Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1783
  • 1784
  • 1785
  • 1786
  • 1787
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35681 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 June 2014 - 12:37 PM

Otti, felicitari, din toata inima! Concediu placut si relaxare maxima!

Stella, in Japonia, o fi cald, sau caldut, dar umiditate sigur e! Pranz placut si relaxant.

Foxy te invidiez ca poti dormi cand vrei. Dar lasa ca vine el we si recuperam.

Sfarsit de saptamana minunat tuturor!
Imagine postata

#35682 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 June 2014 - 03:07 PM

Carmencita va fi calllllllld si umeeeeeeeeed si in sali friggggggggg de la AC :P

#35683 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 June 2014 - 05:59 PM

Vezi postareazerda, la 20 June 2014 - 09:25 AM, a spus:

Bravo Otti!!! Concediu minunat!! Si eu fac urat la examene asa ca mai ca mi-au dat lacrimile cand am citit, ca mi-am imaginat singura restul......
Nu are logica ca n-am fost niciodata vreo proasta, sau sa fi avut note deplorabile, dar nu suport examenele!! Sa stau cu inima in dinti, sa tremur ca nu stiu ce urmeaza!

Nici mie nu-mi plac examenele. Dar nu din cauza emotiilor...Cu cat eram mai stresata cu atat faceam mai bine. Cand eram relaxata sau mai rau, ma hlizeam cu prietenele, il picam sigur.

Si mai nou, nu-mi plac interviurile :P
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#35684 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 20 June 2014 - 07:46 PM

Vezi postareaaura, la 20 June 2014 - 05:59 PM, a spus:

Cui ii plac :P? Unui masochist probabil :P)
A cat is a friend fur-ever !

#35685 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 June 2014 - 09:57 PM

Vezi postareaUma, la 20 June 2014 - 07:46 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 20 June 2014 - 05:59 PM, a spus:

Cui ii plac :P? Unui masochist probabil :P)

uf, am crezut ca eu sunt anapoda :P
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#35686 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 June 2014 - 08:03 AM

Buna dimineata. La noi in sat wendul asta e sarbatoarea muzicii, asa ca sunt zeci de concerte pentru toate gusturile.
Noi cantam la ora 3 un program mai cu slagare ( ucenicul vrajitor, carmen etc).
asta-i programul de azi...
http://w3public.vill...ure/fdm2014.nsf
In plus e un timp splendid( deseori e urat si ploua) asa ca diseara ma duc sa ma lalai in urbe ascultand ici si colo, si mancand la diverse standuri etnice :P
in rest tre sa duc mandrul iar la vet ( a facut niste bube, acum 2 saptamani l-am dus si i-a facut antibiotic si mi-a dat un gel) sa vedem cum e azi.
Doar ca rvous e la 10h30 si el inca haladuie prin mahala.
O zi faina tuturor, si un wend placut.

#35687 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 June 2014 - 12:31 PM

Hello, sunt tare ingrijorata, ca mustaciosul meu nu a venit inca :P.
sper sa haladuie , si sa nu i se fi intamplat nimic rau.

#35688 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 June 2014 - 04:18 PM

Vezi postareastella, la 21 June 2014 - 12:31 PM, a spus:

Hello, sunt tare ingrijorata, ca mustaciosul meu nu a venit inca :(.
sper sa haladuie , si sa nu i se fi intamplat nimic rau.

Mr. Fiiooccooo!!!!!! :P aduna-te pe acasa si nu-i da Stelutei emotii !!!!

Stelin asa si mustaciosul meu cel mare ,cand are telefonul descarcat si se face tarziu si nu mai ajunge,chit ca are 23 de ani de acu' si tot stau cu nervii pe bigudiuri :P

In rest la noi a plouat putin dimineata acum e cald dar soare cucu bau,vreme instabila,am fost pe la ai mei,am fost la un targ de produse traditionale si am achizitionat si carnati afumati si branzuri' de oi diverse sortimente,acum fac o mamaliga si coc si niste ardei :P
In rest is' in razboi cu neamurile ,frate' n-am vazut asa ceva :P
Pare' rau ca nu pot sa dau pe forum dar e mai rau ca la usa cortului,pe bune' .... :P Daca are Bendeac ,sau Mondenii sau Vacanta mare ,Doru Octavian Dumitru etc. nevoie de ponturi pt. scheciuri' etc sa vie la mine ca daca nu razi si cu anume posteriorul' :P

#35689 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 June 2014 - 04:23 PM

Salut!
Stellin, felicitari domnisoarei si sanatate d-lui Stella!Dac-am mai zis, e senm de batranetze! Venit-a Fiocco acasa? Heyyy, pisuleeee!Imagine postata
Bagajele-s gata si noi suntem gata de "marea aventura"! Azi ne distreaza ideea, dar maine? Maine va fi o alta zi!
De ce? Iaca: http://www.digi24.ro...Albena+evacuati
Noi suntem la doua hoteluri mai la vale! Gergana(patru stele, postcomunist s-a daramat,alaturi, Mura, 3 stele comunist, a rezistat.Noi la Mura mergem!)
Adrenalina pura! Dar cica de maine pana joi va fi vreme frumoasa si cald.Vineri-noros.Duminica plecam!Vom vedea!
Am sa va povestesc la intoarcere!
Acum fac (si desfac) bagaje! Avem curaj, nu? Ei bine, DA!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#35690 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 June 2014 - 08:08 PM

Hello, acum 5 min a ajuns *vagabintu'* uin fine,,,nu va zic ce stress cu miss care m-a sms tot la 30 min ...a ajuns?? a ajuns??....
Slava DD ca a ajunds in fine *bâietu* acasa.
iaca ma duc si eu sa ascult niscai muzica a serbarea muzicii in urbe...e cald, frumos...

#35691 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 June 2014 - 08:34 PM

Vezi postareastella, la 21 June 2014 - 08:08 PM, a spus:

Hello, acum 5 min a ajuns *vagabintu'* uin fine,,,nu va zic ce stress cu miss care m-a sms tot la 30 min ...a ajuns?? a ajuns??....
iaca ma duc si eu sa ascult niscai muzica a serbarea muzicii in urbe...e cald, frumos...

:P

Sa-l urechesti din partea mea :P

#35692 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 June 2014 - 08:40 PM

Vezi postareastella, la 21 June 2014 - 08:08 PM, a spus:

Mai, aveti nervi tari! Eu cred ca pe Maya daca o lasam afara o microcipam si o urmaream mai ceva ca in filmele cu spioni :P) Eu sunt paranoica- si daca doarme in alta camera ma duc sa vad daca e ok :P

Stiu eu lume care a cautat matzii noaptea pe strazi si eu fac cu nervii asa de rau, as sta numai cu valeriana sub nas (ca sa nu zic ca eu pe fie-miu si la 10 ani si tin ochiii pe el de parca ar fi 100 care stau sa-mi fure podoaba!)
A cat is a friend fur-ever !

#35693 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 June 2014 - 09:42 AM

Si eu sunt paranoica si le caut prin casa, le fac recensamantul de fiecare data cand ies pe usa, daca nu gasesc una, intru in panica!!

Am plase la toate geamurile, dar tehnica de Squeaky a gasit cum sa deschida plasa la balcon, cred eu ca in alta viata a fost berbec cum Veve a fost acrobata ca sare pe usi si le deschide si de aia eu le caut mereu!!

Nici puteti sa va imaginati pe unde se pot baga si tu le strigi si le cauti si NUNUNU pana apar ca niste printese, cu moaca somnoroasa, de tipul" m-ai cautat??!!??"

Frati-miu zice ca sunt cotloniste, adica se baga in cotloane!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35694 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 June 2014 - 12:25 PM

Buna dimineata. Nu pot sa nu-l las, ca sta ca un cersetor la usa si miauna in disperare sa iasa.

#35695 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 22 June 2014 - 04:57 PM

Am reusit sa citesc un pic din urma, m-am bucurat de rezultatele copiilor, ca s-a intors acasa pisicutu', ca mergeti in concedii...
Eu am avut un weekend cam aiurea, m-a rugat o colega sa-i fac un tort pentru duminica asa ca i-am zis sa vina sambata seara dupa el. Ma suna pe la 11 jumate ieri sa-mi spuna ca party-ul e de fapt... sambata, si daca s-ar putea sa vina pe la 3 dupa el. Dimineata am avut programare la dentist, de la 2 la 3 jumate trebuia sa fiu cu copiii la karate, ii zic sa vina pe la 4 jumate ca n-am cum sa-l termin mai devreme. Ha! in cele din urma au venit tot spre seara :angryfire: ... Tot zic ca nu mai fac la nimeni nimic, ca si asa n-am prea mult timp liber, dar tot nu ma invat minte. Odata m-am infuriat ca o alta colega mi-a zis ca-i prea scump tortul de la magazin, sa-i fac eu mai ieftin, habar n-am cat se gandea sa-mi ofere dar pretul de la magazin mi s-a parut exagerat de mic pentru un tort de casa. Eu nu le cer bani pe torturi (ea nu stia asta...), cel mult pe ingrediente, e placerea mea, dar am refuzat-o, m-am simtit tare prost, ce pret pun unii pe timpul si stresul altora...
In schimb, azi ne-am inceput ziua la cules de FRAGUTE! A venit sotul de la munca si l-am somat sa ne duca la poienita pe care am descoperit-o intamplator anul trecut in timp ce ma plimbam in pauza de la serviciu (un teren viran de fapt). Am stat vreo jumate de ora, la 8:30 eram deja inapoi acasa, dar puteam sta cateva ore, atat de multe erau!
Floricica :director: !!!!!!! daca vrei iti dau adresa fragutelor, de la metrou este autobuz direct =)) !

Fisiere atasate

#35696 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 June 2014 - 06:31 PM

Brava pentru fragutze. faci *nebunica* ( gen lichior) din ea sau dulceata? sau asa simple ca desert?

#35697 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 22 June 2014 - 08:31 PM

Vezi postareastella, la 22 June 2014 - 06:31 PM, a spus:

Brava pentru fragutze. faci *nebunica* ( gen lichior) din ea sau dulceata? sau asa simple ca desert?

ma gandeam sa fac un borcanas de dulceata, dar au disparut urgent - mai degraba "snacks", n-au mai ajuns la desert...

#35698 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 June 2014 - 07:59 AM

Buna dimineata la han. o saptamana lina ( nu nebuna ca a mea :angryfire: ).
Incepem repetitiile pentru turneu, mai avem 3 spectacole de opera plus concert duminica, luni zi libera sa facem bagajele, si marti 1 iulie decolam :director:
O sa treaca si asta saptamana ; de diseara se anunta ploi , s-a cam dus cu caldura.
In rest, tre sa duc si blanosul la vet in dimineata asta. e ca un leu in cusca pentru ca nu poate iesi afara, si ma miauna continuu.

Fisiere atasate

#35699 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 June 2014 - 10:22 AM

Fost, dus blanosul la vet...am doar o zgarietura, ca s-a speriat de o masina...el merge fara cusca( nu suporta sa fie inchis) asa ca are hamuri si il car in brate...era mai simplu sambata ca ma ducea dl meu cu trasine :angryfire:
dar na, blanosul a haladuit in mahala.

#35700 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 23 June 2014 - 02:30 PM

Buna ziua doamnelor, am ajuns si eu la munca. Lucrez dupa-masa si-mi strica toata ziua. Bine ca stiu ca trebuie sa ma trezesc, Antonia inca mai merge la scoala, vineri termina Imagine postata ca altfel as mai lalai in pat dimineata si n-as face mai nimic. Dupa ce-am dus-o la scoala am tras o fuga pe plaja si l-am plimbat pe Ozzy, masina a spalat, eu am intins -strans, am mai facut cate ceva prin casa si nici nu stiu cand s-a facut 12

Vineri seara am fost la un fancy dress party,, dl Alpha a fost foarte dezamagit ca n-a putut veni, dar mergea dimineata la servici. Eu am venit acasa ca Fiocco, la 6 dimineataImagine postata. N-am putut dormi decat pana la 10.30 si toata sambata am fost habauca de cap. Am fost pe plaja, ne-am uitat la meciuri si abia la 11 noaptea m-am culcat. Am dormit ca un prunc pana la 8 si ieri am fost in perfecta stare de functionare

Adi_ din aceleasi motive nu fac nici eu torturi pentru bani. Toti le vor mari, gustoase si frumoase si la pret de supermarket. Fac pentru cunoscuti si mai am cativa pt care am mai facut pentru ca au venit prin intermediar, si continua sa vina

Cica de miercuri se strica un pic vremea. Se muta caldura catre continent, asa ca o sa va mai incalziti si voi. Ieri frate-meu se plangea de frig
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1783
  • 1784
  • 1785
  • 1786
  • 1787
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou