Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2283
  • 2284
  • 2285
  • 2286
  • 2287
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45681 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 June 2020 - 10:54 PM

Eu ma straduiesc sa nu gandesc asa...sunt destul de asaltata si ma ia anxietatea din alte motive deja :D

Sper din inima sa se remedieze , totusi, cat de cat lucrurile...cert e ca ma uit la banci ca si-au ascutit masurile de siguranta drastic...acum jumate de an ma asaltau cu tot felul de propuneri de impurmuturi, credite etc. Credit privat de pana la 75 K, va dati seama? Au redus sumele drastic, au inmultit pasii si documentele de verificare. Tot primesc instiintari cu updatarea conditiilor din cauza pandemiei vietii.

M-am enervat maxim pe proprietarii unui hotel de langa Colmar, unde facusem rezervare pentru un sejur scurt de Paste. Una la mana ca nu returneaza suma, am reprogramat pentru luna asta. Acum ca vine al doilea val aici...eu fiind relativ aproape de zona cu abatorul infestat, le-am scris daca pot muta data daca au eventual pentru la anul date libere. Si imi scrie ala intepat ca madame, va oferim o ultima posibilitate de a reporta in octombrie. Ce ma?? 'tzii si ranitii! Imagine postata Da' ce ton nesimtit la ala. Eu ii scriu frumos, politicos si el imi raspunde in doua propozitii si imi da ultimatum. Bai, fugi tare. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45682 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 30 June 2020 - 11:42 PM

Blackie, unde stai in izolare? acasa? sau care e procedura? Oh, ce vremuri... Tocmai au zis la TV de un nou virus cu "potential pandemic"...
Laponel, te inteleg, macar daca vorbeau frumos...

#45683 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 01 July 2020 - 07:22 AM

Vezi postareaadi_edi, la 30 June 2020 - 11:42 PM, a spus:

Blackie, unde stai in izolare? acasa? sau care e procedura? Oh, ce vremuri... Tocmai au zis la TV de un nou virus cu "potential pandemic"...
Laponel, te inteleg, macar daca vorbeau frumos...

Buna dimineata la han!
Adi, Dexter si restul canadienilor Happy Canada's Day!!!!
Acasa, cu tata. Intra in izolare toti care locuiesc la acea adresa. Oricum pentru asta venisem, sa stau cu el ca nu e prea bine. E rau ca depind cu totul de rude sa imi cumpere una alta. E bine ca am rude minunate si imi aduc bunataturi. Am mancat chisalita prima data dupa muuuulti ani, am primit bors de cocos de curte cu cap si creasta cu tot, sarmale in foi de vita, profiterol facut in casa, urda si cas cumparate direct de la stana, lapte batut facut in oala de lut....
Lapona la mine nu e vorba de anxietate sau depresie, e ca incerc sa fac sens de noua ordine a lucrurilor. Cine crede ca la anul lucrurile vor sta ca in 2019 sa zic, se inseala, asta e parerea mea .

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 01 July 2020 - 07:42 AM

brain loading....please wait....

#45684 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 01 July 2020 - 01:18 PM

Categoric nu se va mai reveni la ce era inainte...pandemia asta este o palma rasunatoare pe obrazul omenirii. Obiectiv privind, omenirea si-a facut-o singura, daca se dovedeste ca distrugerea mediului inconjurator a fost unul din factorii principali care au inlesnit "saritul" unui zoovirus la organismul uman.

Deocamdata eu nu "mai" vad nici o ordine in tot rahatul asta , ba dimpotriva...am senzatia ca perioada asta a distrus in sfarsit aparentele si minciunile frumoase despre democratie, drepturile omului, distrigerea discriminarii, ordine mondiala, diminuarea dicrepantelor pe glob, consumul responsabil al resurselor finite, recilcari, draci laci. Vra-jea-la!!! Da, sunt sunt probleme reale insa faptul ca oamenii chiar vor sa le repare este o iluzie crasa.

Realitatea e simpla, cruda, neiertatoare: ' jeaba avem Rovere pe alte planete, am "cucerit" luna, stiinta, etc.etc. Suntem un mare nimeni. O chestie invizibila cu ochiul liber ne poate decima in decurs de cateva luni.

'Jeaba avem tehnologii, bani, conturi, credite, masini, avioane etc.etc. , tot ca niste fiare salbatice ne purtam cand ajungem la ananghie. Ce empatie, ce spirit social, solidaritate, omenie si mai stiu eu ce alte minciuni frumos formulate. Suntem gata sa omoram pentru o paine.

In alta ordine de idei, o zi nationala faina va urez "canadezilor" Imagine postata Era la un moment dat in trend cuvantul astia la cei care emigrasera in Canada. Unchi-miu , care traieste din '86 acolo si acum il foloseste. 'Jeaba ii tot repetam eu si cu var-miu (fii-su) ca e gresit Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45685 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 July 2020 - 02:01 PM

Cum am mai spus,sunt convinsa ca acest pacatos de virus exista,sa purtam masca in spatii inchise si sa pastram distantarea,si igiena mi se par reguli de bun simt in aceste circumstante,dar la fel de adevarat este ca sunt multi care profita de aceasta criza in interesul propriu si le convine maxim ca aceasta stare sa dureze cat mai mult,chiar aseara spunea Banciu pe b1 tv. la emisiunea lumea lui Banciu '' Ce credeti ca mai face doamna Elena Udrea?!...S-a apucat de comert!...Ce credeti ca comercializeaza?!...Compot de piersici?!..Nu!!! Masti!!''... si mai pun si un articol :D ..https://www.recentne...3zbtu6Isf_fSfO8

#45686 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 01 July 2020 - 02:50 PM

Sa revenim la lucruri mai placute, sa mai uitam un pic de cele asupra carora nu avem control. Azi am primit hribi !Fisier atasat  20200701_154735.jpg (2.08MB)
Number of downloads: 0

#45687 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 01 July 2020 - 05:27 PM

Happy Canada Day canadienilor, urmeaza Happy Independence Day americanilor!

#45688 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 01 July 2020 - 06:55 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 June 2020 - 04:40 PM, a spus:

Black s-a scos carantina in Romania de citeva zile sau e stire falsa?

Si iata ca in seara asta iar s-au razgandit si se pare ca masura de a trimite in autoizolare pe cei veniti din alte tari a fost una neconstitutionala. Eu as mai aveam 3 zile, oare se hotarasc pana atunci ? :D

#45689 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 01 July 2020 - 08:34 PM

Happy Canada Day! Anul trecut eram in Ottawa si sarbatoream cu amicii me canadieni. Anul asta doar i-am felicitat. Granitele sunt inchise.
Sa nu ma intelegeti gresit, eu nu zic nimic nimanui care are sansa de a merge si a se bucura de o vacanta.

Foarte frumos si distractie placuta! Si da, mi-ar placea si mie sa merg, dar aici e mai complicat.Banuiesc ca se stie ca americanii sunt cei mai cu mot si ca refuza sa se supuna restrictiilor si drept urmare UE nu ii mai primeste, Canada nu ii primeste. Cred ca nici Mexicul nu ii mai primeste. Poate or face mexicanii zid impotriva americanilor- ar fi durere :love7:

#45690 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 July 2020 - 10:26 AM

Neata! La amiaz...
Coffee anyone?
Fisier atasat  a6721be27d46e7af82209fa420ff1d45.jpg (62.37K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45691 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,024
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 02 July 2020 - 11:55 AM

Daaaa,euuuuuuvreu cafeluta dar ca la tine in poza

#45692 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 02 July 2020 - 11:59 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 July 2020 - 10:26 AM, a spus:

Neata! La amiaz...
Coffee anyone?
Atasament a6721be27d46e7af82209fa420ff1d45.jpg

Tocmai ce m-am trezit dintr-un vis in care stateam la coada la cafenea, erau vreo 30 de persoane in fata mea, cand aproape am ajuns... s-a facut dimineata :D ! Asa ca ma servesc cu a ta :love7: !

#45693 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 July 2020 - 07:06 PM

Vezi postareaclau_ash, la 02 July 2020 - 11:55 AM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 02 July 2020 - 11:59 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 July 2020 - 10:26 AM, a spus:

Neata! La amiaz...
Coffee anyone?
Atasament a6721be27d46e7af82209fa420ff1d45.jpg

Tocmai ce m-am trezit dintr-un vis in care stateam la coada la cafenea, erau vreo 30 de persoane in fata mea, cand aproape am ajuns... s-a facut dimineata :D ! Asa ca ma servesc cu a ta :love7: !

Mda...m-am laudat 'jeaba. Poate cand vine masina nr. 3 avem mai mult noroc :D)))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45694 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 July 2020 - 07:36 PM

Cineva s-a facut ditamai barbatu'. Aproape Imagine postata

Fisier atasat  107038169_685065899008608_5655719750866574008_n.jpg (30.67K)
Acum 3 ani , pe 30 iunie, ma suna sor din masina . Era vineri dupaamiaza tarziu. Ne ducem putin la mare ca mor incet in Bucuresti, trebuie sa ma recoresc putin...ea mai avand vreo 3 saptamani pana la soroc. Sambata imi trimite o poza cu ea pe plaja. Duminica dupa amiaza primesc iar telefon de la ea: Lori, mai ai un nepotel Imagine postata Äääh, wha'? Parca ieri erai pe plaja la 2 Mai. Zice, da, si azi dimineata tot acolo vroiam sa fiu. Si am aterizat la maternitate. La Constanta?!?!?!?!, intreb eu. Nu, la Bucuresti Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45695 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 02 July 2020 - 08:19 PM

Vezi postareaclau_ash, la 02 July 2020 - 11:55 AM, a spus:

Si eu vreau, fix asa ca aia :love7:

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 July 2020 - 07:36 PM, a spus:

Atasament 107038169_685065899008608_5655719750866574008_n.jpg
Acum 3 ani , pe 30 iunie, ma suna sor din masina . Era vineri dupaamiaza tarziu. Ne ducem putin la mare ca mor incet in Bucuresti, trebuie sa ma recoresc putin...ea mai avand vreo 3 saptamani pana la soroc. Sambata imi trimite o poza cu ea pe plaja. Duminica dupa amiaza primesc iar telefon de la ea: Lori, mai ai un nepotel Imagine postata Äääh, wha'? Parca ieri erai pe plaja la 2 Mai. Zice, da, si azi dimineata tot acolo vroiam sa fiu. Si am aterizat la maternitate. La Constanta?!?!?!?!, intreb eu. Nu, la Bucuresti Imagine postata

Sa iti traiasca mandretea de nepot Lori! Sa va aduca numai bucurii! :D :D :D

#45696 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,024
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 02 July 2020 - 11:18 PM

Sa-ti traiasca nepotelul, sa aveti parte de bucurii si impliniri 🤗🤗

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 02 July 2020 - 11:18 PM

#45697 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 02 July 2020 - 11:36 PM

WOW, ce viteaza e sora ta! sa-ti traiasca nepotelul - sunt si copilasii la fel de aventurosi ca ea?

#45698 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 July 2020 - 07:53 AM

Multumesc mult, fetelor! Le doresc tuturor copilasilor sa poata trai pe un Pamant in echilibru, in pace, in aer curat, cu acces la resurse, si mai multe. Sanatosi si veseli sa fie Imagine postata
Adi, copiii sunt din mame diferite, una are unu blond, una are unu brunet. Noi suntem trei surori in trei culori, roscat-castanie, blonda si bruneta Imagine postata
Bruneta, mama lui Vic, e cea mai mica...deci eu cand am auzit atunci ca ei i s-a rupt apa pe plaja si au sarit in masina si au plecat la B (nu mai spun cu ce viteza ...) imi venea sa ii dau pe amandoi cu capul de toti peretii. Nu ai cum sa fii atat de inconstient...dar ei i-a fost frica sa nasca altundeva decat la maternitatea pe care o stia si la doctorul ei. Victor a trebuit sa stea la statia speciala pentru ca ....fiind prematur , avea apnee si nu respira cum trebuie. L-au tinut cu antibiotic, perfuzie etc. Sora-mea nu a avut voie sa isi atinga copilul 2 saptamani.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45699 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 03 July 2020 - 10:04 AM

la multi ani pui mic! Sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si fericit! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#45700 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,646
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 03 July 2020 - 01:04 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 July 2020 - 07:53 AM, a spus:

Le doresc tuturor copilasilor sa poata trai pe un Pamant in echilibru, in pace, in aer curat, cu acces la resurse, si mai multe. Sanatosi si veseli sa fie

Doamne-ajuta!

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2283
  • 2284
  • 2285
  • 2286
  • 2287
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic