cu rosiile stiu cum se fac petalele, ca am mai facut, dar acum nu am cu ce le umple... (de fapt o sa verific in frigi daca nu am o crema de branza)
cu ridichi nu stiu, dar nici ridichi nu am, am uitat sa iau din piata. Explica-mi ca poate fac rost de ridichi azi-maine.
fac cum am spus:
Aperitiv:
- - mozzarelline cu pomodorini pe pat de salata, stropie cu ulei EV si piper negru proaspat rasnit
- - somonel am si marinat si afumat (astora nu stiu ce sa le fac, cred ca doar o sa le asez pe ruccola) Daca am crema de branza in frigi fac si cativa trandafiri de somon pe felii de castravete.
- - platouri de branzeturi 1 sau 2 ca am multe, acompaniate cu struguri rosii si nuci
- - platou de mezeluri (Astuia nu stiu ce ornament sau companie sa-i gasesc)
- - ouale colorate, castraveti, ceaap verde, rosii
Am si borcanul ala de ciupercute (de la tara, care nu stiu in ce e), cum ziceai sa-l fac?
Felul principal:
Friptura de miel la cuptor si gratar (ceafa de porc, scaricica, poate si mici, depinde ce gasim maine mai proaspat) acompaniate de salata asortata. Nu stiu daca fac si ceva garnitura (As avea cartofi noi de supermarket si jumatate de kg de ciupercute albe).
Desert: O sa fac tiramissu si paharele tricolore (cu mango, ananas si banana), daca am timp pe seara. Sau daca nu am timp trantesc o salata de fructe, nu stiu exact ... cum or fi treburile diseara (ca venim si "obositi" de la mama).
Bauturi: martini/cinzano/Amaretto, bere, vin, sampanie, sucuri.
Oricum lumile (in afara de mama si tata mei) vin de pe unde sunt plecati pe la 3-4, deci am timp si maine dimi.
Tre sa mai bag iar un pic de ordine, ca mereu se gaseste ceva nelalocul sau.
Nu vreau sa fac mai multe, ca lumea vine ghiftuita de la Paste si nu vreau sa-mi ramana o gramada de mancare, ca la mine nu are cine sa ma ajute sa o terminam.