Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1763
  • 1764
  • 1765
  • 1766
  • 1767
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35281 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 April 2014 - 07:39 AM

Buna dimineata! :)
Gata, a venit vara. A plouat torential in dimineata asta, pe la 6 jumate - 7 erau niste fulgere si tunete de toata frumusetea..... :-* Iar apa a trecut deja de bordurile trotuarelor, in anumite zone. Daca nu esti "de-al casei" si ai masina, risti sa te urci pe trotuar fara sa-ti dai seama....
Acum vad ca s-a mai potolit ploaia. Sa vedem daca-si revine canalizarea si se mai retrag apele.
O zi excelenta va doresc! :)

Fisier atasat  1.jpg (128.85K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (165.52K)

Fisier atasat  3.png (793.47K)

Fisier atasat  4.jpg (142.41K)

Fisier atasat  5.jpg (131.53K)

Fisier atasat  6.jpg (117.54K)

#35282 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 April 2014 - 09:57 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2014 - 07:39 AM, a spus:

erau niste fulgere si tunete de toata frumusetea.....

neata si de la mine!

asta-i vremea mea preferata, imi place sa ma uit la fulgere si daca se mai si intuneca cerul, chiar ma face fericita!
imi dau seama ca-s ciudata, dar nu va pot spune ce chef de viata imi face vremea asta :)

la mine stropeste nehotarat si-i caldut, 15C erau la 8, cand am plecat la sala.

#35283 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2014 - 10:01 AM

Vezi postareamoatza, la 24 April 2014 - 09:57 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2014 - 07:39 AM, a spus:

erau niste fulgere si tunete de toata frumusetea.....

neata si de la mine!

asta-i vremea mea preferata, imi place sa ma uit la fulgere si daca se mai si intuneca cerul, chiar ma face fericita!
imi dau seama ca-s ciudata, dar nu va pot spune ce chef de viata imi face vremea asta :)

la mine stropeste nehotarat si-i caldut, 15C erau la 8, cand am plecat la sala.

Fericita n-as putea sa spun ca sunt. Nu cand trebuie sa ies din casa.... Aaaaaaa, sa ma holbez pe geam la furtuna, da. :)
Era caldut si aici, vreo 12 grade, parca. Iar in casa e si mai cald, am dormit cu geamurile deschise.

#35284 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 April 2014 - 10:09 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2014 - 10:01 AM, a spus:

Era caldut si aici, vreo 12 grade, parca. Iar in casa e si mai cald, am dormit cu geamurile deschise.

pompeaza astia caldura la greu, ha? io am inchis centrala ieri si azi-noapte ca nu platii decat 6,5mil ultima data :)

#35285 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2014 - 10:19 AM

Vezi postareamoatza, la 24 April 2014 - 10:09 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2014 - 10:01 AM, a spus:

pompeaza astia caldura la greu, ha? io am inchis centrala ieri si azi-noapte ca nu platii decat 6,5mil ultima data :)

Aaaaaaaaaaaaa, nici pomeneala! Radetu' a oprit caldura de-acu' cateva zile, in mod oficial. Iar la mine-n bloc de vreo luna n-a mai fost caldura, au inchis conducta de la intrarea in bloc. Noi am oprit repartitoarele inca de la inceputul lui martie...
Caldura a fost de la vremea de ieri. Si cum apartamentul este destul de bine izolat, nu se raceste chiar asa de repede in casa.

#35286 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 April 2014 - 10:20 AM

Salut!
Motzu' cum iti mai este?

Nu cred, Motzulin! La Bucuresti s-a-nchis caldura din martie, pe la inceput! E cald asa.La mine se simte, mai ales c-au pus ieri si scartzaietoarea pe pereti.La 5:30, cand am plecat eu, nu ploua.A ainceput le 6, dar in Militari nu tuna.Ploua maruntel.
Acum, la Bolintin, a stat ploaia, dar sufla vantul de numa'
Asa-i Foxule, daca tuna zice ca vine vara.Eu abia astept!
Acu-s la munci, nu mai pot sta multa!Va pup la gramada si-i mai intra!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#35287 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 April 2014 - 06:42 AM

Buna dimineata insorita ( finalmente :D )
o zi si unend fain la tulemond.

#35288 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 April 2014 - 06:44 AM

Buna dimineata. Inc-un pic si-i gata saptamana! :D Soare, ceva caldura.... E bine acum, dar ramane de vazut cat o sa tina vremea buna!

Fisier atasat  1.jpg (154.33K)

Fisier atasat  2.png (443.54K)

Fisier atasat  3.jpg (164.95K)

Fisier atasat  4.jpg (149.88K)

Fisier atasat  5.jpg (136.54K)

Pofta buna va doresc, spor la treaba si un sfarsit de saptamana minunat! :P (eu sigur voi avea! :P)

#35289 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 April 2014 - 10:17 AM

Buna! la noi intunericios urat,nici nu ploua nici nu sta :D mi-e somn de numa',ne luptam inca,cu resturile din frigider :P
Socrela a avut criza urata de dureri de spate ,a mai avut ea de astea,la medic nu vrea sub nici o forma asa ca tot am fost si am mai oblojit-o babeste,i-am schimbat patul ca nu era buna salteaua,asa ca de asta am absentat ,acum e bine i-a trecut :P gratarul a fost super ,am avut vreme buna,m-a prins soarele (in decolteu :P ca eu tot cu balcoanele la vedere :P :P )
Cam asta ie' azi le fac snitele cu salata,ca eu salata vreau ,ca alceva parca sa nu mai vad,urmeaza un bors bun cu toate verdeturile sa mai fac zilele astea,dar nu maine ca merg la mama,nu duminica,ca cel mare e plecat si domnu' Geany' e de scarbici',pe luni deacuma .
O zi faina tuturor!

#35290 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 April 2014 - 03:09 PM

Salut gagici! Sper ca ati petrecut sarbatori frumoase! sa va dea Doamne Doamne bucurii in suflet si lumina tot anul! Va pup si va imbratisez cu drag si va doresc multa sanatate si fericire voua si celor dragi vostri!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#35291 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 26 April 2014 - 07:24 AM

Hello, hello
Ieri a fost o zi splendida...azi e iar innourat si gri...
o sambata lna si insorita va doresc.

#35292 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2014 - 10:01 PM

Vezi postareastella, la 26 April 2014 - 07:24 AM, a spus:

Hello, hello
Ieri a fost o zi splendida...azi e iar innourat si gri...
o sambata lna si insorita va doresc.

:hug: la noi a fost soare si frumos si ieri si azi,asa ca ne-am plimbarit,ne-am terashit' (aka,baturam terasele :thumleft: , :lol: )i-am facut lui bub' a nu stiu cata tura de brioshe,sau ma rog muffins sau cum s-or fi numind intelegeti voi,el briose le zice .

Somn pufos tuturor! :lol:

#35293 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 April 2014 - 12:34 AM

Vezi postareaGeany, la 27 April 2014 - 10:01 PM, a spus:

i-am facut lui bub' a nu stiu cata tura de brioshe,sau ma rog muffins sau cum s-or fi numind intelegeti voi,el briose le zice .

Si are dreptate :lol: In Bucuresti cumparam cand eram mica briose de la paine - aveau gustul acestor muffins :hug: Nu erau briosele frantuzesti.

Deci stie el Bub ce stie :thumleft:
A cat is a friend fur-ever !

#35294 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 April 2014 - 12:18 PM

Salutare tuturor,

la noi vreme mohorata, dupa ce o saptamana am avut temperaturi si peste 20 grade, de sambata s-a stricat vremea, defapt ieri a fost apogeul cu ploaie cu galeata.
Spere deosebire de Moatza care pe o vreme ca asta e in apogeu, eu abia tin ochii deschis, ma trage la somn continuu mohoreala asta.
E adevarat ca am avut 2 zile catastrofale, iar pentru mine weekend este azi si maine cand am liber.
Sambata mi-am intrecut recordul de stat in picioare si muncit continuu.Am ajuns la munca la 14:00 si am terminat la 03:00, am venit acasa m-am bagat in pat, am dormit vreo 4 ore si la 09:00 eram deja la la munca si am mai terminat la 17:00.
Oricat as vrea eu sa cred nu sunt o superwomen si ma cam resit, dar cu toate astea diseara vreau sa ajung la sala.
Macar dupa o ora de trancanit la telefon cu sora mea mi-am mai revenit din letargie si am chef de trebaluit.Asa ca daca tot mi s-a facut dor de Sicilia va servesc si pe voi cu bunatati de acolo

Fisier atasat  colazione-9-med.jpg (205.97K)

preferatele mele: briose cu granita de dude negre

Fisier atasat  granita dude negre.jpg (35.63K)

inghetata de fistic

Fisier atasat  inghetata fistic.jpg (29.92K)

pizza cu sunca si fistic

Fisier atasat  pizza fistic.jpg (57.55K)

Si mai de sezon,dar nu de pe meleaguri siciliene, ci de la mine din bucatarie:spaghete cu pesto de leurda si busuioc, alaturi de sparanghel grilat, servite cu pecorino toscano
Fisier atasat  IMG_8865.jpg (72.56K)

si stridii cu vinegreta de sparanghel verde

Fisier atasat  IMG_8959.jpg (73.67K)

Sa aveti o saptamana minunata, cu plin soare(care la noi saptamana asta o sa cam lipseasca) si multa veselie.
Eu o sa am caci am motive :thumleft:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#35295 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 28 April 2014 - 02:23 PM

Bine v-am regasit , fetelor!

Din concediu v-am mai citit , dar cu greu , ca la tzara abia se incarcau paginile de atatea poze....Foxyy cu micul ei dejun zilnic , oare n-o fi sughitzat? :thumleft:

Ne-am intors sambata , dupa 2 zile de drum...vineri a ploaut toata Ungaria , sambata toata austria si in Germania STAU! Willkommen!

Doamne da sa introduca vigneta si in Germania ca poate se mai usureaza traficul pe autostrada ! Adica noi platim peste tot in Europa , chiar si in Ro 30 de RONi pt cateva petece de autostrada si o multitudine de drumuri cu gropi , si la noi circula lumea mocca!

A fost foarte frumos in RO!

Putzin soare, mai cu dintzi , asa...dar zapada de sanius pe Prislop in Maramures. Elena a fost incantata!!!!

Am adunat oua multe......am primit cadouri de la iepuras, am facut si noi pe iepurasul....am revazut lume draga !

Cat am tot umblat am gasit si o pensiune care nu mirosea a tzigari!!!!!!! Una am gasit , or mai fi dar nu le-am gasit!

Va recomand calduros pensiunea Clasic din GHERLA , mancare bune si aer curat , neinbacsit de tzigari!!!!

#35296 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 April 2014 - 07:09 AM

Buna dimineata rapidulescu la doamne .
am trecut in goana calului, sa va salut. :thumleft:

#35297 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 29 April 2014 - 09:45 AM

Buna dimineata!

Fisier atasat  cafea5.jpg (18.88K)
Prietenii advarati sunt rari

#35298 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2014 - 02:23 PM

Buna! :) la noi e binisor,nu ploua,soare cucubau,nu e nici prea cald nici prea rece,e vreme perfecta,sa vedem de 1 mai cum o fi ca sunt copii liberi ^_^
Hi hi hi! azi la noi la magazan',mi-a atras privirea o rosie ce era printre multe altele,ca era mare,carnoasa si frumoasa la culoare de aia creatza,nu am putut sa rezistez sa o las acolo.Domnu' Geany' mi-a spus sa vezi ca o fi de aia verde si tare inauntru si fara gust.Imi pare rau ca ocupata si cu temele lui bub' si cu gateala nu i-am facut poza,avea ceva mai mult de jumate de kg. ,buna-buna-buna,fu dulce si zemoasa,nu cruda in mijloc nimik,a iesit un castron de slata din ea,nu am mai pus decat ceapa verde si marar verde (de pe strat de la socrela de la tzara) si ardei iute atat,ceva sare piper si ulei.A iesit o strachinuta destul de serioasa,plina ochi..
Stiu ca nu e frumos sa pozezi resturile din farfurie (dar in ultima vreme din lipsa de timp tot mi se intampla)in fine dupa ce am mancat pe sataurate cu domnu' Geany' tot a mai ramas asta =))

Fisier atasat  SAM_1713.JPG (55.59K)

Nici nu se poate plange domnu' Geany' ca am facut prea multa ,ca am facut de fatza cu el doar dintr-o singura rosie,mai putin de atat practic nici nu se poate nu?! =))
In fine chiar ieri vazusem pe italieni(rai uno prova del cuoco) ca nu e bine sa cumperi salata cu capatana f. mare ,la fel si legume mari,(decat daca le cumperi de la un producator pe care il cunosti si de incredere)in rest cele mai amarate sunt mai indicat sa le achizitionezi...deci teorie stiu practica ma omoara =)) eu cand vad rosii de astea mari si cretze si la fel ardei grasi de aia mari si grosi,nu rezistez',practic parca-mi sar singuri in sacosha ...In fine!

Bub' e bucuros ca am scapat de lucrarea de control la mate' ,le da probleme dar grele cu cate 3 intrebari ca si eu stau sa ma gandesc la cum se rezolva si cum sa-i explic si lui,si-a dat si doamna seama ca nu sunt inca pregatiti asa ca ne-a mai dat o tzara ragaz sa mai exersam.Nici la romana nu stam mai grozav,am avut printre altele niste anagrame ca mi-am tocit creierii,pana la urma le-am rezolvat,mi-au iesit mai putin una :''CIROESI ''..Dupa multe batai de cap mi-a iesit ''orisice'',doamna le-a dat rezolvarea si era''soricei'' ....in fine am treaba multa :rolleyes:

Cam asta e,nu am avut timp sa mai scriu sau sa mai fac poze asa ca am recuperat acu'...deseara pizza ,ca nu le-am mai facut de mult...sa tot fie cateva zile :biggrin:

#35299 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 April 2014 - 06:05 PM

Hello, hello...pofta mare la pizza Gianino.
Ma duc sa-mi fac un mic kelkeshoz de mancare.
pup tulemond.

#35300 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2014 - 09:37 PM

Vezi postareastella, la 29 April 2014 - 06:05 PM, a spus:

Hello, hello...pofta mare la pizza Gianino.
Ma duc sa-mi fac un mic kelkeshoz de mancare.
pup tulemond.

Mnee!!! sar-na'..ce kelkeshoz bun ti-ai facut?! :biggrin:

Eu din rest de aluat am facut vreo 2 gogosele,apoi domnu' Geany' a tras usa la el in dormitor ca are meci ,cica nu vrea sa fie deranjat,asa ca bub' i-a scris un biletel si m-a trimis sa il duc:''vreau sa ma uit si eu cu tine la meci'' :rolleyes: asa ca acum sunt ocupati,mi-a scris si mie bub un biletelel,cica vor ^_^ ,asa ca vb. prin biletele..ups! e pauza ,domnu' Geany' e plouat rau cica 3-0 =)) ...mnee!! i-o mai trece!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1763
  • 1764
  • 1765
  • 1766
  • 1767
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul