Buna!

la noi e binisor,nu ploua,soare cucubau,nu e nici prea cald nici prea rece,e vreme perfecta,sa vedem de 1 mai cum o fi ca sunt copii liberi
Hi hi hi! azi la noi la magazan',mi-a atras privirea o rosie ce era printre multe altele,ca era mare,carnoasa si frumoasa la culoare de aia creatza,nu am putut sa rezistez sa o las acolo.Domnu' Geany' mi-a spus sa vezi ca o fi de aia verde si tare inauntru si fara gust.Imi pare rau ca ocupata si cu temele lui bub' si cu gateala nu i-am facut poza,avea ceva mai mult de jumate de kg. ,buna-buna-buna,fu dulce si zemoasa,nu cruda in mijloc nimik,a iesit un castron de slata din ea,nu am mai pus decat ceapa verde si marar verde (de pe strat de la socrela de la tzara) si ardei iute atat,ceva sare piper si ulei.A iesit o strachinuta destul de serioasa,plina ochi..
Stiu ca nu e frumos sa pozezi resturile din farfurie (dar in ultima vreme din lipsa de timp tot mi se intampla)in fine dupa ce am mancat pe sataurate cu domnu' Geany' tot a mai ramas asta
SAM_1713.JPG (55.59K)
Number of downloads: 0
Nici nu se poate plange domnu' Geany' ca am facut prea multa ,ca am facut de fatza cu el doar dintr-o singura rosie,mai putin de atat practic nici nu se poate nu?!
In fine chiar ieri vazusem pe italieni(rai uno prova del cuoco) ca nu e bine sa cumperi salata cu capatana f. mare ,la fel si legume mari,(decat daca le cumperi de la un producator pe care il cunosti si de incredere)in rest cele mai amarate sunt mai indicat sa le achizitionezi...deci teorie stiu practica ma omoara

eu cand vad rosii de astea mari si cretze si la fel ardei grasi de aia mari si grosi,nu rezistez',practic parca-mi sar singuri in sacosha ...In fine!
Bub' e bucuros ca am scapat de lucrarea de control la mate' ,le da probleme dar grele cu cate 3 intrebari ca si eu stau sa ma gandesc la cum se rezolva si cum sa-i explic si lui,si-a dat si doamna seama ca nu sunt inca pregatiti asa ca ne-a mai dat o tzara ragaz sa mai exersam.Nici la romana nu stam mai grozav,am avut printre altele niste anagrame ca mi-am tocit creierii,pana la urma le-am rezolvat,mi-au iesit mai putin una :''CIROESI ''..Dupa multe batai de cap mi-a iesit ''orisice'',doamna le-a dat rezolvarea si era''soricei'' ....in fine am treaba multa
Cam asta e,nu am avut timp sa mai scriu sau sa mai fac poze asa ca am recuperat acu'...deseara pizza ,ca nu le-am mai facut de mult...sa tot fie cateva zile