Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1466
  • 1467
  • 1468
  • 1469
  • 1470
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29341 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 April 2013 - 11:50 AM

Bine ca ai rezolvat Simo, asa-i la noi, cred ca suntem maestri formularelor si ai hartiilor , murim daca nu invartim hartii si dosare...

#29342 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2013 - 11:53 AM

'Hello!!!

Am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna si un week-end minunat!

Am de lucru, mai ales pana ma obisnuiesc cu treburile noi si din pacate nu prea mai am timp sa intru pe aciulea. Altfel este liniste, nu ma bate nimeni la cap, nu tipa nimeni la mine, nu ma ameninta si sefa este tare draguta. Doamne, de ar fi asa tot timpul!

Sambata aceasta se recupereaza pentru zilele libere de Paste, invata si copiii si Alex este tare necajit ca trebuie sa mearga si sambata la scoala.

In sfarsit a venit si primavara! :tongue3:

Mutti, nu numai mare este gradina lui DD, dar si traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
Numai de birocratie dai peste tot unde te duci si sa-ti rezolve si problema, asta este tare greu! OF! Important este ca s-a rezolvat in ciuda tuturor impedimentelor.
GEORGIA

#29343 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 April 2013 - 11:57 AM

Georgi, ma bucur ca te-ai mai linistit un pic, sper sa-ti fie bine in continuare acolo unde ai ajuns.
Si fetele mele-s suparate rau ca maine trebuie sa se trezeasca iar devreme si din cauza asta nu le las nici la "Romanii au talent". Mi se pare o prostie chestia asta cu recuperatul sambata, mai bine mergeau normal joi si vineri la scoala si cu asta basta.

#29344 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 19 April 2013 - 11:59 AM

Dar sunt nesimtzite.....

De rezolvat mai avem , ca tre' sa mearga socrii sa depuna actele...acum abia am aflat cam cum e legea ;)

#29345 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 April 2013 - 12:39 PM

Vezi postarea2ut, la 19 April 2013 - 11:57 AM, a spus:

Georgi, ma bucur ca te-ai mai linistit un pic, sper sa-ti fie bine in continuare acolo unde ai ajuns.
Si fetele mele-s suparate rau ca maine trebuie sa se trezeasca iar devreme si din cauza asta nu le las nici la "Romanii au talent". Mi se pare o prostie chestia asta cu recuperatul sambata, mai bine mergeau normal joi si vineri la scoala si cu asta basta.

Paii da maine in reluare romanii au talent,nu stiu exact ora dar sa vezi programul tv...

Ai mei nu recupereaza ;) cel mare a spus ca au cazut la pace cu dirigintele,ca multi din clasa sunt de la tara si fac naveta,asa ca cica nu i-a mai chemat (da sa nu mai spuie' la nimeni ;) )sper sa nu ma pacaleasca,nici doamna lui bub' nu mi-a spus nimic,dar nici eu nu am intrebat ,am tacut chitic, :appl:

#29346 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 April 2013 - 10:10 PM

Ciao fetele! Vă pupacesc pe toate! O dată la câteva zile reușesc să intru să vă citesc, mai greu cu scrisul...
Și acum să vă mai zic câte ceva din viața noastră, cu bune și rele.
Mi-a ieșit leușteanul!!! Și mai bine, s-a înmulțit, am două cuiburi acum.
Lalelutele, superbe! 16 mi-au ieșit. Asta-i partea frumoasă, partea rea e că deja au început să se treacă.
Am avut pătrunjel verde toată iarna. O frumusețe! S-a gândit soata să mi-l scoată. Am negociat și am replantat jumatate din rădăcini în altă parte, iar cealaltă jumătate am împărțit-o între prieteni, neamuri și vecini. Sper să se prindă, că altfel îl mănânc. A, și uite așa, ca neoamenii, am pus la congelator 1 kg de pătrunjel tocat...
Aseară mi-a mai combinat încă o minunăție... tăind iarba s-a gândit că nu-mi mai trebuie trandafirul, așa că a trecut cu mașina peste el. Partea bună e că am salvat murii. Trecerea la amenințări a funcționat.
Apoi am trecut la negocieri și am obținut un colțișor pt alte plante de muri căpătate.
După cum vă spuneam, cu bune și mai puțin bune.... asta-i viața!
Sunt superobosita... dar m-am învățat deja. Asta e normalitatea de zi cu zi. Nu am niciodată timp să fac tot ceea ce-mi propun. Asta-i viața!
Zilele astea am fost și pe la școli la întâlnirea cu profesorii/educatoare. Toate bune și frumoase! Măcar aici am avut parte de vesti plăcute. Trebuie să mai lucrăm la dezordinea Marei și la prepotenza Giuliei, în rest toate bune și frumoase.
Săptămâna aceasta a fost cam neagră pe strada mea. Nu mă întrebați de ce, că nici eu nu știu de ce... Sper să-mi revin cât mai repede că trebuie să mă apuc de schimbatul hainelor în șifoniere. O mare plăcere!
Vă pupacesc dulce!
Sorina

