Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1281 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 January 2011 - 11:22 AM

ia sa punem ceva bunut pe masa la coana julix...

Fisiere atasate



#1282 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 11:25 AM

Uau, is asa de bune ca nu ma pot abtine. Problema e ca trebuie sa ai bun simt ca sa stii cand sa te opresti si la cata is nu prea pare ca-s inzestrata cu aceasta calitate.

#1283 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 11:26 AM

Vezi postareaGeany, la 30 January 2011 - 11:19 AM, a spus:

Vezi postareajulix_2007, la 30 January 2011 - 10:58 AM, a spus:

Din bar in bar, am intrat si aici la o cafea, ca nu strica sa socializez cu toata lumea.

Adevar graiesti Julix draga,fa-te comoda,da hainuta jos si pune-o in cuier,serveste-te cu ce doresti,coatele pe masa si la cioace... :P

Daca pun coatele pe masa, la mine ii semn ca-s beata si apoi vorbesc hipercorect si merg ca miss-ele.

#1284 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 11:32 AM

Vezi postareajulix_2007, la 30 January 2011 - 11:26 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 30 January 2011 - 11:19 AM, a spus:

Vezi postareajulix_2007, la 30 January 2011 - 10:58 AM, a spus:

Din bar in bar, am intrat si aici la o cafea, ca nu strica sa socializez cu toata lumea.

Adevar graiesti Julix draga,fa-te comoda,da hainuta jos si pune-o in cuier,serveste-te cu ce doresti,coatele pe masa si la cioace... :D

Daca pun coatele pe masa, la mine ii semn ca-s beata si apoi vorbesc hipercorect si merg ca miss-ele.

Super =)) asa si trebuie,semn ca te-ai simtit bine la han =))

Cat despre papat nu obosesc sa repet: e virtual fata si nu ingrasa ''..asa ca ia de serveste ce vrei si cat vrei :P

Steluto da pe Julix o iubesti mai mult ca pe mine?! Ca mie mi-ai dat doar cafe cu lapte... =))

#1285 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 11:34 AM

Am pile. Suntem conjudetene si avem si cunostinte comune. Ce, te oftici? Ia o bere, ca nici asta nu ingrasa fiind virtuala. :P

#1286 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 11:40 AM

Vezi postareajulix_2007, la 30 January 2011 - 11:34 AM, a spus:

Am pile. Suntem conjudetene si avem si cunostinte comune. Ce, te oftici? Ia o bere, ca nici asta nu ingrasa fiind virtuala. =))

Ahaa!! Deci si aici e pe pile! =)) Sarna' de bere... :P

Da' carnita aia ce fel e?! Ca eu am mancat ceva in Italia brezaola sau brezavola dar parca nu avea stratul ala de mucegai nobil deasupra...

Arata tare fain. =))

#1287 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 January 2011 - 11:44 AM

Geanino, e o specialitate tipic svitzareasca , se numeste carne cruda. dupa mine e mai buna ca bresaola =))
Si da , asa e mai aproape satu lui Julix decat Bacaul de locurile mele natale :P

ia la mama de aici o portie de ingrasat =)) , alta specialitate svitzareasca , bezele cu dubla smantana ( asa se numeste "double crème de la Gruyère)

http://www.google.ch...iw=1920&bih=965

Fisiere atasate



#1288 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 11:49 AM

Asa Steluto =)) Credeam ca nu ma mai beshti' si eram geloasa :P

Arata f. fain carnita aia =))

#1289 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 11:49 AM

Steluto, m-ai lovit cu branzeturile. Eu is fan branza, de orice fel.

#1290 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 11:52 AM

http://http://www.tr.../ad4f697e777998

Ps. scuze eroare de pilotaj,nu merge inset media incerc cu link. :P

#1291 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 11:53 AM

Julix vreau sa merg si eu ca modealele'' cand ma machesc ma inveti si pe mine?!Ca uite mie nu-mi prea iese... :P

My link

#1292 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 12:03 PM

Vezi postareaGeany, la 30 January 2011 - 11:53 AM, a spus:

Julix vreau sa merg si eu ca modealele'' cand ma machesc ma inveti si pe mine?!Ca uite mie nu-mi prea iese... :P

My link

Fii atenta aici, ca zic numai odata: te ridici drept, iti fixezi tinta, dai capul pe state(nu prea tare, sa nu ametesti), stai dreapta si mergi teapana cu picioarele aruncate ca alea de pe podium. Si zambeste larg si tâmp. Succes garantat.

#1293 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 12:09 PM

Vezi postareajulix_2007, la 30 January 2011 - 12:03 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 30 January 2011 - 11:53 AM, a spus:

Julix vreau sa merg si eu ca modealele'' cand ma machesc ma inveti si pe mine?!Ca uite mie nu-mi prea iese... =))

My link

Fii atenta aici, ca zic numai odata: te ridici drept, iti fixezi tinta, dai capul pe state(nu prea tare, sa nu ametesti), stai dreapta si mergi teapana cu picioarele aruncate ca alea de pe podium. Si zambeste larg si tâmp. Succes garantat.

Ashea deci,cred ca mie nu-mi iesea ca eram treaza o sa mai studiez,dar intai tre' sa ma machesc,ce-mi propuneti pt. macheala,sa-mi iasa si mie pasul de modeala?! :P

Accept si propuneri indecente,chiar vreu sa-mi iasa ca lui Julix!.. =))

#1294 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 12:10 PM

Ceva tare: ouzo.

#1295 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 12:13 PM

Vezi postareajulix_2007, la 30 January 2011 - 12:10 PM, a spus:

Ceva tare: ouzo.

Asa asta e un fel de tarie chinezesc din orez?! Cred ca am servit la restaurantul chinezesc ala e?! :P ..

#1296 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 12:15 PM

Pe net am gasit grecesc..no' trec la treaba atunci'... :P

Fisier atasat  steve-outram-ouzo-and-plate-of-black-olives-greece.jpg (28.21K)
Number of downloads: 0

Cine vine cu mine?!

#1297 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 12:16 PM

Stiam ca e ceva grecesc. La chinezi/japonezi e sake, bautura din orez.

#1298 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 January 2011 - 01:32 PM

Mai, pe mine ouzo asta nu m-a dat niciodata pe spate. poate ca si mirosul puternic de anason...bof.
sake-ul si ala depinde . sunt nshpe calitati, si moduri de prezentare, cald, rece alea alea...cert e ca te poti ameti bine "rau" de la sake.

#1299 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 January 2011 - 03:20 PM

Vezi postareastella, la 30 January 2011 - 11:44 AM, a spus:

Geanino, e o specialitate tipic svitzareasca , se numeste carne cruda. dupa mine e mai buna ca bresaola :D
Si da , asa e mai aproape satu lui Julix decat Bacaul de locurile mele natale :D

ia la mama de aici o portie de ingrasat :D , alta specialitate svitzareasca , bezele cu dubla smantana ( asa se numeste "double crème de la Gruyère)

http://www.google.ch...iw=1920&bih=965



Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ma izbaveste si ne mantuieste de ... Haleluia!! :D :D Turbez! Unde se gasesc din alea?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1300 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 January 2011 - 04:21 PM

Lorica, pisti tot :D. cel mai sigur in zona la Gruyere.
zi-ti tu fata mea, ca aici lumea ia acest desert dupa o fondue :D

Arata acest topic


  • 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi