La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 16 March 2013 - 07:50 PM
Mare-i gradina si-i tine pe toti.
Alina s-a operat la ea , unde sta, cel putin asa am inteles eu.
Sanatate tuturor.
Postat 16 March 2013 - 07:53 PM
cica a vrut sa se razbune pe toata familia, ca nevasta-sa se uita dupa roman.
Postat 16 March 2013 - 07:59 PM
Postat 16 March 2013 - 10:09 PM
Geany, la 16 March 2013 - 06:38 PM, a spus:
norocul tau ca azi am facut si eu, ca altfel iti furam tot castronul de sub nas
Sorina, multa santate Giuliei si multa odihna si putere tie! Doamne ajuta ca nu a fost nimic rau! Probabil de la febra a delirat putin ...
sanatate Alina si toti cei care mai au nevoie!
eu azi, fara poze ca nu am avut timp si nici chef:
- ciorba de pui a ala grec
- supa de rosii cu galustele de cascaval ale Carmellei
- chiftele din piept de pui in crusta de parmezan si susan (la cuptor)
- un drobulet din piept de pui si 1 zucchini cu seminte de in
- un cheese cake de lamaie (fara foc), dupa Laura Adamache
Pentru maine am 2 copane ramase din puiul fiert in ciorba (am facut cantitate mica si era enorm de multa carne) din care as vrea sa fac un sos de paste, ca picea mea vrea paste, paste si iar paste. Acum le-a casunat pe pastele cu sos alb si trufe. Mda... de unde atatea trufe!?!
Si am vreo 4 zucchini superbi pe care vreau sa-i fac pt mine, grillati, alaturi de drobulet.
Sa ma uit daca nu le pot face paste cu sos alb si chiftele, parca erau niste retete inspirante ...
Nu am ajuns in piata, poate maine, dar musiu nu mananca loboda, urzici, spanac, stevie, ciorba de salata ...
Stellin, relax maxim, draga mea!
we frumos fetelor!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 March 2013 - 12:25 AM
Sanatate multa puiutei!
Postat 17 March 2013 - 06:28 AM
Ciorba de loboda cu zdrente de ou, virshli( am citit ca incearca sa-i omologheze ca produs specific) cu cartofi copti umpluti cu branza si ceapa verde, seara meniu stil texas coaste de purcel picante cu cartofi prajiti si sos barbecue, facut de mine. Si salata verde pentru toata lumea! Sa nu ma intrebati ce am mancat eu ca e simplu: un cartof copt cu branza si jumate de litru de Chefir si salata!
Azi am program de cumparaturi ca s-a golit rezervorul, dar am chef sa-i fac tot tematice, sa se distreze si el in we, ca pe urma trece la munca de jos sa-si incalzeasca monoportiile
Postat 17 March 2013 - 09:00 AM
Azi la mine tristete...comemorez 2 ani de cind a murit mami,vreau sa dau de pomana la oamenii strazii dar va trebuii sa caut mult ca sa i gasesc.
Ieri am fost in franta,am vazut o cocina de 12mp ..chirie 450e...ne a mintit duduia de la telefon dar am gasit o agentie serioasa care ne a promis ca organizeaza niste vizite pt marti
Apoi am revenit in Knooke...DD ce diferenta intre F si B
IN B curatenie lux,flori peste tot jucarele in geamuri...domni si doamne f bine imbracati in cafenele totul eleganta si rafinament
In F.....gunoaie peste tot ,autorute neiluminate...saracie vizibila...noroc ca cei din N sunt simpatici
Visez sa traiesc in B dar pt moment nu se poate....omu meu acum zice ca ar cumpara ceva eu sunt cam contra....
Deci incurcaturile mele....
Vad aici niste pirjoale care imi lasa gura apa....un BUB adormit de atita jucareala...frumos
Sa mi ridic fruntea...na ca a iesit si soarele....voi vedea eu ce o mai fi!!
PUP
Postat 17 March 2013 - 10:31 AM
Postat 17 March 2013 - 10:32 AM
Verb
O duminica cam mohorata , dar e liber. deci e de bine
O duminica placuta
Postat 17 March 2013 - 10:46 AM
Va spusesem ca vreau sa vad daca i-o placea sotului branza camembert...ii place
Am dat-o la cuptor si am prajit felii de bagheta pe care le-am frecat cu sexiunea' unui catel de usturoi,stropite cu ulei de masline si oregano..
SAM_7078.JPG (71.13K)
Number of downloads: 0
O zi faina tuturor!
Postat 17 March 2013 - 03:08 PM
Stii ca tata e obsedat de cumparaturici'
Mie imi plac, astea sunt de violete sau ceva de genul
SAM_7073.JPG (35.15K)
Number of downloads: 1
Aseara desi am aerisit ,era frig asa ca nu am putut sa tin deschis prea mult,si tot miroasea a mancare am zis sa aprind o de asta,bineinteles ca mergea de minune,cadoul de la tine (am 2 de astea'
SAM_7074.JPG (52.81K)
Al meu sot cand m-a vazut cu chibrit si lumanarica,ca ma chinuiam eu acolo zice:'' da' ce faci nevasta,imi aprinzi lumanare?!''
Postat 17 March 2013 - 05:47 PM
tocmai ce-am fost pe la meniurile Cameliei si mi-am amintit ca am vazut in Kaufland barcute ptr aperitiv. Nu chiar exact ca ale ei, dar asa se numeau si erau asemanatoare. Nu le-am numarat cate erau la pachet, era pachetul de 240gr si costa 10,99lei. Langa ele erau forme de tarta, impecabile ca aspect, mici si mari, albe si cu cacao, tot 240gr, tot 10,99lei.
Giani, la ce frig e-afara, merge s-aprinzi niste lumanarele de-astea pe care eu le asociez doar Craciunului.
Postat 17 March 2013 - 08:29 PM
Gianny si Dany multumesc pentru gandurile bune!
Sorina multa sanatate fetitei si tie multa putere!
Am trecut sa va salut, sa va doresc o seara buna si sa va las mai jos niste magdalene (asa le numesc spaniolii),care le-am facut din nou in seara asta!
DSC07350.JPG (92.83K)
Postat 17 March 2013 - 08:31 PM
Giani, eu ador lumanarelele parfumate, as aprinde tot timpul...multe..., dar nici al meu nu le agreeaza (mai ales betisoarele parfumate-nu le suporta). Ma mai rasfat cand avem musafiri...ca nu are incotro...
Seara frumoasa tuturor!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 March 2013 - 08:37 PM
sanatate la mari si mici...vad ca incep sa stranut insistent
Postat 17 March 2013 - 09:50 PM
Am trecut sa vad ce mai faceti. Nu prea am timp sa scriu pentru ca ne-am mutat inapoi acasa si acum ne-am apucat sa punem lucrurile pe la locurile lor. Incet-incet ne aranjam casa si revenim la normal.
Va pup si va doresc o saptamana minunata!

Ajutor