Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2315
  • 2316
  • 2317
  • 2318
  • 2319
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46321 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,430
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 November 2020 - 01:17 AM

Lapona cred ca s-a internat si probabil nu intra din cauza asta, am vorbit cu ea pina duminica

#46322 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,976
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 28 November 2020 - 08:56 AM

Neatza tututor. Urât si rece afară. Laponel s-a internat si se va concentra o perioadă asupra sănătății ei. Sper din tot sufletul să fie totul bine la final.

#46323 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 30 November 2020 - 07:03 AM

La mulți ani, sărbătoriților de azi! Sfântul Andrei sa va ocrotească! La mine au apărut primii fulgi de zăpadă amestecati cu picături de ploaie!

Poate o cafea sa faca ziua mai frumoasă!

Fisiere atasate

#46324 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 30 November 2020 - 01:16 PM

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
La mine s-a terminat weekendul lung si sunt inapoi la programul de trezit odata cu gainile.

Maine e decembrie. Inca un pic si a mai trecut un an...

#46325 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 01 December 2020 - 07:10 AM

La mulți ani, tuturor! Să fiți sănătoși!

Fisiere atasate

#46326 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 02 December 2020 - 09:37 AM

Vezi postareaadi_edi, la 27 November 2020 - 07:32 PM, a spus:

N-am apucat sa citesc prea mult din urma, dar va rog care stiti noutati despre Lapona sa ne spuneti, sper ca e bine.
Georgi, unde ati fost in carantina? nu e la domiciliu?

Neața!
Carantina am făcut-o la domiciliu, poza era însă din vacanța din Septembrie, AHHHH!
Lapona, sănătate multă, multă!
Dumnezeu să fie cu noi toți!
Să trecem cu bine de toată nebunia asta!Imagine postata
GEORGIA

#46327 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,793
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 02 December 2020 - 05:29 PM

Georgi, va doresc sa va refaceti cu totii 100%! Ai zis ca acasa dar cred ca am citit din 2 in 2 randuri...
La noi s-a asternut prima zapada mai serioasa din acest sezon, scolile nu s-au inchis ca nu au fost decat vreo 10 cm. Oricum cu scoala online cred ca nu vor mai beneficia copiii de snow day de-acum incolo :scratch: ...

Aaa, am reusit sa "vorbesc" si eu cu Lapona, asa ca m-am linistit :blink: .

Fisiere atasate

• Fisier atasat  snow1.jpg (1.19MB)
    Number of downloads: 0

#46328 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2020 - 07:19 PM

Adi sper ca esti bine. Ceva imi spune ca ceva s-a intamplat, dar daca scrii pe forum, inseamna ca esti spre bine :scratch:
Sper ca si Lapona e bine si ca o pauza pentru sanatatea ei e binevenita.

Multa sanatate tuturor! Va imbratisez pe toate/toti!

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 02 December 2020 - 07:19 PM

#46329 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 02 December 2020 - 07:35 PM

Adi, sper ca esti bine! Am inceput de vreo saptamana, sa fac gargara cu apa de gura+apa oxigenata dupa cum zice dr Alexe! Nu are ce strica in caz ca nu ajuta :scratch:
E mai vechi clipul dar eu acum l-am vazut, sper sa va ajute!

#46330 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 02 December 2020 - 08:35 PM

Da, sunt bine, multumesc :scratch: ! Am fost la dr intr-o sambata pentru o procedura si cand m-am trezit m-a trimis direct la spital, a fost cred cea mai nasoala zi din viata mea de 10 ani incoace (pentru mine 2010 a fost cel mai greu an, nu acesta - pana acum). Am totusi noroc ca nu ma panichez cu adevarat in general, desi vreo 2 ore dupa ce mi-au spus diagnosticul n-am fost in stare sa vorbesc cu nimeni. Dupa aia am inceput sa gandesc logic si sa iau fiecare etapa pas cu pas. Doctorii au zis ca-s tanara si sanatoasa :blink: si sunt un candidat bun pentru a interveni la 2 organe deodata, asa ca m-am lasat pe mana lor. I-am rugat daca tot ma taie sa-mi faca si liposuctie, dar n-au vrut nicicum :mad: . Cel mai greu mi-a fost sa accept ca nu pot face efort pentru cateva saptamani si "mor" cand "minionii" mei nu fac treaba cum le zic, dar imi zic ca sunt norocoasa ca ii am, si sunt atatea alte lucruri pentru care sunt recunoscatoare, si ii iert =)) .
Mino, vazusem si eu video-ul si tocmai comandasem apa oxigenata inainte de internare, dar n-am apucat sa fac gargara...

#46331 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2020 - 09:20 PM

Refacere usoara Adi! Sa te faci tu bine ca restul sunt detalii de care o sa te ocupi mai târziu.

#46332 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 03 December 2020 - 10:46 AM

Vezi postareaadi_edi, la 02 December 2020 - 08:35 PM, a spus:

I-am rugat daca tot ma taie sa-mi faca si liposuctie, dar n-au vrut nicicum :blink:
Adi, esti de pomina!!! Imagine postataImagine postataImagine postata
Refacere rapida si sa ramai la fel de optimista mereu, ca ajuta foarte, foarte mult.

Multa sanatate tuturor :scratch:

La noi a iesit soarele si sunt zile frumoase. E destul de frig, dar pana la urma e iarna Imagine postata

#46333 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 03 December 2020 - 11:27 AM

Adi, refacere grabnica si bucura-te de pauza Imagine postata Lasa minionii sa te-ajute
La mine nimic nou, ploua si e frig
Ne-am linistit si in privinta lui Mos Craciun. Ieri, la incheierea sedintei de Guvern, i-au dat Mosului imunitate diplomatica, poa' sa vina! Azi dimineata l-a intervievat ambasadorul Irlandei in Finlanda, si-s toate bune. Se pregateste pentru calatorie si este in forma maxima. Ho,ho,ho,ho Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#46334 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 03 December 2020 - 01:36 PM

Vezi postareaadi_edi, la 02 December 2020 - 08:35 PM, a spus:

Da, sunt bine, multumesc :scratch: ! Am fost la dr intr-o sambata pentru o procedura si cand m-am trezit m-a trimis direct la spital, a fost cred cea mai nasoala zi din viata mea de 10 ani incoace (pentru mine 2010 a fost cel mai greu an, nu acesta - pana acum). Am totusi noroc ca nu ma panichez cu adevarat in general, desi vreo 2 ore dupa ce mi-au spus diagnosticul n-am fost in stare sa vorbesc cu nimeni. Dupa aia am inceput sa gandesc logic si sa iau fiecare etapa pas cu pas. Doctorii au zis ca-s tanara si sanatoasa =)) si sunt un candidat bun pentru a interveni la 2 organe deodata, asa ca m-am lasat pe mana lor. I-am rugat daca tot ma taie sa-mi faca si liposuctie, dar n-au vrut nicicum =)) . Cel mai greu mi-a fost sa accept ca nu pot face efort pentru cateva saptamani si "mor" cand "minionii" mei nu fac treaba cum le zic, dar imi zic ca sunt norocoasa ca ii am, si sunt atatea alte lucruri pentru care sunt recunoscatoare, si ii iert =)) .
Mino, vazusem si eu video-ul si tocmai comandasem apa oxigenata inainte de internare, dar n-am apucat sa fac gargara...

Asa sa faci, sa-i ierți si sa-i iubești pe minuni! :blink: si sa te recuperezi repejor :mad:

Cat despre apa oxigenata si apa de gura vad eu daca are efect, deși cand o folosesc nu imi place ca face puțini bulbuci, desi am folosit o parte de apa oxigenata 3% concentratie si două de apa de gura, dar altfel pare ok.

Aceasta postare a fost editata de mino: 03 December 2020 - 01:37 PM

#46335 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 03 December 2020 - 03:29 PM

adi refacere rapida si minioni disciplinați iti doresc Imagine postata Imagine postata

#46336 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 03 December 2020 - 04:41 PM

Multumesc tuturor de gandurile bune!
V-ati cumparat brad? aici cei naturali se pun in vanzare din noiembrie, dar anul asta am decis sa facem brad artificial. Comandasem unul mic, ceva mai inalt de 1 m, care se poate pune pe masa, si asta a venit cand eram in spital. Cred ca peste vreo saptamana ma apuc de despachetat multitudinea de pachete care au venit in ultimul timp si pe care fiica-mea se gandise sa le deschida dar i-am interzis categoric. Nici sotul nu are voie sa se atinga de nimic :scratch: .

#46337 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2020 - 04:07 AM

Noi ne gândim sa facem bradul la sfârșitul săptămânii asteia sau dacă nu, pe 13 când ambii băieți împlinesc anii. Ma mai gândesc.

Sunt curioasa ce reacție or sa aibă pisicile. Am așa o reținere parca :D

Și la noi vin zilnic pachete. Trebuie sa iau hârtie de împachetat..

Ah, noi locuim într-un cul-de-sac și toți vecinii au decorații de te doare mintea. Doar casa mea are un Moș Crăciun gonflabil. Dacă e cald zilele astea îl urc pe domnu’ injiner pe casa sa pună beculețe.

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 04 December 2020 - 04:08 AM

#46338 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 04 December 2020 - 11:04 AM

Eu am brad artificial. Pana acum 3-4 ani am cumparat natural in fiecare an, apoi am concluzionat ca-i prea multa munca dupa sarbatori.
Andreea are examen astazi si dupa ce termina a zis ca se urca-n pod si da jos toate cele necesare, asa ca weekendul asta impodobim casa
Mai mult de jumatate din case pe strada noastra sunt impodobite de dinainte de Halloween
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#46339 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 04 December 2020 - 12:54 PM

Ce poftă de brazi împodobiți imi faceți! In ultimii ani īmpodobesc doar jumătatea de sus a bradului artificial si uneori nici pe ăla nu imi vine sa-l fac, dar anul asta mi-am facut unul mic la bucatarie si mor de dragul lui!

Fisiere atasate

#46340 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 04 December 2020 - 04:34 PM

Ce dragalas e bradutul :D !
Abia astept sa vad cum e si al nostru, cred ca mai asteptam pana aproape de Craciun. La ora asta ninge cu niste fulgi mari, imi amintesc de copilarie cand stateam in pat dimineata in vacanta si priveam pe geam la roiul alb...
O prietena buna mi-a trimis un buchet, mi-a zis ca a facut 2 zile pe drum :o . A venit intr-o cutie de carton, nu-mi aduceam aminte sa fi comandat ceva perisabil si fragil :huh:. Cand am desfacut-o, buchetul era cu susul in jos si vaza intr-o parte, dar cum l-au ambalat a ajuns la destinatie in perfecta stare. Il impart cu voi, ca tot e de sezon :D .

Fisiere atasate

• Fisier atasat  ccc.jpg (684.73K)
    Number of downloads: 0

Arata acest topic

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2315
  • 2316
  • 2317
  • 2318
  • 2319
  • Ultima »