#29347 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2013 - 10:28 PM

Draga 2' se pare ca reluarea la romanii are' talent e la 15,15 http://www.protv.ro/.../all/2013-04-20poate vad fetele,ca mi-e mila ca au pierdut,eu nu urmaresc decat putin ca bub' e fan ''pe banii parintilor'',phii!! ce-i mai cearta pe copii/adolescenti,neascultatori ,are o placere unica =)) dar din picul ce am tras cu geana'la talentosi,mi-a placut nuanta de ruj a Andrei (o fi plum?! =)) ),ca la mine e grele' cu rujul,roz nu ma prinde,rosu aprins nexam,maro si bejuri nu suport,deci ala al lui Andra cred ca mi-ar place ...da' tre' sa vad pe moaca mea cum ar veni :snorting:

#29348 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2013 - 10:42 PM

Zici ca am cazut cu parasuta din luna, romanii au talent, recuperari, asigurari, ok citesc maine pe-ndelete!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29349 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 April 2013 - 08:46 AM

Hello , hello and good bye, ma chiama datoria :snorting:
ploua si e frig, iar bocanci, iar pulovere si haine groase =))

Fisiere atasate

#29350 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 20 April 2013 - 09:40 AM

Buna dimineata!
Azi am program de vizite si administrativ. Sper sa reusesc sa termin tot ce mi-am planificat :snorting:
Ma simt ceva mai bine dupa zilele trecute cand ajunsesem sa tremur si sa ma clatin din cauza stresului. M-am simtit neputincioasa pentru ca unii au impresia ca daca suntem romani trebuie sa fim tratati ca niste sclavi. Ei bine, am gasit solutia. Am spus cui trebuia sa spun de acest comportament inacceptabil si astept masuri. Sentimentul a fost ciudat pt ca nu am parat pe nimeni niciodata. Faptul ca am fost nevoita sa stau in pat si sa iau pastile ca sa ma calmez m-a determinat sa actionez total necaracteristic mie. Stiti cum zic baietii de cartier, nu? Decat sa planga mama mea mai bine sa planga a lor, si pe buna dreptate.
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati oferit un umar (chiar daca virtual) pe care sa plang =))

#29351 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 20 April 2013 - 10:21 AM

Buna dimineata tuturor, o sambata si o duminica minunate va doresc!
Geany, vezi ca azi noapte m-am visat la Bacau, tu erai cu cu Bub la sora ta si mi-ai zis ca te gasesc acolo :snorting: . Asa ca mi-ai explicat strada, in fine, nu mai stiu daca te-am gasit sau nu.

#29352 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2013 - 10:37 AM

Vezi postareaany_annette, la 20 April 2013 - 10:21 AM, a spus:

Geany, vezi ca azi noapte m-am visat la Bacau, tu erai cu cu Bub la sora ta si mi-ai zis ca te gasesc acolo :) . Asa ca mi-ai explicat strada, in fine, nu mai stiu daca te-am gasit sau nu.

Hi hi hi! poate eram la mama ca azi e sambata si chiar ma pregatesc sa ma duc acolo ,sor-mea nu sta in Bacau,sta in Italia cu sotul si nepotelul meu,vine doar 2 sapt. vara si cartierul general e la mama atunci :P

Bravo Bobita! :snorting:

Azi bub' s-a trezit cu noaptea-n cap =)) n-ar dormi si el mai mult ca e sambata ,doamne feri..
Am avut in plan curatenie,la jucarii am aruncat cu sacosele,jucarii stricate,carti vechi de colorat consumate ,si etc-uri.
Acum mai vreau sa spal geamul la bucatarie si apoi plecam la mama,dupa care iesim cu totii la plimbare ca e soare si frumos afara,nu e f. cald,e numai bine!
O zi minunanata tuturor! =))

#29353 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 April 2013 - 02:03 PM

Bravo Bobita! de ce sa suferi tu pentru nesimtirea unora...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#29354 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 20 April 2013 - 02:48 PM

Vezi postareaGeany, la 20 April 2013 - 10:37 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 20 April 2013 - 10:21 AM, a spus:

Geany, vezi ca azi noapte m-am visat la Bacau, tu erai cu cu Bub la sora ta si mi-ai zis ca te gasesc acolo =)) . Asa ca mi-ai explicat strada, in fine, nu mai stiu daca te-am gasit sau nu.

Hi hi hi! poate eram la mama ca azi e sambata si chiar ma pregatesc sa ma duc acolo ,sor-mea nu sta in Bacau,sta in Italia cu sotul si nepotelul meu,vine doar 2 sapt. vara si cartierul general e la mama atunci =))

Bravo Bobita! :)

Azi bub' s-a trezit cu noaptea-n cap :) n-ar dormi si el mai mult ca e sambata ,doamne feri..
Am avut in plan curatenie,la jucarii am aruncat cu sacosele,jucarii stricate,carti vechi de colorat consumate ,si etc-uri.
Acum mai vreau sa spal geamul la bucatarie si apoi plecam la mama,dupa care iesim cu totii la plimbare ca e soare si frumos afara,nu e f. cald,e numai bine!
O zi minunanata tuturor! :hug:

:* Geany! Harnica mai esti! Lasa treaba ca o faci zilele ce urmeaza. Mai bine mergi cu Bub la plimbarica :)

#29355 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 20 April 2013 - 02:49 PM

Vezi postareaaura, la 20 April 2013 - 02:03 PM, a spus:

Bravo Bobita! de ce sa suferi tu pentru nesimtirea unora...

Aura :hug: :)
Intr-adevar nu merita sa ma consum eu. Mai bine sa-si vada ei de lungul nasului!

#29356 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 April 2013 - 05:08 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 20 April 2013 - 09:40 AM, a spus:

Buna dimineata!
Azi am program de vizite si administrativ. Sper sa reusesc sa termin tot ce mi-am planificat :hug:
Ma simt ceva mai bine dupa zilele trecute cand ajunsesem sa tremur si sa ma clatin din cauza stresului. M-am simtit neputincioasa pentru ca unii au impresia ca daca suntem romani trebuie sa fim tratati ca niste sclavi. Ei bine, am gasit solutia. Am spus cui trebuia sa spun de acest comportament inacceptabil si astept masuri. Sentimentul a fost ciudat pt ca nu am parat pe nimeni niciodata. Faptul ca am fost nevoita sa stau in pat si sa iau pastile ca sa ma calmez m-a determinat sa actionez total necaracteristic mie. Stiti cum zic baietii de cartier, nu? Decat sa planga mama mea mai bine sa planga a lor, si pe buna dreptate.
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati oferit un umar (chiar daca virtual) pe care sa plang =))

Bobita, nu ai parat pe nimeni, iubita! Ai actionat conform dreptului tau si ai facut foarte bine, felicitari! Eu am trecut prin niste perioade infioratoare si eram pe punctul de a apela la avocat, dar organele superioare, responsabile cu apararea drepturilor mele au actionat, slava domnului! Lumea se imparte cam asa: cei ca tine, care isi vad frumos, cuminti si discret de treaba lor, si incearca sa o faca cel mai bine, cei de care te-ai lovit, ori ne-am lovit, a caror meschinatate este greu de imaginat, darmite de explicat, si jigodiile care se bucura de "stiri" de genul, si apar cu critica atunci cand tu esti la pamant.
Iti tin pumnii sa se termine perioada cat mai repede si ai grija foarte mare, caci hartuirea la job e o practica specifica societatii moderne...Fii atenta cu cine vorbesti si cui i te confesezi si nu lasa pe nimeni sa dea de pamant cu tine. Stand up for your rights! :) Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, care a trecut prin asta (si inca mai trece, dar din fericire din vara schimb orasul, hehe!) aici sunt!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#29357 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 April 2013 - 05:15 PM

Tea, coffee and cookies time, girls! Cine mai doreste, cine mai pofteste si nu uitati sa aduceti cookies, ca ale mele nu sunt gata inca :)

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#29358 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2013 - 06:03 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 20 April 2013 - 02:48 PM, a spus:

:* Geany! Harnica mai esti! Lasa treaba ca o faci zilele ce urmeaza. Mai bine mergi cu Bub la plimbarica :)

Hi hi! stai linistita ca nu ma rup eu chiar asa in paishpe' cu curatenia :hug: inainte sa-l am pe bub' da,vaii ce mai erau toate la locul lor si stateam cu carpulitza peste tot,acum :) manute peste tot,firmituri peste tot desi aspir in fiecare zi,lucruri lucrusoare,jucarii etc,asa ca eu am abandonat de mult batalia asta (ca ma lupt cu ei toti,ca ,cu turcii,geaba' stau cu gura pe ei) da' azi batea asa un soare ,si se vedea pe geamul de la bucatarie,fiecare strop de ploaie uscat ,daca era mai inorat nu se mai vedea asa :) m-am incruntat eu la el de cateva ori,zic las ca-l fac eu luni,dar nu am rezistat,ca prea se facuse urat,parca numa la el ma uitam asa ,imi statea in cale =))

Am fost la mama am facut un piept de pui tras la tigaie doar cu putin ulei de masline (ca madama mea e la dieta,mie sa-mi fie rusine ca m-am lasat de sportul asta) si o salata mare mare cu de toate.
Apoi am iesit la o terasa la o bele (eu am inpartit una cu mama )bub' a fost in al noualea cer,tot isi lua tot felul de dulciuri sponsorizat cand de bicuta cand de bicutu,si inghetata,om strangator nu manca tot asa ca si-a adus o gramada si acasa =))

Asta e,la noi a fost tare frumos,am auzit ca mai vin ploi iar!

#29359 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 20 April 2013 - 07:55 PM

Mai nene, e un frig la mine-n sat , de zici ca Dochia iar e pe aici, ca a pierdut sirul zileleor..
si crede ca suntem inca la inceput de martie...ba chiar in anumite zone a si nins :)
La minre-n sat batea un vant din ala subtirel de patrende in oase...am numit pe doamna *bise* ...plus ca era posomorat al naibii...asa ca la mine nici nu s-ar vedea stropii uscati pe geamuri :hug: , si chiar daca s-ar vedea, e ceva asa *hartistic* asa ca nu m-as da pe spate .
Pupam Bubul national si mamitza lui harnicutza.
Pupaciuni la tulemond.....la mine caldura merge ca iarna =))

#29360 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2013 - 08:03 PM

Vezi postareastella, la 20 April 2013 - 07:55 PM, a spus:

Mai nene, e un frig la mine-n sat , de zici ca Dochia iar e pe aici, ca a pierdut sirul zileleor..
si crede ca suntem inca la inceput de martie...ba chiar in anumite zone a si nins =))
La minre-n sat batea un vant din ala subtirel de patrende in oase...am numit pe doamna *bise* ...plus ca era posomorat al naibii...asa ca la mine nici nu s-ar vedea stropii uscati pe geamuri =)) , si chiar daca s-ar vedea, e ceva asa *hartistic* asa ca nu m-as da pe spate .
Pupam Bubul national si mamitza lui harnicutza.
Pupaciuni la tulemond.....la mine caldura merge ca iarna :hug:

:) maii!!,ca sa vedeti ce inseamna sufletul de artist! uite eu nu am privit din acest unghi,ca sigur amanam pana saptamana aviatoare' si macar aveam timp sa-mi fac si eu unghiile ..
Bun de stiut pe viitor,am bagat la cutia cu maimute ... :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1466
  • 1467
  • 1468
  • 1469
  • 1470
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul