La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 07 January 2011 - 09:25 AM
Astazi m-am trezit cu gandul la croissante calde ,

Pentru voi

Number of downloads: 0
Postat 07 January 2011 - 09:39 AM
Tu te infometezi si mananci si porcarii!!!!
Are dreptate Daniella , de ce trebuie sa mananci tampenii cu ´toate adaosurile? Mancanca si tu o bucata de carne macra cu legume , dar nu cartofi , fata!!!!!!!!!!

Postat 07 January 2011 - 09:49 AM
izuk, la 07 January 2011 - 09:25 AM, a spus:
Astazi m-am trezit cu gandul la croissante calde ,

Pentru voi

good! excelent, izuk

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 07 January 2011 - 10:25 AM
Mutti, la 07 January 2011 - 09:39 AM, a spus:
Are dreptate Daniella , de ce trebuie sa mananci tampenii cu ´toate adaosurile? Mancanca si tu o bucata de carne macra cu legume , dar nu cartofi , fata!!!!!!!!!!

Pare rau, pe mine de adausuri ma doare drept la tenisi si personal cred ca e o mare tampenie,dar ma rog parerile sunt impartite

Postat 07 January 2011 - 10:48 AM
Daniella, la 07 January 2011 - 01:41 AM, a spus:

Si fondente la ce se refera?
Daniella, am o mare rugaminte la tine. cand o gusti pe cea cu 100% cacao zi-mi si mie cum este. sunt foarte curioasa. n-am gasit niciodata cu mai mult de 85%, si cateodata (depinde de firma) si asta mi se pare prea dulce. cred ca cea cu 100% masa de cacao trebuie sa fie de vis

doamne, ce se schimba gusturile omului. cand eram mici si primeam cioco amaruie o manca mama, noi nici nu vroiam sa o vedem. acum nu mai pot manca cioco cu lapte, parca ma racaie pe gat de dulce ce este.
Postat 07 January 2011 - 10:48 AM

Postat 07 January 2011 - 11:01 AM
Carmella, la 07 January 2011 - 10:48 AM, a spus:

Hi hi hi!!!Si pe mine ma intriga,zau ca nu am mancat niciodata,dar cred ca mi-ar place,nu-mi permite siluieta sa ma mai prostesc dar de copila adoram sa mananc ciocolata cu paine,ador si nutella unsa pe paine(deci clar cioco,dulce-sarat)asa incat si cu carne ,cine stie poate mi-ar place...

Postat 07 January 2011 - 11:53 AM

Nu o bateeee maaaa! Lasa sa fie hangita cum vrea ea, sa se planga cat vrea, in rest vesela sa ne fie.
Geany sa se serbeze oare de sf Ion?
Postat 07 January 2011 - 11:56 AM
izuk, la 07 January 2011 - 10:33 AM, a spus:
izuk

Postat 07 January 2011 - 12:08 PM
Daniella, la 07 January 2011 - 11:53 AM, a spus:

Nu o bateeee maaaa! Lasa sa fie hangita cum vrea ea, sa se planga cat vrea, in rest vesela sa ne fie.
Geany sa se serbeze oare de sf Ion?
Nu iubita,ai mei nu m-au serbat niciodata de nici un sf. acum incearca unii sa ma intzepe de sf. Gheorghe,dar eu nu suport,pe bunica o chema Jana si de eugenia,atunci mai corelau cate unii,dar de fapt eu sunt Geanina,zi de nume nu am...Nu ziceti de Ghorghe plizz ca ma ia cu nevricoasele...MMMmmrrrr...
Postat 07 January 2011 - 12:15 PM

Ps. baiatul cel mare e Ionut,dar el iese cu fete si baieti sa sarbatoreasca,nu mai sta el cu noi babaciunili...

Postat 07 January 2011 - 12:20 PM
Cat despre ziua de sfant necinstesti de 9 martie atunci!

Postat 07 January 2011 - 12:29 PM
Daniella, la 07 January 2011 - 12:20 PM, a spus:
Cat despre ziua de sfant necinstesti de 9 martie atunci!

Paii pe 9 zice sotul ca se cinsteste el ca pe 8 cica e ziua femeilor si pe 9 a barbatilor,de unde o mai fi scos-o si pe asta...de la colegi de la munca...

Cel mare a primit bani de buzunar dar nu vine acasa deseara ca ramane la maica-mea,(are liber la iesit in oras se intoarce mai tarziu si-i mai aproape locatia),sar-na o sa-i transmit salutarile de la tine...

Postat 07 January 2011 - 12:32 PM

La multi ani baiatului cel mare
Aaaa si sa nu uit, am facut alaba ca zapada de craciun, o bunatate ,exact ca in copilarie, Sarumina de o mie de ori, mi-a dat cineava 2pliculete de amoniac alimentar, de revelion am facut tort de mere
Postat 07 January 2011 - 12:38 PM
sissi, la 07 January 2011 - 12:32 PM, a spus:

La multi ani baiatului cel mare
Aaaa si sa nu uit, am facut alaba ca zapada de craciun, o bunatate ,exact ca in copilarie, Sarumina de o mie de ori, mi-a dat cineava 2pliculete de amoniac alimentar, de revelion am facut tort de mere
Vaiii ce ma bucur sincer

Ps. tot pe bunica dinspre mama o chema jana...hmmm!!!devine din ce in ce mai ciudat