Iaca, mi-am facut si eu timp pentru raport:
- tocmai ce-am terminat de mancat, fara poze ca nu fu vreme, raportez supa de pastai si paste cu papricas de pui. Le-am facut ieri dupa masa, ca azi am fost la supravegheat la olimpiada judeteana de romana, am ajuns acasa la 2 fara un sfert. Tot aseara am facut 6 savarine dupa reteta Foxy/ Olguta, imediat le voi insiropa si asezona cu frisca, poate reusesc sa fac si poze;
- am uitat sa precizez ca Zozo a avut un feeling bun, Catalin s-a calificat la olimpiada judeteana de mate, e pe 9 martie, tineti pumnii.Zozo, multa sanatate si rezolvarea problemelor stomatologice cu care te confrunti;
- eu o duc mai bine pe plan profesional, desi e o harababura totala in invatamant, muncesc de cad din picioare, dar macar vad rezultate la elevi si, se pare, s-au convins si forurile superioare ca nu frecam menta, asa cum au presupus cateva persoane cinice si rautacioase din sistem;
- cu sanatatea sper sa se rezolve, n-am mai lesinat, iau tratament pentru anemie si am inceput dieta pentru prediabet de tip II, am gasit si sursa de topinambur- mersi Gelutza pentru informatii;
- Ca tot vorbi Daniella de fantana dorintelor, chiar am de trecut pe-acolo sapt. viitoare, sper sa nu uit. Pup Bea cu aceasta ocazie.
- Stellina, sanatate , nu te apuca de calcat, vin io, doar sa rezolv cu teleportatorul.
Pup toata gasca , mai scriu si maine, multe imbratisari pentru Lili

si o bataita buna

pentru Geany si Cerra, care-mi fac o gramada de pofte la adapostul spatiului virtual, da' nu se stie cand pun eu mana pe ele si le-o parea rau...