Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2033
  • 2034
  • 2035
  • 2036
  • 2037
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40681 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 28 September 2018 - 11:18 PM

Vezi postareaCarmella, la 28 September 2018 - 06:59 PM, a spus:

Azi o vreme de plajă la Mamaia :lol:

Atasament mamaia.jpg

In spatele silozurilor?
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#40682 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 29 September 2018 - 10:18 AM

Pare greu de crezut, dar silozurile alea sînt celebrele cluburi de noapte din Mamaia, unde se desfășoară activități de milioane de euro pe noapte. În fiecare dintre ele.

#40683 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 04 October 2018 - 04:36 PM

Țineți minte că anul trecut pe vremea asta vă întrebam ce să iau cadou unei doamne de 100 de ani?
Anul ăsta vă intreb ce să iau cadou unei (aceleiași) doamne de 101 ani Imagine postata Imagine postata

Geany, doamna ta ce mai face?

#40684 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 October 2018 - 05:54 PM

Vezi postareaDexter, la 04 October 2018 - 04:36 PM, a spus:

Țineți minte că anul trecut pe vremea asta vă întrebam ce să iau cadou unei doamne de 100 de ani?
Anul ăsta vă intreb ce să iau cadou unei (aceleiași) doamne de 101 ani Imagine postata Imagine postata

Geany, doamna ta ce mai face?

La multi ani doamnei tale Dex'! :rolleyes: sunt sigura ca-i vei oferi un cadou frumos!
Doamna mea implineste 99 de ani,cand am vb. cu ea la telefon,se plangea ca nu mai poate sa mearga ea la coafor deaceea a chemat coafeza acasa :floare: mi-am dat seama ca e ocupata asa ca mi-am cerut scuze de deranj ,mi-a spus ca putem vorbi linistite ca atunci doamna coafeza ii punea bigudiurile :hungry: ,am vb. noi ce am vb.,(de-ale noastre,ce-am mai gatit,amintiri deale noastre,barfit cunostinte comune etc,deshtia')dupa care imi spune> ''Ei acum draga mea,trebuie sa inchid ca trebuie sa intru sub casca''!!... =)) Cam asta face doamna mea la 99 de ani ,se mentine mereu ocupata,mereu are ceva de facut! Merci de intrebare Dex'! :floare:

P.S Dex' ideile de cadou erau aici https://www.artaculi...page__st__40460 in caz ca te inspira ceva!

Aceasta postare a fost editata de Geany: 04 October 2018 - 06:51 PM

#40685 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 October 2018 - 09:33 PM

Sănătate tuturor doamnelor și domnilor care se se apropie de cifre rotunde și să ajungem și noi la vârste la are să nu mai știe lumea ce să ne ia cadou Imagine postata
anul ăsta va fi mai ușor cu cadoul, flori, ciocolată și ceva prăjituri preferate (apropo, doamna ține dietă la 101 ani că nu vrea sa se îngrașe Imagine postata )

#40686 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 October 2018 - 09:54 PM

Sa stii ca si doamna mea e la fel cu dieta,desi nu mananca mult si mananca doar f. sanatos,e robusta de felul ei,si atnci cand si-a rupt si cel de-al doile sold,i s-a intamplat ca si la primul de altfel,din mers sau stand in picioare,nu a cazut sau ceva de genul,si asta din cauza osteoporozei,asa ca mereu ii spun dr. ca trebuie sa mai slabeasca :floare: pt. o persoana care adora sa savureze delicatese ,e f. greu!pt. ca sunt poftele,ehhee!! eu stiu! :rolleyes:
Scuze celorlalti membrii ai forumului pt. ca ocup topicul cu asa ceva,dar vreau sa-i mai povestesc lui Dex' ceva...Doamna mea nu suporta ca cineva sa-i dea telefon sau sa-i faca o vizita cu urari de ziua ei,ea a spus tuturor ca e o zi pe care o uraste si ca vrea efectiv sa fie singura cu amintirile ei,pt. ca in trecut facea petreceri somptuase alaturi de sotul ei si de familie si de prieteni care acum nu mai sunt,daca vreun cunoscut face totusi imprudenta sa o sune raspunde mereu fata din casa si o scuza ca doamna nu e disponibila si ca ii va transmite.Eu ii spuneam ca nu e bine sa fie asa si ca viata merge inainte etc,si ea ofteaza si-mi spune< ''Ce stii tu gioietta?! https://www.dizionar...mma=GIOIETTA100(ca asa ma alinta ea) tu esti tanara ,ai copii tai,sotul tau,parintii tai,sora ta ,familia ta,...singuratatea e grea! Adevarul e ca nici nu-mi pot imagina prin ce trece...Stiu ca e balanta ,dar ziua exacta nu o mai stiu ,acum o fi implinit 98 merge pe 99 ...

#40687 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2018 - 03:29 PM

Vezi postareaGeany, la 04 October 2018 - 09:54 PM, a spus:

Ce stii tu gioietta?!

ce frumos, geany gioietta! bun alint ți-a găsit Imagine postata

#40688 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2018 - 04:43 PM

Vezi postareaDexter, la 05 October 2018 - 03:29 PM, a spus:

Ce stii tu gioietta?!

Daa!! mereu mi-a spus asa! :floare: iti spusesem ca e geniala?! :rolleyes: ... :floare:

#40689 Useril este offline   cristinaD 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 06 October 2018 - 08:00 AM

Vezi postareaGeany, la 05 October 2018 - 04:43 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 05 October 2018 - 03:29 PM, a spus:

Ce stii tu gioietta?!

Daa!! mereu mi-a spus asa! :floare: iti spusesem ca e geniala?! :floare: ... :hungry:

Da si tu esti geniala!
Povestesti asa frumos, ca mi-e mai mare dragul sa te citesc :rolleyes:
Iar gioietta ti se potriveste perfect!

#40690 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2018 - 08:25 AM

Vezi postareacristinaD, la 06 October 2018 - 08:00 AM, a spus:

Da si tu esti geniala!
Povestesti asa frumos, ca mi-e mai mare dragul sa te citesc :rolleyes:
Iar gioietta ti se potriveste perfect!

Merci mult draga Cris :floare:

Si mie imi place mult sa stau aici la claca cu voi,chiar daca este un forum culinar(ca imi place f. mult si acea parte) e placut sa avem si coltisorul asta caldut aici unde sa putem barfi vrute si nevrute ,chiar si lucruri mai putin interesante cum ar fi despre vreme sau intamplari ,sa depanam amintiri etc

P.S Edit> O mica paranteza apropo de nume,eu in buletin ma numesc Geanina,dar nimeni nu-mi spune asa,cel mai des mi se spune Geany,dar in familie parintii si domnul Geany imi spun Gina sau Ginuta(dupa caz,mai ales daca vor sa obtina ceva de la mine =)) ) sora mea imi spune sor'mea sau mai nou de cand s-a italienizat' sorica =)) ,unchiuletul Mihai imi spune la mishto normal Genifer sau Janett,matusa Carmen mereu imi spune Jana(pe bunica dinspre mama,d-zeu sa o ierte, o chema Jana ) doamna in afara de Gioetta,imi mai spune Gioia,sau Gioia bella :hungry: ,si niste cunostinte nebune din Italia,la mishto bineinteles mi-au spus Jannen si deacolo asa mi-a ramas ca si porecla,ca si domnul Geany de cate ori vrea sa ma ia peste picior imi spune Jannen ,asa ca ce sa va mai spun?!Hhaha! pe vremuri un baietel al unei cunostinte comune mi-a spus din greseala Giconda',de la Gioconda banuiesc asa ca inca si in ziua de azi e mare hai in familia mea cu ''Giconda''...In ciuda faptului ca ma numesc Geanina,nimeni in familia mea nu m-a sarbatorit sau felicitat de sf. Gheorghe astfel incat nu e o sarbatoare care sa ma defineasca...Cam asta doar despre numele meu,va dati seama cat am eu de povestit in rest =))

Aaaa!! ca era sa uit,mama m-a numit Geanina pt. ca era topita dupa Geani Morandi,si tata ii seamana doar ca tata era si e mai frumos decat Geani =)) =))

http://www.youtube.c...h?v=OQ3JL5eNGBk

http://www.youtube.c...h?v=OQ3JL5eNGBk

Haii mah'!! cum sa nu-l iubesti pe Geani?! :floare: nai cum,n-ai cum!! =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 06 October 2018 - 09:51 AM

#40691 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2018 - 09:56 AM

Scuze,dubla! :rolleyes: Eroare de pilotaj! voiam sa modific ,ca am scris gresit numele lui Gianni! :floare: dar va prindeti voi! asa patesc daca nu verific inainte sa trimit mesajul,eu si Italiana mea de balta.... :floare:

Aceasta postare a fost editata de Geany: 06 October 2018 - 10:02 AM

#40692 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 07 October 2018 - 07:09 AM

Geany, Geanina, Gioietta-Gioia, Gi(o)conda etc etc sa traiesti multi ani cu fericire si sanatate (cu sau farà urari de sf. Gheorghe)

Mie imi inseninezi zilele , multumesc cu plecaciuni, coniţå (nu-i la mishto, e adevar pur)
fiica dacilor

#40693 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 October 2018 - 08:12 AM

Vezi postareabristena, la 07 October 2018 - 07:09 AM, a spus:

Geany, Geanina, Gioietta-Gioia, Gi(o)conda etc etc sa traiesti multi ani cu fericire si sanatate (cu sau farà urari de sf. Gheorghe)

Mie imi inseninezi zilele , multumesc cu plecaciuni, coniţå (nu-i la mishto, e adevar pur)

Merci mult draga Bris! si eu ma bucur nespus sa te revad! :rolleyes: faptul ca-ti inseninez zilele e cel mai frumos compliment pe care mi-l puteai face :hungry: Dar asa sunt eu vorbareata si cred cumva ca transmit aceasta stare ca mi s-a mai spus ,asa ca 'guilty as charged '' cum s-ar zice :floare: :floare:

#40694 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 October 2018 - 05:33 PM

Stiti ca si eu sunt membru Fan Club Geani! Ma bucur ca ai revenit cu telenovelele! Cat despre Morandi, l-as putea asculta la nesfarsit; imi place in general muzica italiana, si asta mai recenta, nu numai "antichitatile". Nu demult ii spuneam unei colege ca un italian canta despre ea (o cheama Belinda), nu stia de el, si spunea de cumnatu-sau ca-i italian. Hai ca pun linkul ca are si elemente... culinare (nu stiu italiana, dar poate ne zici tu despre ce-i vorba).

#40695 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 October 2018 - 05:42 PM

Vezi postareaDexter, la 04 October 2018 - 09:33 PM, a spus:

Sănătate tuturor doamnelor și domnilor care se se apropie de cifre rotunde și să ajungem și noi la vârste la are să nu mai știe lumea ce să ne ia cadou Imagine postata
anul ăsta va fi mai ușor cu cadoul, flori, ciocolată și ceva prăjituri preferate (apropo, doamna ține dietă la 101 ani că nu vrea sa se îngrașe Imagine postata )

Sanatate doamnei, sper ca i-ai gasit cadoul potrivit! Coincidenta, eu tocmai citesc "The Accidental Further Adventures of the Hundred-Year-Old Man: A Novel" de un scriitor suedez, e usurica, dar tare haioasa, fiu-meu a terminat-o, eu mai am ca o citesc numai cand astept dupa copii cand ii duc la diverse activitat. Cred ca dupa prima carte a fost facut filmul care e si pe Netflix The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Window and Disappeared, inca n-am apucat sa-l vad.

#40696 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 October 2018 - 05:47 PM

Vezi postareaadi_edi, la 07 October 2018 - 05:33 PM, a spus:

Stiti ca si eu sunt membru Fan Club Geani! Ma bucur ca ai revenit cu telenovelele! Cat despre Morandi, l-as putea asculta la nesfarsit; imi place in general muzica italiana, si asta mai recenta, nu numai "antichitatile". Nu demult ii spuneam unei colege ca un italian canta despre ea (o cheama Belinda), nu stia de el, si spunea de cumnatu-sau ca-i italian. Hai ca pun linkul ca are si elemente... culinare (nu stiu italiana, dar poate ne zici tu despre ce-i vorba).

:rolleyes: https://lyricstransl...83-belinda.html

#40697 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 October 2018 - 02:34 PM

A venit toamna! acopera-mi inima cu ceva... :boohoo:

Fisier atasat  SAM_6966.JPG (87.6K)
Number of downloads: 0

Ce zi superba!!! :cheers:

#40698 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 09 October 2018 - 10:28 PM

Vezi postareaGeany, la 09 October 2018 - 02:34 PM, a spus:

A venit toamna! acopera-mi inima cu ceva... :boohoo:

Aceasta postare a fost editata de dragos: 09 October 2018 - 10:28 PM

"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#40699 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 October 2018 - 03:53 AM

acopera-mi inima cu ... un evantai, că azi au fost 29.5 C ... plus umiditatea, "decât" 35

#40700 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 October 2018 - 06:53 AM

Da!, Dragos ,superba piesa! :cheers:

Dex' la noi dupa ce zilele trecute dimineata fusesera doar 1-2 grade ,acum pare chiar caldut si bine https://www.meteoblu...C3%A2nia_685948,dar nici vorba de caldura care e la tine :boohoo: nu te invidiez deloc din punctul asta de vedere,pe mine caldurile alea ma termina psihic,ma fac de nu mai sunt buna de nimic si nu-mi mai arde de nimic!Brrr!!! bine ca au trecut...sper!( ca dupa cum e clima asta nu m-ar mai mira nimic)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2033
  • 2034
  • 2035
  • 2036
  • 2037
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul