sissi, la 08 January 2011 - 10:12 AM, a spus:
Stella

Geanino si noi incepem de luni gradinita azi mai incearca al meu sa il convinga sa se tunda, nu vrea sa se tunda de nici o culoare si nu vreau sa il fortez, iau crescut zulifii ,da nu sta nici la pieptanat
Si bubuletului i-a cam crescut parul,mai pot sa-l las o sapt. maxim 2 dupa care se impune o vizita la matusa si la unchiul,ca ei il tund.
Cand era mic tipa ca-n gura de sarpe ziceai ca-l taie cineva,nici acum nu-i place prea mult dar nu mai urla asa.Il tundem cu masina e silentioasa si tunde bine,unchiul de fiecare data se tunde el intai ca sa-i faca demonstratie bubuletului furios cum tre' sa stea de cuminte la tuns.
Si cel mare plangea la tuns cand era mic,nici nu era de mirare saracu' copchil,mama il tundea alla castron''cu un forfecoi mare ,urias de fier negru(si acum il are)fattaa era mai mare decat capul copchilului,si el saracu cand il vedea tipa cat tinea gura:''nu mi taia gaattuu,nu mi taiia gattuuu!!!...)si acum cand vedem foarfecu radem eu cu maica-mea de numa' ce nebune eram cum sa nu planga bietul cupil...