Oana S, la 15 March 2012 - 04:16 PM, a spus:
si mie imi pica greu la stomac fasolea, nu prea mananc. Doar o iahnie sau cum se mai zice in alte parti.. eu o stiu ca fasole pasata si facuta cu ulei, ote/mustar/suc lamaie si ceapa sau usturoi proaspata
Nici mie nu imi pica bine, ma baloneaza indif cate ape arunc.
De fasole cu ote/mustar/suc lamaie nu am auzit/mancat. La noi, fasolea batuta, se freaca doar cu ulei (ca si cea de vinete) si adauga usturoi crud si sare. Deasupra i se pune ceapa calita cu bulion.
sorinadaniela, la 15 March 2012 - 05:49 PM, a spus:
Eu nu mai stiu ce sa mai fac cu Mara...
Multa, multa sanatate!
Oana S, la 15 March 2012 - 08:36 PM, a spus:
trebuie sa dau mai mult de 5 milioane?

Intreb si eu, poate voi stiti
Cel mai bine intrebi dinainte de a incheia targul cat datorezi, pentru ca fiecare masina consuma in alt fel, iar aici benzina e scumpa precum porcul ... + ca omul isi rupe din timp ... Daca iti convine pretul accepti, daca nu, nu. Daca dai cat consideri si respectivul nu e multumit, nu crede ca e echitabil, iar nu e bine.
Da, Romania e destul de scumpa, iar Bucurestiul o capitala europeana cu preturi pe masura, fara a compensa si la gradul de civilizatie, curatenie, sau servicii. Insa daca mergi mai spre Italia, Franta, Elvetia, nu mai zic Anglia... o sa vezi ca sunt tari si mai scumpe ... La noi sunt enorm de multe contraste si salariile nu sunt corelate deloc cu preturile, aici e buba! Dar la salariu de afara nu-i bai.
moatza, la 15 March 2012 - 08:48 PM, a spus:
Dani, nu te vad bine cu oloiul ala de fasole. Ti l-as trimite pe-al meu, rezolva asta oricat cand e vorba de fasole cu ceva carne.
Da' lu' picea-mica de ce nu i-ai dat carnita?
Da, oloiul aproape neatins, eu azi nu am apucat a ingurgita nimic pana la 19 cand am aj acs

Sa o pun la congi? Sau mai bine ... sa trec dimi pe la mama si tati sa le-o duc?
Nu i-am dat ca a fost afumata si am zis ca o fi fum din zemuri... I-am dat doar cateva bobite de fasole ... Oricum papase fagaras si piure de mar+banana. Si vreo 3 castraveciori mici murati.

Era destul ...
Ne pune pe ganduri copila asta! Nu stiu unde baga atat si cu cine seamana?! 2 luni jum la mamaie-sa au facut-o sa aiba un apetit nebun!!!

A zis azi educatoarea ca papa cel mai bine, daca i-ar da 3 poprtii tot ar manca

. Pai eu, copila, zici ca eram din Somalia! Pana la 14 ani nu mancam mai nimic. Tat'su nu a trecut inca de varsta aia ...