vă urez insănătoșire grabnică și să stați in plăpumi pînă vă faceți bine că dacă ieșiți in colectivitate siguri luați și alte increngături dacă nu ați terminat cu primul
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 14 January 2019 - 10:36 PM
vă urez insănătoșire grabnică și să stați in plăpumi pînă vă faceți bine că dacă ieșiți in colectivitate siguri luați și alte increngături dacă nu ați terminat cu primul
Postat 14 January 2019 - 10:49 PM
Postat 14 January 2019 - 10:51 PM
Dexter, la 14 January 2019 - 10:36 PM, a spus:
Insanatosire grabnica dragilor
Postat 15 January 2019 - 10:03 PM
Avem mult de lucru in ultima vreme si managera noastra tot ia proiecte noi si nu avem oameni sa facem tot ce e de facut. Practic nu ne permitem sa fim bolnavi sau sa ne luam concediu.
In fine- trag tare acum pentru ca in ultima saptamana a lunii o sa imi i-au liber chiar daca nu o sa aiba cine sa ma acopere. Am bilete luate si cu asta basta!
Postat 15 January 2019 - 10:15 PM
Wowerful, la 15 January 2019 - 10:03 PM, a spus:
Avem mult de lucru in ultima vreme si managera noastra tot ia proiecte noi si nu avem oameni sa facem tot ce e de facut. Practic nu ne permitem sa fim bolnavi sau sa ne luam concediu.
In fine- trag tare acum pentru ca in ultima saptamana a lunii o sa imi i-au liber chiar daca nu o sa aiba cine sa ma acopere. Am bilete luate si cu asta basta!
Insanatosire grabnica si sa ai o saptamana libera apoi de neuitat
Postat 16 January 2019 - 10:45 AM
Vad ca ne tot invirtim in gripe si alte chestii....eu ma vaccinez si gata,anul asta vaccinul de pe aici e ok
Nu stiu daca iarna a trecut vad niste pagini in urma ca venise furioasa pe la Geanny....
Aici o vreme de....ggri ploaie si 7 grade
In casa amm vreo 19 grade s a bagat unul sa regleze temp si de aici unii au 23 eu binenteles nu!
M am bagat la regim mai alergg sa fac tot feluri de investigatii si cred ca de miine opresc recuperarea cardiaca de la clinica
Am facut zilele trecute 2 portii bors acru de peste m am sculat cu o pofta ....a ti mai auzit de bors de peste cu somon???
In rest cica ok ieri in cap revizuiamm epigoniile ca tot fu ziua de nastere a maestrului Eminescu
Aici au inceput dezbaterile faimosului RIC...dar iar vine simbata cu batai si distrugeri
Lumea vorbeste de razboi civil revolutie sa i smulga capul lui Macron ,parlamentarilor e cum zicea Alex o cacafonie ,violenta....viitorul nu stiu ce aduce
cam atit ura si la gara ,mai ziceti si voi ceva....
Postat 16 January 2019 - 12:15 PM
Monday-coffee.jpg (61.4K)
Number of downloads: 0
Postat 16 January 2019 - 01:05 PM
verber, la 16 January 2019 - 10:45 AM, a spus:
Vad ca ne tot invirtim in gripe si alte chestii....eu ma vaccinez si gata,anul asta vaccinul de pe aici e ok
Nu stiu daca iarna a trecut vad niste pagini in urma ca venise furioasa pe la Geanny..
Buna' Verb'
In rest o zi minunata tuturor si multa sanatate ( aaa,azi in meniu am ciorbita, si pui cu sos ,ostropel cu piure si salata ,nimic special
Postat 16 January 2019 - 02:40 PM
oricum, noi ne-am incalzit ca ne-a venit ideea sa reamenajam biroul. ma rog, reamenajare cam mult spus, ca am dispus saracia altfel. astia s-au gandit sa faca economii si nici macar femeie de serviciu n-avem, asa ca , io si Marghiolita, io si cuconita!ne-au ajutat si baietii, au mai mutot mobilierul, au redispus cablurile de alimentare...eee, de-astea!
si cand am pus totul pe pozitii si-am redeschis pc-urile: outlooku' plin de sarcini. eee, le-am delegat, ca asa se gestioneaza cu succes problemele
diseara ma duc la concurs, am sa va zic io si de chestia asta, acu n-am timp, va pup, pa, pa!
