Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1454
  • 1455
  • 1456
  • 1457
  • 1458
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29101 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 10:55 AM

Neata fetelor, ce bine ca aici e soare :hungry:
Verber cata agitatie, bine ca e totul bine la final.

Stella vesti bune la ORL.Intre timp ai scris si tu.Bine ca e bine, relaxeaza-te in gradina.

Moato agitatie si la tine, iti urez sa se termine cat mai repede.

Am treaba, cchef mai putin dar ma incurajez singura.

Cerra sa-ti traiasca sportivul si ajutorul in bucatarie, merita dulciuri dulci.
Imagine postata

#29102 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 April 2013 - 11:04 AM

Vezi postareastella, la 10 April 2013 - 10:48 AM, a spus:

Gianino, ce a mai facut Bubul national?

Paii,cum am zis ieri,s-a tuns(ca daca nu cica facea purici in par :hungry: .. =)) ) si si-a achizitionat un lego cu trenulet Thomas de care e f. f. acaparat

Fisier atasat  SAM_7201.JPG (62.67K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_7202.JPG (53.03K)
Number of downloads: 0

Tremura sa-l desfaca asa ca nu prea avea chef de poznat'

Asta si cu lego cu masina/camion de la tine,e disperat,le desface pana la cele mai marunte piese si apoi le compune din nou si se joaca cu ele! :drool:
Acum plecam la cumparaturi si la topogane ,ca am asteptat sa se mai incalzeasca nitel.
In rest nimic nou,abea asteapta sa inceapa de luni gradinita sa mearga la copii lui =))

#29103 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 11:13 AM

'Hello!!!!

La mine situatia nu este deloc roz.

De sambata sufar ingrozitor cu aceeasi masea, care de data asta s-a umflat, am facut o ditamai infectia si mi s-a umflat jumatate de fata cu gura cu tot, ziceti daca ma vedeti ca sunt un fel de Alien. Am niste dureri si niste intepaturi de nu pot sa va explic. Am zis ca nici la dusmani nu le doresc asemenea dureri. Mi-au dat sa iau antibiotic, intai de 500 de unitati la 8 ore, dupa aceea de 1000 de unitati la 6 ore, asta dupa ce era sa ajung la cutit si ma apucase groaza. Ma roade stomacul, de mancat numai eu stiu cum mestec. Iau calmante cu pumnul, ca daca nu ma sui pe pereti. Am stat doua zile acasa, astazi am venit la munca asa cu dureri cum sunt. Concediul medical se plateste prost si nu imi convine sa iau.

Din motive birocratice inca nu m-am mutat la directia pentru care am facut cerere, sunt la vechea directie, unde nu ma simt deloc in apele mele. Colegii mei m-au primit ingrozitor dupa doua zile de stat acasa, proasta am fost ca nu am ramas toata saptamana! Seful meu, pe care il mai am inca si cu care am avut mereu dispute, mi-a zis sa am grija cu falca aceea umflata sa nu-mi prind telefonul in ureche si ca asa cum arat daca stau cu el in cabinet...sperii lumea. Un :snorting: nesimtit! Atata i-am spus, ca nu doresc nici la dusmani suferinta mea si sa treaca prin durerile care am trecut si trec eu. Si ca sa fie tacamul complet, o asa zisa colega mi-a spus ca ea nu poate sa faca treaba mea, ca este obligatia mea, ca ce eu sunt in stare sa fac treaba ei daca ar fi nevoie?! I-am zis ca normal, mi-a aratat ce are ea de facut si i-am spus cumva ca nu pot?! Asta ce-a insemnat ca m-a facut...proasta in fata! Si i-am spus sa termine cu jignirile indirecte, sufar eu si asa destul din cauza unei masele nu vreau sa ma si enervez cu persoana ei, oricum nu imi este la suflet!

Cam asta fac eu si de abia astept sa plec din directia asta si sper din tot sufletul meu, ca imi dau si lacrimile, sa imi fie mai bine acolo unde ma duc! Nu stiam sau nu am vrut sa accept ca exista atat rautate in lume!

Va imbratisez cu drag, va doresc sanatate!!!!

Dupa amiaza ma duc iar la doctor, sa vedem ce o sa mai imi spuna, cat mai am de indurat si daca imi va scoate maseaua cu pricina sau mi-o va trata.
GEORGIA

#29104 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2013 - 11:22 AM

Ofofof Giorgi. sper sa se rezolve totul cat mai rapid si masea, si directie, cat despre rautate, din pacate nu poti schimba nimic, decat sa incerci tu sa nu mai pui toate astea la suflet, ca doar tu tragi ponoasele...ei sunt bine merci in nesimtirea lor.
Asa ca blindeaza-te fata draga, si nu mai cauta sa deslusesti dedesubturi sau jigniri absconse, ca nu faci decat sa te amarasti inutil.
Capul sus, ia aer in chiept, si da-le cu flit si indiferenta la cei ce te 'nerveaza. :snorting:

#29105 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 10 April 2013 - 11:25 AM

Vezi postareastella, la 10 April 2013 - 11:22 AM, a spus:

Ofofof Giorgi. sper sa se rezolve totul cat mai rapid si masea, si directie, cat despre rautate, din pacate nu poti schimba nimic, decat sa incerci tu sa nu mai pui toate astea la suflet, ca doar tu tragi ponoasele...ei sunt bine merci in nesimtirea lor.
Asa ca blindeaza-te fata draga, si nu mai cauta sa deslusesti dedesubturi sau jigniri absconse, ca nu faci decat sa te amarasti inutil.
Capul sus, ia aer in chiept, si da-le cu flit si indiferenta la cei ce te 'nerveaza. :snorting:

+1, ca nu puteam s-o spun mai bine de atat! Te pup Georgi si-ti tin pumnii sa rezolvi cat mai repede si cu maseaua si cu mutatul!

#29106 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 10 April 2013 - 11:37 AM

Of Giorgi, tare-mi pare rău pentru suferinţele tale, toate Imagine postata
Dă-i în colo! Ştiu, că e uşor de zis de pe margine. Cred că eu mă puneam şi pe plâns în locul tău.
Eu te îmbrăţişez cu drag şi îţi doresc linişte şi sănătate Imagine postata

Geany, pupăm şi bubul naţional, că-i dulce. Să se bucure de jucărie :snorting:

La noi încă e soare. Şi eu sunt happy Imagine postata

#29107 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2013 - 11:54 AM

Of Giorgi, multa lume nesimtzita si dusmanoasa mai exista :snorting: !
Iti doresc sanatate, la fel lui Verb si Stellinei.

#29108 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 11:56 AM

Giorgiana, sanatate, sa se rezolve cu maseaua cat mai repede. Te imbratisez :snorting: sa-ti alin supararea
pricinuita de animalele din jurul tau, astia nu sunt oameni asa ca trateaza-i ca atare.
Stiu ca e usor de zis si ca atunci cand esti in cauza dor asemenea manifestari, dar incearca sa te
blindezi cum spune Stella, animalele nu le poti tu educa.
Imagine postata

#29109 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 12:00 PM

Of Georgi!! Oameni rai sunt cata frunza cata iarba!

Vezi mai bine de sanatatea ta, cape aia nu ti-o repara nimeni!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29110 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 10 April 2013 - 12:14 PM

multumesc fetelor.Georgi mama ai grija...ouff ce mai aduni problemele si tu....
ca sa va invelesc as vrea sa va trimit soarele de aici...nu mai bate vintul acela blestemat.....si niste fructe.....ce vreti voi.
Eu am terminat a doua masina pe ziua de azi ...mai urmeaza 2 cu huse ,perdele ,perne si paturi....noroc ca e cald si se usuca in 2 ceasuri
Stelina ai grija cu inimioara...fara stress si la o adica baga niste cafele puternice....
salut adunarea vesela:)

#29111 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 10 April 2013 - 12:35 PM

Mda, am prestat ceva hartii. Da'de naiba vor astia date din 2009 daca auditeaza anul trecut? Si macar de-am avea fonduri pe mana,ca noi suntem punct de lucru si nici cont in banca n-avem. O amarata de casierie cu 15mil in ea.

Giorgi, daca-ti luai cm in situatia in care esti, ai fi avut urgenta medicala si asta se plateste 100%. Chiar si 75% si tot ar fi tb sa ramai acasa. Nervii, supararea, suferinta, frigul de dimineata luat in nas...toate compenseaza cu pierderea financiara pe-o saptamana. Mai gandeste-te! Si sa stii ca si colegii ii ai asa cum ii formezi. Mai bine sa zica ca-s rea decat proasta! Da' tu poti sa nu te iei dupa mine, io-s mai catranita, eeee!

Stella, am crezut ca-i un control de rutina. Acum inteleg. Da, e mai bine c-ai eliminat un stres.

Cerrulina, da' ce sportiv ai in casa! E-un hobby sau o meserie? Pare f profi.

Ce Bub fericit, toate poftele i le faci, Giani! Asa-s si io cand vine vorba de mostenitor.

Hai, ura si la gara! Ca io-s chiar in gara :snorting:

#29112 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 12:37 PM

Merci Boni! :snorting:

Off!! Giorgi' ce nashpa situatie! :hungry:

Insanatosire grabnica,si multa sanatate tuturor! :floare: :hungry:

#29113 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 12:38 PM

Ha ha ! Daa,Moatzo! :floare: lasa sa fie ei sanatosi! :snorting:

#29114 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 10 April 2013 - 12:54 PM

Giorgiana Imagine postata sa-ti treaca maseaua cat mai repede ca acolo-i durerea mare. Cat despre "colegii" tai, nu pune la suflet ca tot tie-ti faci rau. Mai ai un pic si scapi de ei. Mai bine stateai acasa linistita si aveai grija de tine

Va trimit un pic de soare si-o bucatica de cer albastru. La mine e neasteptat de frumos avand in vedere ca se preconiza ploaie. Sper sa o tina tot asa
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#29115 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 10 April 2013 - 01:04 PM

Vezi postareaalpha, la 10 April 2013 - 12:54 PM, a spus:

Va trimit un pic de soare si-o bucatica de cer albastru. La mine e neasteptat de frumos avand in vedere ca se preconiza ploaie. Sper sa o tina tot asa

Aceeasi locatie?

#29116 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 April 2013 - 01:22 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 09 April 2013 - 04:31 PM, a spus:

Cu ruj? Fratele meu cand era mic a gasit un ruj si a umplut toti peretii albi de amprente. De asta stiu ca functioneaza ;)

merci mult de idee, Titi! tocmai ce am aruncat acum cateva sapt toate rujurile mai vechi de 1 an, ca avea picea ce avea cu ele si mi-era sa nu faca vreo alergie, dar retin ideea si in vre-o zi in care nu avem de lucru, o sa ne dam si cu ruj pe manute :hungry:

Vezi postareamoatza, la 09 April 2013 - 04:33 PM, a spus:

btw torturi cu fructe: la mine la carrefour am vazut ptr prima data chestii congelate vrac. adica erau 4 lazi frigorifice tip congelator pline cu saci cu legume congelate: mazare, fasole verde, spanac, porumb boabe, conopida, fructe congelate: capsuni, zmeura, coacaze, fructe de padure si saci cu fel de fel de foietaje gata pregatite, numai sa le coci. Se luau din saci cu niste chestii de-alea speciale (ca fasolea in piata) sau cu clesti. Eram cam in viteza si n-am vazut preturile. Voi ati vazut asa ceva?

am vazut si eu la toate hipermarketurile mari (Real, Ocean, Carrefour) si am vazut ca lumea cumpara. Tot am zis sa iau si eu niste fructe de padure, dar am avut ceva zmeurica in congi si nu am apucat. Am luat o singura data, de multisor, sa fac legume la tigaie, dar mi s-au parut cam tare mazarea si nu mai retin ce printre ele, si nu m-au incantat ...

Vezi postareaGeany, la 09 April 2013 - 07:24 PM, a spus:

Ma bucur ca te-ai lamurit ,cu manutele poti doar sa-i faci conturul dupa manuta ei si sa le coloreze mai apoi ea diferit! :-*

si asta e o idee minunata, ca ii place ma si pune sa tin mana sa imi faca si ea conturul si avantaj ca nu ne murdarim ...desi mozoleala ii place de numai :drool:
ce bine e sa intrebi!
toate sunteti niste scumpe si va multumesc mult pt idei :snorting:

Vezi postareacerra, la 09 April 2013 - 09:52 PM, a spus:

No ma laud si eu cu barbatul meu am voie nu?

sa-ti traisca, sa fie sanatos ca vad ca in forma maxima este si sa te mai trimita la culcare si sa faca el tortul! imi place mult ca ai zis ca asa cum l-a terminat e foarte bine! mie cand face altul sunt si mai pofticioasa, desi cand fac eu si stiu ca pun numai ingrediente de calitate, imi place cel mai mult! :hungry:

Vezi postareaverber, la 10 April 2013 - 05:03 AM, a spus:

:salut: :salut: :salut:

Sunt prea calatoare...
Deci ca naiba 3 case ,3 tari TREI GAURI in buzunare

Bine ca ai scapat teafara. Dar vorba moatzei, in conditia ta ce iti trebuie sa bananai atatea mii de km si sa ai 3 case? de ce ai 3 case? stai si tu oleak si mai trageti sufletul, ca toata ziua tzupa-tzup de colo colo ... e normal sa se iveasca diverse, cand bune, cand mai putin bune. Ai grija cu mai putine emotii si relaxeaza-te si tu ce ai intrat in vria asta cu paturi si lenjerii/cuverturi? daca iar pleci si le gasesti iar prafuite ce rost are? Multa sanatate si mai relax, te rog!

Vezi postareamoatza, la 10 April 2013 - 07:45 AM, a spus:

Hello dintr-o dimineata cu soare anemic, pandit dupa colt de niste nori imprastiati. Nu prevad nimic bun, doar 4C
Dani, poti folosi niste farduri de-ale tale, eventual amestecate cu crema daca-s prea uscate. Reversul e ca s-ar putea sa-i placa picei si sa'ncerce forma asta de arta si fara supravegherea ta :floare:

Nu pot sa cred ca nu esti bucuroasa ca e soarele doar anemic si ca-s doar 4C!
Tocmai ma gandeam sa arunc si 30 de farduri de casa f buna, dar care s-au cam invechit, sau sa le duc la gradi pt colorat (Dar mi-era rusine), dar asa intr-o zi in care nu iesim, cand o da si soarele sa stam la masuta din curte (Ca mi-e ca facem casa harcea parcea de culori) o sa fac treaba asta cu Bea ....asa ii spun din start ca asta facem doar afara, pt ca altfel sigur se intampla cum ai spus. Nici nu stii cum urmareste de mica tot ce face fiecare si imita apoi! ma lasa traznita de multe ori cate stie!
bafta cu hartoagele!

cami, vreau si eu la 30 grade! bafta cu noul sofer! pe voi va ia pe fiecare de acs cu dubita de firma?

Vezi postareaGeany, la 10 April 2013 - 09:20 AM, a spus:

La huni am un pilaf,si sa vad ce le-oi mai pune langa el. O zi minunata tuturor!

Alo, doamna de la Bacau, explica-mi si mie cum gatesti tu la fiecare masa altceva? tu faci o singura portie / cap de membru fam? sau ce ramane dai to tla pachet? Tu esti cea mai tare pe monoportie nenica! si cand vad ce salatica iti faci din 3 frunze ... pai eu imi fac un castron de salata numai pt mine. Daca fac o craticioara de mancare, ce sa mai fac si pe seara, ce ramane de la pranz cine mananca, cainele? la noi se mananca cat rvabiuta la o masa, si dl Dani si picea, ... si apoi cine are de furca cu ce ramane ? Cred ca am ceva pe creier de la mama de acasa, care nu arunca nimic ... !?
pupa Bubuletzul din partea mea, ca tare e cuceritor cu ochii sheia!

Vezi postareaGiorgiana, la 10 April 2013 - 11:13 AM, a spus:

La mine situatia nu este deloc roz.

sanatate multa cu maseaua si jeomafishism la ex-birou! trage niste sfori sa pleci mai repede de acolo! nu mai deslusi deloc ce vor sa spuna fostii colegi/sefi , ca nu mai e treaba ta de acum incolo daca ti-ai facut predarea hastalavista! si Basta.

Stella, multa sanatate!

Boni, o sa va arat, am foto cu plansa facuta luni, nu stiu daca o sa mai completez asta seara ceva la ea sau nu. Acum trebuie sa imi strang gandurile ce mai fac si ce nu, din ce imi propusesem. Aseara nu am mai apucat sa facem nimic, pt ca a stat cu tati in curte pana pe la 8 jum, ca tati a pus flori, rasaduri, seminte, a facut curat pe la el prin garaj, a aruncat etc ... asa ca ea a stat si ea si a vorbit toata seara cu catelusa: Coraaa,d a-te la o parte, ca te loveste, Cora, da-te la o parte nu auzi, Cora nu iesi din curte, Cora nu te duce ca are bagaj ... eram in casa cu geamul deschis ca gateam si o auzeam sporovaind non stop. Dupa ce au intrat am papat (ficatei cu ceapa si sos de passata de pomodoro aromatizata cu 1 lingura de 5 miresme + salata asortata de primavara cu de toate, + mamaliga cu telemea si smantana. Apoi le-am dat capsuni inciocolate in nutella... au mancat ca hunii, 2 casolete, am gasit ieri la casolete mari, coapte bine de tot si dulci la lidl cu 3,99 lei, cu gust. Apoi m-am mai uitat putin la Masterchef si ne-am dus la nani, deci ieri pauza la planse si mai am o groaza de facut, dar trebuie sa ma limitez cumva ca nu o sa fie atata loc pe panou numai pt lucrarile picei mele..., desi nu stiu daca o sa duca toti copiii. Oricum eu m-am bucurat mult de noua preocupare, ca mi-a dat idei ce sa mai facem seara ca dupa ce incropeam ceva de mancare, serveam masa, strangeam, ma ocupam de rufe spalat/strans si ne ramanea 1 ora uneori si mai mult in care ne trebuiau preocupari impreuna.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#29117 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2013 - 01:40 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 April 2013 - 01:22 PM, a spus:

sa-ti traisca, sa fie sanatos ca vad ca in forma maxima este si sa te mai trimita la culcare si sa faca el tortul! imi place mult ca ai zis ca asa cum l-a terminat e foarte bine! mie cand face altul sunt si mai pofticioasa, desi cand fac eu si stiu ca pun numai ingrediente de calitate, imi place cel mai mult! :snorting:

Multumesc!

Nu face el cap coada la ornat doar asa cum a stiut si el mai bine. Ma ajuta doar atunci cand vede ca la mine low batery in rest,daca este in preajma mea si am multe de facut, curata legume, spala vase etc.

Mda, el este intr`o forma maxima tot timpul de 25 de ani ptr ca tot asa l`am luat fotbalist(chiar daca m`am enervat ani la rand cu meciurile si oficiale si neoficiale ca tot plecat de acasa).Mai, sotul meu nici nu concepe altfel viata fara sport dar la el mi de pare prea mult. In afara de antrenamente, meciuri oficiale si neoficiale in fiecare seara face jogging si cand se intoarce tre sa ii pui umbrela pe podea asa curge apele pe el(ma tot cheama si pe mine dar eu nu pot tine pasul cu el si nici nu am voie eu sa galopez atata).Anul asta implineste 48 de ani.

#29118 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 10 April 2013 - 01:41 PM

Daniella , ai culori pt prajituri? Daca da , da-o pe Bea pe manutze cu ele si facetzi amprente.

Noi facem amprente cu Fingerpaint. Am luat la borcanase.

#29119 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 10 April 2013 - 01:42 PM

Vezi postareamoatza, la 10 April 2013 - 01:04 PM, a spus:

Aceeasi locatie?

Imagine postata absolut!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#29120 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 10 April 2013 - 01:45 PM

Daniella , uite aici o retzeta pt finger paint . Se poate face si acasa.

http://easiepeasie.b...ger-paints.html

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1454
  • 1455
  • 1456
  • 1457
  • 1458
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic