Titirimundi, la 09 April 2013 - 04:31 PM, a spus:
Cu ruj? Fratele meu cand era mic a gasit un ruj si a umplut toti peretii albi de amprente. De asta stiu ca functioneaza

merci mult de idee, Titi! tocmai ce am aruncat acum cateva sapt toate rujurile mai vechi de 1 an, ca avea picea ce avea cu ele si mi-era sa nu faca vreo alergie, dar retin ideea si in vre-o zi in care nu avem de lucru, o sa ne dam si cu ruj pe manute
moatza, la 09 April 2013 - 04:33 PM, a spus:
btw torturi cu fructe: la mine la carrefour am vazut ptr prima data chestii congelate vrac. adica erau 4 lazi frigorifice tip congelator pline cu saci cu legume congelate: mazare, fasole verde, spanac, porumb boabe, conopida, fructe congelate: capsuni, zmeura, coacaze, fructe de padure si saci cu fel de fel de foietaje gata pregatite, numai sa le coci. Se luau din saci cu niste chestii de-alea speciale (ca fasolea in piata) sau cu clesti. Eram cam in viteza si n-am vazut preturile. Voi ati vazut asa ceva?
am vazut si eu la toate hipermarketurile mari (Real, Ocean, Carrefour) si am vazut ca lumea cumpara. Tot am zis sa iau si eu niste fructe de padure, dar am avut ceva zmeurica in congi si nu am apucat. Am luat o singura data, de multisor, sa fac legume la tigaie, dar mi s-au parut cam tare mazarea si nu mai retin ce printre ele, si nu m-au incantat ...
Geany, la 09 April 2013 - 07:24 PM, a spus:
Ma bucur ca te-ai lamurit ,cu manutele poti doar sa-i faci conturul dupa manuta ei si sa le coloreze mai apoi ea diferit!

si asta e o idee minunata, ca ii place ma si pune sa tin mana sa imi faca si ea conturul si avantaj ca nu ne murdarim ...desi mozoleala ii place de numai

ce bine e sa intrebi!
toate sunteti niste scumpe si va multumesc mult pt idei
cerra, la 09 April 2013 - 09:52 PM, a spus:
No ma laud si eu cu barbatul meu am voie nu?
sa-ti traisca, sa fie sanatos ca vad ca in forma maxima este si sa te mai trimita la culcare si sa faca el tortul! imi place mult ca ai zis ca asa cum l-a terminat e foarte bine! mie cand face altul sunt si mai pofticioasa, desi cand fac eu si stiu ca pun numai ingrediente de calitate, imi place cel mai mult!
verber, la 10 April 2013 - 05:03 AM, a spus:
Sunt prea calatoare...
Deci ca naiba 3 case ,3 tari TREI GAURI in buzunare
Bine ca ai scapat teafara. Dar vorba moatzei, in conditia ta ce iti trebuie sa bananai atatea mii de km si sa ai 3 case? de ce ai 3 case? stai si tu oleak si mai trageti sufletul, ca toata ziua tzupa-tzup de colo colo ... e normal sa se iveasca diverse, cand bune, cand mai putin bune. Ai grija cu mai putine emotii si relaxeaza-te si tu ce ai intrat in vria asta cu paturi si lenjerii/cuverturi? daca iar pleci si le gasesti iar prafuite ce rost are? Multa sanatate si mai relax, te rog!
moatza, la 10 April 2013 - 07:45 AM, a spus:
Hello dintr-o dimineata cu soare anemic, pandit dupa colt de niste nori imprastiati. Nu prevad nimic bun, doar 4C
Dani, poti folosi niste farduri de-ale tale, eventual amestecate cu crema daca-s prea uscate. Reversul e ca s-ar putea sa-i placa picei si sa'ncerce forma asta de arta si fara supravegherea ta

Nu pot sa cred ca nu esti bucuroasa ca e soarele doar anemic si ca-s doar 4C!
Tocmai ma gandeam sa arunc si 30 de farduri de casa f buna, dar care s-au cam invechit, sau sa le duc la gradi pt colorat (Dar mi-era rusine), dar asa intr-o zi in care nu iesim, cand o da si soarele sa stam la masuta din curte (Ca mi-e ca facem casa harcea parcea de culori) o sa fac treaba asta cu Bea ....asa ii spun din start ca asta facem doar afara, pt ca altfel sigur se intampla cum ai spus. Nici nu stii cum urmareste de mica tot ce face fiecare si imita apoi! ma lasa traznita de multe ori cate stie!
bafta cu hartoagele!
cami, vreau si eu la 30 grade! bafta cu noul sofer! pe voi va ia pe fiecare de acs cu dubita de firma?
Geany, la 10 April 2013 - 09:20 AM, a spus:
La huni am un pilaf,si sa vad ce le-oi mai pune langa el. O zi minunata tuturor!
Alo, doamna de la Bacau, explica-mi si mie cum gatesti tu la fiecare masa altceva? tu faci o singura portie / cap de membru fam? sau ce ramane dai to tla pachet? Tu esti cea mai tare pe monoportie nenica! si cand vad ce salatica iti faci din 3 frunze ... pai eu imi fac un castron de salata numai pt mine. Daca fac o craticioara de mancare, ce sa mai fac si pe seara, ce ramane de la pranz cine mananca, cainele? la noi se mananca cat rvabiuta la o masa, si dl Dani si picea, ... si apoi cine are de furca cu ce ramane ? Cred ca am ceva pe creier de la mama de acasa, care nu arunca nimic ... !?
pupa Bubuletzul din partea mea, ca tare e cuceritor cu ochii sheia!
Giorgiana, la 10 April 2013 - 11:13 AM, a spus:
La mine situatia nu este deloc roz.
sanatate multa cu maseaua si
jeomafishism la ex-birou! trage niste sfori sa pleci mai repede de acolo! nu mai deslusi deloc ce vor sa spuna fostii colegi/sefi , ca nu mai e treaba ta de acum incolo daca ti-ai facut predarea hastalavista! si Basta.
Stella, multa sanatate!
Boni, o sa va arat, am foto cu plansa facuta luni, nu stiu daca o sa mai completez asta seara ceva la ea sau nu. Acum trebuie sa imi strang gandurile ce mai fac si ce nu, din ce imi propusesem. Aseara nu am mai apucat sa facem nimic, pt ca a stat cu tati in curte pana pe la 8 jum, ca tati a pus flori, rasaduri, seminte, a facut curat pe la el prin garaj, a aruncat etc ... asa ca ea a stat si ea si a vorbit toata seara cu catelusa: Coraaa,d a-te la o parte, ca te loveste, Cora, da-te la o parte nu auzi, Cora nu iesi din curte, Cora nu te duce ca are bagaj ... eram in casa cu geamul deschis ca gateam si o auzeam sporovaind non stop. Dupa ce au intrat am papat (ficatei cu ceapa si sos de passata de pomodoro aromatizata cu 1 lingura de 5 miresme + salata asortata de primavara cu de toate, + mamaliga cu telemea si smantana. Apoi le-am dat capsuni inciocolate in nutella... au mancat ca hunii, 2 casolete, am gasit ieri la casolete mari, coapte bine de tot si dulci la lidl cu 3,99 lei, cu gust. Apoi m-am mai uitat putin la Masterchef si ne-am dus la nani, deci ieri pauza la planse si mai am o groaza de facut, dar trebuie sa ma limitez cumva ca nu o sa fie atata loc pe panou numai pt lucrarile picei mele..., desi nu stiu daca o sa duca toti copiii. Oricum eu m-am bucurat mult de noua preocupare, ca mi-a dat idei ce sa mai facem seara ca dupa ce incropeam ceva de mancare, serveam masa, strangeam, ma ocupam de rufe spalat/strans si ne ramanea 1 ora uneori si mai mult in care ne trebuiau preocupari impreuna.