Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2881 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 May 2011 - 07:57 AM

Buna dimineata.
He he , pitica mea are toata garderoba dupa ea , de aia am renuntat eu la ale mele .Se anunta si aici pe sfarsitul saptamanii 15 grade .Ieri am facut ceva shopping pentru casa ,ca-mi lipsesc multe , mai ales in bucatariein bucatarie.Azi astept sa-mi vina o canapea.Si ...astept pachetul trimis de mine din Romania inainte de plecare.Azi e a cincea zi lucratoare de cand l-am pus , apare ca expediat din Romania din 30 .04.

#2882 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 May 2011 - 09:36 AM

Buna dimineata. Izuk :) , pai atunci shopping doar tie :) , te-ai scos. :)

#2883 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 May 2011 - 10:13 AM

Buna dimineata la fete!

#2884 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2011 - 01:37 PM

:floare: Am primit pachetul din Romania , mi-a venit avizul de la posta .Maine mergem sa-l luam ,ca sotul e la servici acum , iar dupa 5 p.m . asteptam canapeaua , nu putem pleca .Puiul meu va fi si mai fericita ca mine , are jucarii de primit.

#2885 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 May 2011 - 01:42 PM

Bravo Izuka! :floare: Ma bucur pt. tine ca s-a rezolvat !

#2886 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 04 May 2011 - 02:57 PM

izuc, incet incet va acomodati si acolo Imagine postata

oare Dani da azi pe aici cu un fursec, o ciocolata, ceva? Imagine postata

#2887 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 04 May 2011 - 04:24 PM

Mai , Daniella e in concediu deja de nu mai apare? Ori ofi avand mutzafiri de ziua ei?

#2888 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 04 May 2011 - 05:55 PM

Vezi postareaizuk, la 04 May 2011 - 01:37 PM, a spus:

:floare: Am primit pachetul din Romania , mi-a venit avizul de la posta .Maine mergem sa-l luam ,ca sotul e la servici acum , iar dupa 5 p.m . asteptam canapeaua , nu putem pleca .Puiul meu va fi si mai fericita ca mine , are jucarii de primit.

Izuk nu te supara ca intreb, ai primit o canapea tocmai din Romania? Pina in ce tara ati transportat-o?
Imagine postata
Imagine postata

#2889 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 May 2011 - 06:17 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 May 2011 - 07:54 PM, a spus:

Ia mai luati un rand de bere ca Zoazorel n-a fost ieri pe-aici Imagine postata !

Multam mult, Any!

Izuk, ce bine! Sper ca ti-s intregi lucrurile! Acomodare buna! Totusi, da pitica la gradi acolo!Chiar, pitica cum se simte?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2890 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 07:57 AM

Buna dimineata

Vezi postareaLizura, la 04 May 2011 - 05:55 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 04 May 2011 - 01:37 PM, a spus:

:tongue3: Am primit pachetul din Romania , mi-a venit avizul de la posta .Maine mergem sa-l luam ,ca sotul e la servici acum , iar dupa 5 p.m . asteptam canapeaua , nu putem pleca .Puiul meu va fi si mai fericita ca mine , are jucarii de primit.

Izuk nu te supara ca intreb, ai primit o canapea tocmai din Romania? Pina in ce tara ati transportat-o?

Lizura , canapeaua am comandat-o aici in Finlanda.Era prea de tot sa o car din Romania .

Zoazorel
,nu stiu ce sa zic , e prea devreme sa ma pronunt , sunt doar 5 zile de cand suntem aici , dar Izabelei cred ca-i lipseste "acasa".Aseara a plans si a cerut sa mergem la casa noastra , la Timisoara. :P Sper sa fie fost ceva de moment.Aici deocamdata ii lipsesc cateva chestii (jucarii - dar astea le va avea azi si mai facem si ceva cumparaturi , desene animate - inca nu a apucat sotul sa mearga sa schimbe pachetul de programe tv , cel pe care-l avem e unul de baza si nu sunt desene animate ) dar cred ca cel mai mult ii lipseste bunica , cu care a stat in ultimele 2 luni continuu si asta nu am cum sa o rezolv.Fiind inca destul de frig , nici afara la joaca cu alti copii nu am dus-o pentru ca , efectiv , nu am vazut copii la joaca , doar mai mari.Gradinita deocamdata nu stiu ce sa spun , eu am avut probleme cu ea cand am inceput lucrul in Romania si a venit o bona sa stea cu ea .Desi parea ca se adapteaza bine la inceput , dupa 2 luni a inceput circul , ca nu mai vrea "tanti" , vrea cu mama.E foarte mamoasa , chiar mamo-dependenta as zice.De multe ori nu sta nici cu tatal ei daca eu vreau sa plec singura undeva.Nu stiu...poate mai incolo , cand ne mai adaptam aici.

Bun , deja m-am intins la scris romane si nu am dat mici macar o cafea sa aveti starea necesara sa cititi.

Fisier atasat  1233486794_kahvi.jpg (53.31K)
Number of downloads: 0

Si a venit cu o prajiturica.

#2891 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 08:29 AM

Buna dimineata tuturor!

Izuka sarumana de cafeluta.

Asa sunt copii se adapteaza mai greu la schimbari, e si normal sa fie asa,dar sunt sigura ca,cu timpul se va obisnui :tongue3:

#2892 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 08:35 AM

Sper din tot sufletul sa se adaptezez usor , ca si asa mi-e destul de greu si fara sa o vad pe ea ca sufera.Sa se faca odata frumos afara , ca nu mai ma prinde nimeni pe-acasa , cutreier padurile pe aici , ca slava Domnului , sunt din plin.

#2893 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,774
  • LocationSibiu

Postat 05 May 2011 - 08:45 AM

Vezi postareaizuk, la 05 May 2011 - 07:57 AM, a spus:

... sunt doar 5 zile de cand suntem aici , dar Izabelei cred ca-i lipseste "acasa".Aseara a plans si a cerut sa mergem la casa noastra , la Timisoara. :( Sper sa fie fost ceva de moment...

daca fiica ta simte ce am simtit eu prima data cand ne-am mutat cu parintii in alta locuinta (aveam 13-14 ani) atunci nu e ceva de moment. dar poate trece cu multa rabdare.
stiu ca am simtit "dorul" acela de casa ca pe o durere fizica. si imi venea sa plang din orice, mai ales seara, la culcare. m-a ajutat cel mai mult "umplutul timpului". ma implica mama in activitati, ma ruga sa o ajut cu lucruri care stia ca imi place sa le fac, numai sa nu stau sa ma gandesc la "acasa". atunci am prins si cel mai mare drag de citit :tongue3:
de atunci mi-am mai mutat casa de multe ori, si de fiecare data am simtit dorul acela la inceput. nu chiar asa de acut ca prima data, dar il simt, chiar si cand mergem in concediu. doar ca acum sunt "mare" :P si vorbesc eu cu mine, si-mi trece mai repede :P

nu am vrut sa te descurajez cu ce am scris mai sus, ci sa iti spun ca exista solutii :P incercati sa va formati "ritualuri" care sa ii dea o senzatie de stabilitate Izabelei Imagine postata

#2894 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 08:54 AM

Am mai patit asta cu ea cand eram la bunici si s-a suparat din ceva , atunci a cerut sa mergem la casa noastra.Si o data cand am fost la Bucuresti si stateam la hotel, dar acolo cred ca stia deja ca merge la doctor si asta ii displacea complet.
Dumnezeu sa ne dea putere si vom trece cu bine peste asta.Trebuie sa-i acord mult timp ei , poate ca zilele astea am neglijat-o putin , cu despachetatul , cu aranjatul , cu alergatul la cumparaturi diverse , dar acum am terminat.

Azi e ceva mai placut afara asa ca in curand iesim la plimbare , la explorat .Nu indraznesc sa ma aventurez inca prea departe , sa nu reusesc sa ma pierd si sa trebuiasca sa-mi chem sotul de la lucru :tongue3:

#2895 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 05 May 2011 - 04:16 PM

Izuk succes mult :floare: Eu si acum de cate ori ma duc in Bucuresti imi vizitez (fie si doar de afara) casele in care am stat (nu multe, dar ma uit cu drag si-mi aduc aminte de timpurile de demult)
Sunt sigura ca odata ce se face vremea frumoasa o sa fie mai usor sa ii umplii timpul placut :appl:
A cat is a friend fur-ever !

#2896 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 05 May 2011 - 07:32 PM

Imagine postata Izuk! Multa rabdare-ti doresc! Poate daca va intra in contact cu alti copii, se va lua cu joaca si-i va trece!
Azi e ziua Barbatului! Ce credeti voi c-a vrut Stefan? Ati ghicit! Clatite! Imagine postata I le-am facut deja! Uff, ce ma iexploateste! Da nu-i bai, ca nu mai facusem....de marti!Imagine postata
Nu le mai si pozez, ca nu mai sunt si deja le stiti!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2897 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2011 - 07:32 AM

Buna dimineata.

Fisier atasat  breakfast2.jpg (52.58K)
Number of downloads: 0

Editez pentru a va povesti ceva.
Ieri am avut primul soc cultural. :floare: De trei zile caut in supermarketuri sapun pentru copii si nu gasesc.Aseara deja facusem o criza (sunt de fapt mai multe lucruri pe care nu reusesc sa le gasesc ) si sotul meu disperat de nervii mei vorbeste cu un coleg si-l intreaba cu ce-si spala ei copiii :) Raspunsul a fost "noi nu folosim sapun , pentru ca facem sauna si nu mai este nevoie de sapun , deci nu prea gasesti sapun in magazine " :violent6: Acum serios , nu mi se pare normal , daca nu poti face sauna , sa nu poti spala copilul pentru ca nu gasesti un amarat de sapun .Special pentru copii am gasit doar ceva samapon "din cap pana-n picioare " sau cum s-o traduce.Mai caut azi pe la vreo farmacie , poate cu alea reusesc sa ma fac inteleasa.Daca nu ...drum bun sotului in Estonia , ca e la o aruncatura de bat , poate aia isi spala copiii cu sapun.Cand vin in Romania trebuie sa fac stoc de sapun.

Alte produse pe care nu le-am gasit au fost taiteii subtiri pentru supa (dar pe aia ii pot face eu) si unt nesarat(la asta trebuie sa am ceva rabdare sa caut , ca au zeci d feluri de unt ).

#2898 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2011 - 07:57 AM

Buna dimineata fetelor! E vineri...Thii!! ce a mai zburat saptamana asta... :violent6:

#2899 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 06 May 2011 - 08:18 AM

Izuk , printzesa ta e mai mare , dar nici aici nu se spala copiii mici-mici cu sapun decat rar :occasion15:.

Ala din cap pana in picioare e bun , folosesc si eu cateodata de la Penaten si e OK. Si cum a mea sta-n apa ca broasca nu prea am nevoie de sapun , ca e inmuiata gata pielea :).

Si mai si bea din apa aia de numa'..............

Dar bine , a mea n-are nici 9 luni , e mica.....merge si fara sapun.

#2900 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2011 - 08:36 AM

Mutti , noi aici nu avem cada , doar cabina de dush .Eu folosesc sapun pentru ea de vreun an si ceva , pana atunci o spalam tot cu ceva de genul despre care vorbesti tu , doar ca era de la Mustela.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul