Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1368
  • 1369
  • 1370
  • 1371
  • 1372
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27381 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 February 2013 - 07:42 AM

Buna dimineata!
Azi ceata si la noi :scratch: si trebuie sa plec cu sotul cu neshte' trebi' :iamwithstupid:

O zi faina tuturor! :icon_fessee:

P.S E si tapan de frig,ca acum am venit de la gradi',si pe jos e sticla,bine ca am incaltari bazate' acum :pupic: ,mac' cu sotul la cumparaturi sa vad ce achizitionez azi..

#27382 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 12 February 2013 - 08:28 AM

'mneatza!

Baile mele-s aproape gata , a fetii se zugraveste acum ultima mana , a noastra mai e putzin. Maine va monta obiectele.

Cu carnea de cal care-i vinovatul pana la urma?

La noi e carnaval ,umbla lumea mascata pe strazi...au oamenii alte preocupari. Beau de sting ,se distreaza, asa ca in afara de carnaval si demisia papei n-auzi nik la teveu.

fata-i insanatosita , o duc la cresa azi imbracata in Minnie Mouse :iamwithstupid: ca doar e carnaval!

#27383 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 08:33 AM

Bravo pentru bai!! gata, mai aveti nitel!!

Cu carnea de cal nu e devina abatorul din Romania ca pana acum s-a vazut ca a plecat cu documentele in regula. Ce-au facut ei dupa asta, e alta treaba!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27384 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 08:50 AM

Hello, hello!
Ieri a fost soare la voi iar la mine ceata toata ziua, azi la mine-i un soare! V-am zis eu ca Buzau'i pe invers!
Fi-miu e bine, e-n vacanta saptamana asta, scapara dupa masina. Azi incepe marea dezmembrare :lol:

Cand aud de carnavaluri la voi, ma-ntreb cat o dura pana sa adoptam si-aici moda. Mutti sa faci o poza la shoricica!

O zi buna!

#27385 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 09:10 AM

Lasa Moatza ca-ti dau eu o veste buna :lol: ! La voi o sa fie cel mai cald azi!Asa zicea aseara la meteo!

#27386 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 February 2013 - 09:30 AM

Buna dimineata...la noi tot cerne si pudreaza cu omat ...
ieri aeroportul a fost inchis...sa vedem ce-o fi maine...cand tre sa-l luam noi disdemorgen ptr Lisabona .
Unde-i Arcadia, sa-i zic cat am lopatat si eu :lol:...
azi ma duc sa scutur zapada de pe gardul viu ( care-i inaltutz...o sa ma pudrez in draci.
diseara ultima reprezentatie cu traviata.intre timp la aparate, gatit zupa de pui la om si pui prajit ( picioarele si aripile) pieptul lasat lui miss cand vine diseara de la munte sa-si faca un curry.
si cum omatul nu e destul sa ma *nervez* ...mai am si de calcat 2 cosarci de rufe...oi face cat pot, si restul dupa...cand o fi :lol:
o zi faina la lume.

#27387 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 09:38 AM

Stella, da'de ce tb sa scuturi gardul viu? E vreo regula?
De calcat am si eu un sertar mare, dar nici timp si mai ales chef n-am.
Vale cata vacanta are dupa sesiune?

#27388 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 09:54 AM

Motzulino, s-a pus cam vreo 25 cm de omat, si daca se scutura in capul cuiva, mai ales daca se intareste, sunt responsabila :lol:...asa ca ma duc sa ma pudrez eu :lol:
la fel cum sunt responsabila daca nu curat ( lopatez) omatul si cineva isi rupe gatul in fata casei mele....asigurarea aluia se intoarce impotriva mea...de asta mereu ai si o asigurare de reponsabilitate civila :lol: ...ei reguli nene=))....
dar daca fiecare face cate un pic e mai bine, decat sa dam vina pe primarie ca nu face nik :lol:

#27389 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 February 2013 - 09:55 AM

Buna dimi la tot hanul si o zi placuta sa aveti! :lol:

Sapt asta iar nu am mare tragere de inima la munci,pentru ca e tot ceata, tot gri, tot umezeala, tot frig de-ti patrunde pana-n oase si starea de spirit meteodependenta nu da din codita deloc la aceasta stare a vremiii.
Tot am venit si ieri si azi de la 8 dimi sa termin treburi diverse pana in 10 cand ajung talienii la munci (pe ora noastra). Dupa aia, strictul necesar... ca-s destule si o mie maruntele, ocupa pe putin 8 ore pe zi doar astea marunte, aparute zilnic de pe toate partile ... , dar nu e tocmai bine ca nu mai am chef de chestiile stufoase si/sau grele, care iau mai mult timp si mai putina placere. Dar si cand dau in ele, ce eliberata ma simt dupa ...

Eu nu ma uit la stiri, ce mai aud in jur mi-e de ajuns.

Ma doare deasupra sprancenei stangi s-a mutat de la coada sprancenei, mai spre radacina nasului. Nu e durere mare, dar e enervanta. Doar nu o sa stau de acum numai pe antibiotic, ca se duce naibii sistemul imunitar! La gat si nas sunt mult mai bine de la ultimul tratament, s-a mai calmat robinetul.

Mutti, te rog pune poza cu Minnie! mi-e dor sa o vad pe Enena!

Vreau si eu carnaval, cu ce ocazie este peste tot carnaval acum? Ce semnifica?

Stella, ce fain ca pleci la Lisabona cu Vale! Nu am fost niciodata, astept cu interes sa povestesti cat mai multe dintre aspecte.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#27390 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 12 February 2013 - 10:10 AM

neaţa la han Imagine postata
La noi azi e soare şi frumos, dar frig, brrrrr!

Dani, of ce ai mai tras iarna asta :lol: Să vină primăvara şi să îţi aducă înnoire :lol:

Mutti, încă puţin şi terminaţi cu băile. Mie mi-e tare urât de meşteri şi renovări, da-i bine şi frumos când e totul gata :lol:

Eu am o mică bucurie de care am uitat ieri să vă zic: mi-am schimbat acasă scaunul de la birou. Am luat unul mai comod că mă durea deja un picior pe cel vechi...
Abea aştept şi eu vremea mai bună să încalec pe ţocleu. Trec atunci toate durerile. Imagine postata

O zi frumoasă vă doresc tuturor :lol:

#27391 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 10:22 AM

Carnavaluri sunt peste tot inainte intrarii in Post.
Si inteleg ca se apropie pentru catolici!

#27392 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 10:58 AM

'Neata!!!!

Da, la noi vremea este gri si friguroasa.

Mutti, cine o sa aiba bai frumoase!!!! :D Bine ca mai aveti un pic si se termina santierul. Pupici lui d'soara Minnie Mouse! :-*

Stella, spor la calcat! Mi-ai oprit si mie un loc la Traviata????? :o
Vacanta placuta la voi fetele!!!!

Dany, dar tu nu mai scapi odata de dureri, OF! :floare: :pupic:

Boni, sa stapanesti sanatoasa scaunul si sa stai cat mai comod pe el! ;)

Fisier atasat  00000013.jpg (235.95K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  frittata_mediteraneana_vegetariana.jpg (60.04K)
Fisier atasat  100_9655 - Copy copy.jpg (30.77K)
Fisier atasat  quesadilla-cu-ciuperci-si-smantana.jpg (68.15K)
Fisier atasat  salata-de-cartofi-noi-cu-iaurt-si-hrean.jpg (196.65K)
GEORGIA

#27393 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 11:00 AM

boni, sa-l folosesti sanatoasa si sa ne scrii mult si la fel de frumos cum o faci mereu! sa-ti fie comod!

si eu am uitat sa va mai spun, ca picea duminica seara era sa-si sparga arcada. Ii place sa danseze si sa sara in pat. Degeaba e tat'su disperat cand o vede si ii spune ca nu e voie, ea cum prinde ocazia ... Eu o mai lasam, ca am fost si eu copil si-mi placea sa sar in pat si ai mei au schimbat 3 randuri de arcuri cand am fost mici, din pricina asta. No, duminica dupa ce s-a trezit de amiaza a cazut, cat a fugit in picioare prin tot patul ... ca asa-i mai place. Si a nimerit rau cu arcada de noptiera. Bine ca nu s-a spart ca ma manca tat-su! A acceptat cu chiu cu vai un cub de drojdie de la congelator, sa nu faca o mare mare vanataie, dar pielea julita si o roseala doar. In obraz mica vanataie ca acolo nu m-a mai lasat sa ii pun gheata. Ieri a avut sedinta foto pt mapa de 1 martie si asa a fost cu un ochi usor fardat... si intr-un cercel (1 a cazut si nu ne mai lasa sa i-l punem).

mutti, spor la finalizare bai

giorgi, nu ai voie sa mai pui poze de mancaruri apetisante 3 saptamani :pupic: pune ceva amuzant, masaje, barbati ... :floare:

zerda, merci de explicatie. Aha deci inainte de post trebuie dixtractie! La noi nu-i asa. O fi doar la catolici?

#27394 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 11:02 AM

Haha, Giorgi, daca vii langa mine diseara, o sa auzi cam in ceata cantaretii, ca sunt plasata *sub scena :floare: *...
Deci da Pastele catolic e pe 31 martie, si carnavalul(lele) debarca peste tot :pupic:
Sa va arat ce harnica am fost :-*...obiectul muncii ...si am gresit ordinea...se vede cum arata ...dupa lopatat si cum era inainte :D

Fisiere atasate

#27395 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 11:04 AM

Of Dani...ca si Vale sarea ca o tzarca, si mereu mi-era frica de asta ...cu cazutul si lovitul.
Boni, sa profiti mult si bine de noua achizitie:)

#27396 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 11:13 AM

Daniella a spus:

Aha deci inainte de post trebuie dixtractie! La noi nu-i asa. O fi doar la catolici?

La noi e pamanteana lasata a secului, nashi/hini...dixtractie de-o seara!
Zbantzuita donsoara mai ai! Cre'ca tb sa fie baiat!

Stellino, da' ce iarna-i la voi! Hai ca-i frumos! Apreciez simtul vostru civic, brava!

#27397 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 February 2013 - 11:24 AM

Vezi postareaMaya, la 11 February 2013 - 10:39 PM, a spus:

Nu stiam de carnea de cal, ca miroase a urina. E ceva tipic, sau aia era "atinsa" de ceva?
Ce stiu, ca pe vremuri, cînd eram copil, multa lume din sat facea salam de cal, si era considerat o delicatesa. Cum îl faceau si daca era pur cal, habar nu am...
Ce magar ala, sa vînda el carne de cal în locu de vaca!

Nu miroase a urina.In Italia sunt macelarii specializate in carne de cal.Unde se vinde numai carne de cal.Si e mult mai scumpa decat cea de vitel.
Nu exista supermarket fara carne de cal.Binenteles totul controlat si certificat.

Daca vorbiti de animale bolnave se schimba situatia.

#27398 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 11:29 AM

NU Nu, animalele erau sanatoase, nu s-au descoperit schimbari organoleptice in carne! Atata doar ca unii au facut niste burgeri si lasagna si au scris BEEF pe ele. Dar din Romania a plecat carcasa intreaga! care le-au tocat si au facut ambalajele, ei sa raspunda!

#27399 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 11:30 AM

Si eu m-am mirat de mirosul de urina asociat carnii de cal, am mancat si eu in Italia si mi s-a parut buna.
Basca si la noi se baga in salamul de Sibiu ... daca s-o mai face cum se facea ...
Carnea asta de cal exportata nu cred ca degeaba a fost plimbata in 4 verigi ale lantului de distributie, cine stie ce urme trebuiau pierdute..., sau ce bani trebuiau spalati... Dar banuiesc ca trebuia sa fie verificata si certificata ca fiind de la animale sanatoase.

Ai dreptate moatza, cu lasata secului! cat si cu zbantuiala! toata ziua ar sari in pat:cheers:, daca am lasa-o

#27400 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 11:32 AM

Lili, poate m-a marcat pe mine izul neplacut da' oricum mirosea nasol.
La noi n-am vazut. Iar in Franta, am auzit intr-un reportaj, zicea ca-i mai ieftina carnea de cal decat aia de vita cu un euro jumate si a facut prejudiciu de 300mil euro. Cat naiba or fiimportat?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1368
  • 1369
  • 1370
  • 1371
  • 1372
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul