Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2072
  • 2073
  • 2074
  • 2075
  • 2076
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41461 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2019 - 01:39 PM

Vezi postareaadi_edi, la 08 February 2019 - 01:29 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 08 February 2019 - 11:11 AM, a spus:

totusi urmarind acel filmulet(ce-i drept eu am si imaginatia f. bogata) eu imi imaginez un alt scenariu posibil,daca priviti cu atentie doamna rade,si apoi cat tupeu sa ai sa tragi asa de catai omul pe care nu-l cunosti,eu cred ca era chiar sotia domnului care cand a vazut ca el a luat televizor,ea nefiind deacord voia de fapt sa-l impiedice pe el sa-l achizitioneze si sa-l duca inapoi,daca observati ea il tara de fapt inapoi catre

:notworthy: :occasion14:
Asa o fi fost:
- La ce-ti trebuie inca un televizor?? ca avem in fiecare camera!!!
- Da' la baie n-avem!
- Esti nebun?? deja-i prea mult!
- Lasa-ma-n pace femeie! Ce, io comentez cand iti cumperi si poseta cu fiecare pereche de pantofi???

Hahahaha! Edy chiar asa imi imaginam si eu...super tareee!! :occasion14:

Si continui,pe retelele de socializare au aparut bineinteles comentarii''ca asa sunteti voi moldovenii'',''ce sa le ceri atata-i duce capul etc'' si varianta de raspuns(imaginata de mine bine inteles)

''Haidi' baii!! ci sunteti ''heitari''?! ,macar noi ne-am batut pi' tilivizoari baii nu ca voi pi' tigai...recunoasteti ca sunteti invidiosi ca la noi s-au dat tilivizoari' sha la voi tigai,asa ca cine-i mai tari' acuma baii?! haii ma lashi'?! joc di' glezni' baii!!..huuoo!! :notworthy: ... =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 08 February 2019 - 01:53 PM

#41462 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 02:12 PM

Stiu ca se mai intampla si prin alte parti,dar parca tot ai nostri sunt mai cu ''motz'' ...sau mi se pare mie ?! :notworthy: fac si eu ca in gluma aia''cica un bancher f. bogat isi scoate sotia la un restaurant in oras,la un moment dat ii spune > - O vezi pe blonda aia din coltz?!,e amanta lui cutare...la care ea raspunde > -Pff!! a noastra-i mai frumoasa!'' :occasion14: ... :occasion14:

#41463 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 08 February 2019 - 02:18 PM

Vezi postareaadi_edi, la 08 February 2019 - 06:16 AM, a spus:

:notworthy: noroc intr-adevar ca au fost doar niste televizoare; mi-a adus aminte de video-urile din America, unde se calca lumea in picioare pentru chilipiruri de Black Friday. Si aici sta lumea la coada cu noaptea-n cap pentru tot felul de chestii, nu as face asa ceva intentionat pentru nimic in lume, doar daca n-am incotro, mi-au ajuns cozile la mancare la care stateam copii fiind.
Eu maine am zi de leneveala acasa; as fi facut curatenie dar se va opri apa asa ca mi-am propus sa ma uit la "Ninotchka" cu Greta Garbo la 8 dimineata, iar mai tarziu am vazut ca e si "The Great Dictator" cu Chaplin, sper sa apuc sa le vad pe amandoua. Imi plac la nebunie filmele astea vechi, nu demult am vazut "The mark of Zorro", un film mut facut in 1920!

TNC? Imagine postata Love The Great Dictator! Love'em all, actually Imagine postata
Da...pentru ce stateam noi la cozi pe vremea aia (mai tineti minte cartelele) si la ce stau astia...Iphone de la 700€ in sus.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41464 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 02:22 PM

Cum sa nu,eu luam cota pe cartela ,ai mei erau mereu la serviciu pana la ora 16,asa ca era atributia mea si asta,imi amintesc f. bine...

Fisier atasat  cartela-alimente-perioada-comunista.jpg (341.82K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  cartela-alimente-perioada-comunista1.jpg (364.14K)

#41465 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 02:23 PM

Vezi postareaGeany, la 08 February 2019 - 02:12 PM, a spus:

Stiu ca se mai intampla si prin alte parti,dar parca tot ai nostri sunt mai cu ''motz'' ...sau mi se pare mie ?! :notworthy: fac si eu ca in gluma aia''cica un bancher f. bogat isi scoate sotia la un restaurant in oras,la un moment dat ii spune > - O vezi pe blonda aia din coltz?!,e amanta lui cutare...la care ea raspunde > -Pff!! a noastra-i mai frumoasa!'' :occasion14: ... :occasion14:

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA! Prea tare asta!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41466 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 08 February 2019 - 05:26 PM

Weekend placut va doresc!
Petrecerea de maine s-a mutat azi, asa ca ma duc sa ma gatesc de Imagine postata
Maine vad rugby in liniste si fara stres, fac focul si beau Guinness. Nu merge rugby fara Guinness Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41467 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 05:47 PM

Ce petrecere, ce petrecereeeee? Eu de ce nu am fost invitata? Imagine postataImagine postata

Gosh, a läääääv fraideiz! Lov'em!

Fisier atasat  b487d8caaef701ee7064407e420d1256.jpg (36.4K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41468 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2019 - 10:36 AM

Buna dimineata! Ma dadeam pe net'' si m-am gandit sa va arat si voua asta http://www.facebook.com/cucchiaio.it/?__tn__=kCH-R&eid=ARDUPL9nCYh8HvnuxmNU-vOqwsu2Qxj9TGH05OeadyR7ZS7ecO_MpeB2XciGe6nUKwWeGgBhPSquPM0N&hc_ref=ART_jHwomDJInr8eU4RQ6WjxaSFLdIAembFl_zxotLwUEI_wSY-IAniWQQIUTf7ca5M&fref=nf&__xts__[0]=68.ARBlW4fBmd43SCFyWen3TCNBaWkjqpZ48Rx3cPpn_GYBlkOCBR7UxrfljtoaJP_Uy6vNuLkIyukQuTpvn-iTi4HAyNEiEmnK1WAmHhR_RJs_GjA2wWBqClUoSBWcDCthe3XFO-vw2-T50HxASY2feoulwXvivwp4ALd46nXuiTp3oQUGhmBSlGN35nDN_htwalek3EXo_O0JaL3ywo8d3wOcBQZR9hjVR7HPpncqX8meEOWD7GCfeLm_3NUxmcYvfFZbAvCo6jQj4WwFMGSitdYPjNtgSO7nst4Jss1Xxnh_yposJ_1stNYxCBzBS4eH7EZDYol8AoMJf0qrbbGw02c8-9e8gu9HXmicnyQfPo2bVHAxbqumZoYMBE_-OeqVD6R- f. inspirative' unele retete :notworthy:

In rest la noi ger,trebuie sa ies la cumparaturi si n-am nici un chef!!

O zi minunatat tuturor!!

#41469 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2019 - 12:35 PM

Foarte faine chestiile de acolo!
Sa aveti un weekend fain!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41470 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2019 - 12:51 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 February 2019 - 12:35 PM, a spus:

Foarte faine chestiile de acolo!
Sa aveti un weekend fain!

Hi hi! vazand ca ti-a placut glumita de ieri,poate te mai fac sa zambesti cu inca una,cica intrebare pe facebook ''unul dintre musafiri mi-a varsat vin rosu pe canapeaua cea noua si pe covor,asi avea si eu o intrebare > cu ce se scoat petele de sange?! '' :notworthy: ... :D :P

#41471 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2019 - 02:15 PM

Pff!! ce manerveaza hunii mei :notworthy: va povestisem ca nu le plac parfumurile'' le cumparai de la o cofetarie care face prajiturile mai cam asa cum ar trebui facute,nu cu frisca din praf de spui ca-i polistiren si de astea ,zic sa le fac o surpriza la huni,le cumparai amandine,f. bune insiropate dar au gust de migdale ca asa si trebuie ca de aici vine si numele amande-migdale,cica-s parfumate nu le place :P apai cum spunea bunica Profira ''Ce stie tzaganu' ci-i sofranu'?!'' si aia cu ''Catzalu' turcului ...'' :D mna' acu' am ramas sa ma lupt eu cu ele ,biata de mine :P ... :P :P mai bine o sun pe mama poate vine pe la mine sa o servesc....Vor prajituri facute de mine de casa si clatite si gogosi si placinte etc..ia' sa nu fi avut sa vezi ce bobinau la amandine cumparate,i-am invatat prost,asta ie' ,ia' Geany acu' si bobineaza la amandine :D faza e ca mie imi plac ,aia-i beleaua si luai 6 numa',Ale' a gustat din una a zis pas,Domnul Geany a gustat si el din aceeasi si a zis pas au mai ramas 5 si jumatate sau matematic vb. 5 (intregi) si 1/2 :P

Aceasta postare a fost editata de Geany: 09 February 2019 - 02:30 PM

#41472 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2019 - 09:50 AM

Buna dimineata!
Fac cafea. Care doreste?
Fisier atasat  31b47191e37ecd84a830d49c4df80b3e.jpg (27.27K)

Imagine postata

Geany, la amandine ma tot gandesc de o perioada incoace...bine , eu ma gandesc la multe, paralel: oraji cu ness, cu crant, amandine...mai bine ma duc la sala.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41473 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 10 February 2019 - 12:52 PM

Buna ziua tuturor!
Lori eu vreau o cafeluta chiar daca am baut deja una.

Eu cand am fost acasa in vara mi-am facut toate poftele. Aproape in fiecare zi luam savarine, amandine, ora 12, tort de ciocolata etc. Deci nu m-a interesat de cate kg o sa iau in greutate, tot ce am poftit am halit, chiar si tochitura in luna iulie.

#41474 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 February 2019 - 01:39 PM

Noi la ora asta facem risotto-ul nostru cel de toate duminicile așa că vă invităm la spartanul nostru aperitiv 😏
Fisier atasat  aperitivo_10.02.2019p.jpg (103.98K)

#41475 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2019 - 02:03 PM

Buna ! raportez de pe front' am dovedit 2,5 amandine ramas fix 3 :o ce rau imi pare ca nu pot sa va arunc,cate una macar sa scap de ele,nu mai iau amandine in viata vietilor mele :) film, revazut cu mare drag poveste din Bronx cu Deniro' :rolleyes: ,fusei cu domnul Geany la cumparaciuni' la noul Kaufland(ala de se calcau aia pe cap pe televizoare)big mistake' :o dar stiam ce ma asteapta doar ca nu putui sa scap de gura lui ca vrea sa vaza si el,imi promise ca va fi calm,ii spusei ca va fi multa lume si aglomeratie,a promis ca merge zen..mnnee!! ti-ai gasit!! el tre sa faca mereu reclamatii peste reclamatii :) a inceput inca de la intrare ca a spus ca vrea sa vb. cu cineva responsabil sa ii atraga atentia ca pe situl lor magazinul Kaufland Narcisa figureaza azi duminica ca fiind inchis(eu mormaind in barba''si ce te intereseaza pe tine?! ai venit la cumparaturi e deschis cumperi,nu?!) mergem mai departe ,a ''descoperit '' o gramada de nereguli :) marfa fara pret,preturi puse aiurea,iar cheama personal ,sa ia atitudine', a boscorodit cateva babe cu cosul lasat in drum in calea lui,asta e floare la ureche,Nu am putut lua nimic de la raionul cu branzeturi unde te serveste tanti',voiam sa-i iau telemea de capara sa vedem daca e buna,era aglomerat el deja nervos ca nu sta la rand,si voiam sa-i iau tot lui peste avea caras proaspat si crap proaspat aratau f. bine ca in rest destilalte' sunt peste tot ii tot luasem ,fructe de mare somoni si tentaculoase' nu vrea,dar mi-a luat tigaie de la tefal cu capac 69,99 sper sa fie buna,zic bine-bine de tigaie sunt super multumita,dar de mancat noi ce mancam azi?! ca am iesit cu sacosa goala,afara se vindeau pui la rotisor si mici ,carnati la gratar ,am luat un pui la rotisor,dar si aici cu tam-tam eu m-am nervat' i-am dat sacosa si portofelul,si l-am lasat pe el,tanti era absenta,nu servea clientii ca era singura ea invartea gratarele ,ea punea puii pe rotisor ii scotea pe cei deja facuti etc,clientii poa' sa astepte,dupa ce i-a atras atentia de 2 ori si i s-a raspuns ca sa astepte din plictiseala s-a luat de vb, cu un client ala astepta micii,domnul Geany ii spune ia sa vezi cand ii intoarce ca sunt deja arsi cat i-a lasat acolo,ce-i drept asa era,''da' ce te freaca bre' grija pe tine sa comentezi'!! iei tu mici?! nu!! atunci stai la ''scara ta''..pff!! e o aventura sa mergi cu el la cumparaturi!!! una peste alta puiul la rotisor a fost super bun,corect ambalat am ajuns cu el fierbinte acasa nu putea fi transat ca ramaneai cu oasele in mana atat de fraged si de bine facut,am facut doar un mujdei si cu paine proaspata cu siguranta o sa mai iau..cam astea fura aventurile aventuroase pe ziua de azi cel putin...( P.S. Aaaa la astea preturi doar asa de curiozitate 3 mici cu paine si mustar 5 lei,puiul meu fuse cantarit a fost 16 lei ,daca-l cumperi proaspat/crud ajunge mai scump,si televizoare la 699 lei, erau si acum dar nu mai erau firma lg erau noname utok tot ca si lg.-ul pe care se batura aia,led nu smart diagonala 100 cm. nu se mai uita nimeni la ele)O duminica minunata tuturor!

#41476 Useril este offline   ariel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 290
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationundeva,cindva

Postat 10 February 2019 - 03:33 PM

Salutare lume!
Mi-a șoptit o pasărea ca s-a reanimat forumul, și iacă-ma-s!
Îmbrățișari calde tuturor si fiecăreia in parte...
Ma duc să recuperez ca bag seamă că am rămas în urmă grav cu cititul.

#41477 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2019 - 03:55 PM

Vezi postareaariel, la 10 February 2019 - 03:33 PM, a spus:

Salutare lume!

Imagine postata Imagine postata
Say wha'?!?!?!!?

Scoateti cristalurile, argintaria, Dom Perignon-u si letz paaaaa'teeeee!

Oi, nobody touch the rum! Imagine postata Mine!

Imagine postata

Salutare lume!

Missed you, baby! Imagine postata

Vezi postareaany_annette, la 10 February 2019 - 12:52 PM, a spus:

Buna ziua tuturor!
Lori eu vreau o cafeluta chiar daca am baut deja una.

Eu cand am fost acasa in vara mi-am facut toate poftele. Aproape in fiecare zi luam savarine, amandine, ora 12, tort de ciocolata etc. Deci nu m-a interesat de cate kg o sa iau in greutate, tot ce am poftit am halit, chiar si tochitura in luna iulie.

Cu mare placere, Anutza! Si eu asa fac cand merg acasa...de aia ma straduiesc sa merg rar Imagine postata
Eu azi nu ma apropii de aragaz, am seara la japonezo-chinez. Ssssssuuuuuuuushiiiiiii!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41478 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 February 2019 - 04:01 PM

Salutare lume!

:rolleyes: bine te-ai intors la noi

#41479 Useril este offline   ariel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 290
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationundeva,cindva

Postat 10 February 2019 - 04:36 PM

Pupa-v-as apăsat pe toate!
Parcă m-am întors acasă!!!!

Bun o fi facebook-ul, dar aici e ca la mama acasă, în bucătărie, când suntem toți noi-noi, fără pretenția de a părea ceea ce nu suntem....

#41480 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 February 2019 - 06:52 PM

Vezi postareaariel, la 10 February 2019 - 04:36 PM, a spus:

Pupa-v-as apăsat pe toate!
Parcă m-am întors acasă!!!!

Bun o fi facebook-ul, dar aici e ca la mama acasă, în bucătărie, când suntem toți noi-noi, fără pretenția de a părea ceea ce nu suntem....

Aaaa, ati revenit pe calea cea buna, hai ca dau io protocolu'

Fisier atasat  20190210_184918.jpg (910.48K)

Ptr asa ocazie, nu mai micsorez poza 😋

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2072
  • 2073
  • 2074
  • 2075
  • 2076
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou