Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 2394
  • 2395
  • 2396
  • 2397
  • 2398
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#47901 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,560
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 18 June 2025 - 02:57 PM

Vezi postareaadi_edi, la 17 June 2025 - 04:40 PM, a spus:

In noiembrie fac si eu 16 😁.

Tot asa si eu. Trebuie sa sarbatorim!
brain loading....please wait....

#47902 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,024
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 19 June 2025 - 01:28 PM

Deci la sfârșit de an facem party! Oare Clau ce face? Cum o fi pe la ea, cu războiul ăsta stârnit între Iran și Israel?

#47903 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,026
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 19 June 2025 - 06:21 PM

Mino, noi suntem bine lucram de acasa, stam pe langa buncare si cam atat.
Avem cam 2 alarme ziua si 1 sau 2 noaptea....o placere. Din fericire avem domul de fier care isi face treaba.
In rest incercam sa ne derulam zilele cat mai normal.

#47904 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 June 2025 - 07:02 PM

Vezi postareaclau_ash, la 19 June 2025 - 06:21 PM, a spus:

Avem cam 2 alarme ziua si 1 sau 2 noaptea....o placere. Din fericire avem domul de fier care isi face treaba.

:-*

#47905 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 19 June 2025 - 07:11 PM

Vezi postareaclau_ash, la 19 June 2025 - 06:21 PM, a spus:

Clau :pupic:

#47906 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 June 2025 - 09:30 AM

Scumpelor, trec scurt sa va spun multumesc! Ati ramas o constanta neclintita in sistemul meu de valori, chiar daca in ultimii ani am trecut rar sa va vad. Dupa atatea uragane si tsunamiuri incerc sa imi regasesc nucleul si sa imi redescopar hobbiurile pe care le-am pierdut pe drum. Oi reusi, nu...ramane de vazut. Sper ca cele care va aflati in situatii dificile sa mai aveti anduranta si sa iesiti cu bine din toate!Va imbratisez strans! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#47907 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 28 June 2025 - 11:24 AM

Bine te-ai intors la noi! :-*

#47908 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 28 June 2025 - 11:42 PM

Bine ai revenit, Lori draga!

#47909 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2025 - 10:12 AM

Bine v-am regasit, fetelor!
Au venit caldurile peste Teutonia...va las o cafea corespunzatoare:
Fisier atasat  5ecaba561638dc8729e20a5a69de5a16.jpg (63.02K)
Number of downloads: 0

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#47910 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2025 - 10:23 AM

Clau, care e situatia la voi? Eu traiesc fara TV de 4 ani si am redus la maxim tot ce inseamna platformele "sociale", incercand sa ma tin ancorata cat pot de bine in realitatea imediata, care insa este, inevitabil,mafectata de toate mizeriile care se intampla la nivel global. Am avut o perioada in care am stat acasa, in tara, dupa ce s-a intamplat cu tata si preocuparile mele principale au fost sa adun si sa car fan cu masina de pe un deal indepartat si sa duc, tot cu masina, galoane de apa tot pe dealul ala ca sa imi fac florile si miniculturile sa supravietuiasca. Oricat de la pamant am fost, genul asta de activitate m-a ajutat mult sa ma intorc la mine. Acolo, in mijlocul lui nicaieri, in arsita si cu niste companioni taaaaare curiosi si colorati, am petrecut clipe de pace:

Fisier atasat  28927329-lacerta-viridis-male-gusterul.jpg (180.86K)

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#47911 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 June 2025 - 02:53 PM

Lori, ma bucur sa te vad 💚
Fix asa vietati avem si noi la gradinuta, cand ne apucam de udat iese de sub pietre si sta si se uita la noi 😁

edit, ca am uitat sa salut pe toata lumea 😇

Aceasta postare a fost editata de boni: 29 June 2025 - 02:54 PM

#47912 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 30 June 2025 - 09:14 AM

Bună tuturor! De vreo două zile s-au mai potolit căldurile dar în casă e cald de mori. Lori, welcome back baby! Clau, sper să fiți bine! Toată lumea e întoarsă pe dos :lovestory: nimic nu mai e cum ar trebui să fie sau poate nu mai știu eu cum ar trebui să fie.

#47913 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,026
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 30 June 2025 - 10:05 AM

Buna dimi fetelor, multam de intrebari - suntem bine, au facut pace (cel putin deocamdata....) totul a revenit la normal, toata lumea merge la servici , copii la scoala....

Ca fapt divers, se pare ca toti avem un oarecare nivel de PTSD, 2 ani de alarme si rachete si-au pus amprenta( am devwnit mai tacaniti decat eram 😅😅)
Prin februarie eram intr-un sat in nordul Thailandei si era acolo o sarbatoare locala unde au avut petarde 🎉💥.....Sa va spun ca au lipsit 3 secunde sa nu ne intindem la pamant cu mainile pe cap 😵‍💫😵‍💫(procedura standard daca ne prinde alarma pe strada si nu avem buncare in preajma). Imi imaginam ce ar fi fost in mintea oamenilor de acolo daca s-ar fi intimplat 🤦‍♀️🤦‍♀️)
In afara de asta si Tweety a ramas cu ceva urme de la ultimile 2 saptamani (in ultimile 2 saptamani au fost rachete balistice din Iran, care au cam 650 kg explozibil in comparatatie cu rachetele Katyiusha care au cam 5 kg de ecplozibil care erau trase din Liban) pentru ca daca aude un zgomot ciudat sau tare tresare, ceea ce nu se intampla inainte.

Asta e .. mergem inainte.
Unul din efectele ofuscante este ca datorita faptului ca spatiu aerian a fost inchis, inca nu au revenit toate companiile de zbor si preturile la zboruri sunt exorbitante 😥😡 asa ca vacanta nu e posibila deocamdata.

#47914 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,427
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 01 July 2025 - 07:28 PM

Of, mai clau_ash... Sper că la voi e totul bine. Mă doare sufletul pentru oamenii nevinovați și pentru copilașii care trebuie să treacă prin experiențele razboiului si bombardamentelor...

Te salut, Lapona, și mă bucur să te revăd! Gânduri bune din partea mea!

Anul ăsta nu o să ajung pe meleagurile natale și chiar sunt trisă din cauza asta. Totuși, încă mai sper la o mică escapadă.

Vă îmbrățișez cu drag pe toți/toate și vă doresc liniște și bine, oriunde v-ați afla.

#47915 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 July 2025 - 12:27 PM

Buna ziua, fetelor! Ma bucur sa va regasesc aici, sa stiu ca forumul este inca aici, o constanta in tot acest iures care se petrece si nu se mai opreste din 2020-2021 incoace...
Asa cum spune si Elena, Wowerful, sper din inima sa se produca o iluminare in capetele celor care tot alimenteaza razboi si conflict si rau ... si sa fiti bine, cat se poate de bine, iar daca, stiu eu, situatia se acutizeaza, parasiti locatia, nu va ganditi de doua ori, nu asteptati o minune. Tot ce va trebuie sa o luati de la inceput in alta parte nu este decat voi insiva/inseva, inima si mintea clare, familia , sanatatea si iubirea. Restul e detaliu.
Wowy , zici ca nu ajungi acasa vara asta? Nu-i nimic, si vara viitoare e timp, voi sa fiti bine! Bine te-am regasit si eu! Imagine postata
Blackie, fata, ai fugit din Europa...ce bine erai acolea in coasta mea. Am fi putut sa ne vedem in perioada asta! Imagine postata
Mino, poate reusim sa gasim la vara, in functie de program. Acum sa ajung eu si dupa aia vedem noi... Imagine postata
Boni, Imagine postata, daaaaa, extrem de curioase dihaniile, iar unele pot ajunge foarte mari, seamana cu niste iguane, doar ca fara creasta. Le spune gushter si este cea mai mare soparla din Romania.

Va las aici un cocktail de sezon, care ma tot face sa visez la Antilele franceze...

Fisier atasat  c818f2ce022bb913b075d608ad615481.jpg (110.52K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#47916 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,560
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 04 July 2025 - 03:59 PM

Ce ma bucur sa te mai "vad", Lapona. Am lasat Europa pentru viata la tara in Canada :lol: Nu am crezut vreodata, dar munca in gradina, gainusele, florile crescute din seminte, copacii plantati cu mana noastra si care au facut cate un fruct-doua fiecare, toate imi dau o stare de bine extraordinara. Noi sa fim sanatoase, lumea e mica, nu stii niciodata unde se intalneste om cu om.
Clau-Ash, sper din suflet sa fie auzim doar de bine de la voi.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 04 July 2025 - 04:00 PM

brain loading....please wait....

#47917 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 05 July 2025 - 07:39 PM

Vezi postareablack_cat, la 04 July 2025 - 03:59 PM, a spus:

Nu am crezut vreodata, dar munca in gradina, gainusele, florile crescute din seminte, copacii plantati cu mana noastra si care au facut cate un fruct-doua fiecare, toate imi dau o stare de bine extraordinara.

Stii ca exact asta gindeam eu azi, am stat vreo 5 ore sa curat gardu viu de frunze moarte, buruieni si virfuri moarte si desi acu ma cam ustura pielea ca nu m-am protejat pentru soare :rolleyes: ma simt bine dupa ce am facut treaba asta :) in ultima vreme nu am avut timp sa-l bibilesc plus ca a fost si extrem de cald. Dar azi dimineata devreme a fost o furtuna si azi era mai bine.
Ne-a rupt salcia care avea abia un anisor :mad:
Fisier atasat  salice_Melap.jpg (226.27K)
Fisier atasat  salice_rotto_5.07.2025_p.jpg (233.11K)

#47918 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,427
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 05 July 2025 - 09:33 PM

Vezi postareablack_cat, la 04 July 2025 - 03:59 PM, a spus:

Ce ma bucur sa te mai "vad", Lapona. Am lasat Europa pentru viata la tara in Canada :lol: Nu am crezut vreodata, dar munca in gradina, gainusele, florile crescute din seminte, copacii plantati cu mana noastra si care au facut cate un fruct-doua fiecare, toate imi dau o stare de bine extraordinara.

Având în vedere situația de aici, cred că mutarea la țară în Canada ar fi o idee excelentă și pentru mine. Mai aștept câțiva ani până își termină școala moștenitorul, apoi va trebui să mă orientez spre meleaguri noi.

Vezi postareaAdriana, la 05 July 2025 - 07:39 PM, a spus:

Stii ca exact asta gindeam eu azi, am stat vreo 5 ore sa curat gardu viu de frunze moarte, buruieni si virfuri moarte si desi acu ma cam ustura pielea ca nu m-am protejat pentru soare :rolleyes: ma simt bine dupa ce am facut treaba asta :) in ultima vreme nu am avut timp sa-l bibilesc plus ca a fost si extrem de cald. Dar azi dimineata devreme a fost o furtuna si azi era mai bine.
Ne-a rupt salcia care avea abia un anisor :mad:

Vai Adriana! Ce rau imi pare de copacelul tau :(

#47919 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 05 July 2025 - 10:47 PM

Asta e, ce sa facem, atit de mult mi-am dorit o salcie, dar gradianaru e deja avertizat sa cumpere alta, poate gaseste una mai mare.

#47920 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 07 July 2025 - 10:39 AM

Wow, înseamnă ca a fost puternică furtuna de a rupt salcia, Adriana! Aici e caniculă de câteva zile, nu îndrăznesc să ies decât dimineața sau seara, doar dacă e necesar. O să treacă ea și căldura asta!

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 2394
  • 2395
  • 2396
  • 2397
  • 2398
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
1 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi