2ut, la 03 July 2013 - 12:31 PM, a spus:
Daaaaaa, mergem in Zakynthos, cu masina, dar numai din 24 august. Dar pana atunci fetele mai au 2 saptamani de Felix, cu ai mei, iar in weekenduri mergem si noi la ele.
Oooo super, o sa-ti cer detalii, poate mergem si noi la anul. Prin agentie sau rezervari pe cont propriu? Cat aveti de mers de la voi? faceti pauza 1 noapte, sau glont?
La noi se inchide de luni gradinita, timp de 2 saptamani pentru igienizare (nu s-a intamplat anul trecut decat o singura zi) si pt ca ne-au anuntat cu 2 luni inainte, ne-am organizat sa plece si piciulina in vacanta tot atunci ... de aia is eu acum incurcata cu serviciul, ca niciodata nu plecam in perioada asta, stateam pe metereze iunie-iulie!
Asa ca si noi ducem picea la balaceala, ca tropaie in fiecare zi nu mai are rabdare sa mearga si ea la mare, ca doar e vara, e vacanta ... nu mai vrea nimic altceva decat la mare! Plecam duminica in creierii noptii, tot cu masina, in Thassos (ca e cel mai aproape de ajuns de la noi) ... sa ajungem in jur de orele 14, duminica. Nu am mai fost de 100 ani in Grecia, si niciodata in Thasos, iar d-l Dani nu a mai fost deloc, asa ca am emotii mari cu el, sa vad daca i-o placea ... eu parca ma acomodez oriunde repede, si ma bucur de toate cele! dar el are din start un ghimpe cu Grecia ... Ii trece! asa avea si cu Italia pana m-a cunoscut pe mine, acu' nu mai vrea in alta parte

e cel mai bine, cea mai buna mancare ... va imaginati daca l-am facut sa manance caracatita, calamari, ciorba de peste ... de salata de vinete nu mai zic ... si acum se mira mamica-sa si surioara-sa! ioai sa ma pup ... sunt ca picatura chinezeasca !!!
Nu stiu nici cazare cum om nimeri, am luat de pe booking, asa mergem noi de obicei. Uneori nimerim bine, alteori mai putin. Ma uit pe toate reviewrile si la ei si pe Tripadvisor ... , dar na, unii zic asa, altii pe dos, depinde de gusturi. Aici am vrut mai low cost, ca am fost si Portugalia anul asta si e cam gata bugetul, asa ca nu are un rating prea bun hotelul, dar indeplineste criteriile pe care le doream noi.
Cat despre picea, nu am emotii de i-o placea sau nu, ca ei daca e mare, balaceala, nisip si o galetusa sa care apa ... se distreaza grupa mare! Doar emotii sa nu fie canicula excesiva in perioada asta 7-17 iulie.
Rau si la voi, 2ut, ca mai aveti de asteptat 1 luna jumatate si mai bine concediul, dar e super ca au avut fetele unde merge intre timp, ca e greu sa tii copiii acasa pe timp de vara/vacanta ... Pe de alta parte cand noi astia grabiti ne-om satura deja munca, vom si uita cum a fost, voi abia plecati si incepeti scoala mai aerisiti si cu amintiri mai proaspete... Pe unde ati mai fost in Gr?
Frati-miu e in Peloponez de joia trecuta si cica e cald bine, vreme buna, numaaaai soare soare soare
Cine a mai fost in Thassos sa-mi povesteasca si mie impresii?
Alpha, spor la treaba, sa va mearga toate usor si cum v-ati propus!
Geany, sa va distrati fain pe afara pe la utza daca zici ca e racorica calduta

Si Bea cat nu o ascultam sa plecam azi/acu la mare, nu vrea alta decat in parculetz si la "potogan".
Eu am avut o problema groaznica cu mama luni-marti, de aia am zis ca am inceput saptamana prost ... asa ca si eu sunt intr-o stare ... de nu stiu cum sa o numesc. Asta e, mergem inainte, e vie si sanatoasa, multumesc lui Dumnezeu! restul le rezolvam!