Postat 16 January 2019 - 02:51 PM
Si reteta 2 vazuta azi uova afogate al pomodoro http://www.ricettepe...naio-2019.htm/2,ca o Shakshuka f. simplificata,practic doar putina ceapa in putin ulei de masline,rosii cand bolboreseste se mai poate adauga sare piper,usturoi ce place,si a pus un inel, cerc/disc metalic de bucatarie de ala de sa dai forma rotunda si in ala a spart oul,faina idee de ou practic facut ochi in sos de rosii picant,nu prajit in ulei ,dupa ce mai bolboroseste intepat cu grija doar albusul pe ici pe colo sa se coaca dar fara a sparge galbenusul,cand e gata oul se ia cu lingura,de pe margini sosul de rosii se pune o felie de paine prajita in mijloc,se indeparteaza inelul ,si se ia outul moale cu paleta si se pune pe painea prajita,eu asi presara si branza iute de oi deasupra si aia e,asta il fac lui domnul Geany cu prima ocazie! am zis sa va mai povestesc si voua din inspiratiile mele sper ca nu v-am plictisit
Aceasta postare a fost editata de Geany: 16 January 2019 - 03:13 PM
Postat 16 January 2019 - 03:15 PM
moatza, la 16 January 2019 - 02:40 PM, a spus:
oricum, noi ne-am incalzit ca ne-a venit ideea sa reamenajam biroul. ma rog, reamenajare cam mult spus, ca am dispus saracia altfel. astia s-au gandit sa faca economii si nici macar femeie de serviciu n-avem, asa ca , io si Marghiolita, io si cuconita!ne-au ajutat si baietii, au mai mutot mobilierul, au redispus cablurile de alimentare...eee, de-astea!
si cand am pus totul pe pozitii si-am redeschis pc-urile: outlooku' plin de sarcini. eee, le-am delegat, ca asa se gestioneaza cu succes problemele
diseara ma duc la concurs, am sa va zic io si de chestia asta, acu n-am timp, va pup, pa, pa!
Deabea astept sa ne spui despre ce fel de concurs e vorba! la noi 7 grade cu plus acum ,si vant si la noi
Postat 16 January 2019 - 04:15 PM
la o crasma din satul meu, miercurea e seara de QUIZ.
sunt echipe formate din max 6 persoane, 4 ture de joc a cate 10 intrebari de cultura generala, plus o tura-fulger la mijloc, dupa primele doua runde, asta pe principiul moarte-subita, adica gresesti - parasesti jocul, si tot asa pana castiga o echipa.
sunt si premii, mai mult simbolice, dar nu asta conteaza.
participa cca 16-18 echipe, au fost editii si cu 21 echipe.
participarea se face pe baza de inscriere a echipelor cu min o zi inainte, ca a aflat lumea si sunt doritori de participare.
echipele se fac fie pe baze profesionale - avem politisti, aviatori, bibliotecari, handbalisti, doctori...sau pur si simplu pe baza de prietenie.
compania e selecta si abia astept seara de miercuri.
castigatoarea editiei trecute - se cumuleaza punctele obtinute in fiecare miercuri - a fost echipa noastra.
dar sezonul actual l-am inceput cam slab
ei, asta e, o iesire din cotidian, sa-mi tineti pumnii in fiecare miercuri seara.
Postat 16 January 2019 - 04:21 PM
Curioasa si eu despre concursul Moatzei
Eu am niste piept de pui, cred ca fac chicken parmigiana.
Acum astept sa vina electricianul, ca ne-a luat foc alaltaieri caloriferul din living room (avem totul pe curent), nici n-am crezut ca se poate asa ceva. A fost o flacara mica dar tot m-am speriat.
Postat 16 January 2019 - 09:34 PM
moatza, la 16 January 2019 - 04:15 PM, a spus:
sunt echipe formate din max 6 persoane, 4 ture de joc a cate 10 intrebari de cultura generala, plus o tura-fulger la mijloc, dupa primele doua runde, asta pe principiul moarte-subita, adica gresesti - parasesti jocul, si tot asa pana castiga o echipa.
participa cca 16-18 echipe, au fost editii si cu 21 echipe.
participarea se face pe baza de inscriere a echipelor cu min o zi inainte, ca a aflat lumea si sunt doritori de participare.
echipele se fac fie pe baze profesionale - avem politisti, aviatori, bibliotecari, handbalisti, doctori...sau pur si simplu pe baza de prietenie.
compania e selecta si abia astept seara de miercuri.
castigatoarea editiei trecute - se cumuleaza punctele obtinute in fiecare miercuri - a fost echipa noastra.
dar sezonul actual l-am inceput cam slab
ei, asta e, o iesire din cotidian, sa-mi tineti pumnii in fiecare miercuri seara.
Super misto, distractie frumoasa si bafta!!! Hai sa va zica baba de deochi
Lapona, Wowerful insanatosire grabnica. In decembrie am luat si eu un virus obraznic de la masaj terapista, cu raceala in zona capului : sinusuri, nas gat si m-a tinut cam mult. Ciudat asa, nu imi era foarte rau, nu ma durea mai nimic dar stare de somnolenta cat cuprinde.
Adi sper ca ti-au reparat caloriferul, bine ca nu s-a intamplat nimic.
Pe aici e o vreme ciudata tare, dimineata a inceput cu -2 grade, ceea ce nu e rau dar pana la miezul noptii cica va scadea temperatura pana la -23, ceea ce e groaznic
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 16 January 2019 - 09:35 PM
Postat 16 January 2019 - 11:16 PM
moatza, la 16 January 2019 - 04:15 PM, a spus:
Trivia night
Și noi făceam pe timpuri. Acum avem copii care mai mici care mai zburătăciți. Era frumos.
De exemplu acum sunt cu cel mic la activități extrașcolare
Postat 17 January 2019 - 09:01 AM
Wowerful, la 16 January 2019 - 11:16 PM, a spus:
pe rand, parinte, pe rand! - era un banc, da' nu mai tin minte decat replica finala
ce misto a fost aseara, am castigat si voucherul - adica 100lei de cheltuit la ei in crasma, si premiul final - 30% reducere la consumatie, cate o sticla de vin, cupa, si diploma da dastepti. lupta mare, doar un punct in plus fata de locul 2, 19 echipe participante.
eee, bucurii marunte, dar mi se par f importante ptr linistea capsorului.
altfel, soare, se anunta mai caldut azi si activitati full si acasa si la birou.
hai pa, toate bune, glorie, alea-alea!
Postat 17 January 2019 - 09:14 AM
moatza, la 17 January 2019 - 09:01 AM, a spus:
Si la noi se arata azi soarele. Poate mai topeste din gheturi, ca grea iarna am avut pana acum.
Salutari si sanatate tuturor.
Postat 17 January 2019 - 12:01 PM
b0d5807928639369dfd830ef7274ac98.jpg (62.13K)
d95765afb8192ccd547b1eff5624f0a2.jpg (37.68K)
5049ac21bddcf5c598f5466083d4c2db.jpg (43.47K)
Va multumesc de urari, fete!
Blacky, fix cum spui tu, nu tu stranutat, curs nasul, nimic din astea clasice. In schimb am o sfarseala oribila in tot corpul, as dormi intruna, nu sunt in stare sa emit nici macar un gand cu cap si coada si, ce e cel mai enervant, am un gust continuu de coptura...
Aici sunt 7 °C... gri-ul etern si deprimant...asa ca bucurati-va de soare, in ciuda fleoscaielii de afara, si de o iarna adevarata cum nu a mai fost de atata timp. Tineti-va departe de virusi si bacterii!
Sanatate si virtute!
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 17 January 2019 - 12:01 PM

Ajutor