zoazorel, la 18 April 2014 - 09:21 PM, a spus:
acuma da! lumea se pregateste sa mearga la biserica, eu ma alint intre perini.
la noi ploua cu tunete, iar mie mi-a atras atentia dr sa nu care cumva sa racesc macar vreo luna de-acum incolo. asa ca stau acasa, centrala duduie, e cald si bine, miroase a lacramioare peste tot...bun!
Sorinel, numai belele! de ce oare nu te-or fi diagnosticat corect de la inceput?
se vede ca ai imunitatea scazuta acum, de-aia se prind toate cele de tine. imi pare rau ca ai o perioada mai grea, las' ca trece, buey Duracell! sanatate multa iti doresc, iar sarbatorile ce vin sa-ti aduca indepartarea necazurilor!
io am fost la control vineri, cica-s bine, da' zice dr doamna, asta va mai lipsea! ce? zic (c-am nevoie de multe in perioada asta - in gandul meu) pai aveti o afta chiar deasupra taieturii de la operatie. ah, zic, de-aia ustura mai tare-n dreapta, io am crezut c-asa-i normal. dr cica n-am vazut asa pacient, sa-ndure crezand c-asa trebuie.
v-am mai zis, mie-mi trebuie multe ca sa-ncep sa ma plang, io suportam stoica toate.
enfin, facui de toate cele din miel plus un tort baban, casa-i curata, omu' a plecat tocmai la Focsani ca s-aprinda lumina la cimitir si-o aduce la pachet si pe soacra-sa. deci maine avem masa-ntre noi, in familie.
canarii-s linistiti, fi-miu s-a dus cu niste prieteni, eu voi asculta slujba la tv.
Va doresc zile de sarbatoare pline de lumina, sanatate si belsug famiilor voastre!