Buna dimineata dragelor!
Bem o cafeluta intai, ne punem ordine in ganduri si dupa aia purcedem in zi.
4f2478c8b8878bb467ab82d806d52719.jpg (54.91K)
Number of downloads: 0
Sper ca sunteti cu toate bine si ca , in ciuda nebuniei din jurul nostru, va puteti vedea, cat de cat, de viata.
Sora mea s-a externat ieri si trebuie sa se autoizoleze inca doua saptamani la domiciliu. Ramane de vazut cat si cum se vor comporta. Deja m-am enervat ieri cumplit cand mi-a spus ca sotul ei se duce pe la ai mei si serveste masa...asta in conditiile in care tatal meu are diabet, dar vad ca aproape jumatate din romanii din tara aleg sa creada in teoria conspiratiei, ca virusul nu exista s.a.m.d. Aici se vorbeste pe sleau despre gradul de idiotenie, ignoranta si refuz de gandire analitica la multi dintre romani.
https://www.libertat...o_PGWD0im-Z9ICA
Una din colegele de birou care s-au molipsit cu viteza fulgerului si care suferea de diabet a facut complicatii si a decedat. La finalul lunii trebuia sa isi sarbatoreasca ziua de nastere.
Ce mi-a spus sora-mea ca a aflat de la medici pe parcursul internarii este , intr-adevar, de speriat, daca e real...
Epidemiologii afirma ca acest virus are o capacitate atat de rapida de mutatie ca, de fapt, internarea bolnavilor in acelasi loc este un avantaj pentru virus, care creeaza rapid si in mod continuu tulpini noi, ceea ce il face, practic, de neinvins (daca e real ce spun medicii). S-ar parea ca asta este si explicatia faptului ca unii oameni au de la zero simptome pana la simptome usoare, atipice , iar altii teribil de grave pana la deces, deoarece sunt infestati cu tulpini diferite. Ideea e ca , daca ai iesit pozitiv si te interneaza, risti ca acolo sa contactezi o tulpina agresiva, chiar daca cea pe care tu o ai initial provoaca simptome usoare. Spitalele au perioada limitata de internare, si anume doua saptamani in cap, dupa care te externeaza.
Virusul moare in 14 zile, insa, chiar si asa, testele ies pozitive cam inca 10 zile dupa. Astfel, tu cand iesi din spital, practic nu ai cum sa ai certitudinea ca virusul a murit si esti "clean" , chiar daca testul e inca pozitiv, ori ai iesit din spital cu alta tulpina si o dai mai departe...
Asadar, feriti-va si dezinfectati-va cu o rigurozitate continua. Ma intreb ce face Miha Marky, nu a mai scris demult . Sper ca e ok, la fel ca toti cei care lucreaza in spitale...