Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1453
  • 1454
  • 1455
  • 1456
  • 1457
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29081 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 April 2013 - 02:57 PM

Cerra daca te tin puterile si dupa cat te stiu te tin, poti face doua dulciuri, tortul
pentru sot si altul monti pentru voi fetele :icon_fessee:
Imagine postata

#29082 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 April 2013 - 03:09 PM

Vezi postareaCarmen L, la 09 April 2013 - 02:57 PM, a spus:

Cerra daca te tin puterile si dupa cat te stiu te tin, poti face doua dulciuri, tortul
pentru sot si altul monti pentru voi fetele :icon_fessee:

Va trebuii sa fac si si ptr ca iarasi vizite, mese`ntinse dar nu am stabilit inca unde intindem masa prima zi, iar a doua zi la sora mea sau invers.

Ehe, colaci, pita, cozonac prajituri (dar eu cum ma gandesc si ma tot razgandesc vad eu pin la urma ce oi face).

#29083 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 April 2013 - 04:19 PM

sau il montifici, cerra draga :hungry:

Geany, am googalit si eu, si am gasit in unele variante (forumuri) scrie parcam unul, si in altele:
Apa, mâna și săpunul. Numai trei, doar parcă unul.
sau in altele mai didactice
Apa, mâna și săpunul. Numai trei, dar parcă-s unul.
e clar ca a fost o eroare de tastare la un moment dat preluata... eu folosesc varianta a 3-a! merci mult de idee :floare:

Acu alta: n-am acuarele, cu ce pot sa ii mai fac amprentele :floare:? ca preiau si ideea moatzei pe o plansa ... cred ca intocmai pe asta cu poezii despre igiena
Pupic la toate fetele! :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#29084 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 09 April 2013 - 04:31 PM

Vezi postareaDaniella, la 09 April 2013 - 04:19 PM, a spus:

sau il montifici, cerra draga :hungry:

Geany, am googalit si eu, si am gasit in unele variante (forumuri) scrie parcam unul, si in altele:
e clar ca a fost o eroare de tastare la un moment dat preluata... eu folosesc varianta a 3-a! merci mult de idee :floare:

Acu alta: n-am acuarele, cu ce pot sa ii mai fac amprentele :floare:? ca preiau si ideea moatzei pe o plansa ... cred ca intocmai pe asta cu poezii despre igiena

Cu ruj? Fratele meu cand era mic a gasit un ruj si a umplut toti peretii albi de amprente. De asta stiu ca functioneaza :bounce:
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#29085 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 09 April 2013 - 04:33 PM

Cerrulina, te descurci tu, si cum ai sa faci, asa o sa fie cel mai bine.
Si-n plus vad ca ai si ajutoare. Fa-i unul dulce si plin de calorii, ca merita ptr cat e de intelegator. In plus, pare sa n-aiba nevoie de monti.

btw torturi cu fructe: la mine la carrefour am vazut ptr prima data chestii congelate vrac. adica erau 4 lazi frigorifice tip congelator pline cu saci cu legume congelate: mazare, fasole verde, spanac, porumb boabe, conopida, fructe congelate: capsuni, zmeura, coacaze, fructe de padure si saci cu fel de fel de foietaje gata pregatite, numai sa le coci. Se luau din saci cu niste chestii de-alea speciale (ca fasolea in piata) sau cu clesti. Eram cam in viteza si n-am vazut preturile. Voi ati vazut asa ceva?

#29086 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 09 April 2013 - 05:13 PM

Eram cam in viteza si n-am vazut preturile. Voi ati vazut asa ceva?
[/quote]

Da moato la Real, la raionul cu legume congelate. Dar mai exista si paste, de deferite tipuri tot pe acolo, si tot varsate, iti cantaresti in pungi cat vrei.
Imagine postata

#29087 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 April 2013 - 07:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 09 April 2013 - 04:19 PM, a spus:

sau il montifici, cerra draga :bounce:

Ma bucur ca te-ai lamurit ,cu manutele poti doar sa-i faci conturul dupa manuta ei si sa le coloreze mai apoi ea diferit! :hungry:

#29088 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 April 2013 - 09:52 PM

Vezi postareamoatza, la 09 April 2013 - 04:33 PM, a spus:

Cerrulina, te descurci tu, si cum ai sa faci, asa o sa fie cel mai bine.
Si-n plus vad ca ai si ajutoare. Fa-i unul dulce si plin de calorii, ca merita ptr cat e de intelegator. In plus, pare sa n-aiba nevoie de monti.

Moatzo,

iaca decoratorul shef in actiune alb si verde nr 9

la minge sus

Fisier atasat  395718_325377464180235_465541845_n (Small).jpg (56.69K)
Number of downloads: 0

si in grup care e nu mai zic ca deja il recunosti (mijloc randul de jos)

Fisier atasat  425033_340512462666735_1723001002_n (Small).jpg (80.14K)

No ma laud si eu cu barbatul meu am voie nu?

#29089 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 10 April 2013 - 05:03 AM

=)) =)) =))

Sunt prea calatoare....m am mutat dar am revenit in Creta...adica am facut calatorie f frumoasa cu masina de care am atirnat o alta bijuterie a omului...bicicleta
Deci hotel metz...apoi am trecut prin Elvetia care ne a taxat de 40 e mde...vigniette
Apoi am dormit in Italia si din Ancona am luat vaporul super
fast(MINOAN ) catre portul PATRAS(am avut super cabina...cu pat dublu ...canapele ,2 hublouri etc...plus o porcarie de aparat care omoara acarieni zic ei....deci 2 persoane si masina...750euroi)
Bun.
Din Patras ....ceva km catre portul Pireus...si un alt vapor al companiei ANEK
Eram la restaurant cind auzim comandandul cerindu si scuze dar binenteles nu dau importanta....la ora 2 ne sculam ca lumea urla...era furtuna 10 bofor...imensul ferry se clatina....am crezut ca ...asta e....eram in pat cu vestele de salvare........mi am inregistrat pe tel un mesaj....chiar am crezut ca a venit CLIPA
Daca stateam in pat mai ridicata ma lua ...voma....nu va spun de cite ori am fost la wc....din cauza terorii stomacul meu a luat o razna
pe la 6 dimineata am ajuns in portul SOUDAS....au venit niste navete si ne au luat caci nava nu s a putut apropia de tarim....DD...munti de apa neagra...totul a fost leoarca :noi ,valizele
Pe dupa amiaza ferryul a putut intra in port si am primit telefon sa venim sa ne luam masina
Da nu am putut controla frica sa nu fac aritmii ...ce sa mai zic ca ma vedeam inghitita de apa neagra...
Acum pe 17 replec catre Franta...am revenit in Creta ca sa nu mi las omu singur intr un voiaj asa de lung cu bicicleta atirnata de masina...si sa mi mai i au din niste haine...plus ca dosarul meu cu hirtii pretioase ...a disparut...unde l am pus DD?????
Deci ca naiba 3 case ,3 tari TREI GAURI in buzunare
Am la poze de pus....dar in casa dupa 4 luni de absenta am gasit munti de praf.....da au fost furtuni oribile incarcate cu praful din Sahara
Iaca raportul...si cum spuneam ma reintorc in LOOS pe 17
:hungry: :drool: =)) ...am de citit enorm din urma

#29090 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2013 - 07:27 AM

Buna dimineata. Verb sincer compatimesc pentru asa calatorie halucinanta.
Sper ca macar cele cateva zile in Creta sa fie frumoase si sa te incante, macar natura, daca nu oamenii.
Revenind la taxa de 40 de fr ( cca 34 euro si oleaca) iti permite sa voiajezi pe autostrazile federale de la 1 ianuarie 2013 pana la 31 ian 201;din pacate daca treci to singura data, tot atat platesti....dar daca te gandesti cat platesti in Franta sau Italia pe mici portiuni doar la o trecere unica , gasesc eu ca svitzarii sunt mai ingaduitori...ca apoi soselele sunt intretinute si in general imecabile :hungry:.
Cred ca si in RO exista acum Rovigneta , la fel si Ungaria etc....un rau necesar cum se zice:)
Aici racorel bine, dar ieri dupamasa, am avut dreptul la un pic de soare, ceea ce a fost foarte apreciat chiar si de Fiocco...dar spre seara o ploaie de ziceai ca ne cade cerul in cap...straniu timp ...
Eu o sterg la un control ORL ( la marele profesor de la spitalul universitar) ...sa vedem ce-mi zice ( inafara ca-s surda , ca asta am remarcat si singura )
o zi faina tuturor.

#29091 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 07:37 AM

Sanatate Stella!!
Verber, cat te mai agiti si tu!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29092 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 10 April 2013 - 07:45 AM

Da Stella ai dreptate ...nimic de zis....in Elvetia totul e lin...da si eu zic ca e mai bine asa decit sa te scormoneste de bani la fiece peage
Zi placuta aici e cald si se pare ca vinturile au incetat.....geamurile sunt negre....=))
Succes la doctor ...poate nu e situatia asa de rea.
:hungry:
Cafeluto....da e vinjoleala mare in viata mea...da sanatosi sa fim :drool:

#29093 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 10 April 2013 - 07:45 AM

Hello dintr-o dimineata cu soare anemic, pandit dupa colt de niste nori imprastiati. Nu prevad nimic bun, doar 4C
Dani, poti folosi niste farduri de-ale tale, eventual amestecate cu crema daca-s prea uscate. Reversul e ca s-ar putea sa-i placa picei si sa'ncerce forma asta de arta si fara supravegherea ta :hungry:
Verb, io as fi murit direct. Nu suport nici sa ma dau in leagan...Niste incercari cam mari si ptr stomacul tau si ptr inima, ai o viata cam trepidanta ptr conditia ta. Incearca sa-ti revii zilele astea.
Stella, sa iasa controlul bine, si eu simt ca n-aud perfect, dar, cateodata, e prea mult si-atata.
Zile zapacite si la mine, alt audit la centralul societatii si cer in teritoriu fel de fel de informatii. Cand nu se face nimic in teren,ca nici ptr intretinere nu-s bani, se fac hartii, tata! Fara numar, fara numar!

#29094 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 10 April 2013 - 08:33 AM

neaţa şi de la mine.
Cum ziceam acu' câteva zile: şi afară plouă, plouă, şi-i trecut de ora nouă... şi tot aşa...

Vai, verb, înspăimântător!!! Eu nici cu liftul nu pot să merg. Cred că (vorba moatzei) muream pe loc.
Multă sănătate şi mai multă linişte îţi doresc.

Stella, ţin pumnii să fie toate bune.
Geany, Cerra, vă felicit pentru bărbaţii buni şi harnici. Îl laud şi eu pe al meu că-i bun şi-s fericită cu el.Imagine postata

Dany, am tot citit când ai scris şi-s tare curioasă cum vor ieşi planşele. Te rog frumos să ne pui şi nouă poze.

Of, Puşa, nu vă mai liniştiţi si voi... =))
....

Aşaaa, a trecut juma' de oră de când m-am apucat de scris. Ca de obicei :drool:
Dar vă anunţ că văd nişte urme de soare, ceea ce e îmbucurător.
O zi frumoasă tuturor :hungry:

#29095 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 08:38 AM

Aici e vreme motzoasa, rece, nu bate vantul si soare.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29096 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 10 April 2013 - 08:48 AM

Neata buna la han.

La mine e soare si frumos si o temperatura decenta, adica undeva pana-n 30 de grade, numa' bine de stat pe plaja, nu la birou cu aerul conditionat la 20 de grade =))

Azi am ajuns la birou cu emotii. Avem un sofer nou cu care vin la serviciu. Si e un cosmar. Luni a trebuit sa fac pe GPS-ul, ca habar nu are drumurile, si chiar asa ba era sa piarda un exit, ba sa ia unul aiurea, ieri, a pierdut un exit de pe autostrada si-am stat in trafic vreo 15 minute, iar azi iar era sa greseasca drumul (desi folosim exact acelasi traseu zilnic ca sa venim la birou) si era sa mai faca si accident pe deasupra, ca nu se uita peste umar cand schimba banda. A, si nici nu vorbeste engleza, asa ca imi e aproape imposibil sa comunic cu el. Deci, imi venea sa dau cu el de pamant si-alta nu :hungry: :drool: =))

#29097 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 April 2013 - 09:18 AM

buna dimineata la han, ce bine e cand ai internet fulltime si mai si functioneaza!!! ca pana acuma am avut cu picatura si din cand in cand

va servesc cu o felie (doua) din prajitura de post a Gelutei, e bunuta rau :hungry:, multzam Geluto, sa traiesti si sa fii sanatoasa

o zi buna va urez si va tzuc pe toate

edit: ete pozna, c-am facut-o, de cand n-am mai postat am uitat cum se face, hai ca atasez si poza

Fisier atasat  prajitura de post.jpg (77.8K)
fiica dacilor

#29098 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 10 April 2013 - 09:20 AM

Buna dimineata!

Draga Verb' stiu ce inseamna am trecut si eu candva printr-o experienta similara,e ca un cosmar! bine ca sunteti bine! :hungry:

La noi azi abea o raza de soare f. timida si frig,dar macar bine ca nu ploua si s-a oprit si vantul ala pacatos!

Cred ca bub' va avea parte de topogane,asta daca-l pot dezlipi de noul lui lego cu trenulet Thomas,ca ii place la nebunie ,numai cu ala se joaca! :drool:

La huni am un pilaf,si sa vad ce le-oi mai pune langa el.

O zi minunata tuturor!

#29099 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 10 April 2013 - 10:09 AM

Neata! La noi ploua de dimineata, dar acum s-a oprit si a iesit soarele, deci sunt happy!
Verb, groazanic prin ce-ai trecut! Mama, mie mi-e rau si cand e marea linistita, darmite pe furtuna!
Cami, ce fain, vreu si eu 30 de grade (sau macar 20). Nasol cu soferul vostru, oare cat timp ii trebuie ca sa invete traseul?
Pusa, sa ai spor si nervi de otel, ca se pare ca ai nevoie ( si eu is agitata, ca in fiecare an semnan contract cu casa de asigurari si in fiecare an ne cer aceleasi 50 de hartii, tare mi-i urat sa-nvart hartii).
Boni, deci a iesit si la tine soarele pana la urma, ma bucur.
Bris, foarte apetisanta prajiturica, as manca si eu o felie-doua.
Sa aveti zi faina!

#29100 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2013 - 10:48 AM

Hello, hello...deci marele profesor, mi-a zis ca nu e problema ORL, sa ma duc sa ma caut la un cardiolog ( eu sunt hipotensiva....cand am emotii mari fac 12/8 :drool: ) deci dupa el neavand ameteli ( ca asta vara ) dupa cazatura, i se pare mai plauzibil sa fie hipotensiunea de vina, si a zis sa ma caut.... e deja mai bine, ca deja incepeam sa am pitici pe creer sa nu fie ceva cerebral, neuroblablabla....
A iesit si la mine oleac de soare...sa-l tina DD mai mult pe orbita, ca tare m-am saturat de vreme bacoviana .
Pusha, tin pumnii la audit ( ce te mai pot stressa chestiile astea nenica ...ofofofffffff :hungry: )
Am dat martzanul afara, am constatat ca leusteanul se dezvolta remarcabil in pofida frigului, la fel si ceapa si usturoiul verde, incep sa fie indrazneti si sa iasa la iveala =)). dar si buruienile nenica ...sunt puzderie; deci e imperativ de dat o raita gospodareasca intre cele 2 straturi de zarzaveituri =)) , puse de fratello ast'toamna.
Os Cerra, ce jumatate sportiva ai...pai fa-i doamna cate torturi vrea si cat de dulci, ca vad ca consuma intens energie, plus ca bonus te si ajuta ....asta-i mare avantaj.
Bris faina prajiturica ta.
Gianino, ce a mai facut Bubul national?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1453
  • 1454
  • 1455
  • 1456
  • 1457
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou