@ Miha Marky

si din partea mea!!! Trecem noi si peste asta, Miha!
@ Adi: Nici o problema, draga mea! Aici e fara reguli

Uite, ca sa razi si mai dihai! Fix acelasi tip de confuzie mi s-a intamplat mie acum vreo doua saptamani...dar, grav. Era pe 30 iunie, marti. Si stiu ca in capul meu era ca acus vine ziua Mociclistului si sa nu uit, sa ii trimit cadouas, de data asta banuti ca sa ii luam cadoul cel mare de ziua lui, cu ai lui. Si am adormit in ziua aia la pranz...m-am trezit pe la 6, ma uit afara, mohorat...aud niste copchii pe-afara strigand, zic: Wtf? Ce faci dracii astia la ora asta, ca doar e vacanta? Ma dau jos, tac fac un espresso, il dau peste cap, pun sa fac pe al doilea, ma duc sa deschid laptopul...vad marti, 30 iunie...hm. Zic, mai sa fie. Eu am visat? Doar vorbisem mult cu mama pe camera despre ziua lui, cum facem. M-am uitat si la telefn, tot 30 iunie vad. Nu se poate...ceva nu e in regula. Si-mi aduc aminte de un serial cu unu prins intr-o bucla temporala. F*ck! Mi se intampla si mie

Vad mesaj pe WA de la vara-mea, pe la 4. Trece cam juma' de ora...Zic ce face asta de nu doarme la ora asta? Dupa care o vad online. Zic ce Doamne iarta-ma faci huhurez la ora asta? Hî? Ce-ai fata? Zic bue, ce zi e azi? Da' ea - marti. Ce data? 30. Eh, abia atunci mi s-a facut lumina ca era aproape 7 seara

Acu' rad, dar o saptamana nu mi-am gasit locul. Eu sunt, de regula, foarte clara in cap. Un amic face eh, se mai intampla. Mmm, asa-i. Daca se intampla o data la 20 ani, e bine.
@Geany : Ce dragute suuuunt! Sa le porti cu mare mare placere! Si eu ador camasutele de noapte, dar le port prin casa, nu le sufar la somn , ca ma trezesc sucite cu ele in jurul gatului
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 24 July 2020 - 05:04 PM