Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2009
  • 2010
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40201 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 March 2017 - 03:26 PM

Buna ziua, dupa ceva timp.. Am tot citit, da' recunosc cinstit: n-am prea avut chef de scris. E mai usor sa citesti, decat sa scrii.. :snorting:
Noi suntem bine, Pispi creste vazand cu ochii, e tare vesel si nu e plangacios. Face meclute (numele sau de scena e Mecluta Meclutescu Mecluteanu) si e fortos de nu se poate! :biggrin: Isi ridica singur bostanelul. Inca de cand avea 3 - 4 saptamani!
A inceput, de cateva zile, sa doarma mai mult timp noaptea (mai multe ore "legate"), probabil i s-o fi facut mila de noi (zice jupanu'). Ne pregatim pentru primele vaccinuri - 8 la numar. Va fi intepat de 2 ori.. :crying:
Jupanu' e tatic model: face cumparaturi, curatenie, da o mana de ajutor si la gatit.. Ca sa nu mai spun ca baia tot 'mnealui o pregateste si (aproape integral) executa! :71: Si uite-asa, io, in loc sa fiu cu nervii in pioneze si pungile de sub ochi pan' la buric.. cum eram avertizata de marea majoritate a parintilor. :tongue3: E drept ca nici eu nu ma agit. Pot sa fac ceva, bine. Nu pot, aia e.. Da, prefer sa dorm / stau, in loc sa ma agit. :toothy9;
Buni s-a reintors in garnizoana dumisale, dupa 6 saptamani de vizita. Copilotu' si-a sa muma si-au anuntat vizita pentru 1 mai.. Sa vedem care si cand mai apar la usa. :toothy9; Ca sa nu pomenesc de nepotu' care s-a trezit sa ne viziteze fix cand io ieseam din spital.. Avea niste planuri care s-au dus pe ape la vale, asa ca l-am gazduit o saptamana, pana s-a dumirit incotro s-o ia.
Legat de WA - pentru mine e mana cereasca.. Si-a tras si Buni tilifon dastapt, cu net si WA, asa ca putem convarza oricand, oricat! :headbang: Si ne mai si vedem!
Ne pregatim de-o plimbare. Desi cam picura, ne suim in masina si dam o tura de targ.. :71:
Va dorim o zi minunata! :thumleft:

#40202 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 March 2017 - 06:43 PM

Bravo Fox! sa va traiasca sa va bucurati de el! se pare ca te descurci excelent(nici nu ma indoiam dealtfel ) :thumleft: :snorting:

#40203 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 22 March 2017 - 07:04 PM

Foxy, ma bucur sa aud vesti. Bine ca totul merge bine, si pispi e bun cu voi.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#40204 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 22 March 2017 - 09:52 PM

Vezi postareaFoxyy, la 22 March 2017 - 03:26 PM, a spus:

Buna ziua, dupa ceva timp.. Am tot citit, da' recunosc cinstit: n-am prea avut chef de scris. E mai usor sa citesti, decat sa scrii.. :snorting:
Noi suntem bine, Pispi creste vazand cu ochii, e tare vesel si nu e plangacios. Face meclute (numele sau de scena e Mecluta Meclutescu Mecluteanu) si e fortos de nu se poate! :biggrin: Isi ridica singur bostanelul. Inca de cand avea 3 - 4 saptamani!
A inceput, de cateva zile, sa doarma mai mult timp noaptea (mai multe ore "legate"), probabil i s-o fi facut mila de noi (zice jupanu'). Ne pregatim pentru primele vaccinuri - 8 la numar. Va fi intepat de 2 ori.. :crying:
Jupanu' e tatic model: face cumparaturi, curatenie, da o mana de ajutor si la gatit.. Ca sa nu mai spun ca baia tot 'mnealui o pregateste si (aproape integral) executa! :71: Si uite-asa, io, in loc sa fiu cu nervii in pioneze si pungile de sub ochi pan' la buric.. cum eram avertizata de marea majoritate a parintilor. :tongue3: E drept ca nici eu nu ma agit. Pot sa fac ceva, bine. Nu pot, aia e.. Da, prefer sa dorm / stau, in loc sa ma agit. :toothy9;
Buni s-a reintors in garnizoana dumisale, dupa 6 saptamani de vizita. Copilotu' si-a sa muma si-au anuntat vizita pentru 1 mai.. Sa vedem care si cand mai apar la usa. :toothy9; Ca sa nu pomenesc de nepotu' care s-a trezit sa ne viziteze fix cand io ieseam din spital.. Avea niste planuri care s-au dus pe ape la vale, asa ca l-am gazduit o saptamana, pana s-a dumirit incotro s-o ia.
Legat de WA - pentru mine e mana cereasca.. Si-a tras si Buni tilifon dastapt, cu net si WA, asa ca putem convarza oricand, oricat! :headbang: Si ne mai si vedem!
Ne pregatim de-o plimbare. Desi cam picura, ne suim in masina si dam o tura de targ.. :71:
Va dorim o zi minunata! :thumleft:

Uuuff,că rar te mai citesc!
Să fiți sănătoși! Tare mă bucură veștile de la tine!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#40205 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2017 - 02:36 PM

Ia distreaza-te acum Foxyy, ca maine poimaine incepe sa mearga sa vezi ce alergi dupa el! Ma bucur ca nu e suparacios si va lasa sa mai dormiti!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#40206 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 March 2017 - 08:33 AM

Postat on Florile noastre Astazi, 08:31 AM
Buna dimineata, au inflorit silamine unelesialtele
In rest ma tine statulsi guvernulalerta siocupata,cacivor sa-miia din gradina ca sa faca drumla un tramvai....ceea ce e bine,dar nuvor sa-lpuna in mijloc ci chiar langa mine...asa ca ne agitam
In rest inca un pic pana la vacanta mare.
Miss e incantata de job,deapartaent de noul oras,detot in general,ceea ce ma face sipe mine happy
Puptulemond in corpore,un pupic special lui *Mecluta* fotocopia copilotului,si a Foxulinei...deci eu ias zice Foxymik sau Foxishor

#40207 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2017 - 09:13 AM

Buna dimineata! :headbang: la noi e intunericios dar macar nu mai ploua,azi nu ma mai duc eu la mama ca de obicei sambata ci vine ea la mine cu tata,am pregatit doar niste aperitive,niste bruschete si un roze(numa de pamplizir ashea :tongue3: ),ca avem chef mai apoi sa iesim cu totii la localul nostru preferat ...Nu sarbatorim nimic,e asa,pur si simplu :snorting:
In noaptea asta trecem la ora de vara :thumleft:

O zi minunata tuturor! :biggrin:

#40208 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 25 March 2017 - 09:47 AM

La noi vreme frumoasa, nu cald dar cu mult soare.
Unele, alte si prin gradina si prin casa.
Si gatim

WE frumos de la noi. :thumleft: :snorting:

Peter

PS. AMR - 14
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#40209 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2017 - 12:23 PM

Buna dragilor! :hug: :-*

la noi cald si frumos azi ,asa ca am pus masina de spalat la treaba ^_^ ,azi in meniu pui cu smantana,ciupercute si marar ,eu doar cateva ciupercute sote,ca stiti voi... :rolleyes: mustrarile de ``cunostinta de cauza`` =))

A fost mama si tata in vizeta pe la mine cum va povestisem,si am pregatit doar pampliziruri,din pacate poza doar dupa ce au plecat ei,atat mai ramasese,...am taiat felii de paine bagheta,prajita doar f.f. putin ca ai mei au placa si nu prea pot ei cu painea prajita crocanta :floare: o parte unse cu unt si somon afumat,marar,o parte cum mi-a spus mai demult Piscotel,nu mai stiu pe la ce topic,ton de la conserva scurs,stropit cu zeama de lamaie ,si mixat cu unt moale,lasat din timp la temperatura camerei ,piper si ceapa rosie...le-a placut tot f. mult,servit cu spumant roze(pacat ca nu am pozat tot platoul inainte de devorare )dupa care am iesit cu totii la localul nostru preferat..

Fisier atasat  SAM_5302.JPG (54.43K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_5303.JPG (55.39K)

Draga de doamna din Italia de care stiti ,mi-a trimis un pachet (la 97 de ani ai sai si-a facut timp si pt asta,draga de ea) mi-a tris o carte despre pastele Italiene

Fisier atasat  SAM_5308.JPG (64.67K)

Cu poze explicative

Fisier atasat  SAM_5309.JPG (60.23K)

Si retete si tot

Fisier atasat  SAM_5310.JPG (64.06K)

+ cafea,ulei de masline,paste barilla si dulciuri ...stiu ca ma laud si nu efrumos,dar zau ca ma face fericita de fiecare data :hug:

Cam asta e,va urez sa aveti o zi cel putin la fel de frumoasa ca a mea :floare:

#40210 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2017 - 09:39 AM

Buna,azi e 1 aprilie si la noi e o zi superba cu soare,copacei infloriti,pasarele etc(pasarele si pe ramuri si nu numai :hug: ...pasarele la cap,mai!! ce credeati?! :rolleyes: )si e ziua tatii...nu ,nu e pacaleala,e nascut chiar pe 1 aprilie,asa ca ne pregatim de plecare,trecem pe la matusa sa o luam si pe ea (deabea astept sa ma joc toata ziua cu gaga mic :floare: ) si mergem cu totii sa o punem iar de paranghelie :floare:

O zi minunata va urez :hug:

#40211 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2017 - 11:38 AM

Pe principiul suberek cu branza http://artaculinara....ek/page__st__40 am facut cu branza iute de oi,ceapa rosie tocata marunt,marar verde si piper (in stanga ecranului asa cum vedeti voi) si cu branza iute de oi,presarata cu zahar esenta de rom si stafide in dreapta,super subtiri cum mi-a spus Carmella :floare:

Fisier atasat  SAM_5322.JPG (53.19K)

Servite fierbinti alaturi de iaurt (de baut)

Fisier atasat  SAM_5324.JPG (64.51K)

Pe maine,parca-parca asi planui o varza :rolleyes: abar` n-am,ma mai gandesc! :floare:

#40212 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 April 2017 - 11:12 AM

Hi hi hi! dupa tortinele lui Eataly cu care m-am jucat in fel si chip :notworthy: http://artaculinara....62

Fisier atasat  SAM_5333.JPG (45.63K)

Azi gasii unt la oferta/reducere,din nou pe principiul urati da buni,incercare de cookis :tongue3: (ca-i plac lui Ale')din ochi ashea', un pachet de unt moale,(lasat la temp. camerei),un ou intreg,putin zahar,,esenta de vanilie si rom,ceva praf de copt ,ciocolata menaj maruntita din cutit,arahide idem,faina cat sa fac un aluat molcutz...

Fisier atasat  SAM_5336.JPG (47.54K)

Da' daca pun eu niste cioco` topita pe ei ca mi-a ramas?! oare ce are sa fie?! :toothy6:

Fisier atasat  SAM_5337.JPG (51.41K)

Urati,bre',urati rau..da buni'! :wub:

#40213 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2017 - 06:50 AM

:notworthy:

Fisier atasat  17855228_1976008912414056_8156344100024975253_o.jpg (54.29K)

#40214 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2017 - 06:51 AM

Frig azi la noi(-1 grad arata meteo blue acum) dar e soare se mai incalzeste mai tarziu.
Ale' mi-a dat comanda de lasagnia azi,asa ca sa vad cum execut :notworthy:

O saptamana faina tuturor! :toothy6:

P.S ...Si cum la noi ce spune Bossulika' e litera de lege,lasagnia... :tongue3:

Fisier atasat  SAM_5344.JPG (66.87K)

#40215 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2017 - 12:28 PM

Foietaj ieftinica,spanac congelat 2,ceva lei ,ciuperci idem :tongue3:

Fisier atasat  SAM_5355.JPG (54.11K)

Fisier atasat  SAM_5357.JPG (58.85K)

Fisier atasat  SAM_5358.JPG (57.65K)

Ne jucam - ne jucam :notworthy:

#40216 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 11 April 2017 - 04:24 PM

Geany, draga, te destrabalezi rau de tot :notworthy:

Si noi, am avut ieri, placinta cu spanac si placinta cu branza, la cererea publicului.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#40217 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2017 - 05:54 PM

Vezi postareamilena, la 11 April 2017 - 04:24 PM, a spus:

Geany, draga, te destrabalezi rau de tot :notworthy:

Si noi, am avut ieri, placinta cu spanac si placinta cu branza, la cererea publicului.

:tongue3: si ai mei au pe gusturi,spanac si ciuperci domnu' Geany,ultimul platou cu crenvusti si gen pizza Ale' :toothy6:

#40218 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2017 - 09:11 PM

Ca sa mai zic si eu ca citesc, citesc, dar voiam sa zic neaparat ceva! Geany, mare doamna doamna din Italia, si de aia are ea 97 de ani ca-si tine creierul ocupat sa-si aduca aminte si de oamenii dragi! Sper ca i-ai multumit intr-un mare fel ca merita!

In rest treburi, probleme, de Paste ma duc in Buzau, unde iar nu e moatza asa ca iar nu ne vedem... same old...
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#40219 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2017 - 10:14 PM

Vezi postareazerda, la 11 April 2017 - 09:11 PM, a spus:

Ca sa mai zic si eu ca citesc, citesc, dar voiam sa zic neaparat ceva! Geany, mare doamna doamna din Italia, si de aia are ea 97 de ani ca-si tine creierul ocupat sa-si aduca aminte si de oamenii dragi! Sper ca i-ai multumit intr-un mare fel ca merita!

In rest treburi, probleme, de Paste ma duc in Buzau, unde iar nu e moatza asa ca iar nu ne vedem... same old...

Daa,asa este! sigur ca i-am multumit :notworthy: ...sarbatori fericite daca pleci si nu ne mai auzim :tongue3: :toothy6:

#40220 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 12 April 2017 - 07:17 AM

Vezi postareazerda, la 11 April 2017 - 09:11 PM, a spus:

noi plecam de sambata seara la Focsani, rude, nasi, prieteni.
luni avem musafiri la noi acasa si gata!

hello, hello! la noi e gata operatiunea MOV, stiti voi, miel-oua-vin. altfel, cu inaltarea spirituala stam mai rau, spre deloc, deci iar prilej de chiolhanuri. as vrea sa fie si altfel, da'...nu simtzasc!

btw, voi ce faceti cu matzele si burta mielului?

in oras parca-i adunarea de la mecca, un drum de 4-5 min cu masina l-am facut ieri in 20min, mai sa intarzii la box. iar in magazine, te bati koor-in-koor cu carucioarele, aleluia.

Giani, ieri ti-am studiat iar reteta de cozonaci, mai fac o incercare spre deznadejdea familionului, care ma indeamna sa ma las de sportul asta si sa ma profilez doar pe torturi. nush de ce-oi fi insistand :notworthy:
Asa ca daca o iesi ceva, iti zic, daca nu - sa n-aduci vorba c-am sa consider ca esti tendentioasa :tongue3:

hai, toate bune, glorie, alea-alea, au plecat P&G?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2009
  • 2010
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul