Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2921 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 09 May 2011 - 08:24 PM

S-a rezolvat! Am baiat deshtept, manca-l-ar mama pa iel! A masurat alimentarea la ADSL si de-acolo era.Routerul era bun, dar n-avea pe unde sa intre curentul la el!
Fug sa fac ceva de haleu, ca cum ar fi cartofi prajiti, ca i-a curatat Stefan deja!
Ce vreme de toata jena! Simt ca fac igrasie!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2922 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 May 2011 - 08:27 PM

:) hellooooooooooooooooou! tare mi-a fost dor de voi, desi nu am avut timp nici sa dorm: eu si fiica-mea ca doi popandai nu vrem sa dormim sa nu pierdem nik. Am mai citit cateva pagini si pe acolo intr.o dupa amiaza, cand am iesit singura pe plaja ... in loc sa-mi fac ocheade cu domnii oachesi ... :D

hai ca nu stiu unde sa scriu mai repede ... dcmdt va spun doar ca a fost absolut splendid, un colt de rai scaldat in soare (noi a doua oara am fost in Cipru). Am avut noroc deo vreme splendida

izuk, ce are sapunul lichid de copiii? noi si adultii tot cu lichid ne spalam. Nu mai folosesc de multi ani din cel solid ca ma enerveaza ca lasa zoaie ... Eu nu cred ca spala mai putin decat cel solid ...poate gresesc

Mutti si noi am facut fetii pasaport acum o luna :105: . Acum aici se face individual pt copii si e cu chip (foto digitala, iar la adulti si cu amprente digitale si semnatura digitala). 70 eurici, valabil doar 3 ani. :105:

Ne-am intors si cu doi dintisori. Mi-a spus mama soacra ca trebuie sa ii luam un cadou frumos cand ii iese primul dinte ... ati mai auzit asemenea supertitii ? =))

ma duc sa mananc o ciorbita de vitel cu smantana si ardei iute (mi-e dor de ciorbita maaiii, desi e papa tare buna colo) si apoi vin sa mai citesc, oricum trebuie sa fac si tratatia de ziua mea, partea proasta e ca in continuare habar nu am sa micsorez pozele! :o Somebody help meee =))

Izuk mie nu mi-e dor de casa cand plec (in excursie/vacanta/sau cand m-am mutat cu casele) decat daca e urat intr-un loc, sau ceva nu imi convine (nu pot face ce as fi vrut/sperat/visat). Daca e fain nu simt nici un dor si ma adaptez imediat oriunde ...doar imi caut prieteni si preocupari..., chiar si plimbari, lectura, shopping, sport, what ever ... Fiica-mea seamana cu mine ca in Cipru i-a placut de numa ... . Si tati e la fel ca noi ...deci ne-am gasit... :105:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2923 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 May 2011 - 07:59 AM

Bine ai venit, Dani Imagine postata

azi dau eu cafeaua
Fisier atasat  cafea_cu_lapte.jpg (121.08K)
Number of downloads: 0

#2924 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 10 May 2011 - 10:22 AM

Vezi postareaDaniella, la 09 May 2011 - 08:27 PM, a spus:

Mutti si noi am facut fetii pasaport acum o luna :floare: . Acum aici se face individual pt copii si e cu chip (foto digitala, iar la adulti si cu amprente digitale si semnatura digitala). 70 eurici, valabil doar 3 ani. :floare:

al nostru a costat 13 € si e valabil 6 ani !!!! Vezi , d-aia nu mai vreau sa.i iau io fetii cetatzenie romana , ca te costa actele o groaza de bani!!!!!!!!!!!!!!

#2925 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 11:16 AM

Vezi postareaMutti, la 10 May 2011 - 10:22 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 09 May 2011 - 08:27 PM, a spus:

Mutti si noi am facut fetii pasaport acum o luna :floare: . Acum aici se face individual pt copii si e cu chip (foto digitala, iar la adulti si cu amprente digitale si semnatura digitala). 70 eurici, valabil doar 3 ani. :floare:

al nostru a costat 13 € si e valabil 6 ani !!!! Vezi , d-aia nu mai vreau sa.i iau io fetii cetatzenie romana , ca te costa actele o groaza de bani!!!!!!!!!!!!!!

ce diferenta!!!! Si al meu nou tot 70 eur, vaklabil 5 ani asta nou cu cip. Si la voi e cu cip acum?

#2926 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 May 2011 - 11:19 AM

Buna fetelor! Bine ai venit Dani',mi-a fost dor despre tine :floare: :floare:

#2927 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 11:19 AM

Boni multumesc de intampinare :floare: si de cafeluta! mmmm ce buna e cafeluta la han si ce soare a dat azi ... iuhuuu ...

#2928 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 11:23 AM

Uite Dani' o dedicatie pt. tine ca n-am apucat sa o pun la ziua ta.Mie imi place mult muzica napoletana,asta e Gianni Celeste si se numeste Daniella'',ca sa vezi :floare: Sper sa-ti placa,mie imi place mult :floare:

http://www.youtube.c...h?v=CDrNZ0OmnNo

La multi ani! Dani :floare: :floare:

#2929 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 12:05 PM

LA MULTI ANI Geany! te tzuc de nu te vezi. Nu pot sa ascult acum ca sunt la serviciu, dar o ascult diseara acasa! si mie imi place de mor muzica napoletana ... 'na iurnata e sole... l'aria tempesta ...
Favorita mea e Brutta de Alexandro Canini (nu stiu dece imi dau lacrimile cand ascult cuvintele de fiecare data ...si o ascult de vreo 15 ani ... ), dar stai sa o ascult si pe asta ... ca parca vad ca ma inmoaie ...

#2930 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 12:07 PM

Hi hi hi! Atunci o sa-ti placa sigur! eu o ador :floare:

#2931 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 10 May 2011 - 12:23 PM

Buna doamnelor.
Daniella , nu am nimic impotriva sapunului lichid , dar am impresia ca acest sampon / sapun nu e asa de "curatator" pentru corp , doar trebuie sa fie ceva mai soft daca se foloseste si pe par.Vad ca ai fost in Cipru ...unde? Si noi mergem in Cipru/Paphos in 16 iunie si eram curioasa putin despre locurile de acolo .De exemplu cum e apa ...

#2932 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 12:24 PM

e timpul sa fac cinste de ziua mea
va rog nu mancati de pranz ca am adus merinde din Cipru ca fac pregatirile ... pun masa mai acusi

#2933 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 12:26 PM

Vezi postareaizuk, la 10 May 2011 - 12:23 PM, a spus:

Buna doamnelor.
Daniella , nu am nimic impotriva sapunului lichid , dar am impresia ca acest sampon / sapun nu e asa de "curatator" pentru corp , doar trebuie sa fie ceva mai soft daca se foloseste si pe par.Vad ca ai fost in Cipru ...unde? Si noi mergem in Cipru/Paphos in 16 iunie si eram curioasa putin despre locurile de acolo .De exemplu cum e apa ...

Am fost in Larnaka de revelionul 2010 (am facut plaja si baie pe 1 ianuarie erau 23 de grade si apa avea 19 grade) si acum am fost in Agya Napa (25-28 grade si soare toata saptamana, apa nici rece nici calda ... la fel ca si cea din piscinele descoperite). Apa marii e splendida, mai curata decat in piscina, care e lacrima ...
O sa-ti mai dau detalii daca mai vrei, pune tu intrebari. Am sa pun si ceva poze cu marea, stai sa pun masa intai ...

Uite aici, Izuk ce scrie despre apa, plaje etc. Hoetlul nostru de acum era lipit de Nissi Beach, cea mai buna plaja din Cipru, dar si celelalte la care am mai fost erau cu apa clara precum cristalul.
http://consiliervaca...ie-de-vara.html

#2934 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 May 2011 - 12:47 PM

Hello la doamne. am ajuns acasa, si deocamdata stau :) , fara deplasari in perioada urmatoare ( pana in 28 mai =)) )

#2935 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 12:59 PM

Vezi postareastella, la 10 May 2011 - 12:47 PM, a spus:

Hello la doamne. am ajuns acasa, si deocamdata stau :) , fara deplasari in perioada urmatoare ( pana in 28 mai :) )

Asa te mai vede omu' si pe tine la ochi Stelino'... =))

Ma lasati sa-mi plang singura de mila,chiar ashea?! :) :)

#2936 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 01:16 PM

offff Va invit maine la masa cu ce am adus eu pe aparat, am crezut ca am poze cu food facute cu telefonul mici, dar vad ca nu am decat in aparat, deci trebuie sa stau sa micsorez si nu ma pricep inca sa fac asta (Daca ma poater cineva ajuta cu un sfat cum pot sa le micosrez pe toate odata si nu pe rand, as ramane vesnic indatorata!).
Scuzati de asteptare o sa incerc in cele din urma sa pun masa si cu merindele aduse, acum multumesc de intelegere si de prezenta si fac o mica cinste cu ce am gasit pe net, ca meze cipriote (Meze sunt o serie de gustari: aperitive +primo+secundo+gratare+ desert diverse servite pe rand este una, cuprinzand din toate cele mai faimoase delicateste cipriote, in portii mici. Daca vizitezi Ciprul, trebuie neaparat sa gusti meze, acesta fiind si un mod bun de a intelege mentalitatea cipriota. Pe mine m-a mirat cantitatea de mancare ce iti este servita, dar si diversitatea. Un meze poate include pana la 30 de feluri de aperitive si mancaruri si constituie un mod bun de a te bucura de compania cuiva, de a bea cateva pahare si, nu in ultimul rand, de a savura bogatia de gusturi pe care le vei regasi rand pe rand pe platouri mici sau pe acelasi platou.
Meze sunt de 2 specificuri: de peste si meze de carne (pui, miel, vita, porc, berbecut). Trebuie sa comanzi minimum 2 portii cele de peste in functie de simplitatea localului le gasesti intre 15-30 eur/portia si cele de carne 12-25 eur (preturi dupa cum le-am gasit eu in cele 2 vacante). Iti sunt aduse rand pe rand si ai tendinta la inceput sa mananci tot ... spre sfarsit nu mai intra si pare ca nu se mai termina ... :) . Trebuie sa iti rezervi timp sa le savurezi incetinel ... acompaniate cu un vin bun =))

Fisiere atasate

#2937 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 01:22 PM

Arata bine =)) Prima salata e de-a dreptul divina .restul nu stiu ca nu ma pricep :)

#2938 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 01:25 PM

Vezi postareaGeany, la 10 May 2011 - 01:22 PM, a spus:

Arata bine =)) Prima salata e de-a dreptul divina .restul nu stiu ca nu ma pricep :)

cand o sa am descurc cu pozele mele o sa scriu la fiecare ce era ... asa o sa (te) pricepi ... :)

#2939 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 01:27 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 May 2011 - 01:25 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 10 May 2011 - 01:22 PM, a spus:

cand o sa am descurc cu pozele mele o sa scriu la fiecare ce era ... asa o sa (te) pricepi ... :)

Degeaba! Io' tre' sa gust ;) :) :)

#2940 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 10 May 2011 - 01:37 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 May 2011 - 01:16 PM, a spus:

(Daca ma poater cineva ajuta cu un sfat cum pot sa le micosrez pe toate odata si nu pe rand, as ramane vesnic indatorata!).

Instaleaza programul irfan view, e free. Cu el poti micsora mai multe poze deodata, fara sa te chinui la fiecare. Ai pe la File (parca) partea de batch si faci in batch toate pozele mici.
Programul il downloadezi de aici si apoi il instalezi (daca nu te descurci spune mi si te ajut)
http://www.irfanview.com/

Si ca sa le faci mici, toata odata uite frumos explicat intr un video aici:
http://www.youtube.c...h?v=ZZ5ICjLuicc
sau aici, scris:
http://www.ofzenandc.../zanswers/1028/
sau
http://theoldergeek....-with-irfanview
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

Arata acest topic