Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2267
  • 2268
  • 2269
  • 2270
  • 2271
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45361 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,055
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 03 May 2020 - 02:28 PM

Mamaaaaa cum arata toate alea =)) , iau un ceai si gata, fug! Frate ce greu e fara dulciuri :(( :(( :((

#45362 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 04 May 2020 - 01:54 PM

B'jour la han!
Mino...asta incerc si eu, fara dulce, dar zau daca pot, soro...
Nu ai ramas fara ecou cu dieta ta, sa stii ca si eu m-am bagat iar la disciplina. Mai greu cu miscarea, chiar nu mai gasesc nici cea mai mica urma de motivatie. Poate vine, cine stie...
Azi: omleta proteinica: 1 ou, ceva albus extra, fulgi de ovaz, putina sunca de gust, marar, ceapa ciorii, ton cu ceva ulei de masline. Espresso cu erythrit.
Sa vedem...as vrea sa ma tina .

Fisier atasat  95953183_613970789200361_5037407312860413952_n.jpg (54.05K)
Number of downloads: 0

Zero dulciuri si zero alcool. Imagine postata

Doamne, abia astept sa dea drumul la sala!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45363 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 04 May 2020 - 03:40 PM

La alcohol nu simt dorul, dar la dulce...pfuai.....azi m-am Indulcit cu o mana de afine, care erau in meniu....am savurat fiecare bobita!

#45364 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 04 May 2020 - 06:44 PM

Mino, ce dieta tii? sau doar ai eliminat paine/dulciuri, alea-alea?
Ce cuminti sunteti, eu am revenit la intermittent fasting, incerc sa mananc si eu mai putine dulciuri, i-am zis sotului sa-mi cumpere ciocolata neagra, asta am voie, nu-i asa?
Dar azi dimineata m-am trezit si am facut tarta cu morcovi si zucchini a lui Any, am reusit sa nu gust din ea pana pe la 10, pe urma am bagat niste bucati pe post de mic dejun... si inca vreo 2 bucatele acum pe post de snack.. iam-iam-iam...
Aseara ma chinuia rau de tot talentul artistic, ca am gasit la beci niste "oil pastels" pe care mi le-a lasat prietena mea; nici n-am stiut cum se folosesc si inca nu m-am lamurit, dar a fost musai sa incerc niste chestii pe care le-am vazut pe Pinterest. Nu am reusit sa reproduc ce am vazut, dar mi-am dat seama ce mi-as dori sa fac in timpul liber - sa iau niste cursuri de pictura/desen!
Voi cu ce va ocupati in timpul liber?

Fisiere atasate

• Fisier atasat  bubble.JPG (22.46K)
  • Fisier atasat  bowl.jpg (788.52K)

#45365 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 04 May 2020 - 07:44 PM

Adi, este o dieta personalizata, cu foarte putina branza, paine, orez si fructe, in general carne si peste la gratar sau cuptor. asociate cu salate sau mancaturi de legume. FARA dulciuri :(( :(( :(( . Nu stiti cat le pot invidia pe cele care mananca de toate si nu se ingrasa =)). Conteaza ca mesele sa fie fixe, acum sunt puse cam cum o sa am si panza cand voi munci. In alta ordine de idei, am spalat mochetele din camere saptamana trecuta si voiam sa dau cu var in balcoane, dar fiindca e frig zic pas. Sambata vreau sa cumpar rasaduri si sa le pun la tara. Imi place maxim leneveala de dimineata, asta o sa imi lipseasca, cand voi incepe munca pe 15. Pana atunci sunt Inca in somaj tehnic.

Aceasta postare a fost editata de mino: 04 May 2020 - 08:06 PM

#45366 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 04 May 2020 - 11:04 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 May 2020 - 01:54 PM, a spus:

B'jour la han!
Mino...asta incerc si eu, fara dulce, dar zau daca pot, soro...
Nu ai ramas fara ecou cu dieta ta, sa stii ca si eu m-am bagat iar la disciplina. Mai greu cu miscarea, chiar nu mai gasesc nici cea mai mica urma de motivatie. Poate vine, cine stie...
Azi: omleta proteinica: 1 ou, ceva albus extra, fulgi de ovaz, putina sunca de gust, marar, ceapa ciorii, ton cu ceva ulei de masline. Espresso cu erythrit.
Sa vedem...as vrea sa ma tina .

Zero dulciuri si zero alcool. Imagine postata

Doamne, abia astept sa dea drumul la sala!

Ma bucur ca sunt work-out-uri pe you tube. Azi am 40 de zile de cand ma tin de ele.
Acum sa nu credeti ca am slabit, ca mancat si pofte am. Cateodata e ora mesei si chiar daca nu am foame, tot mananc. Sa fie, ca radea copilul de mine ca am burta
Vinul l-am gatit dar mai am niste beri. Noroc ca nu imi place berea asa tare..

Am intrat sa va spun Happy Monday si o saptamana buna!

#45367 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2020 - 06:51 AM

Adi, admir pe toti cei cu talent la desen si pictura. Eu nici macar doua linii drepte nu pot trage, sunt catastrofa in domeniu! Bravo, bravo! Vara-mea picteaza ca sa se relaxeze. Tatal ei a fost pictor si fotograf. Pe mine m-a atras de mica laboratorul lui de fotografie, dar la desen, pfffff, planta! La vara-mea e invers. Zici ca e certata permanent cu aparatul foto Imagine postata Eeh, you can't have it all, can yeh?

Wowy...daca tu ai burta, eu am borseta Imagine postata

Neata la toata lumea!
Fisier atasat  6a7b8668ebb20fe8ecd2696c7efb70e6.jpg (25.83K)
Number of downloads: 2
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45368 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 May 2020 - 10:55 AM

Buna! Draga Mino' merci mult! :(( domnul Geany a citit postarea ta si mi-a si cumparat de la farmacie..iata si dovada :((

Fisier atasat  SAM_8828.JPG (53.18K)

Sper sa-mi priasca...

Felicitari tuturor celor care tineti dieta ,eu va aclamez de pe margine =)) ,nu mai pun poze cu meniurile mele ca sa nu destabilizez, mai ales ca nici nu merita,nu am facut nimic ce nu ati mai vazut la mine si in trecut,am avut carnaciori la gratar cu piure si salata,azi am branza cu smanatana si pui cu smantana cu mamaliguta,maine planuiesc pizza dar nu stiu inca cu ce si cum,parca asi face-o la tava mare sa mai schimb sa nu mai fac individuale subtiri pe dosul tavii...sa vad ...cam asta e planul planuitor,la noi intunericios nici nu ploua nici nu sta,nu-i nici cald nici frig,o vreme asa aiurita,asa ca stam in casa cumintei(ps. am gasit capsuni bune parfumate miroase toata bucataria 9 lei kg. la mine la magazinas ....hi hi hi! vazui distribuit pe facebook,cirese la 150 de lei kg...150 de ani sa stea acolo din partea mea )

O zi minunata tuturor,multa sanatate si spor la diete :(( :-*

#45369 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 05 May 2020 - 11:28 AM

Bravo domnului Geany! Sper sa îți primească si tie, draga mea! Cat despre meniuri, chiar ma gândeam de ce nu mai pui poze, mie imi plac culorile din farfuriile tale! Stai sa vezi ce am gatit eu azi :((, pun poza dincolo, da să nu aruncati cu oo in mine =)). Oare ce face Moatza? Ieri parca am vazut ca un cartier intreg din Buzău e pus sub carantină, infectat de unul care si-a vizitat soacra de Paște! Sper ca e bine!

#45370 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 May 2020 - 11:46 AM

Vezi postareamino, la 05 May 2020 - 11:28 AM, a spus:

Bravo domnului Geany! Sper sa îți primească si tie, draga mea! Cat despre meniuri, chiar ma gândeam de ce nu mai pui poze, mie imi plac culorile din farfuriile tale! Stai sa vezi ce am gatit eu azi :((, pun poza dincolo, da să nu aruncati cu oo in mine =)). Oare ce face Moatza? Ieri parca am vazut ca un cartier intreg din Buzău e pus sub carantină, infectat de unul care si-a vizitat soacra de Paște! Sper ca e bine!

Hi hi hi! daa!! draga Mino',domnul Geany ma surprinde si pe mine de multe ori,desi nu arata e f. atent ,si-a salvat el poza ta in telefon fara sa-mi spuna si mi-a adus produsul ,urmatorul pe lista daca nu ,va fi produsul recomandat de Laponel,daca-l vom gasi,despre pozele mele ,camera foto primita cadou de la Laponica e ''divina'',despre soacra,domnul Geany ca orice ginere care se respecta,se impunge in gluma mereu cu soacra-sa( dar nici ea nu se lasa si si-o cauta mereu) chiar ieri vb. cu ea la telefon si spusese ca la italieni au voie rudele sa se viziteze si ca vrea si ea,si domnul Geany' a si sarit ca sa mai aiba rabdare ca noi nu suntem la italieni :(( :-* (nu de alta dar noi din cauza serviciului lui suntem f. expusi ,iar pt. tata care e cu imunitatea la pamant si cu multe complicatii ale multor boli e f.f. expus,asa ca doamne' feri sa ia ceva,si mai ales sa fie de la noi ) oricum mama tzatzaie' ca nu mai are rabdare sa mai stam la masa la mine,la un shpritz' ceva alea alea :-* :((

P,S Am un spumant roze tocmai de la ziua ei din ianuarie,nu ne-am putut vedea atunci,am zis ca de ziua mea,nexam ca veni covidu,am zis atunci ca va fi de ziua tatei,nexam ,am zis ca va fi de paste,nexam,si tot imi spune domnul Geany(el nu bea alcool) ,''mai tii mult spumantul ala roze acolo?!''...''da' lasa-l bre' ca doar nu-l tii in brate! '' ...hi hi hi! ala e pt. mami,cand ne vom revedea! :)

Aceasta postare a fost editata de Geany: 05 May 2020 - 12:12 PM

#45371 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 05 May 2020 - 01:04 PM

Vezi postareaboni, la 01 May 2020 - 04:41 PM, a spus:

Au inflorit stanjeneii. Daca reusesc pun si o poza.
Nu reusesc sa pun poze de pe telefon...
Acum, de acasa, deja poza e "expirata" Imagine postata Duminica, cand am plecat, erau deja toti infloriti.
Fisier atasat  irisi.jpg (449.99K)

O saptamana usoara tuturor.

Aceasta postare a fost editata de boni: 05 May 2020 - 01:04 PM

#45372 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 05 May 2020 - 03:22 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 05 May 2020 - 06:51 AM, a spus:

Wowy...daca tu ai burta, eu am borseta Imagine postata

Neata la toata lumea!
Atasament 6a7b8668ebb20fe8ecd2696c7efb70e6.jpg

Neata!
Lorri ti-as pune o poza cu "jiggle bells" dar ar fi prea mult =)) :((

Vezi postareamino, la 05 May 2020 - 11:28 AM, a spus:

Oare ce face Moatza? Ieri parca am vazut ca un cartier intreg din Buzău e pus sub carantină, infectat de unul care si-a vizitat soacra de Paște! Sper ca e bine!

Si eu m-am gandit zilele astea la moatza. Sper ca e bine si sanatoasa si ea si familia ei..

#45373 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2020 - 04:12 PM

Vezi postareaboni, la 05 May 2020 - 01:04 PM, a spus:

Vezi postareaboni, la 01 May 2020 - 04:41 PM, a spus:

Au inflorit stanjeneii. Daca reusesc pun si o poza.
Nu reusesc sa pun poze de pe telefon...
Acum, de acasa, deja poza e "expirata" Imagine postata Duminica, cand am plecat, erau deja toti infloriti.
Fisier atasat  irisi.jpg (449.99K)

O saptamana usoara tuturor.

Aim in lääääääv! Am si eu o poza din asta de prin Provence. Ooofff, ce dor de duca aaaam!

Wowy, in borsete sa ne duelam sau in coapse sa ne batem? Imagine postata Citat din povestea Greuceanca. Acuma ramane doar sa mai stabilim care e Greuceanca si care-i Zmeoaica. Cred ca ma calific 100% la prima categorie. Imagine postata Cred si eu ca dospesc coapsele, burticoasa , cand io chem corbii sa se bata si io sparg seminte. Ptiuuuuu, halal!

Ai pus bulbi, Boni?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45374 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2020 - 08:48 AM

Mai intai de toate, buna dimineata la gagici!

Fisier atasat  41572a692bf86907540d0596a51a6b30.jpg (63.05K)

Este ca este? Imagine postata
Fisier atasat  c0ccea41d19ceee0aefde1c79410ee27.jpg (45.85K)

Vezi postareaHazel, la 06 May 2020 - 06:55 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 May 2020 - 02:58 PM, a spus:

Di la Ieshi <3

Dedicatie speciala pentru Wowy si Hazelina, care nu mai zice absolut nimic. Sper ca esti bine !
https://www.facebook...&redirect=false

Foarte tare Lori! :love7: :D :D

Eu sunt binisor acum, dar am zacut doua saptamani cu covidu :(( :(( :((

Alunica, asta chiar ca e aiurea...banuiesc ca ai venit in contact cu multi purtatori de l-ai luat asa rapid? Cu toate ca te-a protejat?

Cat de tare s-a manifestat, ce simptome ai avut si cum te simti acum? Si...pe baza caror criterii te trimit astia inapoi la munca? Iti fac un test , vad ca ai anticorpi suficienti sau doar pentru ca au trecut simptomele?

Sper ca te simti bine si ca are cine sa aiba grija de tine. Imagine postataImagine postataImagine postata

Hait, am uitat ceaiul! Poftiti, serviti!
Fisier atasat  fc0b8cb564ae4be9d8676da990fc4370.jpg (122.31K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45375 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2020 - 08:53 AM

Pentru Mino pentru ca de la tine am aflat de site-ul savori urbane, pe care il a-dor!

Fisier atasat  3205238f8f8dfefc2d337cb8fa31c1df.jpg (68.96K)

SI, vroiam sa v-o mai arat pe Marcela pe care am descoperit-o adineaori uitandu-ma la Vlad Logigan. Super autentica tipa si adooooor bucataria ei. O atmosfera atat de "acasa" Imagine postata

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45376 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2020 - 09:08 AM

Cand il trimiti pe Riga sa ia patrunjel si el vine-acas cu coriandru...
Enigel: "Si reteta? Unde-i?"Riga: Priveste visator , putin picior peste picior , oarecum prin Enigel.
Enigel: Asteapta rabdatoare pana se hotaraste Riga daca are cuvintele la el. Intre timp monologheaza: "Mama, ce drastic scade rabdarea cu cresterea varstei. Mama ei de matematica si a aluia de-a inventat-o! Imagine postata"Riga: Intrerupe sfios, suav, cu grija monologul Enigelei : "Ähm...ce reteta?"Enigela (incercand sa camufleze cat mai elegant cutitul din ochiul drept...): "Pai...aia de bors de cocos cu taitei de casa si coriandru Imagine postata. "
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45377 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 07 May 2020 - 09:44 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 May 2020 - 08:48 AM, a spus:

Alunica, asta chiar ca e aiurea...banuiesc ca ai venit in contact cu multi purtatori de l-ai luat asa rapid? Cu toate ca te-a protejat?

Cat de tare s-a manifestat, ce simptome ai avut si cum te simti acum? Si...pe baza caror criterii te trimit astia inapoi la munca? Iti fac un test , vad ca ai anticorpi suficienti sau doar pentru ca au trecut simptomele?

Sper ca te simti bine si ca are cine sa aiba grija de tine. Imagine postataImagine postataImagine postata

Multumesc Lori.

Eu am luat coronavirus de la o persoana asimptomatica, sau mai bine zis cu alte simptome decat cele clasice. La noi este un site dedicat cu sfaturi pentru coronavirus, si chiar si acum, sunt doar 3 simptome listate: Febra, tuse noua persitenta si probleme de respiratie. Alte simptome pe care le au persoanele pozitive sunt diaree, greata, sughit, eruptii cutanate.
Eu am avut dureri de cap, in gat, frisoane fara febra, lipsa gust si miros si o oboseala exagerata (fatigue). Pentru ca persoana cu care intrasem in contact a fost ulterior testata pozitiv, am fost si eu testata, si a iesit pozitiv. Mi s-a recomandat sa stau acasa 7 zile sau 48 de ore dupa ce nu am febra (sic!). Nu se mai fac alte teste, se considera ca esti contagios 7 zile. Am stat 10 zile acasa fiindca in a 8-a zi nu ma puteam ridica din pat, asa de sfarsita ma simteam si parca nici sa respir nu mai puteam chiar normal, stiti voi senzatia aia cand nu poti purta sutienul ca te impiedica sa respiri. Incet incet mi-am revenit, dar eu nu am nicio boala cronica, nu iau medicamente regulat de nici un fel. Acu ma rog sa dea imunitate sa nu-l mai iau o data :love7:

Imagine postata

#45378 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 07 May 2020 - 10:38 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 05 May 2020 - 04:12 PM, a spus:

Ai pus bulbi, Boni?
Nu. Am avut norocul sa-i gasesc intr-un colt de gradina. I-am mutat mai la vedere si dintr-o tufa mica acum am 4 tufe mari. Imagine postata
Merci pentru ceai. Iau o ceasca si fug iar la munci...

Hazel, multa sanatate de acum inainte.

Multa sanatate tuturor. Imagine postata

#45379 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 07 May 2020 - 12:31 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 May 2020 - 08:53 AM, a spus:

Pentru Mino pentru ca de la tine am aflat de site-ul savori urbane, pe care il a-dor!

Sar'mana, :love7: :D eu cand caut ceva, găsesc cu siguranță răspunsul acolo!

#45380 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 07 May 2020 - 02:51 PM

Fetelor, știu că nu am m-ai intrat de foarte, foarte mult timp pe aici! Îmi fac mea culpa! Uitasem și parola... :love7:
Sper să vă găsesc cu bine sau cât se poate de bine! Cu pandemia-nebunia asta! Eu sunt bine, merg la serviciu, am mers tot timpul, cu măsurile de rigoare, asta e! Să fim sănătoși și trecem și peste asta! Ai mei sunt bine! Alex al meu este un tânăr de 22 de ani, student în ultimul an, are și o relație de 1 an și ceva...s-a mutat relația la noi, acum cu pandemia asta (fata stătea la cămin în Regie și cum s-a golit căminul, am hotărât să o mutăm la noi pe toată perioada situației de stare de urgență, dar după cum merg lucrurile...).
Suflețelele blănoase sunt bine și ele, parcă cu ele alături trec toate stările...de urgență, de alertă, de oricare ar fi!
Vă pupăcesc și promit să mai intru pe aici!
P.S. Vă las și niște poze spre delectare...

Fisiere atasate

GEORGIA

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2267
  • 2268
  • 2269
  • 2270
  • 2271
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou