La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 20 June 2014 - 12:37 PM
Stella, in Japonia, o fi cald, sau caldut, dar umiditate sigur e! Pranz placut si relaxant.
Foxy te invidiez ca poti dormi cand vrei. Dar lasa ca vine el we si recuperam.
Sfarsit de saptamana minunat tuturor!

Postat 20 June 2014 - 03:07 PM

Postat 20 June 2014 - 05:59 PM
zerda, la 20 June 2014 - 09:25 AM, a spus:
Nu are logica ca n-am fost niciodata vreo proasta, sau sa fi avut note deplorabile, dar nu suport examenele!! Sa stau cu inima in dinti, sa tremur ca nu stiu ce urmeaza!
Nici mie nu-mi plac examenele. Dar nu din cauza emotiilor...Cu cat eram mai stresata cu atat faceam mai bine. Cand eram relaxata sau mai rau, ma hlizeam cu prietenele, il picam sigur.
Si mai nou, nu-mi plac interviurile

Postat 20 June 2014 - 07:46 PM
aura, la 20 June 2014 - 05:59 PM, a spus:

Cui ii plac

Postat 20 June 2014 - 09:57 PM
Postat 21 June 2014 - 08:03 AM
Noi cantam la ora 3 un program mai cu slagare ( ucenicul vrajitor, carmen etc).
asta-i programul de azi...
http://w3public.vill...ure/fdm2014.nsf
In plus e un timp splendid( deseori e urat si ploua) asa ca diseara ma duc sa ma lalai in urbe ascultand ici si colo, si mancand la diverse standuri etnice

in rest tre sa duc mandrul iar la vet ( a facut niste bube, acum 2 saptamani l-am dus si i-a facut antibiotic si mi-a dat un gel) sa vedem cum e azi.
Doar ca rvous e la 10h30 si el inca haladuie prin mahala.
O zi faina tuturor, si un wend placut.
Postat 21 June 2014 - 12:31 PM

sper sa haladuie , si sa nu i se fi intamplat nimic rau.
Postat 21 June 2014 - 04:18 PM
stella, la 21 June 2014 - 12:31 PM, a spus:

sper sa haladuie , si sa nu i se fi intamplat nimic rau.
Mr. Fiiooccooo!!!!!!

Stelin asa si mustaciosul meu cel mare ,cand are telefonul descarcat si se face tarziu si nu mai ajunge,chit ca are 23 de ani de acu' si tot stau cu nervii pe bigudiuri

In rest la noi a plouat putin dimineata acum e cald dar soare cucu bau,vreme instabila,am fost pe la ai mei,am fost la un targ de produse traditionale si am achizitionat si carnati afumati si branzuri' de oi diverse sortimente,acum fac o mamaliga si coc si niste ardei

In rest is' in razboi cu neamurile ,frate' n-am vazut asa ceva

Pare' rau ca nu pot sa dau pe forum dar e mai rau ca la usa cortului,pe bune' ....

Postat 21 June 2014 - 04:23 PM
Stellin, felicitari domnisoarei si sanatate d-lui Stella!Dac-am mai zis, e senm de batranetze! Venit-a Fiocco acasa? Heyyy, pisuleeee!

Bagajele-s gata si noi suntem gata de "marea aventura"! Azi ne distreaza ideea, dar maine? Maine va fi o alta zi!
De ce? Iaca: http://www.digi24.ro...Albena+evacuati
Noi suntem la doua hoteluri mai la vale! Gergana(patru stele, postcomunist s-a daramat,alaturi, Mura, 3 stele comunist, a rezistat.Noi la Mura mergem!)
Adrenalina pura! Dar cica de maine pana joi va fi vreme frumoasa si cald.Vineri-noros.Duminica plecam!Vom vedea!
Am sa va povestesc la intoarcere!
Acum fac (si desfac) bagaje! Avem curaj, nu? Ei bine, DA!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 21 June 2014 - 08:08 PM
Slava DD ca a ajunds in fine *bâietu* acasa.
iaca ma duc si eu sa ascult niscai muzica a serbarea muzicii in urbe...e cald, frumos...
Postat 21 June 2014 - 08:34 PM
stella, la 21 June 2014 - 08:08 PM, a spus:
iaca ma duc si eu sa ascult niscai muzica a serbarea muzicii in urbe...e cald, frumos...

Sa-l urechesti din partea mea

Postat 21 June 2014 - 08:40 PM
stella, la 21 June 2014 - 08:08 PM, a spus:
Mai, aveti nervi tari! Eu cred ca pe Maya daca o lasam afara o microcipam si o urmaream mai ceva ca in filmele cu spioni

Stiu eu lume care a cautat matzii noaptea pe strazi si eu fac cu nervii asa de rau, as sta numai cu valeriana sub nas (ca sa nu zic ca eu pe fie-miu si la 10 ani si tin ochiii pe el de parca ar fi 100 care stau sa-mi fure podoaba!)
Postat 22 June 2014 - 09:42 AM
Am plase la toate geamurile, dar tehnica de Squeaky a gasit cum sa deschida plasa la balcon, cred eu ca in alta viata a fost berbec cum Veve a fost acrobata ca sare pe usi si le deschide si de aia eu le caut mereu!!
Nici puteti sa va imaginati pe unde se pot baga si tu le strigi si le cauti si NUNUNU pana apar ca niste printese, cu moaca somnoroasa, de tipul" m-ai cautat??!!??"
Frati-miu zice ca sunt cotloniste, adica se baga in cotloane!
Postat 22 June 2014 - 12:25 PM
Postat 22 June 2014 - 04:57 PM
Eu am avut un weekend cam aiurea, m-a rugat o colega sa-i fac un tort pentru duminica asa ca i-am zis sa vina sambata seara dupa el. Ma suna pe la 11 jumate ieri sa-mi spuna ca party-ul e de fapt... sambata, si daca s-ar putea sa vina pe la 3 dupa el. Dimineata am avut programare la dentist, de la 2 la 3 jumate trebuia sa fiu cu copiii la karate, ii zic sa vina pe la 4 jumate ca n-am cum sa-l termin mai devreme. Ha! in cele din urma au venit tot spre seara

In schimb, azi ne-am inceput ziua la cules de FRAGUTE! A venit sotul de la munca si l-am somat sa ne duca la poienita pe care am descoperit-o intamplator anul trecut in timp ce ma plimbam in pauza de la serviciu (un teren viran de fapt). Am stat vreo jumate de ora, la 8:30 eram deja inapoi acasa, dar puteam sta cateva ore, atat de multe erau!
Floricica

Fisiere atasate
-
fragute1.jpg (194.58K)
Number of downloads: 0 -
fragute2.jpg (150.24K)
Number of downloads: 0 -
fragute3.jpg (110.64K)
Number of downloads: 0
Postat 22 June 2014 - 06:31 PM
Postat 22 June 2014 - 08:31 PM
Postat 23 June 2014 - 07:59 AM

Incepem repetitiile pentru turneu, mai avem 3 spectacole de opera plus concert duminica, luni zi libera sa facem bagajele, si marti 1 iulie decolam

O sa treaca si asta saptamana ; de diseara se anunta ploi , s-a cam dus cu caldura.
In rest, tre sa duc si blanosul la vet in dimineata asta. e ca un leu in cusca pentru ca nu poate iesi afara, si ma miauna continuu.
Fisiere atasate
-
cafea 11.jpg (5.67K)
Number of downloads: 0
Postat 23 June 2014 - 10:22 AM

dar na, blanosul a haladuit in mahala.
Postat 23 June 2014 - 02:30 PM

Vineri seara am fost la un fancy dress party,, dl Alpha a fost foarte dezamagit ca n-a putut veni, dar mergea dimineata la servici. Eu am venit acasa ca Fiocco, la 6 dimineata

Adi_ din aceleasi motive nu fac nici eu torturi pentru bani. Toti le vor mari, gustoase si frumoase si la pret de supermarket. Fac pentru cunoscuti si mai am cativa pt care am mai facut pentru ca au venit prin intermediar, si continua sa vina
Cica de miercuri se strica un pic vremea. Se muta caldura catre continent, asa ca o sa va mai incalziti si voi. Ieri frate-meu se plangea de frig