Buna ! raportez de pe front' am dovedit 2,5 amandine ramas fix 3

ce rau imi pare ca nu pot sa va arunc,cate una macar sa scap de ele,nu mai iau amandine in viata vietilor mele

film, revazut cu mare drag poveste din Bronx cu Deniro'

,fusei cu domnul Geany la cumparaciuni' la noul Kaufland(ala de se calcau aia pe cap pe televizoare)big mistake'

dar stiam ce ma asteapta doar ca nu putui sa scap de gura lui ca vrea sa vaza si el,imi promise ca va fi calm,ii spusei ca va fi multa lume si aglomeratie,a promis ca merge zen..mnnee!! ti-ai gasit!! el tre sa faca mereu reclamatii peste reclamatii

a inceput inca de la intrare ca a spus ca vrea sa vb. cu cineva responsabil sa ii atraga atentia ca pe situl lor magazinul Kaufland Narcisa figureaza azi duminica ca fiind inchis(eu mormaind in barba''si ce te intereseaza pe tine?! ai venit la cumparaturi e deschis cumperi,nu?!) mergem mai departe ,a ''descoperit '' o gramada de nereguli

marfa fara pret,preturi puse aiurea,iar cheama personal ,sa ia atitudine', a boscorodit cateva babe cu cosul lasat in drum in calea lui,asta e floare la ureche,Nu am putut lua nimic de la raionul cu branzeturi unde te serveste tanti',voiam sa-i iau telemea de capara sa vedem daca e buna,era aglomerat el deja nervos ca nu sta la rand,si voiam sa-i iau tot lui peste avea caras proaspat si crap proaspat aratau f. bine ca in rest destilalte' sunt peste tot ii tot luasem ,fructe de mare somoni si tentaculoase' nu vrea,dar mi-a luat tigaie de la tefal cu capac 69,99 sper sa fie buna,zic bine-bine de tigaie sunt super multumita,dar de mancat noi ce mancam azi?! ca am iesit cu sacosa goala,afara se vindeau pui la rotisor si mici ,carnati la gratar ,am luat un pui la rotisor,dar si aici cu tam-tam eu m-am nervat' i-am dat sacosa si portofelul,si l-am lasat pe el,tanti era absenta,nu servea clientii ca era singura ea invartea gratarele ,ea punea puii pe rotisor ii scotea pe cei deja facuti etc,clientii poa' sa astepte,dupa ce i-a atras atentia de 2 ori si i s-a raspuns ca sa astepte din plictiseala s-a luat de vb, cu un client ala astepta micii,domnul Geany ii spune ia sa vezi cand ii intoarce ca sunt deja arsi cat i-a lasat acolo,ce-i drept asa era,''da' ce te freaca bre' grija pe tine sa comentezi'!! iei tu mici?! nu!! atunci stai la ''scara ta''..pff!! e o aventura sa mergi cu el la cumparaturi!!! una peste alta puiul la rotisor a fost super bun,corect ambalat am ajuns cu el fierbinte acasa nu putea fi transat ca ramaneai cu oasele in mana atat de fraged si de bine facut,am facut doar un mujdei si cu paine proaspata cu siguranta o sa mai iau..cam astea fura aventurile aventuroase pe ziua de azi cel putin...( P.S. Aaaa la astea preturi doar asa de curiozitate 3 mici cu paine si mustar 5 lei,puiul meu fuse cantarit a fost 16 lei ,daca-l cumperi proaspat/crud ajunge mai scump,si televizoare la 699 lei, erau si acum dar nu mai erau firma lg erau noname utok tot ca si lg.-ul pe care se batura aia,led nu smart diagonala 100 cm. nu se mai uita nimeni la ele)O duminica minunata tuturor!