adi_edi, la 03 February 2021 - 04:27 PM, a spus:
Laponel, farmacia avea medicamentele in stoc, dar nu primisera comanda sau nu au putut sa le trimita din cauza sistemului. Se facuse o aglomeratie in sala de tratament, ca tuturor pacientilor li se intarziasera procedurile. Spitalul asta a inventat zicala "if not broke, "fix" it "! Toti angajatii de acolo se plang, e trist (sau mai degraba strigator la cer) ca nu-si pot face treaba din cauza problemelor IT.
Am vrut sa te intreb daca, dupa ce ai trecut prin atatea, ai incercat sau te-ai gandit sa incerci terapii gen reiki? eu nu am incercat si nu sunt fan, dar cred ca as face-o daca toate alte resurse au dat gres...
Pai si eu , care sunt un om foarte cerebral si rational, am cam inceput sa imi schimb abordarea. Numai cand ii aud pe doctori aici ca sa ma "imprietenesc" cu problema si sa nu ma mai lupt, ma iau cu mainile de par. Incet incet invat si despre altfel de terapii, tehnici de respiratie, metode de calmare in perioadele acute etc. etc. Acum doi ani ... sa imi fie cu iertare, nu ma mai gandeam decat la solutia finala ( adica metoda aia...ca sa scapi de toate belelele din viata, tre' sa scapi de viata...). Am fost foarte farte rau, nici nu stiu cum am reusit sa merg inainte, sincer. Cred ca munca m-a tinut in viata. Insa am tras frana de mana la tmp si am inceput sa imi ascult corpul. Tu incepi sa inveti franceza, eu incep sa invat "corpeza" , cum mi-au zis medicii. Am invatat foarte multe pana acum, mi-am schimbat perspectiva, am inceput sa imi refac putin resursele si sa ma ridic copacel-copacel. Once a gladiator, always a gladiator

. Sunt determinata sa lupt pentru mine si sa imi recapat, macar cat se poate, calitatea vietii. Am tras de mine ca de un magar, am trecut prin multe si , na, toate si-au lasat amprenta...vedem ce-o mai fi. Cert e ca am invatat sa trasez granite foarte clare, sa spun nu, sa elimin pe oricine si orice imi poate cauza o oricat de mica tulburare. Si este foarte bine asa!
Absolut tot ce este din sfera terapeutica de abordare holistica, gen reiki, nu este recunoscut de casele de asigurari, trebuie platit din buzunar. Dar nu are-a face...voi face si asta. O doctorita mi-a spus ca acum ani de zile a primit diagnosticul de cancer la ovare si ca era condamnata sa nu aiba copii. S-a apucat de reiki si a spus ca a crezut cu atata putere si ca s-a vindecat si a facut si doi copii. Pe vremea aceea era intr-o relatie care o consuma mental si sufleteste, a pus punct, s-a ocupat de ea, si-a intalnit partenerul potrivit ei si a mai facut si copii

Evident, ca sa revin la ce spuneam si despre medicamente, nu e obligatoriu sa functioneze pentru toata lumea. DIn pacate...cand vine vorba de sanatate si sunt probleme mai complicate, incepem un lung proces de trial and error...si uneori, un mijloc care ni se poate parea banal si insignifiant sa ne aduca rezolvarea.
Wowerful, la 03 February 2021 - 04:37 PM, a spus:
adi_edi, la 03 February 2021 - 02:23 PM, a spus:
Am sa ma uit si eu dupa ciocolata fara zahar, mersi de info!
Eu am incercat din asta si e acceptabila ( imi luase colegul ca erau la reducere ).
lily's.jpg (682.61K)
Number of downloads: 0
La mine astazi e prima zi din saptamana de lucru.
Tare e bine cand stau acasa si dorm si eu ca oamenii normali! Am facut si oameni de zapada! Trai pe vatrai!
Mino multa sanatate mamei tale! Si sanatate multa tuturor care au nevoie!
Ia zi, Wowy, ce gust are asta cu stevia? Ce ma bucur sa citesc ca esti si tu putin mai relaxata!