Hello la tot hanul!
Adi_Edi, ai un talent la manichiura iesit din comun, draga mea, te poti reprofila! deci la manichiura aia cu profilul si papadiile ai iesit din orice tipar!!! hai incoa si om deschide amandoua un salon de manichiura. O luam si pe Destiny si facem o hora mare!

Ce culori minunate are toamna la voi! sa va fie de bine thanksgiving day-ul!
verber, sanatate multa si in rest detaseaza-te si nu te mai mira si nici enerva, doar nu poti tu sa schimbi situatia! in schimb te incarci negativ si asta nu foloseste chiar la nimic! sa fuga toate relele de la tine!
Stella, sanatate multa si relax! Ai destelenit gradina pentru iernat?
Peter, activul!!! esti la zi cu toate, de la bucatarit bunataturi, la destelenit gradina, la ardeii aia de revista, la plimbari si voie buna! bravos natiune! mana de gospodar roman!
Giorgiana, succes vedetelor in emisiune, sa ne mai dai de veste, cum mai merge povestea si cand se difuzeaza.
Geany, ce face manzul, cum stam cu evaluarile de inceput de an? clasa a 3-a, corect? la noi foaie verde primavara! fiica-mea e interesata doar de fashion si joaca! o fi bine, o fi rau? vedem mai incolo! eu intrasem tare in ea si mi-a explicat o doamna de la academia de limbi straine ca dezvoltarea lor cognitiva la 5 ani nu permite sa inteleaga inca timpurile verbelor si multe altele ...
moatzo, sa va fie de bine plimbarile si we de relax! abia astept sa pui poze, poate ma impulsionezi si pe mine pt cele 2 destinatii!
any, nastere usoara, recuperare rapida, bebe sanatos si fericiti sa fiti cu totii de marele eveniment! hai cu vestea!
zoazo, multa sanatate mamei! si la mine cu sanatatea parintilor e in coada de maimuta ... Vedem cat ne mai putem descurca ca sa nu fim permanent langa ei. off! O sa fie bine si o sa ne descurcam intr-un fel!
in rest va imbratisez

pe toti nominalizati si nenominalizati si va doresc o toamna bogata, blanda si insorita!
aici ploi mocanesti cam de sambata, nor, vajaiala! nu am contorizat ultima zi de soare, fir-ar, dar sigur de sambata incoace nu l-am vazut, deci deja minimum a 5-a zi de cand nu am vazut soarele! nu-i nimic, am soare in inima cat pentru tot mapamondul! va incalzesc si va luminez pe toti!
si noi tinem centrala, ca si la Stella, tot pe 20-21 (pentru mine prea racoare, dar pentru ai mei e bine), insa in dormitor mereu e mult mai cald, ca dormim tustrei.

Inca nu an dat drumul la centrala, musiu Dani e f econom cu gazul, deocamdata am ajustat cu un calorifer electric cand si cand si e ok, sunt 21-22. De cand am pus obloanele se pare ca am dat un mare plus izolatiei si pt vara si pt iarna.
ieri am spalat rufe, ca in we, ploua si ploua ... la fel si ieri asa ca am zis sa-mi iau curaj. Sa vedem cand s-or usca! ma ia groaza, mai ales cum sunt eu cu spalatul la foc automat!
va dorescc toate cele bune si o saptamana linistita, in care sa reusiti cu brio tot ce va propuneti! si, nu in ultimul rand, sa iasa soarele!!!