Postat 14 March 2014 - 12:53 PM
Hello!!! si de la mine!
Incepand de astazi iar nu mai am director, sa speram ca nu mai stau nici peste program si sa fac "munca patriotica", deja mi se acrise si iar m-a luat oboseala. Dar totodata imi este teama sa nu fi plecat un nebun si sa vina unul si mai nebun...
Printre picaturi am fost si cu Alex la tot felul de controale. Computerul tomograf a iesit OK!, pentru microabe a luat tratament, de la care s-a cam deranjat la burta, in fine, cu putin regim l-am dres.
Medicul alergolog i-a dat niste picaturi pentru nas special pentru rinita alergica. Vrea sa-i faca si teste sa vada la ce este exact alergic, dar momentan nu sunt finante, asa ca....
Medicul de recuperare medicala l-a gasit cu cifoscolioza de gr.III si platfus de gr.IV, ceea ce nu este bine, din acesta cauza are si dureri destul de mari de spate si de picioare. Acum cat este in crestere se mai poate face ceva. Cauze, sunt multe, cresterea brusca in inaltime, pozitie proasta pe scaun, purtarea ghiozdanului cu prea multa greutate si nu intotdeauna pe tot spatele ci doar pe un umar, mostenire genetica - mai ales la platfus, pentru care cat a fost mic a purtat incaltaminte cu talonete, dar se pare ca nu a ajutat. Consecintele vor fi peste ani, daca nu facem macar acum ceva. Trebuie sa poarte corset special care il vindeca, vorba doctorului, 50% si gimnastica speciala, tot 50%. Asa ca timp de o luna face dimineata kinetoterapie, fizioterapie si masaj. Pentru platfus in afara de masaj ii trebuie obligatoriu si talonete, am inteles ca acum sunt altfel, le poti muta in orice incaltaminte. Ce i-ar mai face bine ar fi inotul, sa vedem cum putem sa-i facem un abonament.
Cel mai greu este ca corsetul, talonetele sunt in jur de 500 de lei, destul de mult pentru salariile noastre. Nu sunt gratuite, chiar daca este copil inca. In schimb tot setul de analize, tomografia si recuperarea medicala se fac cu decontare prin Casa de Sanatate, macar atat...
Nici cu mamitza nu este prea bine, analizele au iesit proaste, glicemia prea mare, colesterolul si trigliceridele la fel si cel mai greu este ca nu ma mai inteleg cu ea, nu mai vrea sa ia nici un tratament, nu vrea sa tina nici un fel de regim, ca ea s-a saturat de viata si mie imi este foarte greu...si cu ea si cu problemele lui Alex. (si cu Domnul Giorgi care in ultima vreme nu prea si-a gasit de munca...)
V-am spus toate astea ca la cele mai bune prietene, cum va consider eu si pentru ca simt nevoia sa-mi usurez sufletul.
Va multumesc ca ma ascultati, ca ma intelegeti si ca intotdeauna imi spuneti o vorba buna! Si pentru asta VA IUBESC!
Va imbratisez si va sarut dulce!!!!!!
GEORGIA