Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2260
  • 2261
  • 2262
  • 2263
  • 2264
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45221 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 02 April 2020 - 02:28 PM

niste prieteni s-au intors in Bucuresti dintr-o calatorie in germania si au trebuit sa stea in carantina obligatorie. le-au luat datele la aeroport si dupa, i-a controlat politia de 2 ori pe zi, ii suna patrula din fata casei si trebuiau sa faca cu mina de la fereastra. asa da.

#45222 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 02 April 2020 - 03:14 PM

Pusei si io o poza noo acolo la ca sa ne vedem maestri bucatari. Rezultat: seria de periat si pupat s-a intrerupt brusc :love7:))))))
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#45223 Userul este online   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,582
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 02 April 2020 - 03:33 PM

Vezi postareadragos, la 02 April 2020 - 03:14 PM, a spus:

Pusei si io o poza noo acolo la ca sa ne vedem maestri bucatari. Rezultat: seria de periat si pupat s-a intrerupt brusc :)))))))

Acu' cu social distancingul tu vrei pupat si periat :love7:
brain loading....please wait....

#45224 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 02 April 2020 - 03:43 PM

In Spania a trecut de 10.000 de morti...E groaznic :) Noi suntem bine, am avut noroc, ca ne-au trimis acasa o saptamana inainte sa inceapa nebunia in serios, maine fac o luna de cand lucrez de acasa si am iesit doar la 4-5 zile la cumparaturi si foarte "acoperita". Ies cu masina, merg doar la un supermarket, cumpar repede ce am pe lista si gata. Nu ma uit la preturi, la oferte la nimic; iau si plec.
Nu vreau sa va descriu situatia asa cum o vedem la stiri; prefer sa ma concentrez pe stirile "bune", cei care s-au vindecat, sau oamenii care fac masti, halate, doneaza saltele, aparate de respirat, trimit pizza si bauturi racoritoare medicilor de la urgente, fac cumparaturi pentru batrani, etc. Am zambit azi cand o fetita tare mica spunea la stiri "Trebuie sa stam in casa, pentru ca virusul daca vede ca nu e nimeni pe afara, pleaca" :love7:

O zi buna si sanatate!
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#45225 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,651
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 02 April 2020 - 03:58 PM

Vezi postareamoatza, la 02 April 2020 - 07:41 AM, a spus:

ma mahneste f mult atitudinea medicilor care aleg sa fuga de meseria si datoria lor, ma revolta ca pana acum nu i-a deranjat nimic, s-au complacut cu beneficiile si acum fug de responsabilitati. sper ca societatea sa-i taxeze dupa cum merita!

Moatza mea iubita, te mahneste ca nu se duc ca mieii la taiere, fara echipamente si materiale si fara protectie?
Pe mine ma infurie faptul ca li se pretinde asa ceva. Citez pe unul mai destept ca mine, dar cu care sunt intru totul de acord:
"În fișa postului unui militar stă scris, printre altele, că trebuie să-și dea viața. Să omoare oameni, la nevoie, și să fie omorît la nevoie.
În fișa postului unui cadru medical nu scrie, în schimb, nicăieri că trebuie să moară. Scrie doar că trebuie să salveze vieți omenești. Dacă doctorul sau asistenta sau infirmiera mor, ei nu mai salvează vieți. Nu poți trimite doctorii să-și riște viața fără nici o apărare. Fără măști, fără combinezoane, fără substanțe dezinfectante. Știm că vreți să faceți țapi ispășitori din ei, să nu tragă ponoasele crizei cei care sînt cu adevărat responsabili. Că au tăiat bani de la sănătate. Că n-au ținut cont de avertizările timpurii că o să fie groasă situația și că trebuie să se pregătească din timp. Cei care n-au asigurat materiale sanitare spitalelor. Cei care voiau să privatizeze sistemul de sănătate în buza catastrofei. Cei care ignorau voit criza și în schimb forțau alegeri anticipate cu orice preț, chiar dacă globul începea să ia foc deja. Știm că v-ar conveni să dați vina pe cadrele medicale, să nu fiți voi responsabili. Să nu trageți voi ponoasele. Potoliți-vă! Medicii salvează vieți omenești, nu voi! Un pic de demnitate și respect pentru singurii care salvează vieți în țara asta, măcar în ceasul al treisprezecelea..."

#45226 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,055
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 02 April 2020 - 04:40 PM

Vezi postareabellamama, la 02 April 2020 - 03:58 PM, a spus:

ma mahneste f mult atitudinea medicilor care aleg sa fuga de meseria si datoria lor, ma revolta ca pana acum nu i-a deranjat nimic, s-au complacut cu beneficiile si acum fug de responsabilitati. sper ca societatea sa-i taxeze dupa cum merita!

Moatza mea iubita, te mahneste ca nu se duc ca mieii la taiere, fara echipamente si materiale si fara protectie?
Pe mine ma infurie faptul ca li se pretinde asa ceva. Citez pe unul mai destept ca mine, dar cu care sunt intru totul de acord:
"În fișa postului unui militar stă scris, printre altele, că trebuie să-și dea viața. Să omoare oameni, la nevoie, și să fie omorît la nevoie.
În fișa postului unui cadru medical nu scrie, în schimb, nicăieri că trebuie să moară. Scrie doar că trebuie să salveze vieți omenești. Dacă doctorul sau asistenta sau infirmiera mor, ei nu mai salvează vieți. Nu poți trimite doctorii să-și riște viața fără nici o apărare. Fără măști, fără combinezoane, fără substanțe dezinfectante. Știm că vreți să faceți țapi ispășitori din ei, să nu tragă ponoasele crizei cei care sînt cu adevărat responsabili. Că au tăiat bani de la sănătate. Că n-au ținut cont de avertizările timpurii că o să fie groasă situația și că trebuie să se pregătească din timp. Cei care n-au asigurat materiale sanitare spitalelor. Cei care voiau să privatizeze sistemul de sănătate în buza catastrofei. Cei care ignorau voit criza și în schimb forțau alegeri anticipate cu orice preț, chiar dacă globul începea să ia foc deja. Știm că v-ar conveni să dați vina pe cadrele medicale, să nu fiți voi responsabili. Să nu trageți voi ponoasele. Potoliți-vă! Medicii salvează vieți omenești, nu voi! Un pic de demnitate și respect pentru singurii care salvează vieți în țara asta, măcar în ceasul al treisprezecelea..."

La cine te ratoiesti asa tare? La noi sau la politicieni? Eu nu inteleg de ce cadrele medicale, care da, au toata stima mea pentru munca lor, de ce nu au zis nimic pana acum de lipsurile din sistem? De ce au tacut si nu s-au unit sa faca ceva impotriva unui sistem care nu le asigura siguranta? Sau vrei sa spui ca doar acum au vazut lipsurile si ilegalitatile din sistem?

Vezi postareaDexter, la 02 April 2020 - 02:28 PM, a spus:

niste prieteni s-au intors in Bucuresti dintr-o calatorie in germania si au trebuit sa stea in carantina obligatorie. le-au luat datele la aeroport si dupa, i-a controlat politia de 2 ori pe zi, ii suna patrula din fata casei si trebuiau sa faca cu mina de la fereastra. asa da.

Bravo politiei! E clar ca fara masuri dure nu se instaureaza disciplina!

#45227 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 April 2020 - 05:32 PM

Mama...vad ca deja se aprind fitilele...pai daca e de bombanit si balicurit , ia sa ma desfasor:
De mine nu intreaba nimeni Imagine postata Tradaretzelor!

Hai sa ne certam! Fiecare cu ventilu' lui, ia!

Bai, da' dupa ce trece criza, va prezentati scuzele de rigoare!
Nu apuc sa citesc tot acum, dar:
Sunteti cu totii sanatosi? Ca asta e cel mai important! Ia, dati cu subsemnatu pe aici, va rog!
Eu: intretin (adica ea cu mine) niste relatii sexuale intense cu o migrena, a se citi ma **** de o saptamana incoace in fiecare zi. O fi virus, nu o fi, cert e ca taaare ciudat ... mi-a scris un prieten din Franta cum ca are virusul dar s-a manifestat cu simptome usoare si ca sa nu ne impacientam.
Partea cea mai trista e ca unii apropiati din Anglia au ramas fara job, i-au dat afara fara mila, fara nici un fel de considerente...as vrea sa ajut si nu stiu cum. Cand le vine scadenta de 600-800 pounds la chirie si abia mai au bani sa isi ia de-ale gurii nu ii intreaba nimeni daca pot ori nu...Sa ne fereasca sfantu de asa ceva!
Si , totusi, chiar si asa, atata timp cat e sanatate, totul se poate.

@ Blackie: Imagine postataImagine postataImagine postata

Eu am baza in el , cartofaru' de servici Imagine postata

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45228 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 02 April 2020 - 06:02 PM

Vezi postareaDexter, la 02 April 2020 - 02:28 PM, a spus:

niste prieteni s-au intors in Bucuresti ... asa da.

da, la noi asa se face. au trecut la procedura asta cam tarziu insa.
am citit azi un articol din recorder, niste jurnalisti independenti, despre situatia din Tandarei. populatia, 1/3 rromi, multi reveniti. sunt atat de caposi si refractari la recomandari, incat au imbolnavit toata comunitatea lor si este amenintat intregul orasel. au murit cativa dintre ei, mai multi sunt prin spitale - pe banii nostri, ai celor care contribuim cu sume importante in fiecare luna - si, poate frica asta sa-i mai linisteasca.
in plus, au inceput sa se revolte si cer ca primariile sa le asigure alimente. si probabille vor da, ca altfel isi vor lua singuri. asta va fi o mare problema in curand. ah, urasc specia asta cu ravna.

Vezi postareaTitirimundi, la 02 April 2020 - 03:43 PM, a spus:

In Spania a trecut de 10.000 de morti...E groaznic :

Titi, n-a fost zi sa nu ma gandesc la voi. m-am speriat cand am auzit si bilantul de azi. dar ce se intampla, la inceput n-a crezut deloc lumea, asa-i?

Vezi postareabellamama, la 02 April 2020 - 03:58 PM, a spus:

Moatza mea iubita,

Bella mea iubita, a zis Mino fix ce gandeam.
Am si eu in familie cadre medicale, pana la un moment dat inteleg niste lucruri si ma gandesc ca au fost fericiti si sinceri cand au depus juramantul. Nici prin cap nu-mi trece ca s-au gandit la ulterioarele beneficii materiale si de imagine in societate.
Dar avand in vedere ca medicii sunt parte din elita tarii, oameni educati si bine pozitionati in societate, nu-s de acord cu dubla masura cu care inteleg sa profeseze.
Pana acum a fost bine? Au fost plini de armament si-acum lupta cu mainile goale? s-a terminat programul scurt si pe fuga din spital? nu mai merg clinicile private catre care te trimiteau fara pic de jena si in care activau? s-au inchis si laboratoarele private de analize de la care luau cota-parte? nu se mai intalnesc nici cu distribuitorii de medicamente care plateau simpozioane si congrese medicale in tari exotice in schimbul prescrierii a tot felul de produse scumpe fara suport?
au fost obedienti vremelnicilor conducatori ca sa primeasca in schimb posturi de conducere din care nu se mai dau dusi?
Cati dintre noi au avut doar experiente fericite cu cadrele medicale? cati nu au fost umiliti de Dumnezei falsi carora nu le cracneai ca era in joc viata ta sau a parintilor tai?
E-atat de nobila si pretuita meseria asta, si-acum se dezic de ea ptr ca le e frica?
As putea sa zic si golaneste, cum am auzit de curand: dar cand baga cardul in bancomat, nu le e frica?
Toata stima, ma emotioneaza pana la lacrimi cei care nu se dau loviti, cei care si-au asumat Romania si cu bune, si cu grele.
Dar nu o sa-i aplaud!
Mai degraba o sa fiu emotionata si de gunoierii care zilnic imi fac viata mai usoara.

Aceasta postare a fost editata de moatza: 02 April 2020 - 06:14 PM

#45229 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 April 2020 - 06:11 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 April 2020 - 05:32 PM, a spus:

Mama...vad ca deja se aprind fitilele...pai daca e de bombanit si balicurit , ia sa ma desfasor:

unde, unde?

pai tu ai dat semnale cu fum, pareai ok, pofteai la orice, deci nu, nu mi-am facut deloc griji.

iar ai inceput? zicem ce credem, nu ne-am injurat, nu ne-am jignit!
stii cum zicea Becalli odata? se certase cu Dtru Dragomir, presedintele ligii de fotbal. si ziaristii tot bagau batzul prin gard, dar ce s-a intamplat, ce-ati zis? iar Dragomir: n-a fost nimic, ce sa fie? el m-a facut tampit, si eu l-am facut hahalera, dar nu ne-am certat, nu ne-am jignit :love7:

Partea cea mai trista e ca unii apropiati din Anglia au ramas fara job, i-au dat afara fara mila, fara nici un fel de considerente...as vrea sa ajut si nu stiu cum. Cand le vine scadenta de 600-800 pounds la chirie si abia mai au bani sa isi ia de-ale gurii nu ii intreaba nimeni daca pot ori nu...Sa ne fereasca sfantu de asa ceva!

si unii apropiati din Romania au patit acelasi lucru, multi chiar.

hai, sanatate!

Aceasta postare a fost editata de moatza: 02 April 2020 - 07:25 PM

#45230 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 02 April 2020 - 06:40 PM

Vezi postareablack_cat, la 02 April 2020 - 03:33 PM, a spus:

Pusei si io o poza noo acolo la ca sa ne vedem maestri bucatari. Rezultat: seria de periat si pupat s-a intrerupt brusc :love7:))))))

Acu' cu social distancingul tu vrei pupat si periat :)

:love7:)
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#45231 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 April 2020 - 06:59 PM

Vezi postareadragos, la 02 April 2020 - 06:40 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 02 April 2020 - 03:33 PM, a spus:

Acu' cu social distancingul tu vrei pupat si periat :love7:

:))

Astuia nu-i e frica de virusi, fata!Imagine postata

Vezi postareamoatza, la 02 April 2020 - 06:11 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 April 2020 - 05:32 PM, a spus:

unde, unde?

pai tu ai dat semnale cu fum, pareai ok, pofteai la orice, deci nu, nu mi-am facut deloc griji.

iar ai inceput? zicem ce credem, nu ne-am injurat, nu ne-am jicnit!
stii cum zicea Becalli odata? se certase cu Dtru Dragomir, presedintele ligii de fotbal. si ziaristii tot bagau batzul prin gard, dar ce s-a intamplat, ce-ati zis? iar Dragomir: n-a fost nimic, ce sa fie? el m-a facut tampit, si eu l-am facut hahalera, dar nu ne-am certat, nu ne-am jignit :sad3:

si unii apropiati din Romania au patit acelasi lucru, multi chiar.

hai, sanatate!

Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 02 April 2020 - 06:57 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45232 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 02 April 2020 - 08:39 PM

Cred că în momentul ăsta și critica la adresa medicilor și ridicarea lor în slăvi în totalitate sînt la fel de nepotrivite. Eu sînt undeva la mijloc cu părerile: sînt conștientă că depindem de ajutorul lor în următoarele luni, ani, de fapt mereu. Unii sînt eroi și cu bani și fără. Mama a fost asistentă toată viața și am văzut și medici care nu primeau o bomboană și fumau Carpați, și doctori care deschideau plicul de față cu pacientul și dacă nu conținea cît trebuia, era dat afară în momentul ăla.
Salariile medicilor și asistentelor s-au mărit foarte mult de 2 ani încoace, cel puțin. Salariile s-au mărit pentru a-și face munca de medici și asistente. Dacă în perioada ante-criză a fost bun salariul și doar cîțiva au mai cerut și verificarea materialelor (dezinfectanții, de exemplu), dotările materiale, felul în care se administrează și se igienizează spitalele, în care se face aprovizionarea cu medicamente etc., respectul pentru medici și restul personalului din spitale, confortul pacienților, actul medical în sine, atunci să conchidem că li s-a părut totul ok tuturor, nu? Cei care au vorbit și s-au zbătut au ieșit din sistem, cu prețul pierderii unui salariu care se apropia sau depășea și 10000 de Euro. Medicul șef de secție al secției de psihiatrie din spitalul Constanța a demisionat de 2 ori, a doua oară definitiv astă vară, în urma lipsei de susținere din partea ministerului pentru absolut orice se solicita. Doamna Pintea, adică, șpăgara numărul 1, care acum, în prag de epidemie în România, încă lua șpagă ca să se facă că achiziționează ceva.
Detalii aici: https://www.ziuacons...nta-697190.html sau aici: https://www.ziuacons...rie-698420.html și de la prima demisie aici: https://www.ziuacons...nta-648015.html

Asta după ce a făcut enorm de multe demersuri pentru renovarea secției și alte lucruri care nu se făceau, deși bani existau!

Revenind, deci, nu salariile le lipsesc, ci ieșirea din confortul salariului. Cît a fost călduț, s-au complăcut, cei mai mulți dintre ei. Muncă așa-și-așa, risc minim, puțini medici și asistente au renunțat la a primi ce li se oferea ca șpagă, unii chiar au continuat să ceară de la obraz. Sistemul e de vină, nu ei, conștientizez asta, dar forța schimbării era ȘI la ei atunci, nu acum. De fiecare dată cînd apărea unul care spunea, ei îl trăgeau în jos. Acum e greu, riscul e mare, dar pentru riscuri de genul ăsta ei primeau sporuri din toți anii din urmă. Te faci doctor de infecțioase, știi că trebuie să te protejezi. Știi că trebuie să ai materiale, multe, suficiente. Am avut o rezervă de 2 luni înainte de a apărea primul caz de corona în România, atunci nu știau că vor avea nevoie de materialele astea? Erau ”pregătiți” ca de fiecare dată cînd e o criză în România, ca și la Colectiv, apar și afirmă ”avem de toate!”. N-aveau! Numai că sperau să fie ca înainte, să scăpăm cumva, să moară cîțiva și să revină la normal totul. Cînd pot muri și ei cum au murit ai noștri prin spitale așteptînd un medicament sau o operație, s-au trezit brusc și e absolut normal că nu vor să-și asume un asemenea risc. Numai că și ce simte toată lumea la adresa lor e foarte normal. Pe de o parte recunoștință că stau acolo, în linia I, pe de alta furie că în fața unei provocări reale dau înapoi și că nici acum nu spun ce trebuie să spună, ci tot pe departe o iau, să nu-l supere pe șefu'.

#45233 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,513
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 April 2020 - 11:05 PM

O zi buna si sanatate!

Titi nu poti sa le faci on line cumparaturile?
E f greu da' eu am reusit stind calare pe siteuri la 12 noaptea pentru ca sint extrem de solicitati.
Plus ca toate magazinele si magazinasele acum s-au organizat si le aduc acasa.
La voi nu?

#45234 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 April 2020 - 02:11 AM

Titi, Wow, Blackie...ce faceti, dragele mele? Poate vreti sa ne spuneti ce mai e pe la voi.

Glorie, toate bune va doresc!

Glorie si de la mine!
Multumesc de intrebare moatza! Eu fac homeschooling cu copchilu'. Bre' tari greu ii fara scoala si prieteni de joaca. Azi am avut o zi grea. Dar o luam de la zi la zi.

Merg la serviciu cam o data la doua zile cate cateva ore, ca nu trebuie sa ne suprapunem si facem numai ce e urgent si nu mai poate astepta.
E aiurea. La mine in zona sunt cele mai multe cazuri de pe LongIsland. Suntem nod mare de cale ferata si sunt multi navetisti care folosesc trenurile.Spitalul nostru e full.Mai iesise un medic la inaintare undeva la o statie locala de televiziune si zicea ca o alta problema ar fi populatia latina ( emigrantii din america latina) pentru ca ei nu cred in distantare sociala. S-ar putea sa aiba dreptate sau nu- nu stiu.Totusi, daca ma uit la cum sunt distribuite cazurile de coronavirus, localitatile cu populatie latina, cele cu populatie indiana si cele cu populatie de evrei ( care merg la templu) sunt "fruncea".
Pe Mr Trump nu l-am mai ascultat dar ma mai uit la " The Daily Social distancing Show" cu Trevor Noah si ma mai destind.

Va pup! Sanatate!

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 03 April 2020 - 02:14 AM

#45235 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 03 April 2020 - 03:26 AM

cind s-or obisnui latino-americanii sa se distanteze incepe ramandanul... sa vedem cum o fi cum cu mersul la moscheie si alte alea
am citit ca patriarhul roman a cerut sa se deschida bisericile de pasti, atunci sa vezi pupat de moaste en-gross, inpartasit cu o singura lingurita, rîsu-plînsu
voi de care sunteti?

Fisier atasat  91263791_10157344265236492_3241886270443487232_o.jpg (68.71K)
Number of downloads: 2

#45236 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 April 2020 - 04:58 AM

Vezi postareaDexter, la 03 April 2020 - 03:26 AM, a spus:

Eu sunt aia legată .. =))

#45237 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 April 2020 - 07:28 AM

Vezi postareaWowerful, la 03 April 2020 - 04:58 AM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 03 April 2020 - 03:26 AM, a spus:

Eu sunt aia legată .. =))

ti-a crescut barba? =))

#45238 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,651
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 03 April 2020 - 09:57 AM

Vezi postareamino, la 02 April 2020 - 04:40 PM, a spus:

La cine te ratoiesti asa tare? La noi sau la politicieni? Eu nu inteleg de ce cadrele medicale, care da, au toata stima mea pentru munca lor, de ce nu au zis nimic pana acum de lipsurile din sistem? De ce au tacut si nu s-au unit sa faca ceva impotriva unui sistem care nu le asigura siguranta? Sau vrei sa spui ca doar acum au vazut lipsurile si ilegalitatile din sistem?

Mino, nu m-am ratoit deloc la voi! Era un citat, iar omul se "ratoia", intr-adevar, la politicieni, iar paralela intre cadrul militar si cadrul medical mi s-a parut corecta.
Lipsurile si ilegalitatile din sistem exista de mult, ca si spagarii fara rusine, dar acum e o situatie speciala, in care cei care ar trebui sa actioneze, arunca pisica in curtea medicilor.
Eu am vazut si auzit multe cadre medicale plangandu-se de lipsa mijloacelor de protectie, acum , in situatia de azi. Si sunt amenintati cu dosar penal pentru "creare de panica".
Asadar, cum zice Carmella: "Cred că în momentul ăsta și critica la adresa medicilor și ridicarea lor în slăvi în totalitate sînt la fel de nepotrivite."
Sanatate tuturor, aveti grija de voi si de ai vostri!

#45239 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 April 2020 - 10:23 AM

ati auzit cumva, e obligatorie masca si la noi?
nu de alta, dar eu nu am folositdeloc pana acum. si nici n-am.

#45240 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 03 April 2020 - 10:30 AM

Vezi postareaAdriana, la 02 April 2020 - 11:05 PM, a spus:

O zi buna si sanatate!

Titi nu poti sa le faci on line cumparaturile?
E f greu da' eu am reusit stind calare pe siteuri la 12 noaptea pentru ca sint extrem de solicitati.
Plus ca toate magazinele si magazinasele acum s-au organizat si le aduc acasa.
La voi nu?

Nu; eu stau intr-un sat mic langa Madrid si supermarketurile de la mine din sat (desi sunt 5 diferite) nu aduc cumparaturile acasa in situatia asta. In Madrid, sau alte orase mai maricele sunt unele care inca permite on-line, dar poate dura 10 - 15 zile sa ti le aduca.
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2260
  • 2261
  • 2262
  • 2263
  • 2264
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul