La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 15 April 2013 - 06:07 PM
El stie ca se joaca doar asa cu ea si de la gradi' cum a vazut la fetite asa ca el e multumit asa cu ea!
O are deja de mai bine de doi ani!
Cred ca poate fi un cadou f frumos pt. o fetita!Bea cred ca ar fi tare incantata!dealtfel cu siguranta sunt modele mult mai frumoase cu lumini cu muzicuta,dar trebuie sa cauti prin magazine.
Postat 15 April 2013 - 07:48 PM
am intrat sa va salut si sa va spun ca si la mine a venit primavara. Primele branduse, dupa cum se vede inca mai sunt pete de zapada.
2013-04-15 12.09.24.jpg (87.59K)
Number of downloads: 0
Georgi, ma bucur ca in sfarsit te-ai mutut cu serviciu. E groaznic sa muncesti in stres si intr-un mediu ostil.
Ioana, imi place si mie tricoul tau, de acum poate sa vina vara!
Daniella, Bea a fost la piata cu educatoarea si colegii? Si e ok pentru tine? Cred ca dl Aura ar fi facut ca trenul, ca e foarte protector cu copiii si nu o lasa nici pe soacra-me, adica maica-sa, sa iasa undeva cu copiii.
Postat 15 April 2013 - 09:05 PM
Mie-mi place ca au activitati de-astea. La farmacie nu m-as fi gandit, dar poate fi educativ. In piata e chiar interesant.
Ioana, aveam si noi un carutz de-asta, oare pe unde-o fi? Vara era mai util,cand uitam supermarketurile. La mine-i fain in piata.
Stella, ce bun-ar fi o pauza pe malul apei...poa' sa fie alta, numai pauza sa fie.
Giorgi, schimbi locul, schimbi norocul! Sa-ti fie bine!
Ganduri bune tuturor!
Postat 16 April 2013 - 06:09 AM
o zi faina sa aveti
Fisiere atasate
-
ceai5.jpg (8.35K)
Number of downloads: 0 -
pt déj 1.jpg (7.67K)
Postat 16 April 2013 - 06:33 AM
Tuturor!
Refac bagajele ca miine replec spre loos...azi noapte a plouat, de miine probabil 10 zile o sa fiu fara net
Si de la mine ginduri faine!
Postat 16 April 2013 - 07:22 AM
Ieri am bucatarit toata dupa-masa, azi mai usurel, fac numai ceva aripioare la cuptor cu mazare si ceva legume pe maine si gata.
Ioana, foarte fain tricoul si super mic-dejunul (mai ales panorama).
Verb, sa ai drum bun si fara peripetii!
Aura, da la voi chiar ca a tinut iarna, daca numai acum apar brandusele...
Sa aveti toate spor si zi faina!
Postat 16 April 2013 - 07:45 AM
O zi calma tuturor!
Postat 16 April 2013 - 07:51 AM
Eu încă tot pe grabă sunt pe aici.
Vă pup şi vă doresc o zi frumoasă
Postat 16 April 2013 - 07:56 AM
Postat 16 April 2013 - 08:31 AM
In sfarsit pot sa va salut din nou de la serviciu. O buna perioada sistemul de securitate nu m-a lasat sa intru pe site...cica nu era sigur.
Sper sa aveti o zi superba
Postat 16 April 2013 - 09:35 AM
cam liniste pe aici.Servim si noi un mic dejun?
perla-di-mare-colazione-vista-mare.jpg (72.59K)
Eu abia astept sa merg anul asta la mare, sunt 4 ani ca nu am mai fost.Nu o sa-mi placa caldura naucitoare din iulie,dar pentru nepoata mea care face 18 ani fac sacrificii
Abia astept mai ales ca-s 8 ani ca n-am mai fost in Sicilia.Any, tare mi-ar placea sa ne vedem daca esti disponibila.
zerda, la 15 April 2013 - 05:42 PM, a spus:
dada si eu aveam una si acum imi aduc aminte de ea, ma jucam la tara, stateam ascunsa in spatele unui cais batran ca sa nu vada lumea ce combin
MAi aveam si un aragaz cu butelie, mama ce mare era butelia aia.Ce vremuri....
Ma bucur ca va place tricoul, eu de cand l-am vazut nu i-am mai dat drumul , norocul meu ca era ultimul si nr. meu.
Ieri am reusit sa-mi termin ambele gradini, pus flori(panselute, primule, cercelusi, leandru, dalii pitice, frezii, irisi, gladiole, tuberoze, margaritari, bujori) si abia astept sa rasara ce e din bulbi.Am avut ceva de lucru, mai ales ca in gradina din fata aveam doar 2 locuri mici unde erau plantate flori si m-am extins, am pus in jur de 300 l de pamant.Acum mai am doar de pus marginile din pietre(borduri) si apoi pot trece sa ma ocup de legume
Azi sunt casnica, spal geamuri, curatenie si mancare.Mai am si azi liber,apoi iara la munca.
Sper sa nu ploua, sunt ceva nori si anunta astia la pranz cativa stropi,dar cald.
Pup fetele in grup fara nominalizare
O zi frumoasa va doresc
Postat 16 April 2013 - 11:35 AM
Postat 16 April 2013 - 02:05 PM
Uite`ma cu meniu cu tot
descarcare (1) (Small).jpg (68.46K)
Multumesc frumos!
Postat 16 April 2013 - 02:13 PM
A mon avis, normal!
Postat 16 April 2013 - 02:20 PM
Deci sa-nteleg ca ai meniul gata? Suna tare bine!
Postat 16 April 2013 - 02:41 PM
any_annette, la 16 April 2013 - 02:20 PM, a spus:
Deci sa-nteleg ca ai meniul gata? Suna tare bine!
Dragele mele,
Am vazut si eu ca am am uitat un ''e'' de la coffee dar era salvat in calculator deja si iarasi un nou edit nu mai vroiam sa fac. Am pus meniul scris(care dupa mine asta este) si vroiam sa ii arat Mayei ca m`am descurcat dupa indicatiile ei.L`am pierdut de 3 ori, apoi ma enervam ca nu imi incapeau toate acolo, scris vertical nu ajungea spatiul ptr toate, mutat schimbat etc si cum sa nu mai si uit si eu cea? L`am salvat doar si l`am trimis mail la prietena mea sa il vada si sa zica + - adaugiri si nu stiu daca chiar acest model o sa ramana important ca m`am prins cum merge treaba cu ele(ptr ca stau prost cu rabdarea dupa fiecare sa dai save si sa tot editezi) . Ma bucur ca l`am facut. Nu am mai facut pina acum de astea eu.
Era sa uit: pe linkul ala sa stiti ca asta era cel mai simplu in rest toate sunt chiar specifice ptr Craciun sarbatori de Iarna.
Postat 16 April 2013 - 07:22 PM
Eu azi vorba ceea: cooperativa munca in zadar.M-am apucat de geamuri, spalat jos dormitoare, baie, centrala si camera tehnica plus sus hol si bucatarie,mai aveam mansarda si cele de la sufragerie.Ei bine din ce anuntasera ca doar la pranz usoara ploaie si chiar a picurat pe la pranz acum pe seara s-a pus pe o rapaiala de mi-a facut geamurile de la dormitoare la loc.Asta e, le mai spal inca odata inainte de pasti.
Spalat perdele, curatat bucataria,maine daca nu mai ploua spal la sufragerie pana plec la munca si vad eu ce mai fac.
Oricum macar ploaia mi-a udat gradina care e gata
cam asa arata inainte
gradina before.jpg (119.09K)
si dupa
gradina after.jpg (106.81K)
scuzati rufele puse la uscat
Postat 16 April 2013 - 08:26 PM
Moatza, nu am stiut de activitatile de la gradinita. Imi aduc aminte ca si pe noi, cand eram la gradinita, ne plimba ba la teatru, ba pe la vreo fabrica. Acum, nu stiu de ce, dar ma panichez cand e vorba de copiii mei.
Si acum stirile meteo: aici ploua
Postat 16 April 2013 - 10:18 PM
De asta ce ziceti?
index (Small).jpg (45.46K)

Ajutor