Geany daca vrei cura te sfatuiesc, daca poti, sa scoti suncile si cascavalul ca la noi au tot felul de aditivi in ele. Mai bine faci tu un piept mare de curcan la foc moale 3h in vasul termorezistent cu capac si tai felii subtirele ... in loc de mezeluri. Si stii sigur ce mananci! Scoate si painea prajita, lasa doar salata si poti adauga felii de telina, de gogosar si baghete de morcov. Evita sarea. Incearca sa te limitezi la fructe si legume crude, kefir, sana, cereale natur si gratar (sau fiert la abur) din carne macra si slaba de curcan sau peste..., daca ai incredere si pui. O data pe saptamana si vita.
Ppoti incepe dimineata cu un fresh de gref. Sau cu kiwi, ananas. Gustare cu chefir/sana/lapte batut/iaurt natur cu 1 lingura de cereale fitness. La pranz o salata mare cu cele de mai sus pe alese, ceva cas proaspat si cateva masline light (nesarate). Seara un gratar cu legume fierte la abur si cu o lingura de ulei de masline +verdeturi.
Nu paine, fainoase, dulciuri/zahar, sucuri, sare. Exclus mezeluri din comert sau cascavaleturi si branzeturi fermentate. Daca incerci macar asa ...si poti (ai dispozitie de dieta) sa tii vreo 3-4 saptamani, te asigur ca vei avea motive de mare veselie dupa aia.
Eu nu am dispozitie acum, dar ma pregatesc sufleteste sa incep treaba in 2 luni max, ca ma uit in oglinda si am mari motive de *tristete

incep serviciul mai acusi si tb sa ma imbrac tot in hainele de gravida, ca ale mele nu ma mai incap, la cele 8-10 kg in plus ce le am