Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1597
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31961 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 24 August 2013 - 03:00 PM

Vezi postareastella, la 24 August 2013 - 10:50 AM, a spus:

La multi ani Nenena, si spor Anamaria. O sa fie superb . Incearca sa profiti si tu de serbare, nu doar de pregatirea ei.

SI DE LA MINE!!!!

#31962 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 24 August 2013 - 03:10 PM

La multi ani piticutei Elena si distractie placuta :cheers: !
A cat is a friend fur-ever !

#31963 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 August 2013 - 03:11 PM

La multi ani Elena :cheers: si multi pupici mamicii ei :) !!

O sa aveti o zi minunata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31964 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652

Postat 24 August 2013 - 05:41 PM

Buna! La multi ani Elenuta :cheers: =))

Azi am fost iar pe malul baltii,nu era mai nimeni,iarba e uscata parca e parjolita.A fost placut dar nu mai pot sa stau pe patura,mereu ma foiam ca-mi amortesc toate celea,ma doare spatele ,mi-a spus mama ca-s mai rau ca o baba,cica n-a mai vazut asa ceva :) :) de bine ce am ajuns acum acasa a inceput sa stropeasca (sa picure),apai vezi bre' deaia ,zbiera ''romantismu''-n mine =))
Bub' s-a simtit f. bine,s-a zbenguit cat incape,ne-am tratarisit cu mici si bere,acum se balace in cada ca s-a murdarit ca un porcusor,domnu' Geany' behaie ca el vrea spaghete aglio-olio peperoncino( usturoi-ulei maslinos si ardei iute)asa ca acum le fierb .
Bine ca s-a racorit afara!

O seara faina tuturor! :-*

#31965 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 August 2013 - 07:11 PM

Sal'tare!

Raportez: am terminat TOt ce mi-am propus! Si-am avut vreme sa ma spal si pe par!

4 masini (de fapt trei, ca una am spalat-o aseara!) + una cu mop si carpe= tot 4, hota e curata, bucataria -luna, casa-curata, piata-facuta,am facut si vinete portugheze dupa indicatiile Zerdei :cheers: , superbe! Sunt zdrente!

La multi ani, Elena! Sa fii sanatoasa, fericita si vesela! AnaMaria, sa va traiasca si sa va bucure!

Motzu' esti totala la faza cu perna! =)) :)

Geanny, sa va fie de bine berea!

Si-aici s-a anuntat ploaie "cu strigaturi"!

Stellin, nici eu nu m-as satura de soare si caldura!

Caaamiii, ma primesti la Abu-Dhabi? Acolo m-oi dezmorti si eu!

Liliuta noastra ce-o mai facea ea prin Italia?

Se vede ca-i vacanta! Cam multe fete lipsa la apel!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31966 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 August 2013 - 07:56 PM

Buna seara la han !
Mutti, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati unii de altii ! Astaptam poze de la party. Imi pare rau ca n-am mai apucat sa scriu pe niciunde pe forum, saptamana viitoare e ultima de munca, am fost cam aglomerata, iar dupa-amiezile pline.
Eataly,tu-i serbezi ziua lui Manu la Rasnov? Sa inteleg ca ea vrea party ca un fel de atelier de facut bijuterii, floricele si fluturari de hartie? Cred ca stiu o pagina de FB cu niste tutoriale, daca te intereseaza... Pffff, ce ma astepta !!! :cheers:

In alta ordine de idei, astept si eu ploaia... nu stiu cand o veni, dar eu o astept !

#31967 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 24 August 2013 - 07:56 PM

Buna seara! Ma mai primiti la han? Am lipsit cam mult de data asta dar am o scuza :cheers:
Am fost plecata la Bucuresti pe post de dadaca a nepotului. Programul a fost infernal (7.30-19) de n-am avut timp nici sa respir iar copilul rasfatat si inca destul de mic...In final am reusit sa ne intelegem si sa cooperam-l-am convins sa faca la olita in cca o saptamana si sa renunte la suzeta =)) Ma declar foarte happy! Bonus-sta la masa si mananca singur cu furculita.
As fi vrut sa strig ca-s in Bucuresti ca sa ma vad cu mai multa lume care imi e draga dar am luat o nenorocita de raceala de la cel mic si am avut febra, tuse si tot dichisul. Asa ca in timpul @liber@ am bolit :-*
Am inceput serviciul si acum astept cu mult interes luna septembrie cand vom pleca cateva zile la Atena =))
Azi am fost destul de harnica dar nu chiar cum mi-as fi dorit. Am facut smotru in bucatarie, am gatit niste cotlet de porc cu prune grilate si salata de vinete, am facut cumparaturi pentru saptamana viitoare.
Cam atat de aici, predau legatura :)

#31968 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 24 August 2013 - 08:03 PM

Anamaria, la multi ani Elenei, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Asteptam fotografii! :cheers:

#31969 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 24 August 2013 - 09:31 PM

mutti sa ti traiasca fetitza!!!!
In alta ordine de ideii eu am ploaie de oferit!!!!
va pup ca s rupta!!

#31970 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 August 2013 - 09:52 PM

Verb, si aici a plouat cu galeata, iar temperatura e la 16-17 grade :cheers:

#31971 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 25 August 2013 - 07:24 AM

Salut!

Aici, inca, nu ploua, dar eu nu prea astept! Li Braila, zicea mama, ploua de la 5 dimineata!

Mutti, cum a iesit petrecerea? Ati avut vreme buna? Ca asteptai furtuna!

Bobita, bine-ai revenit! Nu-i nimic, vei mai veni tu la Bucuresti!

Eataly, cand e ziua lui Manu? Tu nu dai deloc prin Bucuresti?

Verb, cum te mai simti?

Azi-RELAX! Ca merit la cat am muncit ieri!

Zi frumoasa va doresc!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31972 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 August 2013 - 08:32 AM

Neatza la tulemond. Zoazo, hodina placuta duminicala.
Azi e ceva soare, mai bine ca vecinii au organizat intalneala anuala...am facut o ciocolattoasa, si am pus niscai barabule la fiert sa fac o orientata ( ei fac carnea la gril si bauturile , si noi sa ducem acompaniamente, desert, branza etc)
in rest nica nou, incepe noul an de munca , vale luni si marti trebuie sa faca un curs de scoala auto( mai nou aici trebuie sa faca acest curs- seminar de reimprospatare, in decurs de 3 ani de la carnet, altfel il pierd...bineinteles ca costa 500 fr =)) , asta e noi sa fim sanatosi).
o duminica faina tuturor.
:cheers: =)) Anamaria a fost incantata duduitza matale de serbare ? :) :-*

#31973 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 25 August 2013 - 10:20 AM

Buna dimineatza!

Niciodata n-am fost mai terminata!

Petrecerea a fost super! castelul nu l-am mai umflat ca a plouat . Frig n-a fost asa ca am mancat pe terasa. De jucat s-au jucat si inauntru ( am facut loc) si afara cand se mai oprea ploaia. Am vrut ca colorez cu ei , sa decupez...i-a durut in cot de pregatirea mea. Au vrut sa se dea cu masinutzele prin casa( Elena are o intreaga colectzie de bobby-car-uri), sa se legene ( avem leagan rotund in care incap mai multzi copii , cuib ii zice aici) , sa culeaga mure si zmeura....

Au mai jucat si fotbal in gradina, Elena a primit un castel ( cort ) si s-au prapadit de ras in el , asa pe iarba uda!

Si cand venea ploaia din nou...se mutau in casa si aruncau cu baloanele.

A fost o harmalaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...............

Poze nnici nu prea am....n-am apucat sa fac decat vreo cateva , la tort si cand se jucau prin casa si era mai liniste.....

#31974 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 25 August 2013 - 12:29 PM

superb Mutti chiar asa fara fotos am inteles ca a iesit bine,toata lumea s a distrat .
nu mai conteaza harmalaia....!!!
a fost frumos, galagios dar PERFECT NU? :occasion15: :occasion14:

#31975 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 25 August 2013 - 02:23 PM

La Multi Ani Elenei! Si felicitari mamicii pentru o petrecere asa de frumoasa. Se pare ca s-au distrat copiii, s-au jucat continuu! Dar de mancat au mancat? Ca la mine cand vin copii, abia iau ceva in gura, au ei alte "chestii" de facut :occasion15: Doar la tort se imbulzesc...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31976 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 26 August 2013 - 05:48 AM

Hello tulemond.vrenica rau ( ca daca-i musai , trebuie ;) )
pisicul tembel m-a trezit pe la 2h30...ca vroia afara, si n-am mai reusit sa dorm...m-am foit si pana la urma m-am trezit si am inceput sa mut cartile din biblioteca ;), ca trebuie ( iar e musai) sa fac niscai schimbari...asa ca vrenicia ma omoara saptamana asta, basca incepem in forta cu repetitii la opera ( nunta lui Figaro) si concert simfonic...sambata concert la montreux la festival...eiiiiiiii gata cu vacanta si huzureala. :occasion15: :occasion14:
Va doresc o saptamana mai putin stresanta si mai lina tuturor.Gianino, drum bun si vacanta placuta

#31977 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 26 August 2013 - 07:41 AM

neata la han! de mult n-am mai avut asa un inceput de saptamana optimist...e-un nor afara si-i asa de liniste si racoare! tare-mi place, parca simt ca traiesc!

Elena, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Mutti, sa va traiasca, felicitari ptr organizare si reusita petrecerii! Imi inchipui ca n-a fost chiar asa usor, atatia copii, ploaie si foiala!

Stella, bafta in noul an de munci, lasa sa fim sanatoase si sa putem munci.

Giani, cand pleci? la mare nu-i vremea ca-n tara. si daca da o geana de soare, lumea-i buluc pe plaja. bafta la timp bun!

Zozo, :occasion15: , si io cam la fel cu activitatile.

Bobita, hello, faci antrenamente?

#31978 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 26 August 2013 - 07:59 AM

Buna dimineatza,

plec azi le servici mai tarziu , am ore de la 9:45.
Sunt inca rupta! Si astia o sa ma ia de odihnita! Azi-noapte am stat si am facut lectzii ca in WE n-am putut pregati nimic...

Azi am dus eu copiii la gradi. Impreuna cu o tava enorma de muffins! Atata s-au putut certa pe drum....

Elena: Manuel , eu sarbatoresc azi ziua de nastere la gradi
Manuel: Nu potzi , zi de astere are omul o singura data
E: ba da , pot , am muffins pt copii
M ( ganditor): Sigur numai pt grupa ta... Stii ceva , eu o sa aduc inghetzata la gradi , dar numai pt grupa mea....
E: imi dai si mie?
M: nu pot , e numai pt grupa mea.
E: Mama , Manuel nu-mi da prajitura.....

Si dai si dai...numai discutzii d-astea. Pana la urmna intervin eu si zic: O sa-tzi dea si tzie precis o bucata de praji
manuel: Nu pot
Eu: de ce?
manuel: ca n-am praji , am inghetzata......

Si uite asa...

Coboram din masina , Elena miorlaia...eu iau tava cu muffins. Ca sa ii distrag atentzia zic: Cine ma ajuta sa duc tava?
Manuel pune mana pe tava , Elena incepe sa urle ca-i ziua ei de nastere , ca nu-i tava lui.....................

#31979 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 26 August 2013 - 08:10 AM

Buna!Merci mult! :occasion14: ;) miercuri noapte plec ;) mereu am fost asa in jur de 1 septembrie ca domnu' Geany' si bub' au chelicica' sensibila de blonzi si nu suporta soarele ,asa ca atata vreme cat nu curge de sus pt. noi e perfect,mai mult plimbarile pe faleza si aerul ala de mare valoreaza pt. noi!
La noi s-a racorit bine,e rece chiar ,dar mie imi place asa aerul asta de toamna!Ieri am copt o painita, ce buna a fost am mancat-o asa calda cu mancarica de pastai (pastai cu sos de rosii)si salata de varza rosie ;)
Cam asta e!

O zi minunata tuturor! :occasion15:

#31980 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 26 August 2013 - 08:26 AM

Giani, cum vine vremea asta mai racoroasa si noroasa, numai la cuptor si bucatareli imi sta gandul! nici asa nu-i bine, is greu de multumit :occasion14:
acuma da o ploicica linistita si adie usor vantul...ce folos? salciile mele pe care le-am udat toata vara s-au uscat. Nu au rezistat decat atat cat au avut apa de sus. Nici pamantul nu-i bun. Tare rau imi pare, e-al doilea an in care incerc sa prind niste salcii in fata balconului si arsita de Buzau le da in cap :occasion15:
Mutti, mai ai niste ani in fata de toane de copil mic. Dupa aia incep altele, mai grave. Personal, constat ca nu scapi niciodata de mofturi din partea copiilor.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1597
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul