Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1360
  • 1361
  • 1362
  • 1363
  • 1364
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27221 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 07:17 PM

Vezi postarearalesu, la 08 February 2013 - 05:47 PM, a spus:

Si la mine ninge, dar imi place! Iubesc zapada!

Ce bine ca nu ma lasi singura :)Si eu o sa ies dupa apa minerala..nu ca trebe, dar place sa ies putin in zapezi :)
A cat is a friend fur-ever !

#27222 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 February 2013 - 07:39 PM

Treceti, batalioane straine, Don Valley
La arme cu pluguri si cai
V-asteapta izbanda, v-asteapta si fratii
Cu inima la trecatori!

Downtownul, downtownul, downtownul v-asteapta
Nadejdea e numai la voi!
Insfaca straine si cusma si geaca
Si-apoi sa mergem spre noroi!

`Nainte, `naine, spre marele Hamilton
Hotarul nedrept sa-l zdrobim!
Sa-ajungem acolo ne trebuie Don Valley
De-ar fi sa ne-ngropam de vii!

Mi-s dragi cand ii vad in sus si-n josul autostrazii si sunt mari, si sunt impresionanti, merita tot respectul!

Fisiere atasate

The more I see, the less I know.

#27223 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 February 2013 - 07:50 PM

Vezi postareaUma, la 08 February 2013 - 07:14 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 08 February 2013 - 07:01 PM, a spus:

Si da, aici e mai ingrijit,mai dar platim mai multe taxe ca nu avem liber sau platiti dublu de toti sfintii din calendarul ortodox.

Fata draga, d'apoi daca tot cauti pricina gasesti :) Si nu ai cum sa ai liber de sfintii ortodoxi ca doar nu suntem tara ortodoxa. Si taxe? Tulai Floricico, dar daca ai un salariu decent in Romania platesti la taxe de te rupi. Si ai ce? Ca am avut "norocul" sa vad iar viata din spital, unde esti morisca de dat bani si asa mai departe...

Dar eu zic ceva, rau e cand esti acolo unde nu ti-e bine. Daca petreci o viata tanjind dupa alte locuri..eu ce pot zice ca daca mi-ar fi de alt loc, asa mi-as face bagajul si m-as duce ...ca doar nu suntem in 1988 sa fie granitele inchise.

Si ce autobuz ai tu cu 25 de grade? Ca la ale mele e cald,dar placut, cat doar sa-mi dau jos caciula :)

PS Cu vacantele..vezi ca luni sapt viitoare e zi libera de ziua familiei :)

Apai da, nu te contrazic, is mereu carcotasa, oriunde as fi as vrea sa merg altundeva, is nestatornica, nu-mi place sa ma intelenesc, sa prind radacini,prefer ramuri noi .
Mi-o fost sila sa ma reabilitez dupa ce am venit de la slapi la -25. Nu putea dracu`sa as fie -25 cat am fost plecata, nu, atunci au fost 16 grade...v-ati copt, m-ati asteptat pe mine sa va aduc vreme de asta rea.
Dar tot imi place, motivele le-am enumerat mai sus, m-am reobisnuit si cu cizme si sauna n-are farmec fara zapada afara.

Autobuze cu 25 de grade sunt 25 Don Mills si 54 Lawrence si chiar 100 Flemigdonul are 25 in interior.
Cre`ca daca pot o sa incasez un family day la munca, eu n-am familion si nu serbez oficial, am avut liber in ianuarie din cauza de salariati reintorsi la munca, ar trebui sa ma refac financiar si sa iau o pauza la vacante..sau poate nu, ca mie nu-mi trebuie mult timp s-o zbughesc. Dracu`` m=o pus sa-mi cumpar casa si sa fiu adult responsabil cand mie imi place in caruta sau pe marginea drumului... Mii de pumni in cap imi trag, ca atata de mandra am fost ca mi-am luat casa mea, am ajuns si eu ca toate cetatencele respectabile de varsta mea, casa, munca decente, serioase si acum nu stiu cum sa evadez sa stau in hostel la tiganie in Sao Paolo.

#27224 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 08 February 2013 - 08:31 PM

Ziua familiei? in QC de ce nu se sarbatoreste ziua familiei?? :)

#27225 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 February 2013 - 08:44 PM

[quote name='ralesu' date='08 February 2013 - 11:31 AM' timestamp='1360348294' post='184322']
[quote name='Uma' date='08 February 2013 - 07:14 PM' timestamp='1360343657' post='184314']
PS Cu vacantele..vezi ca luni sapt viitoare e zi libera de ziua familiei :occa
[/quote]

Poa`nu sunteti destul de ortodocsi. Pe 18 la noi se serbeaza in mod festiv, adica plata la munca 1+ 50 de ziua familiei ca trebuiau sa mai inventeze si astia o zi libera ca altfel ajungeam pe la curtile supersupreme cu excedent de ore de munca si nema odihninintza si nu ne mai incadram in normele de sanatate. Cre`ca va baga si voua o zi de asta dar o sa fie numita in franceza. Nu-i bai!

#27226 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 08 February 2013 - 09:15 PM

Vezi postareaUma, la 08 February 2013 - 07:17 PM, a spus:

Sef bun si decent... sa ai grija la dus acasa :)

mersi Uma, acasa oi ajunge pana maine dimineata. avem petrecerea unei colege care se pensioneaza :) , dupa program. o sa ne inzapezim la restaurant
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#27227 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 11:15 PM

Vezi postarearalesu, la 08 February 2013 - 08:31 PM, a spus:

Mai dragule nu stiu de ce nu...stiu ca au inceput sa se celebreze de cativa ani, au facut uni scandal, dar s-a hotarat asa si asa a ramas.
Voi aveti pe 2 ianuarie liber nu? Noi nu :)

#27228 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 08 February 2013 - 11:48 PM

Mai dragule nu stiu de ce nu...stiu ca au inceput sa se celebreze de cativa ani, au facut uni scandal, dar s-a hotarat asa si asa a ramas.
[/quote]

avem pe 2 ianuarie si pe 24 iunie, iar voi aveti in februarie si in august
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#27229 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 09 February 2013 - 12:03 AM

Vezi postareaDexter, la 08 February 2013 - 07:12 PM, a spus:

floricico, no offence, dar ţi-o ceri să fii întrebată de ce nu eşti matale, în ţara care îţi dă fiori şi bucurii?

Ca nu stiu care ar fi aia. Eu m-as plictisi si in sanul lui Dumnezeu si tot as avea ceva de comentat. Poate ca de aia. Mie mi se uraste si cu binele si vreau si altceva nou. Tu ce tara imi recomanzi?

#27230 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 09 February 2013 - 01:09 AM

[quote name='milena' date='08 February 2013 - 11:48 PM' timestamp='1360360119' post='184336']
[/quote]

avem pe 2 ianuarie si pe 24 iunie, iar voi aveti in februarie si in august
[/quote]

Pe 2 ianuarie nu e liber oficial, depinde de firma la care lucrezi. Eu am liber dar barbate-miu lucreaza in fiecare an pe 2 ianuarie! Are liber decat pe 1 ianuarie.

#27231 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 February 2013 - 01:53 AM

Vezi postareafloricica, la 09 February 2013 - 12:03 AM, a spus:

floricico, no offence, dar ţi-o ceri să fii întrebată de ce nu eşti matale, în ţara care îţi dă fiori şi bucurii?

Ca nu stiu care ar fi aia. Eu m-as plictisi si in sanul lui Dumnezeu si tot as avea ceva de comentat. Poate ca de aia. Mie mi se uraste si cu binele si vreau si altceva nou. Tu ce tara imi recomanzi?

Floricico, daca unii nu pot intelege ca sunt mai multe locuri in care traiesti fiori si bucurii, este pierderea lor, si cum spunea poetul:" cu atat mai bine tarii, si lui cu atat mai bine!"
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27232 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 09 February 2013 - 04:56 AM

Vezi postareazerda, la 09 February 2013 - 01:53 AM, a spus:

Floricico, daca unii nu pot intelege ca sunt mai multe locuri in care traiesti fiori si bucurii, este pierderea lor, si cum spunea poetul:" cu atat mai bine tarii, si lui cu atat mai bine!"

Intelege toata lumea ca rezonam cu multe locuri - ce e mai greu de inteles e de ce sa alegi sa stai undeva unde fiorii sunt 0 si, ca intr-o casnicie fara dragostea, totul "miroase".
Eu,copil de dinainte de '89,cand pana si la sarbi nu puteam sa ma duc, apreciez faptul ca acum am o alternativa -si ca om matur, imi asum ca locul unde stau, cu bune si ale rele, e locul unde rezonez mai bine.
Daca tot plang dupa un ceva, niciodata nu o sa ma bucur de ce am.

#27233 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 February 2013 - 08:55 AM

Neatza!

Pai vezi Uma aici e norocul meu, eu nu plang dupa laptele varsat. Asa mi-e felul, le iau pe toate asa cum vin, desi uneori nu-mi convin, n-am ce face, daca am intrat in hora, joc.
In plus eu am marele noroc ca nu vibrez deloc la " intoarcerea la radacini", mie tot ce a lasat Dumnezeu pe pamant mi se pare interesant, nu-mi plac mirosurile in general, alea rustice in special( apropos de Proust, cred ca sunt printre putinele persoane care s-au oripilat la episodul cu madeleine-a), as putea fi la fel de bine fericita si in Japonia si in Africa de Sud.
Dar uite, inteleg si punctul asta de vedere, vara-mea dupa ce a stat 8 ani in Germania, a plecat de-acolo in Tenerife, n-a mai pus piciorul in Germania, a zis ca nu mai vrea sa calce pe-acolo in veci! N-a venit nici sa-si vada parintii care stau acolo, ei se duc la ea in fiecare an, sora ei la fel.
Asta a fost alegerea ei, nu vrea sa mai auda de Germania si nici de Romania. In schimb, acolo e fericita.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27234 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 09 February 2013 - 09:03 AM

Saluuut! Am reusit sa ma trezesc!

Dar hai sa va povestesc, sa va distrati si voi: pe la 10:15, aseara, ca babele (ce sunt eu) am adormit.Ei, azi dimineata, la 5:15 am sarit ca arsa cu un strigat disperat, care a dus la trezirea jumatatii inimii mele, "vaiiii, cat e ceasul, o sa am timp?""ce-ai, fata?""pai nu vezi ca-i tarziu?"""Treci si dormi, ca-i sambata, zaludo!(asta e de la mine!)".Asa ca m-am culcat la loc si-am mai dormit pana pe la 8:15!
E clar, m-am dilit rau!da'rau de tot? Nu mai scap!=))
Acum imi beau cafeaua, ceea ce va doresc si voua!:-*

Fisier atasat  cafea-by-mananu2.jpg (104.88K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#27235 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 09 February 2013 - 09:15 AM

Ieti' di mana cu bub' e treaz de la 7 fara un sfert si tot vrea la gradinita :-* mie imi era un somn de numa!
Cred ca plecam si cu tacsu' la tuns ca le sta parul in toate directiile la amandoi de la caciuli :-*

Fisier atasat  DSC01183 copia.jpg (41.38K)

Fisier atasat  XbhzDn3Gwa.jpg (40.02K)

Fisier atasat  DSC_0643-thumb-590x391-102413.jpg (40.03K)

=))

Fisier atasat  descărcare.jpg (53.62K)

O zi faina tuturor!

#27236 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 09 February 2013 - 12:36 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 February 2013 - 02:29 PM, a spus:

trimite-l incoa' la practica in vacanta, daca vrea sa munceasca free si sa capete experienta, am o groaza de treaba pt el
si cand si cand plecam si la moldova, la timisoara sa vorbim si alte limbi =))
dar sunt sigura ca invata el si singur bine, ca doar el a ales. Vrei sa-i mai trimit cate ceva de tradus, sa-si faca mana?:-*

Poti sa-i trimiti si de tradus! Vroiam sa te intreb, serios, daca ai cumva, cu imprumut, vreo carte de lb.italiana cu gramatica, noi am gasit ceva, dar nu este cine stie ce, ceva sa fie mai explicita. Sau daca stii unde am gasi o carte buna de gramatica lb.italiene?!?!?! Multam!
GEORGIA

#27237 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 09 February 2013 - 12:39 PM

Buna ziua la Han!

Mama, fetelor (Uma, Floricica) dar ce ninge pe la voi!!!!
Au anuntat si pe la noi ninsoare de maine dimineata.

Eu am facut un pic de treaba prin casa, de mancare o fripturica de porcule cu pirieu si cam atat.

Dupa amiaza am program de cumparaturi.
GEORGIA

#27238 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 February 2013 - 05:55 PM

Zic si eu

Buna ziua!

Si eu m`am rupt in bucatarie azi: sarmalute in foi d evita de vie, ciorba de legume cu zeama de varza si acu am un chek in cuptor astept sa il scot.

La noi a lipovitzat putin de dimineata, iar acu este frig, umed si se face seara.

#27239 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 February 2013 - 06:16 PM

Mie mi se uraste si cu binele si vreau si altceva nou. Tu ce tara imi recomanzi?

Dacă te înfiorează munţii falnici, stai pe loc şi fă-ţi drum spre munţii stâncoşi. o să-ţi treacă dorul de carpaţi, cel puţin pentru o perioadă. de munţii carpaţi, nu de ţigări :rolleyes:

#27240 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 February 2013 - 06:30 PM

Buna ziua si de la mine!

Odihna placuta celor harnicute care s-au spetit pana acum si relax in continuare cui are de odihnit.

Giorgi, nu sunt persoana indicata sa recomand o carte de gramatica limbii italiene, cred ca mai bine intrebi pe profa de italiana a lui Alex. Eu am avut niste carti vechi de pe vremea ... si le-am imprumutat, apoi nerecuperat, dar oricum eu am invatat din mers, nu excelez deloc cu gramatica. Am incercat sa o iau catinel, dar erau asa greoaie bibliile alea de gramatica, incat in final am luat "invatati limba italiana in 40 lectii" (exista pe multe limbi) si pe asta am reusit sa o fac si eu din scoarta in scoarta. Eram deja om al muncii si nu prea mai aveam timp de studiu. Apoi nevoia m-a invatat, caci trebuia sa scriu si sa vorbesc, dar oricum nu am invatat la scoala, asa ca italiana mea e doar dupa ureche... . Dupa accent mor eu ... :rolleyes:

Eu azi am bucatarit salata de cruditati in doua variante (una clasica -morocv, telina, mar, stafide, nuci, maio - pt domnul Dani si una cu dressing de avocado pt mine si picea); iahnie de fasole cu ciolan; mancarica de cartofi cu ciolan, mancarica de pipote cu ciuperci si smantana pt picea (ce e pt ea e si pt mine, ca ea nu mananca mult si raamane mereu in farfurie si pt mine) si o painica neagra cu cereale si seminte la MP. Nu am pozat decat salatele, ca de rest nu a mai fost timp... eram rupti de foame.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1360
  • 1361
  • 1362
  • 1363
  • 1364
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic