Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1932
  • 1933
  • 1934
  • 1935
  • 1936
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38661 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 06 December 2015 - 05:34 PM

Hello!
La multi ani Nicolae/Nicoleta.

Am citit, m-am amuzat copios, ce baiat destept Ale ... Cat mai dureaza pana ii vin si fiica-mii idei de-astea? Ca faza cu "eu stau treaza toata noaptea" nu tine pica la datorie pana la urma.

#38662 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 December 2015 - 07:00 PM

Cresc mari,incep sa-si puna intrebari.Imi amintesc,ca si Ale' inca de la gradi mi-a spus,ca :''a zis un copil''rau'' ca mosul nu exista,da' nu-i asa ca nu-i adevarat?! ''...

#38663 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 06 December 2015 - 09:42 PM

Giani, i=am povestit omului de Ale al tau, prilej de muuulte amintiri frumoase din propria copilarie.
Zicea sa=l incurajezi sa filmeze si sa-l pui pe cel mare sa vina grabit pe usa, imbracat in mos, sa lase cadoul, sa se faca ca se uita dupa Ale...ceva regie!
Daca vede Ale filmarea asta cu mosul care-i lasa cadouri, venind pe-ascuns, o sa creada pana la douaj' de ani! Iti dai seama ce dovada ar avea!

In rest, nimica, vorba Stellinei, e primul Mos Nicolae fara kinder in casa si deci fara cadouri in ghete la noi. Concluzia: copiii-s copii cat ii ai cu tine, asteapta ceva, chiar daca-s mari, nu, Stella?
Dup-aia, cand pleaca la casa lor, devin deodata adulti si poate proprii copii sa-i intoarca iar la starea asta de gratie.

O saptamana glorioasa va doresc!

#38664 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2015 - 09:56 PM

Mnee!! e foarte vigilent,dupa cate il cunosc,ar descarca in calculator filmuletul ala si l-ar analiza pe stop cadru,pas cu pas, si ore intregi ,in plus nu aveam timp ca nu ma asteptam ,m-a luat prin surpriza :drool: La gradi inca de cand era foarte mic, a recunoscut-o imediat pe tanti Dutza (femeie de serviciu)care a mers la toate clasele cu un costum de mos cu barba si tot tacamul.

#38665 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 December 2015 - 03:45 AM

Si fiica-mea inca mai crede in Mos (ala care vine acasa, nu ala de la mall sau de la scoala). Azi imi zice: "Eu cred ca Mos Craciun exista. A zis cineva ca de fapt parintii cumpara cadourile, dar nu are sens, cum sa se scoale ei noaptea sa puna cadourile sub pom :drool: ???".
A fost o faza draguta ieri la serbare, cand a venit Mos Craciun o fetita de vreo 5 ani a strigat la el de pe scena: Tu esi Mosul adevarat??? Nu cred ca esti!

#38666 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 December 2015 - 08:56 AM

Hello; Moatza, kindera mea n-a venit de vreo 3 sapta,ami acasa, ca a avut musafiri fosti colegi de la Lausanne, apoi a fost cu frendul la strassbourg la targul de craciun, wendz asta s-au dus prietenele ei de la scoala sa o vada, si abia pe joiseara sa apara, ca sa plece vineri la Londra :occasion14:....dar eu tot i-am luat un cadou :notworthy: ( un ghid al Londrei cu garti pe cartiere) Cum dulciuri alea alea nu e amatoare, i-oi da fro doi gologani sa aibe decafele la LO :rolleyes:
In rest mai eu mai fratello am fost vrenici si am preparat mai multe cstii, ca pleaca un voleg bun prieten la pensie si azi ii facem o mica agapa intre 2 repetitii :director:

Pupaciuni tuturor , o zi si o saptamana placua. :occasion14:

#38667 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 December 2015 - 10:26 AM

Copiii sunt si ei pe categorii. La noi in familie, am avut din aia care nu-si puneau probleme si credeau, din aia care cautau sa-l prinda pe mos( frati-miu le-a stricat amarnic toate scenariile ca venise in permisie din armata si astia tot numarau si numarau si le ieseau toti la numar, cine o fi Mosul, te pomenesti ca exista???!!) si din aia care vroiau pur si simplu sa stie( ca mine si varu-meu) si care s-au proptit in fata alor mei si le-am zis sa nu ne ia de prosti ca stim desi nu stiam decat zvonuri, au recunoscut! Dar ai mei mi-au zis sa nu le stric bucuria verilor, ceea ce mi s-a parut mult mai important la 8 ani, ca eram ca " un om mare"!

Edit mosul meu Nicolae a fost apreciat, asa ca anul asta am inceput bine! Eu am primit un tricou cu pisici ochelariste!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38668 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 07 December 2015 - 11:12 AM

Am barfit copila degeaba...wendul asta sta acasa, celalalt pleaca la LO :occasion14:

#38669 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 07 December 2015 - 12:26 PM

Vezi postareastella, la 07 December 2015 - 11:12 AM, a spus:

Am barfit copila degeaba...wendul asta sta acasa, celalalt pleaca la LO :occasion14:

vine sa-si ia cadoul :occasion14:

#38670 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 07 December 2015 - 05:10 PM

Vezi postareamoatza, la 07 December 2015 - 12:26 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 07 December 2015 - 11:12 AM, a spus:

vine sa-si ia cadoul :occasion14:

Klar :notworthy:

#38671 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 December 2015 - 01:07 AM

Scuzati, pardon, am scris un text si m-am labartzat cu o poza pentru ca nu stiu sa o miscorez dar parca nu cred ca e interesant asa ca multumesc si scuze ca nu am putut sterge poza
The more I see, the less I know.

#38672 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2015 - 07:24 AM

Flori cand vrei sa stergi o poza,dai editare si ti se deschide fereastra cu textul tau si poza,in josul ferestrei ai doua optiuni,salvare sau editor complet,dai editor complet si ti se extinde fereastra ca si atunci cand abea ai deschis-o prima oara cand ai postat,adica ai in josul paginii si toate cele pt. poze cu alge fisierul,respectiv sterge ce ai selectat.De acolo in dreptul pozei stergi .

#38673 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2015 - 07:26 AM

In rest la noi e rece,nu mai e parca,chiar asa cetos ca ieri,beau cafeaua si ne pregatim de scoala,va si scriu in acelasi timp ,am energie azi asa de dimineata nu gluma :occasion14:

#38674 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 December 2015 - 08:16 AM

Vezi postareaGeany, la 08 December 2015 - 07:24 AM, a spus:

Flori cand vrei sa stergi o poza,dai editare si ti se deschide fereastra cu textul tau si poza,in josul ferestrei ai doua optiuni,salvare sau editor complet,dai editor complet si ti se extinde fereastra ca si atunci cand abea ai deschis-o prima oara cand ai postat,adica ai in josul paginii si toate cele pt. poze cu alge fisierul,respectiv sterge ce ai selectat.De acolo in dreptul pozei stergi .

Multumesc frumos Geany :occasion14:
The more I see, the less I know.

#38675 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 09 December 2015 - 09:11 AM

Buna dimineataintr-o miercuri gri si umeda, dar cetoasa :occasion14:
I zi lina la lume si spor in toate cele.

#38676 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 09 December 2015 - 09:12 AM

Vezi postareaGeany, la 05 December 2015 - 10:28 AM, a spus:

Fox' cum te-ai destrabalat la petrecere?!

M-am distrat asa de bine, ca azi ma duc iar! :) Nu chiar cu aceeasi colegi, cu altii. Da' ai prins ideea, da? :)
Buna dimineata. Cam frig, da' macar nu ploua / ninge. Azi bifez doar cateva ore la serviciu, iar avem o intrunire colegiala la un restaurant. Si cum intrunirea incepe la 2 juma', logic ca io plec de la birou la 11. Nu de alta, dar sa am timp sa ajung acasa si sa ma schimb in tinuta corespunzatoare...... :D
In rest, nimic deosebit. Munca multa, ca deh..... termenele se stabililesc mereu si intotdeauna taman cand incep oamenii concediile. De ce sa aiba si ei cateva zile linistite la birou, sa se duca in vacanta relaxati? Nu-i mai bine daca-i umplem de nervi si-i obosim bine-bine de n-au timp sa-si faca bagajul??? :occasion14:
Noi sa fim sanatosi! Mai o crasma, mai o pauza..... si uite-asa se reincarca bateriile. =))
Va doresc o zi placuta si o saptamana (cat a mai ramas din ea) minunata! :occasion14:

#38677 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 09 December 2015 - 11:50 AM

Uite cum se distreaza altii. :occasion14:

La mine zi mohorita de ploaie,(se vede si in poza). Pacat ca ziua mea libera -in afara planului- nu poate fi mai frumoasa.
Am fost aniversat azi. 25 de ani la aceeasi firma. Am luat micul dejun impreuna cu patronii firmei, am primit
si citeva bunatati. Dar plicul si ziua libera erau principalul... :occasion14: :)
Zice unul din patroni, ...la inca 25 de ani. Precis ca nu. Atunci sunt in pensie! =))

Fisier atasat  a.jpg (263.35K)
Number of downloads: 0

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38678 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 09 December 2015 - 12:02 PM

Felicitari Peter. Eu in octombrie 16, fac ....40 ani de scripcarealain aceeasi orchestra =)) :occasion14: :occasion14:

#38679 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 09 December 2015 - 12:32 PM

Distractie placuta Monica!

Felicitari Peter!

La mine e urat si frig, ploua si bate vantul. Pentru weekendul ce vine iar sunt predictii de ploaie si vant. E ca un facut: fiecare weekend o furtuna

Weekendul trecut s-a inundat o parte din oras. Am luptat eroic cu apele, pe unde m-au lasat pompierii sa trec, si am recuperat niste prieteni "sinistrati" carora le clipoceau apele pe la praguri. I-am culcat pe toti la noi si duminica dimineata se retrasesera apele, asa ca s-au dus la casa lor.

Ozzy a fost cel mai suparat :tongue3: printre " sinistrati" a fost si o pisica si n-a vrut sa se joace cu el deloc. S-a zburlit la el, dup-aia a trebuit sa- i tinem separat si i-am restrictionat accesul prin casa. Sa fi vazut voi oftaturi si mormaieli.
Colac peste pupaza a si dormit cineva pe canapeaua care, cand nu e a mea, e a lui, sau o impartim amandoi!Ce l-a mai certat pe bietul om! Mai ca-i venea sa iasa-n ploaie :floare:
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#38680 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 December 2015 - 02:11 PM

Felicitari Peter!!

Alpha, la tine e ca la mine cand debarcau amicii, umbla Pisi cu o mutra de lord englez ofensat de mujicii aia care nu stiau protocolul!! Veve era pisica-gazda se punea la ei in brate, chiar dormea pe pieptul lor, ceea ce pe unii ii soca, dar Pisi se refugia indignata, mai ca vedeai clar ce gandeste! :tongue3:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1932
  • 1933
  • 1934
  • 1935
  • 1936
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul