Draga Myra,hai sa-ti spun cam cum sta treba ( la noi e f. cald si sincer nu am somn si am chef de vorba ,asa ca rog ceilalti membri ai forumului care nu sunt interesati de povestile mele sa ignore mesajul,intrucat chiar nu vreau sa plictisesc pe nimeni

)
Deci Draga Myra ,o sa-ti raspund ,mai intai la prima parte a comentului tau ,cu una calda-calda,deci jur pe rosu ca asa s-a intamplat ,am ras de numa',domnul Geany tocmai a fost la vizita medicala anuala impusa de unitatea militara unde lucreaza la Bucuresti ,el nu bea cafea,nu fumeaza,nu bea alcool,dar e f. gurmand si pofticios,ca de obicei a iesit bine la control dar ar trebui sa mai slabeasca,asa ca un dr. mai shugubatz' i-a spus fix asa '' Sunteti di Bacau,aveti sotie moldoveanca?! ca stiu ca moldovencile gatesc bine...domnul Geany a zis ca a simtit ca se inroseste pana-n vf. urechilor ca ,cam stia unde avea sa duca discutia a raspuns ''Daaa!!! sotia gateste f. bine!'',buuunn!!zice dr.,'' faceti sport? efort fizic?..''Nuu !!'' ..''Locuiti la bloc?! la ce etaj?!''...''la 5''..''Facem in felul urmator,ii spuneti doamnei sa nu mai gateasca,si nu mai folositi liftul,urcati pe scari!'' ....

vedelasi
Despre doamna mea din Italia ,mi-a murit zambetul pe buze,(chiar vreau sa spun cele ce urmeaza,si o sa incerc sa fiu cat mai succinta intrucat stiu ca poate mai sunt membri ai forumului curiosi,ca am mai povestit in trecut si...)...Eu vorbeam cu ea pe telefonul sau fix(avea un cordles pe care-l tinea mereu dupa ea in casa) in trecut aveam multe cunostinte comune ca ma recomandase la toti sa lucrez la ore,si toti erau super entuziasmati sa mai auda de mine,ea imi spunea despre ei etc,incet incet unul cate unul s-au dus toti,de cate ori vb. cu ea imi spunea cine a mai murit ,ceea ce era f. trist,doamnele pe care le-a avut in casa ca sa aiba grija de ea,ma tratau cu mult respect si mereu imi spuneau cat de mult ma iubeste doamna si cat de mult se bucura cand o sun si vb. cu mine,dar ele s-au perindat,si-au facut treaba 1 an 2 -3 si au plecat fiecare in treaba ei,acum avea o doamna di Iasi,la inceput si doamna era f. multumita de ea(cu mici exceptii,dar in fine),si ea vb. f. respectuos cu mine,doamna era multumita ca sotul doamnei mereu ii repara cate ceva prin casa,el lucra pe santier ,si doamna a incercat sa si-i apropie sperand mereu ca ei vor fi ultimii sa-i fie alaturi pana la sf. in ultimii ani de viata,cu siguranta desi doamna mi s-a plans f. putin,starea ei de sanatate s-a mai deteriorat,aceasta femeie din casa a inceput sa fie mai obraznica am observat eu,imi mai raspundea in raspar,ca doamna se odihneste,ca si cum ca deranjez,ceea ce nu mi s-a mai spus nicioadata in trecut,stiu ca doamna tinea mereu cordlesul langa ea pe noptiera daca era in pat sau in buzunarul de la halat daca era prin casa,si ea raspundea oricui la orice ora,acum raspundea tantea' asta si cam cu tupeu asa,dar am zis ca poate mi se pare,cum necum a mai aparut in peisaj o anuma Angela,ca fiind o ruda f. indepartata a doamne de care eu nu mai auzisem de la ea,stiam ca nu mai are pe nimeni ,si aceasta lucreaza intr-un spital,si cu aceasta femeie din casa o tot internau si spuneau ca trebuie dusa la azil,lucru cu care doamna mea nu era deloc de acord,o convorbire telefonica cu care am avut-o cu femeiea din casa ,mi-a spus ca doamna e la spiatal si ca eu sa-mi iau gandul ca ea mai e in putere asa cum o stiam eu,si ca e greu de suportat,incapatanata si ca nu se mai intelege cu ea,si ca trebuie dusa la azil,si o sa vada cum rezolva cu aceasta doamna Angela (presupusa ruda de care nu am mai auzit) si ca ea nu mai rezista in stilul asta si ca daca doamna vrea ca ea sa mai stea cu ea,nu se mai merita pe un salar de nimik,si s-ai lase acte la notar cu ce o sa-i lase mostenire daca vrea sa mai aiba grija de ea,si apoi subit nu am mai putut lua in nici un fel legatura,nu mai stiu nimic din ce s-a intamplat,fie doamna nu mai e printre noi fie au dus-o fortat la un azil,ce le-o fi semnat sau nu nu mai stiu nimic