Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2226
  • 2227
  • 2228
  • 2229
  • 2230
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#44541 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 21 January 2020 - 08:02 PM

Oare la noi vine primavara? Si saptamana asta si cealalta temperaturi ziua in jur de 1o grade. Si cu toate astea vin niste facturi de zici ca fac 40 se grade in casa :)

#44542 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 January 2020 - 08:07 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 January 2020 - 01:28 PM, a spus:

iar relaxarea vestimentara eu n-o inteleg prin a te arunca in fiecare zi intr-o pereche de blugi

Categoric nu in fiecare zi.

am avut o colega inginera, o tipa desteapta si cu mult bun-simt.
lucra in tehnic, numai cu barbati.
odata, demult, la un 8martie ne-a dat sefu' drumul acasa mai repede, considerabil scazut programul, de fapt facusem doar prezenta si cam atat.
colegii barbati carcoteau cum ca a doua zi, aia cu 40 de mucenici, 40 de pahare, e randul lor sa plece.
ca sa-i impace, colega inginera i-a intrebat: ce vreti sa va aduc maine?
la care unu' care o placea si-a ajuns si mare sef ulterior: nimic, da' sa vii si tu in fusta :D

colega purta doar blugi.

Lori, eu zic cucoane peiorativ, sa stii ca, de fapt, cunosc mai mult doamne :)

Aceasta postare a fost editata de moatza: 21 January 2020 - 08:08 PM

#44543 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 22 January 2020 - 09:40 AM

Vezi postareamoatza, la 21 January 2020 - 08:07 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 January 2020 - 01:28 PM, a spus:

iar relaxarea vestimentara eu n-o inteleg prin a te arunca in fiecare zi intr-o pereche de blugi

Categoric nu in fiecare zi.

am avut o colega inginera, o tipa desteapta si cu mult bun-simt.
lucra in tehnic, numai cu barbati.
odata, demult, la un 8martie ne-a dat sefu' drumul acasa mai repede, considerabil scazut programul, de fapt facusem doar prezenta si cam atat.
colegii barbati carcoteau cum ca a doua zi, aia cu 40 de mucenici, 40 de pahare, e randul lor sa plece.
ca sa-i impace, colega inginera i-a intrebat: ce vreti sa va aduc maine?
la care unu' care o placea si-a ajuns si mare sef ulterior: nimic, da' sa vii si tu in fusta :(

colega purta doar blugi.

Lori, eu zic cucoane peiorativ, sa stii ca, de fapt, cunosc mai mult doamne :D

Eu te-am inteles foarte bine, Moatza Imagine postata.
Eu fac diferenta clara intre doamne si cucoane. O doamna veritabila nu are nevoie de perle Chanel ca sa fie doamna. La fel, o madama cu perle , taior si parfum Chanel la purtator poate ramane o viata intreaga cucoana, oricat s-ar stradui ea sa fie doamna...
Vorbesc despre astea :)

Fisier atasat  7171423-1-b_1.jpg (114.6K)
Number of downloads: 1

Cat despre barbatii care isi permit sa dea indicatii ori sa judece o femeie dupa modul in care se imbraca...dismissed. Atata timp cat la locul de munca nu este prevazut (scris ori nu) un dress code clar, nimeni nu are dreptul sa faca asemenea remarca. Din punctul meu de vedere este o ofensa declarata si dovada de lipsa de profesionalism la adresa acelei persoane.

O data, in trecut, un individ care se dadea un domn, dar care s-a dovedit repede a fi in realitate un misogin cu un caracter minuscul si grave complexe de inferioritate, mi-a zis ceva de genul ca :"Vai, daca eu as vedea o femeie frumoasa dar cu tivul descusut la rochie, nu i-as acorda nici cea mai mica atentie..." Mdhah...

Mi s-a spus ori chiar reprosat ca sunt prea anvangardista si provocanta pentru societatea noastra traditionalista si conformista...in ciuda modernismului aparent al femeii. Ah, dar despre asta as putea dezbate fara limite.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44544 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2020 - 09:47 AM

Mi-am adus aminte de seful liceului la care am fost, casatorit cu doi copii mari, printre care si o fata. Aveam o colega , Petra, care facuse deja 40 , casatorita de multi ani si care isi dorea foarte mult un copil. Eram intr-o plimbare cu toti colegii si Petra era intr-un grup de colege , el mai in spate si o aude cum povesteste ca inca isi doreste sa ramana si sa aiba copilull mult dorit si el ii striga din spate: Frau Neue, cum, inca nu ati renuntat la idee? Pai daca il faceti, va pote spune direct bunica. El chiar credea ca face o gluma...saraca fata, saracii colegi. A fost atat, dar atat de penibil...
Una peste alta, neata!
Fisier atasat  79f176636163b2882fb2d3059851bc52.jpg (31.32K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44545 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 22 January 2020 - 10:24 AM

Bărbații ăștia încă mai au impresia că femeile se îmbracă pentru ei, de-aia cred că trebuie să comenteze în legătură cu asta :) Pe mine m-a iritat mereu stilul ăla de discuție ”ești femeie!”, adică ”vezi, ai grijă, tu trebuie să faci mereu mai mult decît bărbații”. Să păstrezi biroul curat, să le aduni hîrtiile pe care le împrăștie, să faci cafeaua, să le aduci de mîncare, de-astea... ce fac femeile în medii profesionale, nu? A fost un film cu Sarah Jessica Parker, se angajase undeva pe un post foarte calificat, iar un coleg se bucura ”ce bine că avem o femeie în echipă, idioții ăștia habar n-au să facă o cafea ca lumea”. Gen... :(
M-am angajat la fix 18 ani pe un șantier, inclusiv femeile de acolo îmi dădeau indicații ce ”trebuie să facă o femeie”, deși era vorba de inginere, tehniciene cu mare vechime și experiență etc., dar care erau cele care mai întîi duceau cafeaua la directori, la prînz opreau activitatea și făceau mîncare, coordonau curățenia prin birouri etc. Numai pe mine mă aștepta șeful cu cafeaua gata făcută :D Singura indicație a lui clară a fost de la început ”nu te băga în cîrd cu astea”. Ia uite, că e prima dată că mi-am adus aminte de chestia asta în... 31 de ani. Domnul Cercel... :D :(
Iar în legătură cu ”vino și tu în fustă”, n-am a spune decît că, uite, chiar prin felul ăsta de a se îmbrăca, mai mult în blugi, le-a incitat mai mult imaginația și și-ar fi dorit să vadă ce nu le oferea, decît dacă apărea toată ziua în fustă și fără fir dus la ciorapi. Mai puțin înseamnă mai mult.

#44546 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,651
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 22 January 2020 - 10:38 AM

Vezi postareamino, la 21 January 2020 - 08:02 PM, a spus:

Oare la noi vine primavara? Si saptamana asta si cealalta temperaturi ziua in jur de 1o grade.

Ai vrea tu!
Dar, ai rabdare, inca n-a venit iarna... :)

#44547 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 22 January 2020 - 10:39 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 January 2020 - 09:40 AM, a spus:

Cat despre barbatii care isi permit sa dea indicatii ori sa judece o femeie dupa modul in care se imbraca...dismissed. Atata timp cat la locul de munca nu este prevazut (scris ori nu) un dress code clar, nimeni nu are dreptul sa faca asemenea remarca. Din punctul meu de vedere este o ofensa declarata si dovada de lipsa de profesionalism la adresa acelei persoane.

nooo, in cazul asta imi pari un pic prea vehementa.
el o placea f mult, era mai mult o nazuinta, o dorinta din partea lui :)

Vezi postareaCarmella, la 22 January 2020 - 10:24 AM, a spus:

Iar în legătură cu ”vino și tu în fustă”, n-am a spune decît că, uite, chiar prin felul ăsta de a se îmbrăca, mai mult în blugi, le-a incitat mai mult imaginația și și-ar fi dorit să vadă ce nu le oferea,

da' deloc! nu mi-o amintesc decat in blugi.
si era chiar frumoasa, ceva in genul tau, inalta si bine proportionata, dar bruneta.

soarta... mai tarziu a avut un accident de masina soldat (aproape) c-o infirmitate si nu mai putea purta fusta :D

#44548 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 22 January 2020 - 10:49 AM

Vezi postareabellamama, la 22 January 2020 - 10:38 AM, a spus:

Vezi postareamino, la 21 January 2020 - 08:02 PM, a spus:

Oare la noi vine primavara? Si saptamana asta si cealalta temperaturi ziua in jur de 1o grade.

Ai vrea tu!
Dar, ai rabdare, inca n-a venit iarna... :)

De asta imi este cel mai frica, sa avem in luna aprilie sau mai, iarna! :D

Hai neatza! Azi am baut o cafea cu lapte, asa ca ma urmaresc sa vad daca am reactii ciudate! Intre timp am facut si un ceai medicinal dar nu va servesc, asteptsa iau un ceai mai bun! Sa avem o zi buna!

#44549 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 January 2020 - 12:32 PM

Bărbații ăștia încă mai au impresia că femeile se îmbracă pentru ei, (...)

Si nu-i asa? Imagine postata
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#44550 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2020 - 12:53 PM

Vezi postareadragos, la 22 January 2020 - 12:32 PM, a spus:

Bărbații ăștia încă mai au impresia că femeile se îmbracă pentru ei, (...)

Si nu-i asa? Imagine postata

Mmnu :( În ceea ce mă privește, nu, de fapt. De obicei mă îmbrac cu ce-mi place mie, dar și cu gîndul că o femeie sau mai multe mă vor analiza din punctul de vedere al ținutei. Nu vreau să fie nepotrivit. Degeaba ești și elegantă și sexy dacă nu te va băga nimeni în seamă, pentru că femeile fug de alte femei îmbrăcate ”pentru bărbați”. Să fim sincere pînă la capăt. Mai ales dacă sînt însoțite de bărbați. Am constatat că bărbații nu au nicio pretenție de la haine, ci de la cine le poartă și de la felul în care sînt purtate. Deci dacă ești discret și decent îmbrăcată, neostentativ, ai de cîștigat atenția și a femeilor, care nu vor fugi de tine, și a bărbaților, care oricum te vor admira din alte puncte de vedere. De-aia și consider că hainele sînt cea mai proastă investiție, mai ales că la un momnet dat le și scoți :) :D

#44551 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2020 - 12:53 PM

Bărbații ăștia încă mai au impresia că femeile se îmbracă pentru ei,
El: Vaaaaaai, pentru cine te-ai facut asa frumoasa? Pentru mine?EU: Nup. NEEEEXT!
Nextu: Oh, ce frumos sa vad ca iti place sa ai grija de tine si de sufletelul tau.
EU: Oh, dar poftiti, va rog, O cafea, o atentie, o maslina? Imagine postata

de-aia cred că trebuie să comenteze în legătură cu asta :) Pe mine m-a iritat mereu stilul ăla de discuție ”ești femeie!”, adică ”vezi, ai grijă, tu trebuie să faci mereu mai mult decît bărbații”. Să păstrezi biroul curat, să le aduni hîrtiile pe care le împrăștie, să faci cafeaua, să le aduci de mîncare, de-astea... ce fac femeile în medii profesionale, nu? A fost un film cu Sarah Jessica Parker, se angajase undeva pe un post foarte calificat, iar un coleg se bucura ”ce bine că avem o femeie în echipă, idioții ăștia habar n-au să facă o cafea ca lumea”. Gen... :( M-am angajat la fix 18 ani pe un șantier, inclusiv femeile de acolo îmi dădeau indicații ce ”trebuie să facă o femeie”, deși era vorba de inginere, tehniciene cu mare vechime și experiență etc.,

De cand m-am facut mare am o vorba: Daca femeile ar tine cu ele, lipsa asta de balanta intre sexe nu ar exista. Nici macar conceptul...

dar care erau cele care mai întîi duceau cafeaua la directori, la prînz opreau activitatea și făceau mîncare, coordonau curățenia prin birouri etc. Numai pe mine mă aștepta șeful cu cafeaua gata făcută :D Singura indicație a lui clară a fost de la început ”nu te băga în cîrd cu astea”. Ia uite, că e prima dată că mi-am adus aminte de chestia asta în... 31 de ani. Domnul Cercel... :D :( Iar în legătură cu ”vino și tu în fustă”, n-am a spune decît că, uite, chiar prin felul ăsta de a se îmbrăca, mai mult în blugi, le-a incitat mai mult imaginația și și-ar fi dorit să vadă ce nu le oferea, decît dacă apărea toată ziua în fustă și fără fir dus la ciorapi. Mai puțin înseamnă mai mult.

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44552 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2020 - 01:00 PM

Vezi postareamoatza, la 22 January 2020 - 10:39 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 January 2020 - 09:40 AM, a spus:

nooo, in cazul asta imi pari un pic prea vehementa.
el o placea f mult, era mai mult o nazuinta, o dorinta din partea lui :)
Ah...am inteles. Daca erau ceva sentimente implicate, delicata situatia. Insa cu atata mai mult as tine la profesionalism. Un domn se distinge prin instictul lui de protectie a femeii /tinta dorintelor lui si nu ar pune-o in nici o situatie care sa o jeneze. In fine, mi s-a mai spus acum vreo 30 de ani cum ca as trai in romane Imagine postata. Dar na, cum spuneam, cine stie natura relatiilor lor.

Profesionalismul este profesionalism si atat...lucruri de genul nu isi au locul la munca , nu in vazul/auzul celorlalti, oricat de unit ar fi colectivul. In studentie lucram in alimentara ca sa fac un ban, vanzatoare. Alimentara de cartier. Sefu era foarte clar, fara din astea.

Iar în legătură cu ”vino și tu în fustă”, n-am a spune decît că, uite, chiar prin felul ăsta de a se îmbrăca, mai mult în blugi, le-a incitat mai mult imaginația și și-ar fi dorit să vadă ce nu le oferea,

da' deloc! nu mi-o amintesc decat in blugi.
si era chiar frumoasa, ceva in genul tau, inalta si bine proportionata, dar bruneta.

soarta... mai tarziu a avut un accident de masina soldat (aproape) c-o infirmitate si nu mai putea purta fusta :D

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44553 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 January 2020 - 02:16 PM

Vezi postareaCarmella, la 22 January 2020 - 12:53 PM, a spus:

Am constatat că bărbații nu au nicio pretenție de la haine, ci de la cine le poartă și de la felul în care sînt purtate.

Adevaru' e ca e cam greu sa ai vreo pretentie de la haine :)

#44554 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 22 January 2020 - 03:17 PM

Femeile se imbraca pentru alte femei si se dezbraca pentru barbati 😉
Imagine postata

#44555 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2020 - 04:19 PM

Vezi postareadragos, la 22 January 2020 - 02:16 PM, a spus:

Am constatat că bărbații nu au nicio pretenție de la haine, ci de la cine le poartă și de la felul în care sînt purtate.

Adevaru' e ca e cam greu sa ai vreo pretentie de la haine :(

Dacă te cheamă Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu sau Răzvan Ciobanu... stai că ăsta a murit, deci dacă te cheamă Botezatu sau Munteanu, ai pretenție de la haine, nu de la femeie :D

Hazel :)

#44556 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2020 - 04:44 PM

Vezi postareaHazel, la 22 January 2020 - 03:17 PM, a spus:

Inteleapta mica! Nu-mi mai scapi data viitoare Imagine postataImagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44557 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 22 January 2020 - 08:32 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 January 2020 - 04:44 PM, a spus:

Vezi postareaHazel, la 22 January 2020 - 03:17 PM, a spus:

Inteleapta mica! Nu-mi mai scapi data viitoare Imagine postataImagine postata

Nici nu vreau sa scap! :lol: :pupic: :beer2:
Imagine postata

#44558 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 January 2020 - 10:12 PM

Nici io.

Vezi postareaCarmella, la 22 January 2020 - 04:19 PM, a spus:

Vezi postareadragos, la 22 January 2020 - 02:16 PM, a spus:

Adevaru' e ca e cam greu sa ai vreo pretentie de la haine :lol:

Dacă te cheamă Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu sau Răzvan Ciobanu... stai că ăsta a murit, deci dacă te cheamă Botezatu sau Munteanu, ai pretenție de la haine, nu de la femeie :beer2:

Hazel :pupic:

Or avea ăia. Io nu. Io cu femeia ;)

Aceasta postare a fost editata de dragos: 22 January 2020 - 10:13 PM

#44559 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 23 January 2020 - 10:22 AM

Neatzaaaa la amiaza! Gata cafeaua! Mai avem cateva ore si e weekend lung, yuhuuuu!

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de mino: 23 January 2020 - 10:26 AM

#44560 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 23 January 2020 - 10:26 AM

Neataaaaaaa! Da'...de ce e weekend lung?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2226
  • 2227
  • 2228
  • 2229
  • 2230
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou