Jurnal de relax:
Azi noapte si azi ploua, e inorat si racoare bine. De la ora 7 dimi pictam

. De mic dejun am mancat pepene rosu (am capatat ieri jumatate de monstru) si apoi am facut cate un ousor cu zeama, prajit la teflon cu branzica + rosii.
Am lipit magneti cu litere si cifre pe frigider, pana ce mami a strans masa.
Apoi ne-am jucat de-a doctorul ...are o micuta trusa...
Acum 10 min a sarit in pat, ca mingiutele, pe loc

... trebuie sa consumam caloriile
Acum a adus si am asamblat impreuna piesele dintr-un un joc cu bucatarie continand tot felul de oale si ulcele micute....
Acum vrea sa-i aduc cartile cu povesti

si lego.
Pt pranz am pregatit aseara (a cazut lata dupa o zi de strand) si mai avem pt azi la pranz:
- o salatica de vinete (Bea ar manca zilnic doar asta si salata de rosii, de 3 ori pe zi),
- salatica de ardei copti (anul trecut ii placea si asta, acum vad ca nu a gustat-o),
- o ciorbita taraneasca din bucatele vitel cu bors, servim cu smantana si ardei iute cine vrea
Probabil ii rasfat cu 1-2 cartofi noi prajiti sub grillull de la cuptor.
Desert pt mine: pepene galben (capatat ieri jumatate) cu sirop de agave si Disarono.
Apoi sper sa dormim..., daca nu, sarim iar ca mingiutele in pat, sa consumam energie

.
De cina facem minipizzele rulate din aluat proaspat cu cascaval si sunca, dupa reteta lui Alexandru.
Apoi ne-om juca...vedem cu ce ...
Daca le-o mai fi foame (ceea ce doar mie mi se poate intampla dintre noi 3

) am rest de juma de tavita de penne cu sos de rosii si busuioc + mozza, gratinate cu parmezan la cuptor.
Apoi balaceala in cada cu spuma si cu jucarii...
La ora asta ploua torential

e aproape intuneric afara ... si e asa de bine o zi de odihna in casa ...

Ati inteles deci: toata ziua ma joc