Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2319
  • 2320
  • 2321
  • 2322
  • 2323
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46401 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,976
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 09 January 2021 - 08:06 AM

Neatza fete si baieti! Abia astept sa ies din spital, simt ca nu mai am rabdare dar mai strang din dinti doua zile, mai ales ca ma simt ca renascuta. Va invit la o cafea virtuala si va urez un weekend frumos tuturor!

Fisiere atasate

#46402 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,793
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 January 2021 - 01:19 PM

Ma bucur ca te simti bine :occasion14: ! Hai ca 2 zile trec repede, fa-i sotului lista de cumparaturi, cand ajungi acasa sa te bagi direct in bucatarie :-* .
Ieri am patit-o din nou cu cei de la Amazon, cica mi-au livrat pachetul, au pus si poza, dar... era poza cu usa vecinilor. L-am trimis pe sot sa recupereze obiectul, ma gandeam sa nu-l fi vazut careva, sa creada ca l-a furat :-* !

#46403 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 10 January 2021 - 01:14 AM

Tare ma bucur mino ca te recuperezi si ai trecut cu bine hopul. Doamne ajuta si sa mergi acasa sanatoasa!
La starea vremii - frig si cam uscat.
Am inceput lucrul si partea buna e ca ajung acasa pe la amiaza si apuc sa mai vad lumina zilei. E greu trezitul la 5.30 dimineata dar merg asa in continuare.
La noi- ca de altfel peste tot- cazurile de covid19 sunt in crestere si cateodata ma ia cate o depresie ca tare as vrea sa ne mai putem vedea cu unii si cu altii, dar nu se poate. Serviciu, casa, copil, supermarket cam 1 data pe saptaman si in rest nimic ( o plimbare de jumatate de ora prin cartier, datul cu bicicleta de camera ( spinning), vorbit pe whatsapp cu amicele si datul pe net ). Partea buna e ca scoala e inca deschisa si nu trebuie sa stau cu arcanul dupa copil sa faca si sa dreaga. Sper sa stam deschisi pana la vacanta din februarie. Daca trecem de ianuarie si de februarie poate o sa fie mai bine.

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 10 January 2021 - 01:15 AM

#46404 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 11 January 2021 - 03:58 PM

Mino, ai ajuns acasa? cum te simti?
Wow, ai un program de invidiat, din punctul meu de vedere, daca poti incepe devreme serviciul si sa vii acasa devreme. Dar zilele incep sa se lungeasca, azi-maine ne vom plange de caldura...
Ieri am iesit la plimbare, la noi zapada s-a cam topit dar am mai gasit niste oameni de zapada.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  z2.jpg (71.92K)
    Number of downloads: 0
  • Fisier atasat  z1.jpg (71.83K)

#46405 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 January 2021 - 07:36 PM

Hello, gata am ajuns acasa! Sunt o mare balega, nu am vlaga deloc in mine, abia am reusit sa urc scarile acasa. Dar o sa imi revin, incet, incet! Mai am de facut tratament usor acasa. Am luat medical toata luna si voi prelungi cat pot. Sper sa pot dormi , ca in ultimele trei nopti la spital am stat cu ochii in tavan.

#46406 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 January 2021 - 01:25 AM

Welcome home baby😘

#46407 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 12 January 2021 - 02:13 PM

Bine ai revenit, Mino! Refacere buna si zile placute cat stai acasa, sa te intremezi :occasion14:

Salutari si multa sanatate tuturor Imagine postata

#46408 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 12 January 2021 - 03:19 PM

Bun sosit acasa, Mino :occasion14: ! ia-o incetisor dar stai cu batul pe bucatar, sa-ti faca mancare buna si sanatoasa :-* .

#46409 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 12 January 2021 - 05:28 PM

Vezi postareaadi_edi, la 12 January 2021 - 03:19 PM, a spus:

Bun sosit acasa, Mino :-* ! ia-o incetisor dar stai cu batul pe bucatar, sa-ti faca mancare buna si sanatoasa :-* .

Ti-a gasit sa imi faca bucatarul...imi fac eu ca doar nu ma fugareste nimeni! Drept e ca ieri csnd am ajuns acasa era friptura cu salata de rosii s ridchi si o prajitura cumparata. La fix au mers toate. Am o foame de la vitaminele bagate in mine in spital de v-as manca si pe voi. Azi m-am cantarit, 77 kg, doar 3 kg date jos in spital, dar la pofta actuala de mancare cred ca recuperez rapid ce am dat jos. In alta ordine de idei singurul lucru care ma enerveaza e ca nu am vlaga in genunchi fratica, daca m-am lasat jos trebuie sa ma sprinin cand ma ridic, altfel nu mai am nici o problema mai nasoala.
De gatit am facut un bors de gaina cu taitei de casa, ieri ca era pofta mare si am primit reprosuri ca e acru...asta e, asta mi-a fost pofta :occasion14: desi initial am zis ca vreau supa cu galuste.

#46410 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 12 January 2021 - 05:34 PM

Vezi postareamino, la 11 January 2021 - 07:36 PM, a spus:

Hello, gata am ajuns acasa! Sunt o mare balega, (...)

Taman buna de ingrasamant la flori :occasion14:
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#46411 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 12 January 2021 - 06:37 PM

Vezi postareamino, la 12 January 2021 - 05:28 PM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 12 January 2021 - 03:19 PM, a spus:

Bun sosit acasa, Mino :-* ! ia-o incetisor dar stai cu batul pe bucatar, sa-ti faca mancare buna si sanatoasa :-* .

Ti-a gasit sa imi faca bucatarul...imi fac eu ca doar nu ma fugareste nimeni! Drept e ca ieri csnd am ajuns acasa era friptura cu salata de rosii s ridchi si o prajitura cumparata. La fix au mers toate. Am o foame de la vitaminele bagate in mine in spital de v-as manca si pe voi. Azi m-am cantarit, 77 kg, doar 3 kg date jos in spital, dar la pofta actuala de mancare cred ca recuperez rapid ce am dat jos. In alta ordine de idei singurul lucru care ma enerveaza e ca nu am vlaga in genunchi fratica, daca m-am lasat jos trebuie sa ma sprinin cand ma ridic, altfel nu mai am nici o problema mai nasoala.
De gatit am facut un bors de gaina cu taitei de casa, ieri ca era pofta mare si am primit reprosuri ca e acru...asta e, asta mi-a fost pofta :occasion14: desi initial am zis ca vreau supa cu galuste.

Mi-a ciuda si mie cand dupa vreo boala slabesc, si imi fac iluzii ca o sa ma mentin la greutatea aia, sau chiar sa slabesc mai mult. Pana acum n-a mers. Oricum nu e cazul acum sa te gandesti la dieta, tu sa te refaci 100%. Eu in spital am pus 5 kg in aproape 2 saptamani (de la atatea perfuzii), pe urma am dat jos 11 :o , am schimbat prefixul la kg de 3 ori! Bine ca am de unde da...

#46412 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 12 January 2021 - 06:48 PM

In alta ordine de idei singurul lucru care ma enerveaza e ca nu am vlaga in genunchi fratica, daca m-am lasat jos trebuie sa ma sprinin cand ma ridic, altfel nu mai am nici o problema mai nasoala.

imi pare rau, stai acasa cit poti si recupereaza nu te lasa moale :-*

matusa mea preferata a stat 2 luni fix in spital, a doua luna facind fizioterapie ca sa poata sta in picioare macar un pic :occasion14:

#46413 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 12 January 2021 - 06:53 PM

Eh, altii tocmai au mierlit-o. Ca Bogdan Stanoevici. Mi-a fost coleg mai mare de liceu si vorbisem cu el nu cu mult timp inainte sa intre, in decembrie, in spital.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#46414 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 12 January 2021 - 07:03 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 January 2021 - 06:48 PM, a spus:

In alta ordine de idei singurul lucru care ma enerveaza e ca nu am vlaga in genunchi fratica, daca m-am lasat jos trebuie sa ma sprinin cand ma ridic, altfel nu mai am nici o problema mai nasoala.

imi pare rau, stai acasa cit poti si recupereaza nu te lasa moale :-*

matusa mea preferata a stat 2 luni fix in spital, a doua luna facind fizioterapie ca sa poata sta in picioare macar un pic :occasion14:

Uf, inseamna ca a fost grav pentru matusa ta. Aici la spital te "forteaza" sa te plimbi imediat ce ai iesit din ICU chiar daca ai dureri, daca nu esti tintuit in pat. Mie tare bine mi-a prins, cand am ajuns acasa nu am avut probleme din punctul asta de vedere, la spital m-au pus inclusiv sa urc si sa cobor scarile.

Vezi postareadragos, la 12 January 2021 - 06:53 PM, a spus:

Eh, altii tocmai au mierlit-o. Ca Bogdan Stanoevici. Mi-a fost coleg mai mare de liceu si vorbisem cu el nu cu mult timp inainte sa intre, in decembrie, in spital.

Imi pare rau.
Acum stau sa ma gandesc in ce filme l-am vazut...
Edit ca tocmai ce am gugalit si am vazut ca era impotriva mastilor si antivaccinist...

Aceasta postare a fost editata de adi_edi: 12 January 2021 - 07:07 PM

#46415 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 13 January 2021 - 11:49 AM

Buna dimineata si La multi ani! Sper sa fie un an mai bun
Eu am fost in concediu aproape 1 luna, azi e prima zi de munca
Craciunul a fost ok, am petrecut cu cativa prieteni. am avut voie sa ne intalnim max 3 familii. Dupa Craciun numarul de cazuri a inceput sa creasca, asa ca de Anul Nou am avut voie 2 familii. Acum e lockdown,AGAIN! Am avut si 5000 de cazuri pe zi. Deprimant!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#46416 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 13 January 2021 - 12:04 PM

Ma bucur sa te vad, aplha Imagine postata

La noi iar a inceput sa ninga linistit...
Va pun o poza cu un aranjament pe care si l-a facut Maia mea, ca mi se potriveste cu atmosfera.
Poza nu-i prea buna, era intuneric, dar sper sa se distinga ceva.
Fisier atasat  IMG_20210112_185342.jpg (153K)

#46417 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 13 January 2021 - 02:01 PM

Hello, hello! Azi am avut zi de cosmetică, unghii, chestii femeiești si leneveala. Diseară bag pilates si exerciții de respirație. Si mi-am adus aminte ca am un goblen inceput acum o sută de ani. Decolorat deja :sad3: Sunt curioasa daca mai iese ceva din el. In afara de oboseală și slăbiciune la mers e totul ok. Va îmbrățișez cu drag.

#46418 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 16 January 2021 - 04:00 PM

Buna ziua la han. Chiar daca nu mai este dimineata, tot merge o cafeluta Imagine postata
Fisier atasat  IMG_20210115_185249.jpg (73.34K)

Multa sanatate tuturor!

Aceasta postare a fost editata de boni: 16 January 2021 - 04:01 PM

#46419 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 16 January 2021 - 05:13 PM

Ce cafea frumoasa, parca as lua o gura din ea, chiar azi ma gandeam sa fac un nes cu multa spuma de lapte, dar in final am baut laptele gol :sad3: ca asa mi-a venit pofta. Apropo de pofte, de cand am iesit din spital am niste stari ciudate, una din ele pftele schimbatoare de mancare care il dispera pe sot. Zic una, fac alta, vine el sa manance ce am zis ca fac si gaseste altceva :P si uite asa incet discutii. Trebuie sa fac meniul fix nene ca il dispera instabilitatea asta a mea :-* . Azi am facut miscare mai multa, fara efort mare totusi, sa fiu cat mai repede, eu, aia activa!

La ora asta va invit la un ceai, cu siguranta!

Fisiere atasate

#46420 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 16 January 2021 - 07:40 PM

ce frumos e
in ultima vreme daca tot stam mereu in casa am cumparat o multime de ceaiuri de toate neamurile si fac mai mult de un litru pe zi ca apa nu-mi place de nici o culoare :sad3:
Mino nu-i zi ce faci, zici ca e surpriza si asa evitati discutiile :-*

Arata acest topic

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2319
  • 2320
  • 2321
  • 2322
  • 2323
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic