quote name='Oana S' date='15 March 2012 - 08:36 PM' timestamp='1331836607' post='136680']
Asa ca tati o sa lucreze si o sa aibe grija si de Jasu, ca sa-mi tihneasca mie in RO. Am un tati bun care se gandeste mult la mine :D [/quote]Oana cum se va descurca si cu serviciul si cu Jesu? Si mie mi-arfi greu singura! Chiar ai un tati super bun! Sa-ti traiasca si sa-l apreciezi si el pe tine! :P

[quote name='Gelutza' date='15 March 2012 - 09:20 PM' timestamp='1331839235' post='136694']
Numa la lucruri d'astea mi-e gandul si la vinul din butoiul ala, de zice legitimul ca-l desface de Paste!Ce sa fac, asa scrie la zodia mea sa ma gandesc intruna la mancare!Dar unde mai pui, ca ma gandesc asa cu o placere si o pofta.... :rolleyes: Si eu ma gandesc la sedintele stellei...[/quote]
Nu cumva oi fi fiind zodia mea? ca si eu tot la mancare ... :P Ce zodie esti?

[quote name='Gelutza' date='15 March 2012 - 09:27 PM' timestamp='1331839636' post='136698']
prima crema de sampanie[/quote]
Eu am ramas cu gandul la mi s-a pus pata pe crema de sampanie!
unde e reteta de crema de sampanie?
Si eu vreau profiterol...dar sa-l faca any! :P[/quote]
[size="2"]+1[/size]

#15874 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 11:43 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 March 2012 - 10:36 PM, a spus:

Dani, distractie placuta! Lasa, n-are nica, asa s-a intamplat, fa-o pe fotograful de data asta!

Nu am incotro.... Cum nu imi placea cum am inceput sa arat in costum de baie, subconstientul a scos in cale instrumentul... sa nu ma pot arata ... :rolleyes:

#15875 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 11:44 PM

ba, sa-ti fie de bine :P si sa te tot distrezi asa cat mai des posibil! destul trudesti ...

#15876 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 11:48 PM

Dani, nu sunt la Monti, Sorina mi-a explicat cum poate sa-l faca sa fie Monti.
Eu am slabit 2 kg, nici nu mai stiu cand am inceput dieta. Dar oricum, am slabit jumatate din ce trebuia sa slabesc in timpul asta.
Asta pentru ca am mai cazut in abatere. Ba una, ba alta, am mai calcat stramb.
Deci mai am de tras.

I-auzi ce mancacioasa e Bea! Cu tine seamana :rolleyes: !

Deocamdata nu mai fac profiterol ca de ja l-am facut de 2 ori intr-o saptamana.
Fac tiramisu :D .

#15877 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 11:53 PM

[quote name='any_annette' date='15 March 2012 - 11:52 PM' timestamp='1331848359' post='136747']
[quote name='Daniella' date='15 March 2012 - 11:39 PM' timestamp='1331847547' post='136741']

Any, felicitari pentru nasterea blogului! sa fie cu noroc, cu trafic, productiv si sa ne incanti mereu ca si acum cu idei creative si apetisante!!!!
[/quote]

Merci Dani, asa sa fie :rolleyes: !

#15878 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 11:53 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 March 2012 - 11:48 PM, a spus:

Dani, nu sunt la Monti, Sorina mi-a explicat cum poate sa-l faca sa fie Monti.
Eu am slabit 2 kg, nici nu mai stiu cand am inceput dieta. Dar oricum, am slabit jumatate din ce trebuia sa slabesc in timpul asta.
Asta pentru ca am mai cazut in abatere. Ba una, ba alta, am mai calcat stramb.
Deci mai am de tras.

I-auzi ce mancacioasa e Bea! Cu tine seamana :rolleyes: !

Deocamdata nu mai fac profiterol ca de ja l-am facut de 2 ori intr-o saptamana.
Fac tiramisu :D .

ei daca mai slabesti 2 kg pana la Paste e bine, ajungi la cat vrei. Ai grija cand dai unda verde dupa aia ...
Pai eu nu mancam mai nimic la varsta ei ... dupa 14 ani am inceput sa mananc/poftesc, ca la 18 ani sa incep sa cot painea, fainoasele, prajelile etc ...

#15879 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 16 March 2012 - 01:42 AM

Hello, am ajuns si eu acasa , ca avuram concert in deplasare.
bre, eu mi-s reprezentant de muzicanti, si maine avem sedinta la biroul de baza :lol: , aka organele supreme...si tre sa zic si eu alea alea...asa ca tare mare nevoie am de pumnii stransi , sa nu ma intimifastacesc in fata tuturor tovarasilor de acolo :71:.
Anutza, sa-ti traiasca blogul, la cat mai multe retete si bunataturi.

#15880 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2012 - 02:00 AM

Vezi postareastella, la 16 March 2012 - 01:42 AM, a spus:

Hello, am ajuns si eu acasa , ca avuram concert in deplasare.
bre, eu mi-s reprezentant de muzicanti, si maine avem sedinta la biroul de baza :D , aka organele supreme...si tre sa zic si eu alea alea...asa ca tare mare nevoie am de pumnii stransi , sa nu ma intimifastacesc in fata tuturor tovarasilor de acolo :D.
Anutza, sa-ti traiasca blogul, la cat mai multe retete si bunataturi.

Sarumana Stella!
Tin pumnii pe maine, n-ai sa te fastacesti, ai sa vezi. Tragi aer in piept si zici tot ce ai de zis :lol: !

Ma gandeam ca numai eu mai bantui pe aici, dar vad ca mai e lume :71: !

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 792
  • 793
  • 794
  • 795
  • 796
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul