La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 30 August 2016 - 09:26 PM
Faceti concurenta la TV
Postat 31 August 2016 - 09:16 AM
Ce ma bucur ca vad ca ati revenit de pe unde v-ati plimbat!Am revenit si eu la baza, probleme administrative gramada!
Postat 31 August 2016 - 11:07 AM

In rest am cumparat ghiozdan nou si vestuta visinie pt. uniforma ca cea veche e mica ,ca mai avem o saptamana si o luam iar de coada!

O zi faina tuturor!

Postat 31 August 2016 - 03:45 PM

Eu am fost acasa in pauza de masa si am pregatit cele necesare pt o mancare de cartofi cu carnati si salata de varza. Am cateva bucati de carnati de diverse varietati si-mi stau in cale cand umblu in frigider. Azi scap de ei

Postat 31 August 2016 - 03:46 PM
Am fost in we la Buzau si am vazut in piata rosii chiar cu 0.50/kg ba chiar si cu 0.30/kg e clar ca alea numai pentru suc puteau fi folosite, dar o sa ma pun si eu in miscare, ca uite prinde bine!
Postat 01 September 2016 - 08:40 AM
zerda, la 31 August 2016 - 03:46 PM, a spus:
ai vazut ce piata ieftina e la Buzau?
in conditiile in care nu prea ne-am omorat noi cu munca, tot ce-mi iese mie in gradina e mult mai scump si nici pe departe asa aratoase ca legumele din piata. doar ca stiu ca n-am pus nik in ele, da' altfel nu merita!
e clar ca-s ajutate la producatorii din piata, ei traiesc din asta si nu pot risca sa iasa ardeii slabi in loc de grasi, rosii crapate si deloc perfecte, vinete micute fata de uriasele ce le vad pe tarabe!
altfel suntem bine, cu diverse munci pe capul nostru, da' na! asta nu se termina niciodata!
toate bune, glorie, alea-alea!
Postat 01 September 2016 - 10:43 AM
Imi place ca imi creste de la seminte pina la fructe in ograda mea, pus de mine.

In rest ma "lupt" cu doua feluri de mancare, tort de mere care tre dus la lucru. Am si eu o zi libera si uite
soarele nu iasa cum trebuie.
Am vrut sa merg la pesti, sa merg cu bicicleta, sa merg sa caut bureti...n-am chef de nic.
Sambata si duminica, caldura mare, clima din masina pusa la maxim, azi tuse si muci(sorry)
Dar eu sunt barbat si sunt voinic...

Nu ma las.
Duminica poate mergem in munti(Oberammergau).
Numai bine la tot boborul de pe arta culinara.

Si la cei care isi petrec concediul in Italia.

Peter

Postat 01 September 2016 - 12:05 PM

Postat 01 September 2016 - 03:22 PM

Number of downloads: 0
Salata de vinete,am transformat-o

Si gogoashe' calde-calde,parfumate,vanilate...

Totul copt ardei curatati,framantat aluat,facut mancarurile si mamaliguta ,servit huni,spalat vase etc,in 3 ore pe ceas

Postat 01 September 2016 - 06:49 PM
Asa ca am sa ma delectez, ca-mi facu pofta Gianina, cu paine si zacusca, primita de la tiza mea la Bucuresti
Postat 01 September 2016 - 07:11 PM
stella, la 01 September 2016 - 06:49 PM, a spus:
Asa ca am sa ma delectez, ca-mi facu pofta Gianina, cu paine si zacusca, primita de la tiza mea la Bucuresti
Imi pare rau ca-ti facui pofta Stelin'

Postat 01 September 2016 - 10:10 PM

Postat 01 September 2016 - 10:31 PM
Geany, la 01 September 2016 - 10:10 PM, a spus:

Postat 01 September 2016 - 10:42 PM

Postat 02 September 2016 - 07:37 AM
Postat 03 September 2016 - 03:34 PM
Nu stiu unde sa scriu ca sa fie vizibil mai usor.
Ati auzit pe cineva care si-a pierdut complet mirosul? Sau daca ati citit pe undeva despre cauze si remedii.
Am pierdut complet mirosul in urma cu 5 luni dupa ce am avut citeva zile o stare generala foarte rea cu dureri cumplite de cap,medicii m-au tratat de sinuzita si nu a fost cazul.Am consultat mai multi medici fara rezultat.
Daca mesajul nu-si are locul aici,va rog sa-l mutati unde trebuie.
Multumesc frumos

Postat 03 September 2016 - 08:57 PM
Daphne, la 03 September 2016 - 03:34 PM, a spus:
Nu stiu unde sa scriu ca sa fie vizibil mai usor.
Ati auzit pe cineva care si-a pierdut complet mirosul? Sau daca ati citit pe undeva despre cauze si remedii.
Am pierdut complet mirosul in urma cu 5 luni dupa ce am avut citeva zile o stare generala foarte rea cu dureri cumplite de cap,medicii m-au tratat de sinuzita si nu a fost cazul.Am consultat mai multi medici fara rezultat.
Daca mesajul nu-si are locul aici,va rog sa-l mutati unde trebuie.
Multumesc frumos

Bună! Eu am 20 de ani de cănd mi-am pierdut mirosul, aproape total. Din păcate nu prea sunt soluții. am avut perioade și perioade, acum trei ani am fost la spitalul Panduri din București la doctorița Ciubotariu Anca, foarte, foarte bună profesionistă, de la început mi-a spus că doar încercăm, în condițiile în care mulți doctori mi-au spus să-mi iau găndul, că nervul e mort de mult. Deci m-a operat, mi-a curățat polipii, sau ceva de genul, n-a fost un diagnostic clar, a fost mai mult o încercare, un experiment. După operație, o lună a fost perfect, am avut miros, apoi, în timp, s-a diminuat, impresia mea a fost că ce-a curățat ea acolo, s-a format la loc și obturează spațiile, de fapt la mine lipsa mirosului este data de mărimea polipilor, care nu lasă să treacă curenții de aer și să miște niște lobi care transmit mesaj la nerv, sau, mă rog, dacă greșesc, îmi cer scuze, dar eu așa am ajuns să-mi explic, în lipsa unor explicații mai profesoniste. Deși după operație se bucurase, cănd am fost la control, mi-a spus că atăt a putut face pentru mine.
În asemenea situații există riscul ca nervul nefiind activ o perioadă îndelungată, să se atrofieze, sau așa măcar mi s-a spus, și să nu mai funcționeze niciodată.
Eu acum am momente în care simt mirosurile de parfum și after și săpun de la baie cănd face omul duș, dar să nu simt mirosul de pătrunjel sau de mărar cănd le tai sub năsuc.
Nu cred că te-am ajutat prea mult, dar sfatul meu este să încerci la căt ma mulți doctori, poate ai mai multă baftă ca mine.