Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1605
  • 1606
  • 1607
  • 1608
  • 1609
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32121 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 05 September 2013 - 07:01 AM

hello, hello pe-o dimineata de vis! cer lucios si racoare, 14C!
inca n-am luat ciorapi, Dani, stii ca vorbeam anul trecut despre craci goi? scuzati daca oripilez :rolleyes:

Vezi postareafloricica, la 04 September 2013 - 10:02 PM, a spus:

dar eu nici n-am auzit de apa demineralizata...

poate-o stii de apa distilata, asa-i in tara.si toata lumea pune in fier din asta, nu mai e o pb.

adica cum sa cumperi fier de calcat si sa pui de aia..

daca pui apa de la robinet se fac depuneri de minerale prin gaurelele alea care dau aburul si nu mai functioneaza in parametri optimi.

aia de unde se cumpara si cine o cara acasa ...

se gaseste la orice supermarket, in benzinarii...e ieftina si-o cara acasa nevoiasu'

Vezi postareafloricica, la 05 September 2013 - 03:13 AM, a spus:

Mai vin sa-si ia si maine, poimaine din bazaconii si apoi ..The End. Neah..la vida es un carnaval :icescream:

Flori, un pupic de-ncurajare! tu abia acum ai divortat cu-adevarat.

Vezi postareaadi_edi, la 05 September 2013 - 04:21 AM, a spus:

Mai frate, nu cred ca am reusit sa le conving ca au fost ardei umpluti. E adevarat ca majoritatea aici cumpara ardei din aia mari ("altoiti") verzi sau rosii, eu am folosit din cei galbeni micuti ("Hungarian peppers").

Adi, io cred ca lumea se-ndreapta intr-o directie gresita: cum adica doua femei de 60 de ani sa nu recunoasca niste ardei, aproape intregi, in mancarea din farfurie?
Mie mi se pare ca-i de ras in aceeasi masura ca si de plans.
Tie, bravo! ca servesti si colegii cu bunatati. Si eu fac des chestia asta, chiar imi face placere. Da'n rest, nimeni :rolleyes:

#32122 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 September 2013 - 07:49 AM

Hello hello. Adi si eu zic la fel ca Pusha ..apoi ardeiul e una si sarmaua e alta chiar daca umplutura se aseamana. Important e ca le-au placut, si tu esti o draguta.
eu am cules cateva rosioare din gradina , si cules de pe jos niscai mere cazute, poate fac o placinta cu mere, sau un compot.
Flori, asa e cum zici dar totul e relativ; aici salariile sunt mari si totul e aliniat :chirie, asigurari, shopping alea alea...cinema peste 15 iuroi beletul...na asta este.dar laura star nu mi-as lua nenica la ce preturi aliniaza, ca nu ma fac miss calcatoare ; atat cat sa-mi usureze maxim munca asta pe care o urasc sincer dintotdeauna :icescream:...hei cu cat am dat pe fier, doamna venea de 3 ori...asa fierul ma tine cativa ani buni :rolleyes:.
In fine nerelevant asta. se anunta o minunata zi de toamna, astia caraie ca se schimba de maine, poate inca nu. ieri era chiar cald bine dupa masa.
o zi faina ( la mine-n sat e liber ca e o sarbatoare locala si totul inchis *postul genevez* , se mananca de obicei tarta cu prune )
va doresc o zi faina tuturor. Gianino la raport fata...cand incepe Bub Alex scoala?

#32123 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 September 2013 - 08:03 AM

Buna! cred ca pe 16 ,nu?! :icescream: (mai tii minte anul trecut ?! =)) =)) )...glumesc!
Am dormit ca innecatii!!acum ne pregatim sa iesim cu totii la cumparaturi,eu am pus gand rau la shubereci',domnu' Geany' vrea ceas electronic de camera ,ca cel cel avusem si-a dat obstescul sf. si ne-am obisnuit asa (ca la ala vad ora si pe intuneric)
Cam asta e,altceva de raportat nu mai am...inca :rolleyes:
La noi soare cucu-bau,racorica,dar e bine,o zi de toamna!

O zi minunata tuturor! :rolleyes:

#32124 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 05 September 2013 - 08:04 AM

No, am scris pomelnic despre apa de la robinet , distilata si demineralizata...dar mi s-a parut ca sunt ridicola si nici nu am haz asa ca...sincer va spun ca nu am folosit niciodata produsele acestea nici eu nici familia mea din Romania. Niste tarani!
The more I see, the less I know.

#32125 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 05 September 2013 - 08:26 AM

Vezi postareafloricica, la 05 September 2013 - 08:04 AM, a spus:

Eu tot nu pricep cu e cu demineraizarea sau distilarea si de ce as avea nevoie de ea. Eu am un fier de calcat pe care l-am cumparat acum 10 ani, dupa venirea in Canada. E marca toastmaster..(stiu, habar n-aveam dar acum cand am citit ca sa va scriu nu ma pot opri din ras), deci e firma, facut in china, calca tot cu apa de la robinet...deci asta e de ala calca, nu f.te. cu apa de a robinet, de aia de care beau si eu...
Eu is de la tzara, beau apa de la robinet, nu pun calgon in masina de spalat, utilizez apa de la robinet pentru gatit ,pentru cafea si pentru fierul de calcat... nu stiu, eu sunt inca ok, ai mei in Romanica au inca masinile de spalat ok, n-am vazut cu se comercializeaza apa demineralizata sau distilata nici in Romania, nici aici la supermarketuri.

flori mama e ok daca te ai si obisnuit cu fierul.....da zi mi tu mie cit consuma????
IUBITA DACA PUI OTET SAU BICARBONAT IN MASINA DE SPALAT ESTI....scoasa!! :icescream:
ps mama da tu ai baterii???
cind dormi noaptea freci cuptoare ,lucrezi ,asculti musica italiana....ziua esti prin stranduri.....cum faci de ai energia asta??...ca eu maninc la semintze si tot fleoscaita is...
zi la baba....tratamentu" matale

#32126 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 05 September 2013 - 09:02 AM

Vezi postareaverber, la 05 September 2013 - 08:26 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 05 September 2013 - 08:04 AM, a spus:

Eu tot nu pricep cu e cu demineraizarea sau distilarea si de ce as avea nevoie de ea. Eu am un fier de calcat pe care l-am cumparat acum 10 ani, dupa venirea in Canada. E marca toastmaster..(stiu, habar n-aveam dar acum cand am citit ca sa va scriu nu ma pot opri din ras), deci e firma, facut in china, calca tot cu apa de la robinet...deci asta e de ala calca, nu f.te. cu apa de a robinet, de aia de care beau si eu...
Eu is de la tzara, beau apa de la robinet, nu pun calgon in masina de spalat, utilizez apa de la robinet pentru gatit ,pentru cafea si pentru fierul de calcat... nu stiu, eu sunt inca ok, ai mei in Romanica au inca masinile de spalat ok, n-am vazut cu se comercializeaza apa demineralizata sau distilata nici in Romania, nici aici la supermarketuri.

flori mama e ok daca te ai si obisnuit cu fierul.....da zi mi tu mie cit consuma????
IUBITA DACA PUI OTET SAU BICARBONAT IN MASINA DE SPALAT ESTI....scoasa!! :icescream:
ps mama da tu ai baterii???
cind dormi noaptea freci cuptoare ,lucrezi ,asculti musica italiana....ziua esti prin stranduri.....cum faci de ai energia asta??...ca eu maninc la semintze si tot fleoscaita is...
zi la baba....tratamentu" matale

Habar n-ai tu, acum am trecut la Led Zep, The Doors, greuceni. Maine la orele astea fac plantoane asa ca tre sa am antrenament de rezistat la nesomn..si nu ma freaca copii..asa ca dorm cand vreau.

Habar n-am cat consuma fierul meu de calcat, aici nu avem contuar, eu platesc o suma fixa pentru metri patrati. Maica-mea are 2 masini de spalat cu vechime de 15 ani, eu am una cu vechime de 10 ani, toate merg brici fara sa fi pus otet, calgon, apa distilata...in fine, habar n-am. la noi merge cu apa de la teava. Si eu da, mi-as dori sa mi se strice naibii masina de spalat pe care am cumparat-o de pe craiglist si are multi ani in spate dar nu vrea, functioneaza perfect fara adjuvante, e un Whirpool cu cele mai putine optiuni. Va spun eu, asta ne ingroapa pe toti.
The more I see, the less I know.

#32127 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 September 2013 - 09:31 AM

Neatza sper ca s-a stabilizat vremea ca incep sa nu ma mai doara genunchii!!am avut o saptamana de cosmar! Nu vad in fata ochilor decat bazinele de apa termala de la Baile Felix daca nu erau asa departe va trimiteam poze deja!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32128 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 September 2013 - 09:34 AM

Floricico, io doar sa mor de sete instant sa beau apa de la robinet. Vorbesc de Buzau, nu se poate bea. De multe ori are depuneri, vasul wcului e maro jos, de la depuneri, dar are si-un gust infect.
Si io-s ultima fitzoasa, zau!
Apa de la Focsani e ok, n-am sesizat diferente de gust sau culoare fata de cea imbuteliata, dar asta de-acasa nu se poate bea.
Acuma, nu zic, o fi si lume care nu-si poate permite imbuteliata, dar eu vad si la birou: toata lumea e cu sticla de apa plata imbuteliata pe birou. Si majoritatea-s barbati, adica nu se gandesc neam! la fitze.
Iar la fier daca pun altfel de apa, se infunda gaurelele si tzevustile de prin el. Aia e!
Misto cu plata electricitatii in functie de suprafata! Ieri am platit 197lei lumina, si nu-i luna de regularizare.
Fetele din Romanica, voi ce stiti despre certificatele astea verzi? Cum se platesc astea? Mie mi-a venit si-o factura separata ptr ele, 106lei, dar pe-aia n-am platit-o. Cica-i o coparticipare la generarea de energie verde :icescream: ce-i cu asta?

#32129 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 September 2013 - 09:48 AM

Flori fata babei, asta de-l luai tocmai ca merge cu apa de robinet. si la mine-n sat apa e tare calcaroasa, nu ca la Buzau, dar pe acolo. si eu beau apa de la robinet, si pun si la masina de cafea ( poate de aia si-si da obstescul sfarsit :icescream: ) dar sincer prefer apa usor gazoasa, aia naturala nu mi place de fel :rolleyes:, dar daca musai o beau si pe aia...apa sa fie.
Gianino, spola treburi.

#32130 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 05 September 2013 - 12:18 PM

Buna dimineata doamnelor! Imagine postata

La mine a plouat un pic dar se pare ca iese soarele. Indiferent ce vreme o fi restul anului, nu ne putem plange. am avut o vara minunata.

Nu stiu cat de relevat este pentru voi, dar ieri am citit un articol despre un experiment facut de o emisiune de dimineata pe ITV. Actiunea se petrece intr-un parc (cu stirea parintilor) Copii intre 5 si 11 ani sunt abordati de un barbat, complet necunoscut, care le spune ca are nevoie de ajutor sa-si caute catelul pierdut sau copilul pierdut. Intre 33 secunde si 3 minute pentru fiecare copil, reuseste sa lamureasca 7 din 9 copii sa plece cu el!!!! Inclusiv o fetita de 11 ani care a facut cativa metri alalturi de el inainte sa-si dea seama ce face si sa fuga inapoi la maica-sa.

Toti parintii inainte de inceputul experimentului erau ferm convinsi ca le-au tinut suficiente prelegeri copiilor si nu vor pleca cu un strain.

La comentarii o mamica zicea ca a intrebat-o pe fetita ei (6-7 ani) ce-ar face daca un strain ar ruga-o sa-l ajute sa-si caute catelul si fetita i-a raspuns dintr-o suflare ca sigur ca s-ar duce!

Ieri cand am luat-o pe Antonia de la scoala am intrebat-o ce ar face intr-o atare situatie, din fericire a raspuns corect
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#32131 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 September 2013 - 01:18 PM

Ai, Alpha , greu pentru un copil sa vada raul in orice; din pacate societatea este din ce in ce mai ciudata, si oamenii mai nebuni(parerea mea)

#32132 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 September 2013 - 01:50 PM

la noi nu cred ca s-ar gandi ca le face vreun rau stapanul, cat cainele. Asta in lumina ultimelor evenimente, aka baietelul de 4 ani sfasiat si omorat de caini.
No offence!

#32133 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 September 2013 - 02:19 PM

Din cauza unei iresponsabile care a lasat copilul sa ajunga pe un teren viran, nesupravegheat!!ca l-au gasit in mijlocul campului, copilul disparuse de minim un sfert de ora! Daca vedeam baba muscata de caini cu batzul rupt in mana mergeam si eu la miting! Baba era pe bancutza statea de vorba despre Sofia Anais i se rupea unde sunt copii!! Daca erau cainii asa rai cum a scapat ala mai mare?? poate ca avea creierul mai dezvoltat sa nu dea cu piciorul intr-un caine care latra?!!

Si punct final, raspunderea pentru copii, animale si utilaje le apartine celor care ii au in paza! Deci poti face puscarie ca s-a miscat motostivuitoarea, dar in mod sigur si daca un copil a cazut de pe gard, unde NU avea ce sa caute! Deci baba sa vina sa arate muscaturile cum a incercat ea sa scape copilul de bestii!! Ca era responsabilitatea ei pe unde se preumbla copilul!

Ca doar cainii n-au intrat in parc unde erau o gramada de copii!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32134 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 September 2013 - 02:25 PM

Ia liniste ca vine je'...Zerda te vad prin zona =))

Subereci' fierbinti ...

Fisier atasat  SAM_0319.JPG (51.37K)
Number of downloads: 0

Si cu carne si cu branza

Fisier atasat  SAM_0320.JPG (49.85K)
Number of downloads: 0

Daca vreti opinia mea,de necunoscator si fata de ce am gustat la mare,mi-au iesit bestiali :rolleyes: (mi-or murit laudatorii =)) )

Cu ceasul am rezolvat in felul urmator:(doo'puncte)un ''preten'' de-al sotului,avea ceas desta' da i s-a stricat radioul,el nu vrea ceasu' vrea radio,al meu merge perfect radio,da' nu ma-ntereseaza'da nu mai merge ceasul,asa ca s-a facut urmatorul schimb(doo' puncte):sotul a dat ceasul lui sticat cu radio lui bun,pe ceasul pretenului bun da cu radio stricat...da parca nu iese socoteala :rolleyes: ie' moca' sau nu ie' moca?!....paii pt. asta tre' sa mai dea pretenu' cinste o bere,iar sotul sa-i mai dea mai apoi o bere indarat ca sa nu ramaie dator...eeiii!!! ashea' da!!! :icescream:

=)) =))

Faza ie' ca suberecii mei de care fu' asa de poftit stau si se racesc ,ca el e la afaceri...Cu atat mai rau pt. el...

#32135 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 September 2013 - 02:28 PM

Scuze,acu' citii din urma,cu copilulu,am auzit si eu f. putin ca am fost plecata si nu am mai urmarit,chiar si acum plecata de dimineata ,abea m-am asezat la calculator iar tv.-ul e pe desene, deci chiar nu stiu evenimentele :icescream: nici nu am cuvinte,decat ca a fost un eveniment f. tragic,sincer mi se face piele ca de gaina!

#32136 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 September 2013 - 02:55 PM

Gianino, arata intr-un mare fel suberecii tai :rolleyes: , si troc-ul sotului cu trocul de beri la fel :icescream:.
Nu cunosc povestea decat din ce am mai vazut afisat ici si colo pe FB, total de acord cu Zerda, ca daca mergi cu un copil in parc ( sau doi sau cinci, dear deja e o responsabilitate enorma) , trebuie absolut sa-i tii sub privirea ta de soim , caci e de ajuns 2 secunde ( stiu din proprie experienta, ca fiind cu V in parc pe malul lacului acum jde ani, am fost intrebata sa indic un loc precis din parc cuiva, cat am intors capul si am aratat ce directie sa ia persoana aceea, si fiimea disparuse de langa mine; am crezut ca imi crapa capul si fierea in mine, alergam mai ceva ca iepurasii duracell, strigand-o pe miss, care se distra grozav, crezand ca e un joc, ca ea se ascunsese).
Deci nu mergi cu copii in parc sa stai la taifas cu alte persoane, si sa socializezi, (in care caz ii tii strans de mana si legati de tine ).
Plus ca explici unui copil ca un caine ,( cu atat mai mult maidanez, fara stapan, care sa-l tina din frau,) nu este un obiect de joaca, nu intarati un animal etc etc etc.
DD sa-l ierte pe acel copilas, si bunica lui sa duca aceasta povara in ani.Si un mare HUO faptului ca nu se iau masuri ca acesti caini sa fie sub control, sterilizati, etc , si cu toata dragostea pentru animale, recunosc sincer ca sunt momente cand sunt in Bucuresti , cand mi-e frica de cate-o haita de caini maidanezi , si sincer nu incerc sa socializez cu ei :rolleyes:

#32137 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 05 September 2013 - 03:12 PM

Vezi postareamilena, la 03 September 2013 - 05:10 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 03 September 2013 - 03:44 PM, a spus:

Noi am inceput clasa pregatitoare. Stefania e incantata ca merge cu autobuzul, ii place si de invatatoare si de colegi, ce mai, e fericita :icescream: Cand o trezesc dimineata ii spun incetisor ca e timpul sa mearga la scoala si imediat sare din pat sa se imbrace :rolleyes:

Pregatesc mancarea si ma duc sa o iau de la scoala ca azi si maine e program scurt.

Am citit si stirile despre Rosia Montana. Imi pare rau doar ca nu sunt si eu in Romania sa fi iesit si eu in strada. Mina trebuie interzisa!!

mult succes, Stefaniei!!!

Succes si scolerilor tai!

Vezi postareazoazorel, la 03 September 2013 - 06:54 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 03 September 2013 - 03:44 PM, a spus:

Noi am inceput clasa pregatitoare. Stefania e incantata ca merge cu autobuzul, ii place si de invatatoare si de colegi, ce mai, e fericita :rolleyes: Cand o trezesc dimineata ii spun incetisor ca e timpul sa mearga la scoala si imediat sare din pat sa se imbrace =))

Pregatesc mancarea si ma duc sa o iau de la scoala ca azi si maine e program scurt.

Am citit si stirile despre Rosia Montana. Imi pare rau doar ca nu sunt si eu in Romania sa fi iesit si eu in strada. Mina trebuie interzisa!!

Salut!

Aura, ma bucura reactia Stefaniei! S-o tina cat mai mult! E printre putinii copii care adora sa mearga la scoala! Multe succese!

Asa zic si eu, s-o tina cat mai mult! =)) Deja azi era mai racoare dimineata si nu a mai sarit repede din pat ca-i era frig =))

Vezi postareastella, la 03 September 2013 - 07:20 PM, a spus:

Succes Stefaniei si tuturor scolerilor ce incep in curand noul an scolar...parca si Bub e in contingentul asta , nu-i asa ?

Stella, succes si studentei tale!

Si succes tuturor scolarilor!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32138 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 05 September 2013 - 03:57 PM

Hai ca am reusit si eu sa ajung la zi cu citittul.

Noi folosim tot apa de la robinet, e buna, curata, nu vad nici o problema. Dar sora-mea in Braila spune ca pentru baut foloseste doar imbuteliata, si sor'mea nu e nici fitzoasa, nici nu o dau banii afara din casa.

Un mare HUOOOOO si de la mine pentru cainii vagabonzi. S-au intamplat atatea accidente, oamenilor le e frica sa mearga pe strada din cauza lor si totusi nu se ia nici o masura. De ce?! Bunica, e adevarat, trebuia sa fie mai atenta. Dar ce facem daca baiatul era mai mare si era in parc singur. Cine ar fi fost responsabil atunci? Cel care are in raspundere cainele, nu? Ca am inteles ca si cainele era in raspunderea cuiva.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32139 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 05 September 2013 - 09:42 PM

Vezi postareastella, la 05 September 2013 - 02:55 PM, a spus:

total de acord cu Zerda, ca daca mergi cu un copil in parc ( sau doi sau cinci, dear deja e o responsabilitate enorma) , trebuie absolut sa-i tii sub privirea ta de soim , caci e de ajuns 2 secunde ( stiu din proprie experienta, ca fiind cu V in parc pe malul lacului acum jde ani, am fost intrebata sa indic un loc precis din parc cuiva, cat am intors capul si am aratat ce directie sa ia persoana aceea, si fiimea disparuse de langa mine; am crezut ca imi crapa capul si fierea in mine, alergam mai ceva ca iepurasii duracell, strigand-o pe miss, care se distra grozav, crezand ca e un joc, ca ea se ascunsese).

Nu stiu daca aveti nevoie de intariri, dar sint total de acord si eu cu voi. Imi pare nespus de rau pentru nenorocirea intimplata micutului Ionut, dar animalele nu au nicio vina. Sa mergi cu 2 copii intr-un parc si sa nu-ti pui problema unde sint chiar si pentru un singur minut lipsa de linga tine, mi se pare o nepasare crunta. Am patit-o si e cu propriul copil sa fim in acelai magazin si sa nu-l mai vad citeva secunde, am trecut prin cele mai groaznice secunde din viata mea, era acolo, aplecat sa vada deva intr-o vitrina, dar mi s-a oprit singele in vene pina l-am zarit printre picioarele oamenilor. Repet, imi pare rau si pentru bunica care a fost cu ei, si pentru copil si pentru parinti, dar vina e impartita intre toate autoritatile care prin nepasare sint partase la crima asta, dar si in indiferenta celei care ii insotea in parc. Copilul cind e singur stie ca e singur si se apara intr-un fel de pericole, iar cind se stie insotit si protejat crede ca orice ar face, daca nu i se interzice, este permis si, deci, e in siguranta. Cu toate astea o comatimesc si pe bunica, e de neconceput ca la virsta asta sa porti asa o povara in suflet :icescream:
As vrea doar ca toti parintii, in urma acestei intimplari, sa constientizeze rolul prezentei lor sau a unei persoane responsabile linga copiii lor, sint satula de replica "il invat sa se descurce singur" la virste la care nimic nu te poate face sa crezi ca un copil se poate descurca singur...

#32140 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 06 September 2013 - 12:48 AM

Vezi postareaaura, la 05 September 2013 - 03:57 PM, a spus:

Un mare HUOOOOO si de la mine pentru cainii vagabonzi.

Aura, animalele nu au nicio vina.

In Bucuresti cand s-au demolat casele si s-au mutat bipezii la bloc, si-au lasat multi in urma animalele. Nu conteaza ca le-au aparat casa ani de zile, nu conteaza sentimentele bietelor animale (ca da, au si ei sentimente chiar daca ne consideram noi, oamenii, buricul pamantului) Si ala a fost inceputul. Urmeaza animalele de casa ne-castrate. Cati nu-si castreaza animalul ca e impotriva naturii, cati nu lasa animalul din casa sa fete si arunca puii in strada. Care e vina animalului?!

Daca vrei sa dai cu Huo, ii ai pe cei de mai sus (bipezii evident), in plus ia si o portie de politicieni care au tot alocat fonduri pentru maidanezi, dar evident ca burtile si casele se fac cu fonduri grele!

Drept e ca s-a ajuns la un punct dificil, insa Aura, animalul nu are nici cea mai mica vina :icescream:
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1605
  • 1606
  • 1607
  • 1608
  • 1609
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic